AS Monaco neprodlouží smlouvu s útočníkem Jovetićem

24.05.2021, 23:50
Aktuality
Stefan Jovetić (© AFP)
U konce je angažmá Stevana Jovetiće v AS Monaco. Černohorský útočník v knížecím celku zažil několik trenérů, povedenou letošní sezonu a dnes ráno se od vedení dozvěděl, že mu nebude prodloužena končící smlouva...

"Dnes ráno jsme měli schůzku s kabinou, využili jsme příležitosti a rozloučili se se Stevanem Jovetićem. Přejeme mu hodně štěstí do zbytku kariéry," oznámil sportovní ředitel Paul Mitchell.

Jovetiće v průběhu kariéry pronásledují zranění a během čtyř sezon v Monaku kvůli nim odehrál jenom 61 ligových zápasů. Letos v Ligue 1 zvládl 29 startů a v nich šest branek.

Jovetić na podzim oslaví 32. narozeniny a v minulosti na sebe výrazně upozornil výkony v dresu Fiorentiny. Před osmi roky mu byl odměnou přestup do Manchesteru City a zahrál si i za Inter Milán a Sevillu.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jakej to býval světovej talent.. takovej Bojan n.2

Reagovat
smazaný uživatel

celkově tihle balkánci mají problém využít talent.. Jovetič, Bojan,Jovic

Reagovat
AnthonyR

Pak tu máme i opačný případy, kdy se borci jako Šubašić a Ljevakovič dokázali docela dlouhou dobou živit jako profifotbalisti, ačkoliv to žádní omračující talenti nebyli.

Reagovat
GjøvikFF

Byl věčně zraněnej a s ohledem na ta zranění jeho kariéra není vůbec špatná.

Reagovat
rel7

zrovna porovnání s Bojanem ten měl větší potenciál ale horší karieru

Reagovat
j_mrazik

29 zápasů tenhle rok není zase tak špatný číslo, ne?

Reagovat
AnthonyR

Letos byl dobrej, ale celkově to je skleněnka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele