Arturo Vidal se rozloučil s fanoušky Juve. Míří do Bayernu Mnichov

18.07.2013, 14:25
Aktuality
Zdá se, že se v Evropě brzy uzavře jeden z největších transferů léta. Chilský záložník Arturo Vidal se již na sociální síti Instagram rozloučil s fanoušky Juventusu, ze kterého by měl s největší pravděpodobností zamířit do Bayernu Mnichov.

Letošní vítěz Copa América a držitel italského doublu s Juventusem byl také v hledáčku klubů z Premier League, nicméně s Juventusem podle BBC v posledních 24 hodinách intenzivně jednal výhradně Bayern Mnichov. Ten prozatím dohodu oficiálně neuzavřel, ale sám Vidal se již na Instagramu rozloučil s fanoušky Staré dámy.

"Díky za všechno! Byly to nejlepší roky mé kariéry! Vy, fanoušci, jste byli vždy nejlepší. Budete mi všichni velice chybět, díky za všechno," uvedla 28letá chilská hvězda, která patřila po příchodu z Leverkusenu v roce 2011 k pilířům Juventusu. I díky němu skončily všechny poslední čtyři ligové tituly v Turíně.

Nyní se Vidal podle všeho do německé Bundesligy vrátí. Předseda Bavorů Karl-Heinz Rummenigge sice zatím odmítl přestup potvrdit, ale přiznal, že má o Vidala zájem. Vždyť Bayern Mnichov se o Vidala snažil již před čtyřmi lety, tehdy se však chilský záložník vydal do Itálie. Podle Rummeniggeho si tehdy Vidala přál kouč Jupp Heynckes a klub dělal vše pro to, aby ho získal.



"Objevily se zprávy, že k nám hráč nechtěl, ale to není pravda. Byl to jednoznačně Leverkusen, který odmítl naší nabídku, která byla lepší, protože nechtěl, aby Vidal pokračoval v Bundeslize," prozradil Rummenigge, jenž by tak měl o čtyři roky později konečně uspět. Na lavičce Bayernu již sice nesedí Jupp Heynckes, nýbrž Pep Guardiola, ale jemu se bude hráč podobného kalibru po odchodu Bastiana Schweinsteigera jistě hodit.

Můžeme očekávat, že přesun Vidala z Itálie do Německa by měl být oznámen v následujících hodinách, maximálně dnech. Dosud se v médiích spekulovalo o částce pohybující se kolem 35 milionů eur plus bonusy.

Autor: Ondřej Holzman / Squawka, BBC

Komentáře (19)

Přidat komentář
db18

Až na to, že ten účet je fake.

Reagovat
db18

btw. v následujících hodinách se to určitě neuskuteční, jelikož lékařská prohlídka proběhne až v pondělí.

Reagovat
cubazi

Kua, chcel som ho vidieť v Reale Bayern

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Ty ho nechceš? Pro vás to bude pecka, a třeba se zas Lahm posune napravo. Ale vůbec to nechápu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se hraje přátelák a Lahm hraje pravý křídlo. Ale Rafinha s Alabou na stoperovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřej Holzman

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern,tradicni klub,tradicni hodnoty,a oni si koupi takoveho saska. Hruza

Reagovat
smazaný uživatel

tak stále je tam nedostatek záložníků, je potřeba některý pozice zčtveřit

Reagovat
stas87

Kedy poslu do pice toho mantaka Alonsa?Ho ani nikto nechce,ze?

Reagovat
db18

Za rok si ho Pep odveze do Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ze si nekdy anglicky tym koupi Guardiolu aby na ostrovech predvadel fotbal ala nahravky na pulce?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se tam uživí Mourinho se svým ala odkopy za pulku, tak o Guardiolu nemám strach

Reagovat
Manik...

Co ty seš zase za idiota

Reagovat
off-olda

Pep s ním počítá na stopera místo Boatenga nebo na pravého obránce místo Lahma?

Reagovat
Manik...

Za ty prachy hodně dobrý nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Podla vsetkeho v Bayerne uz dlho nebude hrat Alonso, je stary, pomaly a ked Guardiola odide trenovat nejaky klub anglickej ligy tak si zobere so sebou. Inac Vidal je komplexny hrac, som rad ze nesiel niekam do arsenalu alebo tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý přestup Vidal se může určitě hodit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele