ARSENALU SE ROZRŮSTÁ MARODKA

02.03.2007, 13:57
Aktuality
Tomáše Rosického nepřestávají pronásledovat svalové problémy. Kapitán českého národního týmu má problémy s třísly a mimo hru bude ještě minimálně týden. Pro Arsena Wengera to není ani zdaleka jediná ztráta, pro víkendový duel proti Readingu nemůže počítat hned s devíti hráči prvního týmu...

Nejcitelnější je určitě ztráta kapitána. Thierry Henry má poraněnou nohu a ohrožen je i jeho start v odvetě osmifinále Ligy mistrů proti PSV Eindhoven. Do tohoto zápasu určitě nezasáhne Tomáš Rosický. Český záložník kvůli zranění třísel podobně jako Henry nehrál již ve středu proti Blackburnu a na trávníku se objeví nejdříve příští víkend.

Arsene Wenger bude mít o víkendu hodně složitou úlohu, vedle tahounů Henryho s Rosickým totiž nemůže počítat ani s dalšími sedmi fotbalisty. Disciplinární tresty mají Emmanuel Adebayor, Kolo Toure a Emmanuel Eboue, kterého navíc trápí poraněný kotník.

Další fotbalisté pak mají zdravotní problémy. Mathieu Flamini a Robin van Persie laborují se zraněnou nohou, Abou Diaby nemůže hrát kvůli zraněnému kotníku a Justin Hoyte si poranil podkolenní šlachu.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To tam Wenger rovnou může poslat rezervu...vyjde to nastejno. Jen mi pořád není jasný, kdo bude dávat góly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele