Arsenal za rok vyhraje Ligu Mistrů...

22.03.2002, 12:15
Aktuality
Boss Arsenalu, francouz Arséne Wenger, svému týmu věří. Přestože letos v Lize Mistrů neuspěl, za rok prý celou soutěž vyhrají. "Tento neúspěch nás nezastaví. Jestli stále věřím, že budeme nejlepší na světě? Ano, věřím," řekl Wenger. V létě prý bude mít k dispozici 20 miliónů liber na posily. "Příští rok budeme hrál Ligu Mistrů znovu a vyhrajeme ji." Arsenal v posledním zápase prohrál na stadiónu Juventusu. Ale ani výhra už by Arsenalu nestačila, protože Leverkusen venku překvapivě porazil Deportivo La Coruňa. "Skupinu jsme si prohráli už domácí prohrou s Deportivem. Kdybychom bodovali, musela by La Coruňa v posledním zápase hrát. Takhle už měla postup jistý, o nic jí nešlo." Ale ani Juventusu už o nic nešlo, ten už naopak postoupit nemohl. Přesto dokázal i ve značně oslabené sestavě Arsenal porazit...

Autor: Petr Starý

Komentáře (935)

Přidat komentář
smazaný uživatel

arséne, kolik je u tebe rok prosímtě? nebo si myslel světelný?

Reagovat
smazaný uživatel

světelný rok je jednotka vzdálenosti nikoliv času troubo

Reagovat
smazaný uživatel

ty se zase nauč reagovat "troubo"

Reagovat
smazaný uživatel

okay

Reagovat
smazaný uživatel

Kde kupuješ ten matroš? Chci se z toho taky zhulit

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my bad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

něco k smíchu?

Reagovat
smazaný uživatel

*někdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hned se nečerti

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger furt ty stejný kecy, už vypadni ksichte!

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000572274/article/clemson-lsu-ohio-state-alabama-take-top-four-cfp-spots

Konečně už dělá pořadí ta komise, která pak určuje nasazení pro playoff. Zas bude breku ale kolik 8-0 týmů tam není a Alabama se 7-1 ano. Já jsem už smířenej s tím, že nikdy nepochopím, jak se tohle dělá, sice respektuju náročnost losu, ale zas tak snadný to TCU, Sparťani, Iowa a Baylor nemaj.

Reagovat
Barm@n

Jestli tam nebude TCU, tak můžou jít někam - už minulý rok bylo velké halo, že tam chybí tým z BIG 12 a letos už by to byl naprostý výsměch. Řekl bych, že správně by tam měl být jen jeden z LSU, Clemson a Bama - celkově je Clemson strašně přeceňovaný podle mě.

Reagovat
Chazy

Je to k těm žábám hnusný no, taky je chci vidět v PO letos.

Ale tenhle week hodně udělá, jsou tam obrovský zápasy, hlavně Alabama a LSU, ale i Clemson a Florida State, TCU a Oklahoma State, řek bych, že ztratit v pohodě může i Texas AM s Auburnem nebo Michigan State s Nebraskou.

Ten Clemson nevím no, porazili jen Notre Dame a i to haluzí. Ale je to prostě těžký porovnat tak odlišný konference a týmy. Jako TCU má do konce roku Baylor a obě nasazený Oklahomy, jestli vyhraje všechno, má to jistý, když dva, taky by tam měli být.

Reagovat
aither

No to jsem ten waiver neskutečně prosral , no aspoň vim jak na to do budoucna.

Reagovat
Chazy

Upřímně, když hraju béčko a céčko, takže mám srovnání, prostě je ten starej systém waiveru nahovno tak moc, že to nemá smysl, aby se v něm pokračovalo. Takže budoucnost neřeš, příští rok prostě uděláme z waiveru FAAB.

To znamená, že máš během sezony k dispozici 100 dolarů a když bereš hráče z waiveru, tak při vyplňování toho potvrzovacího formuláře zadáváš počet dolarů, který na něj dáš. Takže už žádný šetření vysokýho waiveru a žádný řešení pořadí, prostě kdo líp ocení, ten hráče má.

A dáme to i v defenzívě. Sem si myslel, kdovíjak to nebude složitý a omezující, ale ne, je to fakt naprosto jednoduchý a nápomocný, dokonce bych řek, že to pomůže i nováčkům - když se na waiveru objeví hráč, kterýho znaj, vážně chtěj, prostě ho můžou přepálit.

Reagovat
aither

Jo, to je asi lepší a zajímavější, koukám i na B a C, takže cca vim jak to funguje

Reagovat
Kowe

ale pak tě nasere, že ten hňup dá o dolar víc..

Reagovat
chowas

ale ty si mi takto zobral LaFella

Reagovat
Kowe

vyměníme?

Reagovat
chowas

chcem oboch

Reagovat
Maresma

Nj, ale pořad spravedlivější, než podle pořadí.

Reagovat
Maresma

Je to super

Reagovat
miky10

Ale jo no, uznávam.

Reagovat
Dawon

a ve finale pak stejne rozhodne poradi, kdyz sme ted v becku 3 dali za Gatese 10 dolaru

Reagovat
Dawon

ale jinak je to urcite nesrovnatelne lepsi oproti obycejnemu waiveru fakt super zmena a zpestreni uz tak dost zabavne a nebezpecne navykove hry

Reagovat
Chazy

Ta tendence lidí zaokrouhlouvat je super chytrej dá kvůli tomu 11

Reagovat
Dawon

tak tezko to sice odhadnes, ale neco na tom asi bude no williams sel taky za 22

Reagovat
chowas

cakal som, ze nejaky chytrak da 21

Reagovat
Dawon

jako ja myslim ze za 22 je to super kauf, vsak v prvnich dvou tydnech bez Bella byl Williams jeden z nejlip bodujicich RB...bohuzel uz znacene omezene finance mi jaksi nedovolily jit vys

Reagovat
Kowe

...

Reagovat
Jerichoo

Co znaména Rivalry week?

Reagovat
Chazy

Neznamená to prakticky vůbec nic. Já ani nevím, proč to tam je, defaultně to yahoo dává na dva weeky v roce, ale klidně bych to moh nastavit na úplně všechny nebo vůbec na žádnej. Já tím označuju ty tři weeky, kdy se hraje s týmama z druhý divize a ne s vlastní. Ono to asi k tomu taky je určený, netuším, každopádně pro rivalry week platí totožný pravidla jako pro ostatní a výhra není o nic cennější ani nic podobnýho.

Reagovat
Maresma

A kdyby někdo v keeperu potřeboval kvalitní RB, můžeme se domluvit. Za hráče nebo pick, to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Připomínám se.. kdyby v keeperu někdo z PO ambicema chtěl posílit, tak Gore u mě k dispozici. V PO tam má samý přivětivý matchupy a chci za něj jen pick. Kdyby byl někdo odvážnější, tak jsem ochotný pustit i Calvina, ale tam by to bylo dražší.

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=aCWgd3983Is

Vím, že ho chválím pomalu tejden co tejden, ale konečně se objevilo i nějaký video s jeho hrou, i když kraťounký. On je pro mě prostě největší defenzivní zjevení, tu jeho rookie sezonu jsem dost proignoroval. Ale stejně nechápu, tohle je prostě čistej corner? Protože kolikrát atakuje QB a RB za lajnou rozehry, to je prostě něco, co mám spojenýho se safety pozicí. Ale vím, že si můžou pro nějaký hry prostě prohodit úkoly.

Těsně za ním mám mezi těma, co letos zaujali Darbyho, Peterse a Kwona Alexandera, mezi nima čekám, že se rozhodne o DROY. Jak jsem sem házel ten článek s projekcema na ceny podle poloviny sezony, tak tam v DROY Alexander ani jednou nebyl, ale podle mě se na to bude brzo koukat jinak, úžasnej atlet.

Reagovat
Eric_The_King

Ten int proti Redskins, jak tam přiběhne najednou

Reagovat
Dawon

on je super, taky jsem na nej letos trochu zacal koukat...ale teda taky ho mam zafixovaneho jako safety

Reagovat
Trand

Není to čistej corner, je to hybrid. Něco jako Barron, taky to je oficiálně S, ale hraje dost často OLB. I když ten už možná bude úplně předělanej na OLB.

Reagovat
Chazy

Já si myslím no, prostě to jsou hry, který si corner nemůže dovolit hrát. Ale je to fakt fenomén, ještě v jedný secondary s Petersonem.

Každopádně až mu bude končit kontrakt, tak bych od něj dal ruce pryč. Sem se dočet, že měl fakt obrovský problémy s drogama na univerzitě (na poměry sportovce, jinak si nejspíš prostě jen rád zahulil) a i proto šel až třetí kolo. V NFL zatím problém vůbec žádnej, vypadá, že do toho dává úplně všechno a neskutečně bojuje. Ale prostě člověk neví, jestli bojuje za svůj tým a kariéru, nebo bojuje za to, aby dostal megakontrakt s hodně garancema a pak se moh vrátit k tomu studentskýmu životu.

Reagovat
Chazy

I když jak na to teď koukám, tak mi to připadá jako corner blitz no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale huleni neni nic spatnyh,ne? V Americe to jako doping neberou. Jsem si celkem jistej, ze v NFL jsou mnohem tvrdsi drogy

Reagovat
Chazy

No, jestli se ptáš na můj osobní názor, tak na hulení fakt nic špatnýho není, jestli tu trávu nejedeš každej den nebo i obden Ale každopádně v NFL je pozitivní vzorek na trávu trestanej, stejně jako na univerzitě, kde tě kvůli tomu klidně vyloučí z programu a nechaj bez stipendia. Jestli jedou v NFL tvrdší drogy nevím, jestli ano, zprávy o tom příliš neunikaj.

Reagovat
Dawon

ja myslim, ze vicemene v kazdem sportu je huleni brano jako nepovolena latka...jak moc je spatne a do jake miry ti muze pozitivne ovlivnit vykon je asi uplne jina otazka ale na seznamu zakazanych latek to holt proste je, a ten seznam je myslim relativne univerzalni pro vetsinu sportu

Reagovat
Eric_The_King

Nechtěl by někdo v Áčku Palmera? Za slušné WR nebo RB.

Reagovat
Trand

Hezký název článku.

Reagovat
Dawon

Chazy je zruda, dat to takhle zrovna dneska

Reagovat
Chazy

Mi to přišlo vtipný

Reagovat
formic81

vyhrajeme EL

Reagovat
aither

Reagovat
Trand

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000572707/article/position-rankings-midseason-allpro-team

Tři hráči, s tím dokážu žít. Ještě bych tam rád viděl Jenkinse, ale Norman je letos absolutně nejlepší no.

Reagovat
Chazy

Hezký, naši LB se dočkávaj zaslouženýho docenění, taky mě těší aspoň zmínka Willa Hilla, chválil sem ho tu poslední rok a půl víckrát, pro mě jedinej kompetentní DB u Ravens.

Diskuze vypadá jako vždycky, všechny týmy maj na každým postě all pro hráče Ale pokud jde o mě, tak kompletní absence druhý nejdůležitější složky ofenzivní hry je výsměch, hlavně to vytváří dojem, že to reportér složil jen na základě náhledu do statistik a jakmile narazil na pozici, která má statistiky jen u PFF, tak si nevěděl rady. Dost naprd dojem to vytváří, hlavněže tam má puntery a kickery.

Reagovat
Trand

A jinak se fakt těším na Gabberta proti secondary Falcons, to bude jízda.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
formic81

400 yards a 3 TD jasna prace

Reagovat
smazaný uživatel

Start Matthewsa aj Shieldsa proti Panthers otazny, bez nich to bude zas derave jak nase číšhedy. Aj Aaron sa musi zobudit tak zle som ho este hrat nevidel.

Reagovat
Chazy

A co loni proti Buffalu? 0 TD, 2 INT, asi 150 yardů a kompletace kolem 30%. Nebo to konferenční finále proti Hawks, tuším taky 2 INT, yardy žádný, kompletace mizerná.

Furt mám z Aarona dojem, že ty top obrany mu dělaj šílenej problém.

Reagovat
Dawon

tak proti tem Hawks se to da zcasti hodit na to, ze hral na jedne noze...a i na jedne noze je pak celkem v suchym triku dovedl za ti vyrovnavacim FG

Je skoda, ze ma to PO takove relativne dementni pravidla no, je proste nefer ze jeden tym nemusi vubec dostat sanci utocit, to me treba sere mnohem vic, nez z jake vzdalenosti se kope PAT

Reagovat
Chazy

PO jako PrOdloužení? Taky sem to tu někdy nedávno napsal. A s tím zraněním máš pravdu no, ale prostě když člověk vezme ty sezony předtím, tak dvakrát konec na 49ers, konec na Giants, loni prohra s Lions ještě, fakt myslím, že se s těma top obranama vyrovnává hůř než Peyton a Brady např.

Já bych jinak okamžitě zaved to prodloužení, co má univerzita. Prostě penalty, jeden tým útočí z 25 yardů soupeře, pak druhej, kdo skóruje víc, ten vyhrál. Když oba stejně, tak znovu z 25 yardů oba a kdo skóruje víc, tak vyhrál. A klidně 15x, než jeden tým skóruje víckrát. Proto občas na univerzitě zápas skončí 20:20 a po prodloužení je 45:40

Reagovat
niflheim

To PO

Reagovat
niflheim

Ale jde mu o pravidla prodloužení přímo v playoff, tam je to možná fakt na hlavu, že jedna miracle play pošle tým balit (ahoj, Time).

Reagovat
Chazy

Já souhlasím s tím, že by měly oba týmy jít v každým případě na míč. Ale rozhodně bych taky nechal pak tu náhlou smrt, v tom PO jsou všichni tak dojebaní už, že je lepší, když to skončí dřív jak po patnácti.

Reagovat
Dawon

jo to jo, ale minimalne jednou by mel proste kazdy tym dostat prilezitost utocit...a nebo to fakt udelat na styl college jak rikas, to by nebylo az tak unavne a zaroven hodne atraktivni pro divaky

Reagovat
Dawon

wtf, netusim proc sem napsal PO jako prodlouzeni to je tak jak pises a uz premyslis nad necim jinym

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom finale hral polovicny, absolutne nemohol vyuzit svoj pohyb.

Navyse uz proti chargers vyzeral ,,nesvoj,, ale proti Broncos vyzeral bezradne, ked mal priestor na kompletaciu nebol presny, podhadzoval, prehadzoval aj jednoduchsie hody. Chvalil som ho ako taha team tie prve zapasy ale teraz to nie je ono. Unho sa mi paci ze vsetko co robi vyzera hrozne jednoducho, vzdy sa vie vynajst ale teraz vyzeral fakt bezradne

Reagovat
Chazy

Nojo, ono se to stává, právě ten zápas s Bills byl podobnej, sice tam měl Jordy neuvěřitelnej drop na dlouhej pas, ale zas mu obrana dropla dva inty. A jako stává se všem, Patriots loni proti Chiefs, to bylo podobný dílo, hlavně ten druhej int Bradyho, to prostě nezapomenu asi nikdy, jak sem to nechápal, co za píčovinu vymyslel.

Jenom prostě jestli má Aaron uhrát SB, tak bude muset v PO určitě překonat aspoň jeden tým z trojice Cardinals, Seahawks a Panthers, hrozí i Rams a hypoteticky furt i Cowgirls, takže bude potřeba si takový věci odpustit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezat bude na tom ci si vybojujeme vyhodu domaceho prostredia :) ak by sme teoreticky zasa schytali Hawks vonku (co sa na 95% nestane) neveril by som mu.

Cow su uz out, Hawks podla mna tiez nepostupia. A ci mame na Panterov alebo Cards ukazu vzajomne zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne je smutne pozorovat jak sa seci okolo zlepsuju len my sa zhorsujeme

Reagovat
Trand

Super zápas zatím. Ten Crowellův juke teď fakt úžasnej.

Reagovat
Chazy

Bitonio je fakt z jiný planety. To mě fakt vymrdává, že sme draftovali Easleyho, sice se mi to spojení Florida - Patriots hrozně líbí, ale jak sme prostě mohli přehlídnout tak neuvěřitelnýho hráče. Určitě nebyl nijak podceněnej, protože ho Browns brali jako 35. celkově a my draftovali 29.

Hraje prostě úžasně, hlavně když vidím, jak se trápí Matthews, Robinson, Lewan a další. Celá ta strana Thomas - Bitonio - Mack je prostě parádní. A Manziel toho dobře využívá, v jedný hře to bylo až směšný, co mu tam vytvořili za kapsu. On loni všechnu slávu sebral Zach Martin, ale podle PFF byl Bitonio ještě o kousek lepší, protože je super i v běhový protekci, ne jen pasový a měl bejt all pro on. Ale ne že by si to Martin nezasloužil, když za celej rok nezpůsobil ani jeden sack a jen 2 penalty.

Reagovat
Chazy

Teďka ten blok při screenu on je jinde fakt

Reagovat
I am Mancunian

hra vyborne

Reagovat
Trand

Randy Starks zažívá povedený zápas.

Reagovat
Trand

Tak tohle byl Johnnyho drive, neskutečný ty jeho hody z běhu.

Reagovat
Chazy

Ta OL je šílená to mě fakt baví jako nic jinýho v NFL, když to nějakej tým takle poskládá a obrana prostě vůbec neví.

A i ten Barnidige zaslouží pochvalu, poprvý ho nějak sleduju a využívanej je do blokovacích schémat dost.

Každopádně Johnny dobře tý výhody od nich využívá, pěknej drive

Reagovat
Zaschrona

Sledovat to na Sportu je dneska fakt zazitek, Dundacek a Stiegler jedou. Nejdriv povidaj o svem vyletu do Londyna, jak si koupili jedno pivo za 500 ve ctyrech, pak tvrdi, ze NFL bude hrat v novym meste v Evrope, v Twickenhamu. Pak fakt mocne popisujou mlade QB v lize, kdyz jako velkej talent jmenujou temer prednostne Griffina a vsechno to zavrsi docela dost zmatecnym popisovanim toho, jak fungujou platovy stropy v NFL, kdy to cele mi prislo, ze to rikali jen kvuli vtipku nakonec "dead money" v souvislosti s Aaronem Hernandezem. Fakt soumeni.

Reagovat
Kowe

Stiegler, kdyby vedle sebe měl někoho dobrýho, by i šel poslouchat.

Reagovat
Zaschrona

Jo, to asi i jo, ale dohromady to jsou fakt hrozni sasci.

Reagovat
Chazy

Co říct no. Určitě od Manziela lepší výkon jak proti Bengals loni, a to je jejich obrana lepší jak loni. Ten první poločas byl vážně solidní, jeden drive excelentní, nějaký hody i z kapsy pěkný.

Ve druhým se ale ukázalo docela zřetelně, že ta jeho prezence v kapse je furt katastrofální, někdy snad i horší jak na univerzitě. Jemu prostě selže první read a neví si rady, je zvyklej, že pak jde někam běhat, ale to v NFL prostě nejde. Nvm fakt, je to zklamání, progres tam je, ale čekal jsem víc. Snad na tom mákne, zas si sedne za McCowna a příští rok bude už připravenej.

Reagovat
niflheim

Tak já bych řekl, že výsledek jde spíše na triko hlavně OC - pouze 13 running plays, z toho pouze jedna ve druhé půli, kdy byl velkou část zápasu rozdíl jen o jedno skóre. S mladým QB bych očekával něco jiného, než ho nutit hodit 33x za zápas, spíše se opřít právě o running game.

Reagovat
Chazy

A tak to máš zřejmě pravdu, ale i tak, když je QB v NFL víc jak sezonu, dva kempy, má možnost hrát za dvěma ortodoxníma pocket passerama, prostě bych očekával, že uvidím nějaký zlepšení a ne furt toho univerzitního hráče. By mi nevadilo, kdyby intoval, házel nepřesně, což teda stejně dělal, kdyby prostě si třeba vybral špatně. Mě sere ten postup hry, že má jeden read, kterej teda je danej už před rozehrou, ten se mu nelíbí a pak prostě už zná jen jedno řešení, a to je někam běžet, kličkovat, splašit se. To jako není úplně profi no

Reagovat
Chazy

Steelers release draft-bust Dri Archer

To je zajímavý no. To bylo řečí, že vědí, proč ho berou a jak ho využít, že není ve skutečnosti moc subtilní atd. Jsem zvědavej, kdo to s ním zkusí a co pro něj vymyslej. Ten De'Anthony Thomas z Kansasu je zatím o kousek lepší, ale já bych přesně tenhle druh univerzitní hvězdy ignoroval prostě.

Reagovat
niflheim

Bust hlavně díky zraněním, nejsem moc překvapený. Být nejrychlejším na combine holt toho moc neznamená

Reagovat
Chazy

Myslíš, že to je o zraněních? Podle mě ve spoustě zápasů byl k dispozici a ok, ale prostě nevědí, co s ním.

Jinak Detroit dělá obrovský změny ve vedení, sem zvědavej, jak z toho vyjde Matty. Mám takový blbý tušení, že by se tam mohla QB otázka řešit podobně jako u 49ers.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

mam pocit ze takovy hrac se proste musi naucit returnovat, jinak je nevyuzitelny no...asi byla posledni kapka, kdyz minuly tyden Archer asi 3x vybehl s vykopem a nedostal se dal jak za 10 yardu

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000573403/article/qb-index-midseason-starter-rankings-132

Alone at the top každopádně se to daleko víc podobá tý mojí verzi, co jsem sem házel před sezonou, než tomu jejich z před sezony

Reagovat
Eric_The_King

Palmer už na 2. místě a nenapíšou tam ani řádek o něm

Reagovat
Dawon

Mettenberger musel v tech dvou zapasech stat asi tezce za hovno, kdyz se pred nej vecpal i Kaep

Reagovat
smazaný uživatel

Russel má napiču tým, co jsem ho viděl, tak je hrozně top. Ač to třba není podložené statistikama, tak dělá super rozhodnutí, má obrovskou výhodu v atletičnosti, ale za tou OL ...

Reagovat
Chazy

Ono to je podložený i statistikama, pokud jde třeba o QB rating, tak v příštím zápase se Wilson stane historicky druhým nejlepším QB.

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/SBNation/status/660952279541919744

To je taky dobrej šílenec není tak rychlej jako Martin, ale rozhodně je to solidní atlet, určitě by moh hrát LT, kdyby tam nebyl Smith. Ale to ostatně platí i o Martinovi.

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Reagovat
I am Mancunian

ja len nechapem, ze ho nikto nezobral na drafte, aspon v tom tretom kole

Reagovat
Chazy

http://deadspin.com/this-is-why-nfl-star-greg-hardy-was-arrested-for-assaul-1739117634

Skvělý no, takovej hráč si hraje NFL jakoby nic. Nechápu prostě občas tu ignoraci lidí, že to neřeší, dokud nevidí video nebo fotky. Když unikly zprávy, že s ní házel o zeď a mířil na ní nabitou zbraní, bylo prostě jasný, že je to podobný jako v případě Rice. Škoda, že toho zmrda zkurvenýho nezabanovali doživotně, takle musí člověk doufat, že si při nějaký hře přetrhá všechny vazy v koleni a prostě skončí tak. Co je Cowboy, tak jim fandím asi o 50% míň. Píčus prostě, mlácení holky za jakýkoliv okolností je naprosto nechutný, ale v případě hráče AF, proti kterýmu se už vůbec nemůže ubránit, je to fakt mimo tabulky.

Reagovat
Chazy

A teda míření nabitou zbraní na kohokoliv je podle mě poměrně nešťastný.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

psychos

Reagovat
Maresma

Jako udeřit holku je pro mě to největší zoufalství, co může být. Mířit na ni zbraní.. ten borec nemůže být zdravej prostě, nechápu, že s tím nic nedělaj.

William Gay was fined by the NFL for wearing purple shoes for Domestic Violence Awareness. Greg Hardy will make over $500K on Sunday.

Reagovat
Chazy

Ono hlavně to není jen udeření no, z těch výpovědí je vidět, že tu holku fakt psychicky poničil. Když se prostě vlivem toho psychickýho a fyzickýho týrání dostane do toho stádia, kdy nedokáže volat o pomoc nebo od něj utýct, protože se bojí smrti při případným přistižení, je to vážně už hodně špatný.

Reagovat
Kowe

je fakt, že občas ty tresty za domácí potyčku jsou od NFL kreténský, ale v tomhle případě je to naprosto kreténský

Reagovat
Trand

Jinak zítra je asi zápas sezony na univerzitách, aspoň pro fanoušky LSU. LSU - Alabama, hraje se v Alabamě, zápas se vysílá od 2 v neděli ráno, kdo můžete tak si udělejte čas, tohle bude fakt zajímavý, já si to určitě stáhnu a pustím později.

Reagovat
I am Mancunian

bude to na rojadirecte ?

Reagovat
Chazy

By mě zajímalo, jestli vám fandí, když je kluk z Kalifornie. Bylo by zajímavé, kdybyste brali QB, ale vzali jste Lynche nebo Cooka

Aaron Rodgers vás evidentně nenávidí, bylo by dobrý dejavu vytvořit si druhýho nepřítele z místního talentu z úplně stejný univerzity úplně stejným způsobem.

Reagovat
Chazy

Nebo možná nenávidí je silný slovo, každopádně má proti vám extra motivaci no, chtěl bejt 49er

Reagovat
I am Mancunian

to sme pojebali neskutocne, ze sme brali toho smitha miesto neho, tentonraz nesmieme spravit chybu

Reagovat
formic81

no myslim že kdybychom meli ted Alexe tak si jeste muzem piskat uz vidim jak vezme na draftu Baalke v prvnim kole nejakyho safetyho nebo to trejdne dolu

Reagovat
formic81

a skoda ze nemame nejakyho no-name backupa o kterym nikdo nic moc nevi a mohl prekvapit, bohuzel s Gabbertem vime na cem jsme

Reagovat
I am Mancunian

mne sa Smith vobec nepaci , ja to tiez vidim, ze to na drafte dojebeme, ale musim verit

Reagovat
Chazy

Jak to vezmeš no, sice jste pustili jednoho z nejlepších QB historie, ale aspoň kvůli QB, co se stal dlouhodobým starterem v NFL, kterej vás dostal do konferenčního finále. Vždycky prostě může bejt hůř.

http://gamedayrcom.c.presscdn.com/wp-content/uploads/2014/04/oakland-raiders-first-round-draft-picks.jpeg

Reagovat
Dawon

jako ale nutno rict ze na poslednich dvou draftech sli hodne do sebe

Reagovat
Chazy

Jim umřel majitel, co měl tohle na svědomí a už to jde jako oni ho měli všichni rádi, ale bylo to podobný jak s Jerrym, prostě majitel, co se sral do všeho a dělal i GM. A narozdíl od Jerryho neměl ten úspěch ani v nejmenším.

http://images.huffingtonpost.com/gen/123233/OAKLAND-RAIDERS-BILLBOARD.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

LOL... To vyzera az neuveritelne, takto sa ten draft snad prekaucovat ani ned

Reagovat
Dawon

trosicku smutny pribeh no

Reagovat
kubys

Tak to chtěl být i Brady, ne?

Reagovat
Chazy

Jinak dneska bude fakt super college, hodně by to mohlo zamíchat PO pořadím, kdyby se podařilo vyhrát outsiderům, ale jsou to outsideři, co maj fakt velký šance. Ještě jednou to PO pořadí, když už ho určuje konečně ta komise:

http://espn.go.com/college-football/rankings

Já mám v 18:00 Floridu proti Vanderbiltu, takže budu koukat samozřejmě na to. Ale je tam taky Notre Dame a Pitt. A Irové se i s backup QB drží jako 5. nasazenej tým a maj furt jen jednu prohru, takže kvalitu určitě maj a Pitt není špatnej tým. Ale nevím o nich skoro nic, ten tým mě vůbec nezajímá, snad PO nedaj.

Ve 21:30 už nvm, jestli budu koukat, ale budou dva top zápasy, kdybych tu byl, zkusím nějak oba simultánně.

Clemson (1.) proti Florida State (16.)

TCU (8.) proti Oklahoma State (14.)

Ale radši bych koukal na TCU, mám hrozně rád jejich QB, i když je to ukázka toho typickýho univerzitního dual threat QB, co se prakticky nemá šanci prosadit v NFL. A celkově je ten tým prostě skvělej ofenzivně, v rankingu nejsou výš jenom kvůli losu. Ale do konce roku maj hodně dobrejch týmů a kdyby všechny porazili, tak budou hrát PO. Za TCU taky hraje jeden úžasnej WR - Josh Doctson.

A Clemson je prostě údajně nejlepší tým no, naopak Seminoles jsou relativně pěkně v piči bez Winstona a jsou až za Gators Ale i tak spousta lidí čeká, že dneska splaskne bublina Tigers a vyhraje Florida State. Každopádně sledovat v secondary Floridy CB Jalena Ramseyho, ten bojuje s Hargreavesem o místo jedničky mezi CB na draftu příští rok a taky bude skoro určitě top 10 pick. A Alexander z Clemsonu je taky CB, co bude první kolo nejspíš, taky je tam unikátní pass rusher Shaq Lawson, takže dost defenzivního talentu. A Florida State má kickera, co může bejt nejlepší v college historii a on sám si věří, že bude nejvýš draftovanej K od Janikowskiho

No a od 02:00 je to celkem jasný, předtím si člověk může dát od 01:00 Memphis, aby se mrklo na Lynche.

LSU (2.) v Alabamě (4.)

Je to prostě nejlepší zápas kola no. Ale jako určitě nebude bodově nejzáživnější, i když fotbalová kvalita tam bude obrovská. Nečeká se moc skórování, ofenzíva Alabamy prostě nefunguje, Coker je pro mě QB katastrofa a co jim neuběhá Derrick Henry, to nemaj. Ale ten stojí za sledování, určitě by byl rád první kolo na draftu. A LSU má samozřejmě Fournetta. A jako jestli sem čekal, že obrana Gators bude schopná ho zastavovat, tak tohle teprve bude zajímavý. Alabama má možná nejlepšího ILB, co půjde do draftu za poslední takový tři roky - Reggieho Raglanda. A když člověk vezme jejich DL, tak Robinson půjde první kolo možná taky a šanci na něj má i Reed, nějaký třetí kolo bude Allen. Prostě ta front 7 je přecpaná talentem, navíc je tam těch hráčů hrozně moc za nima, takže to pořád rotujou a nejde je unavit. Secondary alabamy je trochu slabší, ale ani LSU nemá super pasovou ofenzívu. Prostě bude to běh proti běhu, bude to hodně zajímavý.

Z pasový ofenzívy Alabamy se mi líbí nejvíc asi Calvin Ridley, freshman WR, strašně chytrej hráč. Za LSU čekám, že ho bude dost bránit Tre'Davious White, což je taky CB pro brzký kola další draft. Za LSU je solidní WR ten Dural a jejich QB zatím nemá ani INT, ale prostě je to game manager, Fournette má víc běhů jak on hodů.

Reagovat
Barm@n

Dneska fakt velká paráda

Od té půl desáté bych asi taky chtěl vidět obojí, lepší streamy budou asi na FSU, ale já teda budu u TCU, protože doufám, že konečně poskočí z té absurdní 8.příčky na playoff.

Reagovat
Zaschrona

za tu praci tohle sepsat

Reagovat
Chazy

To začni sledovat radši místo tak zbytečnejch pochval

Reagovat
Barm@n

Jinak ten Aguayo je fakt skvělý kicker, přál bych mu nějaké vysoké kolo. Třeba já bych ho do Texans bral hned, protože těch kickerů co kopnou 60 yardů tolik není a mít tu pozici pokrytou třeba na 15 let taky není k zahození...

Reagovat
Chazy

Já nevím no, řeči o druhým kole atp., mi přijdou prostě ujetý ... hlavně mi přijde, že ta pozice K je hlavně o psychice a že skill maj úplně všichni, co jdou do NFL. Pak stačí nějakej blbej rok, pár netrefenejch kopů a i velkej talent je k ničemu. Samozřejmě s tím, co předvádí, se dá předpokládat, že na menších stadionech NFL to bude dávat taky, ale furt je ten tlak jinej no.

Reagovat
Chazy

Notre Dame a Pitt je kdyžtak v HD: http://zunox.hk/zunox2.html

Já s Floridou bohužel takový štěstí nemám

http://hdstreams.net/channel-47/

http://goatdee.net/126260/watch-vanderbilt-vs-florida

http://goatdee.net/126203/watch-vanderbilt-vs-florida

Každopádn zatím Vandy vůbec neví

Reagovat
Barm@n

Já zkouším omrknout Hackenberga, ale nevím jestli u toho vydržím - zápasy Northwestern jsou dost nedívatelné

Reagovat
Chazy

Hm, já Northwestern asi nikdy neviděl ani. Bych fakt koukal na Notre Dame no, kdybych neměl Gators

Reagovat
Barm@n

je to katastrofa, po pátém puntu v 1.čtvrtce přepínám...

Reagovat
Chazy

Gators jakžtakž no, představil se novej kicker Když byli Gators v prvním drivu 5 yardů od end zony na 4. down, tak radši šli hrát a posrali to. Tam jsem poprvý vytušil, že ten K asi dobrej nebude. Pak ze druhýho drivu TD a samozřejmě okamžitě minul extra point... kdyby aspoň byl dlouhej jako v NFL, ale college si jede furt ty starý no.

Každopádně je fakt nezvyk, jak je u SEC jedna Play-by-play komentátorka, vždycky si na to chvíli musím zvykat v HL, ale dneska ji poprvý slyším celej zápas a je fakt dobrá.

Reagovat
Chazy

Šampióni poprvý uvidíme Gators ve finále SEC. Každopádně nejhnusnější, nejnudnější, nejvíc nekvalitní fotbal, co jsem snad kdy viděl. Podobný jako Eagles letos. Naštěstí to dobře dopadlo, i když by mě nepřekvapilo, kdyby u komise touhle výhrou Gators spíš klesli.

Každopádně to vypadá, že žáby budou pěkně v HD tady: http://zunox.hk/zunox1.html

Takže předpokládám, že Clemson bude v HD tady: http://zunox.hk/zunox2.html

Ale jinak prostě najít si na redditu ty zápasy a něco se tam vybere:

https://www.reddit.com/r/CFBStreams/

Oklahoma State prej hraje dva QB, to bude taky zajímavý

Reagovat
Chazy

* uvidím

Reagovat
I am Mancunian

clemson zatial dobre tecie

Reagovat
Chazy

Jojo sem zvědavej, co ukáže nejlepší tým. Ale ten Cook z Floridy State je magor, sem ho úplně zapomněl zmínit, měl by bejt suprovej RB, taky velká budoucnost pro NFL a taky jsme ho viděli loni v PO

Reagovat
Chazy

Nejlepší CB planety velice chytře

Reagovat
Chazy

TCU Oklahoma je zatím naprosto luxusní zápas

Reagovat
I am Mancunian

samozrejme ja musim pozerat ten druhy zapas

Reagovat
Chazy

Já koukám na obojí, přijdou mi oba fajn to s tím nejlepším CB planety bylo na Ramseyho, jak tam udělal tu penaltu, když QB vybíhal ze hřiště. Ale TCU Oklahoma je taková správná přestřelka no, 14-9 na konci první

Reagovat
I am Mancunian

teraz zahral vyborne

Reagovat
Chazy

Jo, on je nepochybně bůh, podle spousty lidí je lepší jak Hargreaves

Reagovat
Chazy

Boykin TCU je úplně v prdeli, fakt to vypadá, že Oklahoma State bude 9-0. Tak to fakt asi nečekal nikdo

Reagovat
Barm@n

Ta jejich offense rychlejší něž Chipova

Reagovat
Chazy

Jako nemám srovnání s ničím, jestli tohle je jejich standard, ale jsou dneska zábavní fakt mimořádně. A dresy parádní ale stejně to Boykin otočí

Reagovat
Barm@n

Jj, hrajou fakt rychle vždy, ale taky jsem je mega podcenil, asi protože ještě letos s nikým pořádným nehráli.

Reagovat
Chazy

A kdo je kua James Washington a kde se tohle naučil ...

Jako mít přehled o college je fakt hardcore, to je kolo co kolo, že jsem úplně mimo a musím se někoho učit.

Reagovat
Barm@n

Ale jako ta secondary TCU .

Nemyslel jsem, že letos uvidím něco horšího než je ta Bayloru

Reagovat
Chazy

Njn, on se holt člověk musí vyrovnat s tím, že ta komise prostě minimálně trochu tuší, jakej tým je jak silnej a jak by uspěly ve vzájemným měření.

Reagovat
Chazy

Ale wow už, Oklahoma ho úplně ničí, to jsou fakt šílený inty

Reagovat
Barm@n

Boykin for Heisman

Reagovat
Barm@n

Jžš to je škoda teď - naprosto boží hra

Reagovat
Chazy

Šílená kktina ... se těším na jejich zápas s Baylorem, bude veselý

Reagovat
Barm@n

Škoda Russela no...

Reagovat
Chazy

No.... to mládě mělo před tím jeho zraněním 6 TD a 0 INT a teď ve čtvrtek 23/33 pro 419 YDS a 3 TD. Ono to prostě vypadá, že v tom jejich schématu dokáže hrát každej. A nebo maj prostě čuch na dobrý QB. Ale jako je to hrozný, pro mě byl Petty fakt největší college oblíbenec skoro a viděl sem pro něj obrovskou NFL budoucnost. A teď ať tam postaví prakticky cokoliv, tak to hraje jako Petty

Reagovat
Chazy

Já du každopádně koukat už jenom na Clemson, TCU je prostě rozhodlý. Bohužel spad ten HD stream na Clemson, mám akorát tohle a lepší by teda neuškodil

http://zunox.hk/zxtv8.html

Reagovat
Barm@n

Je to na BT Sport 2 jestli máš Acestream nebo ti funguje ta věcička na androidu.

Reagovat
Barm@n

Ten war chant seminoles furt dokola

Reagovat
Chazy

No, si pamatuju, jak jsem ho poprvý slyšel na zápasech Atlanty Braves, jak mi to přišlo boží. Ale on to má úplně každej tým, ke kterýmu se to tématicky hodí, úplně to začínám nesnášet.

Reagovat
Barm@n

Je to chytlavé a asi jediná věc, při které doma těch 100k lidí zapojí

Reagovat
Chazy

no to je debilita, takový dva třetí downy a teď tohle.

Každopádně Clemson taky zrovna nepřesvědčil, jsem zvědavej co Alabama s LSU

Reagovat
Barm@n

Přál jsem to FSU no, myslím že vítěz toho nočního matche bude 1. za týden. Jinak s tou přesvědčivostí - ono Ohio State nebo Michigan State taky letos nejsou nijak suverenní, Seminoles loni taky spíš přežívali a na playoff to stačilo.

Reagovat
Chazy

To jo, Winston těch zápasů otáčel hrozně moc loni. A Ohio State podle mě hraje fakt dobře na to, jak je táhne ke dnu QB pozice

Reagovat
I am Mancunian

cardel je topka

Reagovat
I am Mancunian

to co bolo za defku

Reagovat
Chazy

Tyvoe, ale ta atmosféra teď je šílená

Reagovat
Barm@n

Celkově mi to přišlo dobré dnes, možná jen zhlasily ruchové mikrofony - ne, tak Clemson je docela vyhlášený ne?

Reagovat
Chazy

No, death valley určitě vyhlášený je, teď ale jestli tohle nebo to LSU Každopádně tohle death valley je boží kvůli tomuhle.

https://www.youtube.com/watch?v=z7PsvarItWQ

Reagovat
Barm@n

Ten jejich posraný šutr

Reagovat
Chazy

Sám si posraný šutr ne, mně se hlavně líbí, jak nastupujou na hřiště z toho kopce na tribuně mezi divákama no, to je správně působivý

Reagovat
Barm@n

Dobrá euforie tam ale, to jim zas přeju.

Reagovat
Chazy

http://zunox.hk/zunox1.html

Tady by podle všeho mělo bejt LSU a Crimson Tide, kdyby někdo plánoval koukat.

Reagovat
aither

Sweeeeet home Alabama

Reagovat
Chazy

Arkansas

jedna z nejvtipnějších věcí, co sem kdy viděl, to určitě zejtra někde bude.

Reagovat
Eric_The_King

Když univerzitní recieveři hážou dozadu poslepu líp než Kaepernick

Reagovat
Chazy

HUSKEERS sem to psal předtím, že by mohli prohrát Sparťani s Nebraskou, ale takovouhle šílenou píčovinou, tak špatným callem rozhodčích, to jsem nečekal. A k tomu to posral Memphis s Navy a Texas AM jde prohrát s Auburnem. Fakt dobrej den, najednou zmizela polovina neporaženejch. Kor jestli Alabama udrží vedení s LSU.

A ten zápas Alabamy a LSU je naprosto úžasnej, i když ho asi nedokoukám. Prostě někoho, kdo nesleduje college, by asi nebavil, ale když člověk na college kouká a ví, jak ty zápasy standardně vypadaj, jak ty týmy standardně hrajou, kolik chyb se na college děje a pak proti sobě nastoupí dvě tak bestiální obrany, tak vyspělý a kvalitní týmy přecpaný talentem, je to prostě úžasný na pohled, že se něco takovýho na college dá. tohle je prostě totální NFL zápas na univerzitě, k tomu atmosféra a rivalita, jaký žádnej NFL zápas nemá ani zdaleka. Masakr prostě, Henry běhá neskutečně, naopak Fournette má 1 yard na běh, protože obrana Crimson Tide je z jiný planety. Víceméně se naplňuje to, co jsem sem psal, i ty klíčový receivery sem trefil.

Reagovat
Barm@n

Neskutečné, jak je ta front 7 Alabamy dominantní KAŽDÝ rok. To co oni tam rekrutujou je neuvěřitelné, protože jim prakticky každý rok odchází půlka z nich do NFL. A ty ILB už vůbec nechápu, pokaždé když jim odejde kapitán, vůdce té obrany (vždy první kolo), tak oni tam mají připraveného dalšího, který bude to první kolo za 3 roky

Reagovat
Chazy

Jj, poslední roky to tak maj, to máš pravdu, takhle z hlavy Donta, Mosley, McClain. Je to super, jako já jim nějak zvlášť nefandím a nikdy nebudu, ale můj obdiv maj, je to úkaz prostě. I když ono se to snadno vládne, když máš každej rok vpodstatě 5 picků v prvním kole

A ta Nebraska je drsná, ale jako najdi si, jakej call to zařídil.

Reagovat
Barm@n

Já tu Nebrasku viděl, další argument pro NFL rozhodčí až jim bude končit kolektivní smlouva, protože tady ty college kašpary tam snad už nikdo nepustí.

Reagovat
Chazy

No ale když byla ta stávka, tak NFL nedělali univerzitní rozhodčí, ne? Nebyli to HS?

Reagovat
Barm@n

Ajo už to čtu, byli to rozhodčí ze středních škol a nižších divizí univerzit + nějací z Arena Football či co . Měl jsem za to, že to byli normálně univerzitní...

Reagovat
Chazy

Proto to bylo takový zlo no, ti elitní univerzitní by to snad zvládli líp.

Reagovat
Barm@n

Nebraska za poslední období doma 5-2 proti nasazeným týmům, takový college Chargers

Reagovat
Chazy

Jo a máme opravdu veselý novinky od Patriotů.

#Patriots officially activate Bryan Stork from IR/Return but put Ryan Wendell on IR, ending his season. Hurting OL needs Stork badly

Marcus Cannon and Tre Jackson are already Out tomorrow. If Shaq Mason (Questionable) doesn’t play, #Patriots will only dress 5 OL

Prostě už jen představa, že bysme regulérně šli do NFL zápasu s 5 zdravýma linemanama a bez jedinýho náhradníka Podle mě by šel případně využít Michael Williams, ale pak už by asi vážně musel v případě nouze hrát linemana Gronk nebo Chandler.

Reagovat
Dawon

to je fakt solidne v prdeli, a to jeste kdovi jak je na tom ten Stork

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

no, Chandler v OL se už zdá docela pravděpodobnej. Chtělo by to nějakej trade

Reagovat
Chazy

Zrovna Chandlera ale prej u Bills neměli moc rádi, protože žádnej super blokař není ...

Ten Williams je sice TE, ale chvíli hrál v NFL v OL, tak snad by to byl on.

Reagovat
Kowe

no hlavně Gronka žejo, toho by tam byla největší škoda

Reagovat
Dawon

trade uz asi ne no

Reagovat
Kowe

no, přebývá mi tam "by" no

Reagovat
Chazy

Tohohle blba neposlouchej ... stačilo mi to do věty, kdy zmínil, že jde srovnávat klíčový pasový statistiky.

Zaprvý není všecho o pasový hře, zadruhý Cam Newton má nejhorší receivery v NFL, a to asi o dva parníky. Vpodstatě má jen jednoho TE, kterýho každej ví, že má bránit. A statistiky mu kurví minimálně čtyři inty, který nezavinil on a já o nich vím. U jednho WR neudržel dokonalej TD balon a tři naprosto směšně zaběhli svý routy, takže to chytal DB do koše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale hovori tam aj o tom ze Cam sa moze narozdiel od Colina opriet o behovu hru a OL. A WR 49 su podla mna tiez absolutne tragicky. Behova hra neexistuje. Neobhajujem Colinove vykony ale chyba je skor niekde inde ako v nom...

Reagovat
Chazy

No, opřít o běhovou hru, to není úplně pravda, v běhový hře má jeho RB 500 YDS a 4 yardy na běh, ale on má 300 YDS a 4,5 na běh. A neříkej mi, že je to argument, cos použil ty u Packers, protože Cam má 2x víc běhů jak Aaron a jeho běhy jsou designovaný, a to i mezi tackly, je to jinčí.

Cam se může obecně opřít jen o sebe a RB těží z něj. Ale ta OL dobrá je. Cam si prostě zaslouží nekonečnej respekt za tuhle sezonu. A jako já nechci zas kritizovat Colina moc, vždyť se ho tady věčně zastávám před mancunianem a formicem, že by neměli hledat nový QB. Ale zas pravda je, že Colin dělá riskantní a vyloženě příšerný rozhodnutí, neuvěřitelně pomalu čte hru atd. Prostě Colin vážně i na první pohled působí, jakože tomu týmu nepomáhá, u Cama naopak na první pohled vidíš, že by bez něj byli v prdeli. A platilo to i loni, kdy se Panthers trápili a on nehrál ideálně, furt to na něm stálo.

Prostě dokud se děje tohle, zaslouží si i Colin hodně kritiky.

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000570028/

Reagovat
smazaný uživatel

Mne skor islo cisto o Colina. Hadze sa nanho podla mna prilis velka vina na sucasnu situaciu u 49. Ten chlap to podla mna v sebe ma a keby je napr. v teame ako je Detroit tak ich dokaze ,,tahat,, a bude to na nom stat ako pises ty pri Camovi. U 49 nefunguje absolutne nic a Colin urcite nie je ich problem.

A ktomu videu. Ta hra bola dizajnovana na beh. Nemal cas na rozmyslenie a nehadzal kvoli pripadnej strate.

Reagovat
Chazy

To, že je hra designovaná na běh, není důvod k tomu, abys přehlíd volnýho receivera a tu hru nezměnil pokud teda nehraješ na nejnižším college levelu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja neviem, com videl hry z blizkosti vlastnej endzone tak drviva vacsina ide cez beh nie?

Reagovat
Dawon

tak tohle prave oddeluje retardy z college a kvalitni NFL QB no tyhle ty upravy pred snapem jdou na hlavu QB, a prave tohle je treba nejvetsi zbran lidi jako Brady, Rodgers, Peyton...proste videt slabiny v coverage a udelat potrebne zmeny

Reagovat
smazaný uživatel

tak dik zasa raz som sa dozvedel nieco nove. Akurat to citanie Rodgersa posledne zapasy... Neviem no...

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=QVR_66QMHjo

Tak jako záleží samozřejmě na tom, co tam vidíš. Když máš receivera, kolem kterýho není žádnej obránce a moh bys na něj hodit okamžitě po snapu, tak proč by mělo bejt riskantní házet a proč by to neměl udělat? To je míň riziková situace jak běh. Hádám, že není v NFL moc QB, co by tohle přehlídli. Prostě on přece musí vědět před snapem, kde jsou jeho receiveři a jaký obrany je maj, a to speciálně na první down, kde měl moře času, aby to hřiště čet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto uz ano, myslel som si ze to je realne len v maddenovi

Reagovat
smazaný uživatel

A ako si mi pisal ze to citanie defenzivy oddeluje zrno od pliev co sa tyka QB. Uz mi to zacina dopinat ;)

Reagovat
Chazy

Zrovna ten můj milovanej Cam je někdy ale taky hrozně pomalej čtenář obrany, hlavně když do NFL přišel, tak mu to všechno trvalo hrozně dlouho ... Je to teď lepší, ale furt se musí ještě hrozně moc naučit. Ale minimálně už nedělá ty vyloženě špatný rozhodnutí, pokud teda nepočítám druhej int proti Colts, to byl zbytečnej hazard v tý situaci.

Ale když se zeptáš formice na Kaepernicka, tak ten ho zprdne hlavně za to, že prostě ty blitzy nevidí a špatně vyhodnocuje situace no. Ale já mu i tak věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hlavne podla mna musi zostat zdravy, ked vidim tie hry co hra, tak neverim ze sa ten chlap dozije dalsieho zapasu

A co sa tyka Kolina, mne je jeho hra sympaticka a dufam ze sa pozviecha u 49 (alebo nech ho trejdnu do Houstonu!)

Reagovat
Chazy

Dej si do googlu obrázků Cam Newton combine. Po těch letech v NFL je ještě mohutnější a silnější. Já se nebojím o Cama, ale o toho, kdo ho tackluje

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mi je jasne preco ma tak malu percentualnu uspesnost hodov. Z hentaku paprcu sice trafis dalekoa rychlo ale cit a presnost...

Reagovat
Dawon

krasne hozene

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo inak... Prehodme QB... Myslis ze by bol Cam v sucasnom tyme 49 lepsi ako Colin? Alebo ze by Panthers neboli bez prehry keby mali Colina?

Reagovat
Chazy

Jj, to si myslím v každým případě obojí a na obojí bych si vsadil dost.

Reagovat
Dawon

tak timhle jsem si jisty jako jen malo vecma ohledne NFL jasne, ze takove coby kdyby jsou obcas nesmyslne, protoze u Kaepa je to ted jenom o hlave, a treba by to vypadalo v jinem tymu uplne jinak, ale jako Cam letos hraje naprosto uzasne, ikdyz papirove ty statistiky nikdy nebude mit jako ti klasicti top QB...byt neporazeny s tim co ma kolem sebe Cam v utoku je naprosto neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hraju proti nam tak si spravim vlastny obraz

Aj ked tie moje obrazy su vacsinou protichodne oproti zvysku sveta, co vacsina vidi biele ja vidim cierne. Zajtra sem pridem a napisem ze im zapasy vyhrava defka

Reagovat
Chazy

To si myslí spousta lidí, ale defka nic nevyhrává nikomu. Buď vyhrává zápasy defka a QB, nebo se prohrává.

Reagovat
smazaný uživatel

A defka broncos?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta to podla mna vyhrava aj za Pejtona. Kludne by mohli hrat bez ofenzivy. Dali by jeden piksix za zapas a je hotove

Reagovat
Chazy

Tos mě dostal, ti jsou fakt jinde ... ale i tak ten QB prostě musí udělat body a musí něco uhrát, protože zrovna u nich není žádná OL ani žádnej běh.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt ale im naozaj vyhrala 2 zapasy (mozno 3) cisto defenziva. Teda ja som videl ich prvy zapas v sezone, ten vyhrala cisto defka bez akehokolvek vkladu Petona, a v zapase s nami im uz OL aj beh ako tak fungovali.

Reagovat
Chazy

Taky proti vám hrál úplně skvěle no

A jasněže když máš top defenzívu, tak ti nějaký zápasy samotná vyhraje, klidně i 4, to jsem tím popřít nechtěl, i když uznávám, že to tak těžce vyznívá. Ale prostě kladnou bilanci jen s defenzívou nedáš, musíš tam toho QB (nebo Petersona) mít a o to mi šlo, myslel jsem vyhrávání spíš ve smyslu prstenů a divizních titulů atp.

Reagovat
smazaný uživatel

To hej s tym suhlasim. Ako sme sa bavili strop Broncos konci niekde v januari, doma,v hroznej zime... Proti Bengals (mozno)

Reagovat
Chazy

No a nebo to letos prostě vyhrajou celý. Už jsou rozhodně favorit ve stylu Patriots a Packers.

Moje vysněný SB jsou buď s Patriots, a to proti Packers. Prostě dva kluci z Kalifornie, kterým 49ers zlomili srdce a možnost zahrát si SB proti sobě na jejich stadionu, to by bylo fajn Navíc souboj dvou historicky top QB.

A nebo když bez Patriots, tak Manning Bowl. Prostě je na to poslední šance a bylo by to hustý. Buď by byl Peyton definitivně zesměšněnej a nebo by měli bráchové stejně SB. A on by si to Peyton zasloužil, aby byl aspoň 2-2 a ne 1-2, přál bych mu to moc, respektuju ho.

Reagovat
Dawon

pokud ne Pats, tak jednoznacne Cowboys...legendardni comeback Roma, kdy po navratu po zraneni zachrani zdanlive ztracenou sezonu a pak si dojde az pro prsten

Reagovat
Kowe

pokud ne Pats, tak nikdo

Reagovat
Chazy

To bych taky bral, i když ten Hardy no

Reagovat
Dawon

je to kokot, ale prece kvuli nej nebude trpet Tonda

Reagovat
Chazy

Mě sere pomyšlení, že z toho všeho vyjde jako totální vítěz no radši ať se strhne kvůli němu taková vlna nevole a hatu, že ho příští rok nebudou moct podepsat a jeho kariéra skončí. A pak vyhrajou Cowboys prsten bez něj a naopak on bude ten poraženej.

Reagovat
Dawon

i to by mohlo jit no...je to smutne no, to je proste videt, jak staci, kdyz si hvezda, a je uplne fuk co delas...nepochybuju, ze Rice by taky nekdo podepsal, kdyby to byl top 5 RB v soucasne chvili

Reagovat
Chazy

Hej, není to fuk, on se odvolal a až pak ta holka přistoupila na nějaký monstrózní odškodnění a ten případ se zrušil. On by pravděpodobně nakonec moh sedět, nebo nějakej trest od soudu měl, ale vyřešilo se to mimosoudně. Ať ji to poradil kdokoliv, bylo to chytrý, furt je to multimilionář, co by si moh zajistit drahou obhajobu u soudu a tak jako tak by se to tahalo třeba rok, což je pro ty oběti vždycky utrpení furt to otevírat. Takle pokud není kravka, tak si může začít novej život někde jinde a zajistí si nějaký léčení, jestli ji nějak psychicky zničil.

Ale zas nechci, aby to dopadlo tak, že se po tomhle vrátí do NFL, ty prachy vydělá zpátky a ještě bude mít prsten. Navíc ještě se vrací z takovýhleho trestu kvůli neúctě k ženám a jeho první koment je, že snad bude Gisele na tom zápase, protože je kunda. Prostě to je případ

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem co vidite na tych Cowboys esteze uz su z hry von

Reagovat
Chazy

Jsem romosexuál prostě.

Reagovat
Dawon

no v te divizi bych si nebyl tak jisty v podstate staci dnesni vyhra, a jsou naopak velice ve hre...a to se tezko vysvetluje, Romo je strasny sympatak, a hlavne v ocich verejnosti takovy vecne podcenovany outsider, takovi QB proste maji sve kouzlo

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ta divizia... odtial moze este postupit kazdy a aby sa nestalo ze z dvoch divizii postupia do PO teamy z negativnou bilanciou

a ja pojdem proti prudu a najviac budem odtial fandit Redskins... Je/bol tu vobec nejaky fanusik Washingtonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne Patriots-Packers dost ukaze zasa vas vzajomny zapas. A obrany sa budu zlepsovat co je skor problem pre Broncos, lebo ta ich sa uz moc nema kam zlepsovat no...

Reagovat
Chazy

Jo, tak to není věc, kterou bych nazval problémem, abych byl upřímnej

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som problem pre Broncos

Reagovat
Chazy

Jj, já vím, na to jsem reagoval

Reagovat
Kowe

tak defka Broncos je něco jako útok žejo, tam je větší šance inkasování, než proti Peytonovi

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma dostalo

Reagovat
Barm@n

Když jsme u toho Cama, tak když byl na college, tak to musel být Auburn naprostý top ne? Protože, když si představíš, že by letos měli QB, tak by to byl tým na playoff. A předloni hráli finále taky bez QB.

Reagovat
Chazy

Nepochybně jo, on taky s Auburnem vyhrál BCS Championship, ne Chipa porazil tuším.

Bohužel ti jejich QB od tý doby, to je hledání dalšího Cama.

Reagovat
Chazy

Když se tu tak Camuje, tak jsem hledal ten legendární běh proti Patriots, co nás tu tak šíleně nasral našel sem ho v nějaký kvalitě akorát tady.

https://www.youtube.com/watch?v=E4xBEesoPsk

Každopádně já to nechápu, proč ho všichni furt srovnávaj s Luckem, Bradym atd., proč řeší techniku jeho hodu. Mně je to prostě fuk, užívám si ho jako málokoho, on je čistej blázen. Hlavně když má designovanej RB běh mezi tackly, to je prostě hardcore ... a to první místo, to je zápas, kterej nikdy nezapomenu, jak si tím tehdy vyhráli divizi a jak to Cam dokázal otočit tím posledním drivem.

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/NFL/status/663162808578654208 tohle je taky super on je fakt neskutecna hricka prirody co se atleticnosti tyce

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=3xVe2Cp2LxA

Ten běh proti Redskins tam, to je prostě směšný

Reagovat
Dawon

ja stejne nejvic miluju ty jeho behy ze shotgunu, kdy se proste rozbehne mezi tackly a zabiji lidi pred sebou

Reagovat
Chazy

Jono, lidi by si ho měli prostě víc vážit, co dělá on, to prostě nikdo v NFL nikdy nedělal a jen tak dělat nebude. Ti QB jako Griffin, Wilson, Colin, Aaron, Luck, v minulosti Staubach a další, prostě oni všichni běhaj úplně jinak jak on, on je fakt druhý RB někdy. Já jsem za něj fakt hrozně rád, mu odpustím všechny ty nedokonalosti v pasový hře, když tohle dělá.

Reagovat
Chazy

Delám v áčku supr pokus jako, nemám třetího WR, protože Calvin má bye a Boldin je mrtvej, tak sem vzal Jeroma Simpsona ... Prostě podle mě je nejlepší WR z toho druhýho týmu, se kterým moh Gabbert trénovat a v preseason na něj hodně házel, když spolu byli na hřišti, tak snad bude jeho oblíbenej cíl. Ale je mi to milejší jak Crowder proti Patriots, nesnáším hraní hráčů proti Pats.

A jinak je v ligách na první pohled nějak moc lidí, co by si měli upravit tým. Koudak má katastrofu v keeperu, která vypadá dokonale jako tankování, formic nemá v pořádku TE v béčku, Busby TE v céčku, nifl nemá obranu v áčku. Jako hlídejte si ty projekce, bye a yahoo zprávy, furt tu máme nějaký pravidla o tom, co se nesmí.

Reagovat
miky10

V áčku asi ne hmmmm.

Reagovat
Chazy

Už se tam vidím no

Reagovat
smazaný uživatel

klídek, jen jsem se k tomu dostal až teď

Reagovat
smazaný uživatel

..zas děláš, jak kdybych hrál první rok a možná ani tehdy jsem nehrál hráče bye, vyloženě, když jsem musel, protože ho měli třeba 3 hráči z jedné pozice..

Reagovat
Chazy

Dělám prostě commishe, nechci se nikoho dotknout ... musím to každou neděli zkontrolovat, vždycky jdu po těch nízkejch projekcích a tys měl šílenou. Aspoň někdo na tu výtku zareagoval ale

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nastavuju hráče už ve středu tak, abych nenechal na lávce někoho z TNF, aniž bych chtěl .. a pak až v neděli dolaďuju podle stavu jednotlivých hráčů. V Keeperu to vypadalo tak, že fakt budu muset nějaký bye hráče hrát, protože jsem nechtěl dropovat potenciální keepery, ale nakoenc to dopadlo ok.

Reagovat
Chazy

Njn, já to teď mám v keeperu tak, že bych hrozně nerad dropoval Tuckera. A všichni hráči mi hrajou před SNF, tak až podle toho, jak bude ten matchup vypadat, se rozhodnu, jestli vezmu za něj jednoho z K, co hrajou SNF a MNF. Tak snad mě nikdo nebude pak napadat z vypouštění, prostě když budu vyhrávat o 30, tak budu hrát s bye K, když to nebude jasný, tak ho dropnu.

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu, prostě takový situace se stávaj no a pokud se to nestává každý week, tak si myslím, že jeden bye za sezonu je úplně v pohodě.

Reagovat
Dawon

Free agent WR Wes Welker: “You see guys who are playing, and you're like, 'I should be playing.’”

Jako je pravda, ze kdyz se clovek podiva na koho hazi treba FLacco nebo Cam, tak je fakt zvlastni, ze ho nikdo ani nezkusi

Reagovat
miky10

Podle mě u něj už de z velký části o to, že nikdo nechce mít zodpovědnost za jeho případný doživotní následky po dalším otřesu.

Reagovat
Dawon

asi to bude ten hlavni problem no, je to fakt skoda

Reagovat
smazaný uživatel

..je to zrádce

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo, vypadá jak úplně někdo z Marsu, tím stylem jako hraje vyloženej pocket passer

Reagovat
Dawon

Jamie Collins is INACTIVE for the #Patriots. Also Marcus Cannon, Jabaal Sheard, Tre Jackson, James White. But G Shaq Mason is ACTIVE

Nakonec teda budem mit do zapasu 6 linemanu

Reagovat
Chazy

Hh, tak to budu Shaqa schválně sledovat, jestli je schopnej pohybu, nebo je tam prostě jenom pro případ největší nouze. Ale dobře že tak, lepší mrtvej lineman jak hrát tam TE.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Na co hodlají koukat nezaujatý? Já se nemůžu rozhodnout... Panthers-Packers je jasnej kandidát, ale mám takovej pocit, že Saints by mohla bejt slušná přestřelka, Steelers-Raiders taky nevypadá špatně a Vikings jsem si v poslední době celkem oblíbil, takže přemejšlím i o nich. Fakt nevím dneska..

Reagovat
Chazy

dneska máte fakt luxusní možnost volby... a na MNF pak kvůli tomu vyjde taková nezáživná katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nehráli Pats, tak bych se díval na Raiders at Steelers

Reagovat
aither

Paaaaaackers

Reagovat
Trand

Tak co, kdo bude koukat na Petersona proti novému Petersonovi?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já teda asi taky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Panthers-Packers nebo Raiders-Steelers... fakt nevim, asi budu koukat na oboje a ani z jednoho nic mit nebudu.

Reagovat
Chazy

Ježiš jak je teď na hlavní stránce ten obrázek Carra... ta kérka, to mu dělala máma ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Sakra, on nehraje Quinn ani McDonald?

Reagovat
Chazy

Cam to vzal nějak vážně, ne

Reagovat
Swarley

dpč to je nástup

Reagovat
Swarley

no alespoň tak, ale tolik prostoru teda Camovi asi nemůžeme nechat

Reagovat
niflheim

Lewis

Reagovat
niflheim

Ale asi slunko.

Reagovat
Chazy

Bože Lewis, to je výsměch, kolikátej droplej TD už letos od našich

Reagovat
Dawon

to je vuuuuuuul

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Zaschrona

Lewis

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
chowas

Murray

Reagovat
smazaný uživatel

JE 11 !!!!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Raiders... to je prostě koncert.

Reagovat
chowas

3 hry a TD

Reagovat
Zaschrona

parada

Reagovat
Sali5

http://www.kostatz.webs.com/chosen0ne.htm

Skvělý stream na Steelers-Raiders

Reagovat
C0br

pats totální no fucks given mode dneska

edelman zas obcházíconcussion protokol

Reagovat
smazaný uživatel

Special team!

Reagovat
niflheim

Nééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Chazy

Tak tohle sme asi nikdy neudělali za dobu, co sleduju NFL. A snad už nikdy neuděláme, nenávidím to. Super, že to vyšlo, ale je to píčovina, snad věříme obraně doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, je to hroznej risk, ale fajn, že to klaplo.

Reagovat
Trand

Foles je zase hrozný..

Reagovat
smazaný uživatel

Edelman je fakt vybornej. Jeden z mych nejoblibenejsich hracu v NFL.

Reagovat
Chazy

Lewis parádní běh pro mínus 11 yardů

Tak tohle taky nesnáším, když hráči zkouší a prostě se nenechaj složit pro -2

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten design na tu další hru byl fajn

Reagovat
Dawon

takova Sandersovka no

Reagovat
smazaný uživatel

Jules

Reagovat
niflheim

Jules

Reagovat
Dawon

jezis

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Z tebe se ale pomalu stává Patriot

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
Dawon

bozi zapas zatim

Reagovat
Chazy

Ok no, tak jakoby se nic nestalo.

Garcon paráda

Reagovat
Dawon

Paradne zachyceny blitz od Lewise ted on je fakt bozi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Jj, tuhle hru zařídil on

Reagovat
smazaný uživatel

Teddy s těma hard countama.

Reagovat
Trand

Vikings asi 5x za sebou ten stejnej playaction na TE a vždycky to vyšlo.

Reagovat
Swarley

pěknej catch od Adamse, první dobrej hod

Reagovat
smazaný uživatel

Adams

Jinak on má zlaté zuby nebo to je kryt?

Reagovat
Swarley

Starks se mi prostě letos strašně líbí

Reagovat
Swarley

a znova

Reagovat
Dawon

Achjo, to je proste tak jednoduche

Reagovat
Dawon

jezis, proti me hraje Blount

Reagovat
niflheim

Fallout 4 FOX znělka

Reagovat
Swarley

Rodgers to Rodgers, nádhera

Reagovat
aither

Rodgers , Rodgers

Reagovat
Chazy

Panebože chudák Cousins

Reagovat
Dawon

you don't like that

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

SHADY konečně se začne vyplácet loňských 70 $ ?

Reagovat
Swarley

piča jsem nenatipoval, až teď

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Swarley

a jinak Brees pokračuje ve formě?

Reagovat
Chazy

Pochvala Folese, nic?

Reagovat
Trand

Kdyby to takhle trefoval pořád, tak by si nikdo nestěžoval.

Reagovat
Trand

Konečně to Foles trefil.

Reagovat
niflheim

Culliver

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná práce Oline a Brady

Reagovat
Chazy

To Brady zas hodil tak o 10 yardů kratší

Reagovat
niflheim

Brady ten blok

Reagovat
smazaný uživatel

Brady

Reagovat
-Kopy-

Brady

Reagovat
Dawon

Tome ale krasny tackle

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Paaantheeers

Reagovat
Trand

TODD Gurleeeeeeeeey

Reagovat
Trand

Proč hrajeme za dva omg.

Reagovat
Chazy

Statisticky už je to prej výhodnější

Reagovat
Trand

Prý je to kvůli silnému větru nebo co, ale stejně, za tohohle stavu.

Reagovat
Chazy

Wow, tak tohle byl neskutečně debilní int od Bradyho To mi hodně připomnělo ten Wagnerův ze SB.

Ale luxusní blok

Reagovat
Swarley

díra jak do hajzlu, ale pěkně Cam no

Reagovat
smazaný uživatel

Celý ten drive byl parádní. Sice nechápu, co jste dělali na tom třetím a dlouhém, ale potom super běh a celkem zábavný TD

Reagovat
Chazy

Supergirl

Už si vodí i Packers

Reagovat
Trand

Cam.

Reagovat
Trand

Titans skvělý TD.

Reagovat
Dawon

TD od titans tedka mel byt jednoduchy int, ale dva DB od saints se srazili a padlo to do naruce Walkerovi

Reagovat
niflheim

Chandler

Reagovat
Dawon

Jones

Reagovat
niflheim

4th a 11?

Reagovat
Chazy

Gruden

Vždycky si říkám, že když tým prohrává a je v tý linii mezi FG a puntem, měl by to prostě zkusit na čtvrtej down. A samozřejmě to posral jenom drop.

Reagovat
Dawon

Okej, tohle je jeste horsi nez nasi WR proti Jets

Reagovat
Swarley

wooow, Cam

Reagovat
Trand

Cam takovej hod.

Reagovat
aither

To se posrali ne

Reagovat
Swarley

no tak to je bída ale

Reagovat
Chazy

No, tak teda na rovinu, Brees je další obrovskej MVP kandidát.

I s přihlédnutím ke všem jeho chybám, riskům, breesovinám. Vypadá to, že jdou bojovat o PO a jako nebejt jeho, nemaj ani nejmenší naději nad něčím takovým uvažovat.

Reagovat
niflheim

To vždycky skoro infarkt v momentě, kdy Gronka někdo tackluje za nohy.

Reagovat
Dawon

Brown 100+ yardu za 1. ctvrtku, taky slusne

Reagovat
Trand

Legatron 61 yardů FG. Návrat krále.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v tom větru ještě. Hustý.

Reagovat
Trand

On to právě podle mě kopal po směru. Nebo nevím, jestli to fouká nějak do strany, ale Fisher v první čtvrtině nechtěl ten extrapoint právě kvůli tomu větru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dobrý, to je asi i možný.

Reagovat
Eric_The_King

Cam asi slyšel, že neumí podle nás dlouhé balóny

Reagovat
Chazy

To sme snad neřekli, on má nejsilnější ruku v NFL ale dokáže přehodit cokoliv

Reagovat
Eric_The_King

Ok, přesné dlouhé balóny

Reagovat
Chazy

Ono je to takový... on je nepřesnej všude, dokáže přehodit i screen. Experti říkaj, že při hodech málo používá nohy, že dokáže házet míč někdy i prakticky jen horní polovinou těla. Často kvůli tomu pak hází i ze záklonu atp. A že když má tak nekonzistentní techniku odhodu, nemůže ten míč kontrolovat. Že trochu trpí na tu sílu svoji, že jak dokáže hodit bombu z jakýkoliv pozice, tak asi nikdy moc neřešil, jak je to technicky správně. On prostě hodí 30 yardů z polohy, z jaký nikdo jinej nemůže.

Reagovat
niflheim

Keeper

Reagovat
Maresma

Ten Decker, já ho moc hrát neviděl, ale statistiky má letos neskutečný.. hlavně je šíleně konzistentní

Reagovat
Dawon

Bortles co to bylo

Reagovat
Swarley

jestli chceme takhle bránit, tak můžeme na nějaký úspěch fakt zapomenout

Reagovat
formic81

unavenej as fuck, ale dobry na co koukate ted jsem prisel

Reagovat
Trand

Gratulace, hráli jste fakt dobře, byl jsem se podívat.

Reagovat
formic81

díky.. obrana to je jiny kafe

Reagovat
Trand

Obrana byla super. A Seth taky. Ale jak sis tu jednou stěžoval na QB, tak myslím, že Stallions fakt nemají lepšího.

Reagovat
formic81

v tom cesku to je tezky no ale ten fumble jeho ale vyyhra

Reagovat
Trand

Ten fumble byl hodně vtipný no.

Reagovat
Chazy

Nemusíš se ptát

Prosím, vyměň si v béčku TE za nějaký aktivní pro dnešek. Určitě najdeš nějaký, co hraje od 22, SNF nebo MNF. Porušoval bys pravidla o hraní nejlepší sestavy

Reagovat
formic81

jeste vyhraju mozna

Reagovat
Chazy

Rozhodně by se ti to hodilo, furt tam máš naději na PO boj

Reagovat
Swarley

Lacy fumble, super, no to je dneska fakt kvalita

Reagovat
Chazy

Docela čumím, Scherff je celkem kritizovanej, ale přijde mi, že dneska brání Cousinse dobře proti nám.

Reagovat
Trand

Panthers jsou naprosto úžasní.

Reagovat
Sali5

Antonio Brown dneska fantastický

Reagovat
Chazy

Tak Delfíni nám zase vystřizlivěli ...

Tyrod Taylor je zpět, 63 yardovej pas na Watkinse, podle nfl.com to byl asi hodně dlouhej pas a ne hodně yardů po catchi. Fakt ten Taylor je zjevení

Reagovat
smazaný uživatel

Karlos Williams

Jsem věděl, že ho kvůli tý schopnosti krást Shadymu TD, mám hodit do sestavy.

Reagovat
Trand

Zatím bez sacku a neměli jsme k žádnému aní blízko.. Nechce se mi věřit, že Quinn tolik chybí.

Reagovat
Dawon

Aha super, ja mam v becku zraneneho kickera kristova noho

Reagovat
Chazy

Zajímavá strategie

Reagovat
Dawon

hlavne ze tam ma napsane P a projekci nema nulovou, fakt super prace od yahoo

Reagovat
Barm@n

Jestli je to Folk tak toho mam v áčku taky no . Nic jsem o tom nevěděla Jets možná taky ne, protože za ně ted tuším kope punter

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, kdy vole se to stalo? ho mám v keeperu

Reagovat
Dawon

jo, asi sme na tom vsichni stejne no az ted se divam, ze ma 0 bodu, ikdyz jets uz 2x kopali PAT, tak jsem si to info rozklikl

Reagovat
Chazy

SuperCaaaaaaaam

Reagovat
Chazy

Tohle asi je jeden z nejlepších zápasů jeho kariéry

Reagovat
Trand

Ale i ten passrush jim jde dnes skvěle, hlavně na 3. downy.

Reagovat
Swarley

pokrytý znova dokonale, to je vole úplně v píči, co v té obraně předvádíme

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jakožto fanouška Broncos je Newton s těma bombama celkem zjevení

Reagovat
Chazy

On pak má zápasy, kdy dokáže jen běhat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě je hrozně zajímavý. Popravdě se mi extra nelíbí, přehodil hrozně jednoduchý TD a předtím zpozdil znovu jednoduchý první down. Jenže on to dneska nahradí neskutečnýma hrama, takže mu v žádném případě nejde nic vytknout. Škoda, že je asi i v rámci celé sezony tak nekonzistentní, ale tohle přijde s věkem a zkušenostma. Každopádně nastává doba "černých" QB - Willson, Newton, pravděpodobně Winston. Asi to byla otázka času, protože mají neskutečnou výhodu v atletice a hybridní QB jsou budoucnost. Ale zase ten tvůj borec z univerzity, vyložený pocket passer, vypadá taky super.

Reagovat
Chazy

Věř že ne, atletičtí i černí QB se pohybujou v NFL desítky let, nějaký legendy mezi nima jsou, ale většinou to nekončí až tak slavně. Najdi si třeba Rogera Staubacha na YT, ten byl takovej, obrovská legenda. Ale jako je to jednoduchý, na HS, na college, všude prostě, se tak snaží rozvíjet toho atletickýho QB na obě ty strany, dělaj z něj toho dual threat QB, učí ho postižený herní systémy, že nakonec skoro nikdy není na NFL připravenej z pozice pocket passera. Špatně a pomalu čtou hřiště, nejsou v kapse přirození, technika hodu není ideální. Pořád je nějaká ta vidina dokonalýho QB, dokonalýho atleta, co je v pasový hře Drew Brees, ale prostě nikdo takovej není. Jakoby vychází z toho pro NFL občas QB, kteří jsou skvělí, přinášej výhry, táhnou ofenzívy, ale prostě je to jen jinej způsob, jak hrát QB pozici, ne lepší způsob. Na univerzitě je spousta takovejch QB, i bílejch, však Manziel je to samý, Tebow taky byl. Není to o barvě pleti, prostě na univerzitě se tihleti QB tvoří, protože tam je to efektivní. Není to nic novýho.

Russell Wilson je unikát, ten je dokonalej vážně, protože právě on je pocket passer, vůbec běhat nemusí. Jameis Winston by taky měl. Černota to sice je, ale běhat neumí, ani se o to nesnaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky za rozšíření obzorů.

Reagovat
aither

GB jsou marní

Reagovat
Chazy

Ten Hurns jedinej sem ho loni znal, vyhlíd si v kempu, pomalu celej rok sem ho držel v keeperu. A on začne tohle dělat až letos.

Reagovat
smazaný uživatel

díky díky

Reagovat
Trand

A pak, že je Austin bust.

Reagovat
Swarley

sackni si svého Rodgerse

Reagovat
Swarley

nejhorší poločas za poslední 25 zápasů

Reagovat
Dawon

Brown 180 yardu za polocas

Reagovat
Sali5

Jo, je skvělý

Reagovat
Dawon

hlavne ten kontrast Browna s Benem a bez nej je neskutecny

Reagovat
Swarley

a já mám pak celý poločas čekat, že to hodí na Bryanta

Reagovat
Dawon

tak u Bryanta je vyhoda, ze jemu staci jeden hod za zapas, se kterym udelam 70 yardu a TD

Reagovat
Swarley

jj, tam to vždy skočí, prásk, 12 bodů do plusu

Reagovat
Kowe

Ok, jestli se to začně srát, tak je to regulérně mnou.

Reagovat
Chazy

dneska je to celej zápas takový naprd, Brady hodil int

Reagovat
Kowe

no co čtu, tak zatim od Redskins výkon alá Nif

Reagovat
Chazy

Nelze to přirovnat líp

Reagovat
Trand

Antonio Brown za poločas 180 nachytaných yardů.

Reagovat
Dawon

DEFKA

Reagovat
Chazy

Jak je možný, že ten debil se v 38 letech v kapse vyhejbá sakcům líp jak v jakýkoliv fázi kariéry

Začínám ho podezírat, že na to prostě 15 let sral a považoval to za něco zbytečnýho.

Reagovat
Kowe

tak teď už ho všechno daleko víc bolí žejo, to tě naučí.

Reagovat
Swarley

kameraman sestřelen

Reagovat
Swarley

Cobbbbb, pome

Reagovat
Swarley

jakej Cobb, co to dpč píšu...Randááááááál

Reagovat
Trand

Rozhodčí

Reagovat
Trand

To je hned lepší. Ale nebylo to podle mě ani DPI ani OPI.

Reagovat
Swarley

teď musí obrana napravit a tohle udržet

Reagovat
Swarley

hezky pěkně a poooď Aaronku, čaruj

Reagovat
Swarley

nice, Adams dnes super catche

Reagovat
Swarley

Panthers nestihli vystřídat, nepříjemná penalta

Reagovat
Dawon

DO PICI Lewis prosim ne

Reagovat
niflheim

Lewis nééé

Reagovat
Kowe

Do prdele, neeee

Reagovat
Chazy

Mrtvej Lewis je naprostá katastrofa

Reagovat
Sali5

Velká chyba Lataviuse teď, kdyby si ten hráč Steelers nechtěl hrát na hrdinu a nechal to spoluhráči za ním, tak by se počítal i TD, pokud se nepletu

Reagovat
Sali5

A nakonec to není ani míč pro Steelers no

Reagovat
Swarley

Kuechlyho dávají za lajnou dohromady, to by byla nepříjemná ztráta

Reagovat
Chazy

Uff, žije

Patricia

Reagovat
niflheim

Bylo sympatické jak cyp

Reagovat
niflheim

Že tam ale nebyl call na unnecessary roughness jak mu skočil na hlavu ten kokot

Reagovat
Chazy

Co s tím ale moh dělat v tý rychlosti, když mu Lewis spad pod nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No on tam ležel pár vteřin a pak mu tam přiletěl ještě jeden, toho prvního jsem nemyslel.

Reagovat
niflheim

Ryan i Coleman skvělá coverage.

Reagovat
Chazy

Beast Mode

Reagovat
smazaný uživatel

mnohem lepší jak Beast mode

Reagovat
Dawon

Blountovi nekdo rekl, ze dneska hrajem s Colts?

Reagovat
smazaný uživatel

Lewis out pro zbytek zápasu

Reagovat
Swarley

málem bylo po Shieldsovi, nepříjemně se zapíchl

Reagovat
Sali5

Carr

Reagovat
-Kopy-

Ivory konečně pořádná akce před tím TD

Reagovat
Dawon

hruza co predvadi v poslednich tydnech ale, dneska ma prumer tak pul yardu na beh snad

Reagovat
-Kopy-

no ale spoluhráči mu moc nepomáhají, spíš naopak

Reagovat
Dawon

ja to nesleduju, jen se divam na statistiky no...zaplat panbuh za ty TD

Reagovat
Mihi

Landry má 9yardový pass

Reagovat
Sali5

A to na Tannehilla, pokud si fanta nevymýšlí

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Hádám, že sweep na jednu stranu, Tannehill běžel na druhou a pas na něj. Na univerzitě se ta hra teď objevuje hodně.

Reagovat
Chazy

https://twitter.com/NFL/status/663445235796566017

Přesně tak no. To se teď hrozně hraje na college, musel to někdo zkusit prostě

Reagovat
Chazy

Teda sice to nebyl sweep, ale normální předávka, ale to je fuk. Viděl sem to za poslední tři tejdny v mnoha verzích, i jako double reverse, co skončil pasem na QB.

Reagovat
Dawon

jj...ono je dycky super zjistovat, kdo vsechno je levak, kdyz haze WR nebo RB Brown a Gurley taky levaci, co jsem si tak vsiml v poslednich tydnech

Reagovat
Trand

Hayes idiot. Snad bude Teddy ok.

Reagovat
Chazy

Lewis je overrated, s Bradym je nejlepší pasovej RB každej Bolden

Reagovat
Dawon

akorat Lewis umi i behat no

Reagovat
Trand

Austin

Reagovat
Chazy

Homan TD Bych řek, že se nám o něj Brees stará pěkně, už druhej TD mu dal

Reagovat
Dawon

Hoo dalsi TD

Reagovat
Dawon

Z tech WR od Jags se klube fakt paradni dvojka

Reagovat
Chazy

A za nima furt čeká na odbustování Marqise Lee

Reagovat
Trand

Teddy už nás nalákal asi na 6. offside, to fakt už není možný.

Reagovat
Swarley

to je místama šílenej chaos, Panthers si nás dávají s přehledem

Reagovat
Chazy

Kuechly tam teď byl psanej, jakože zblokoval pas. Takže je ok?

Reagovat
Trand

Jj, hraje pořád a hraje skvěle.

Reagovat
Chazy

On a Thomas Davis jsou něco šílenýho tam no

Reagovat
Trand

Davis taky hraje dnes úžasně.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

Pats skorovali ve 31 ctvrtinach v rade prej rekord NFL

Reagovat
Trand

Peterson dva fumbly ve dvou hrách po sobě.

Reagovat
Trand

Jinak Teddy je zraněnej, podle mě něco jako otřes mozku, takže hraje Hill.

Reagovat
Chazy

Ani ses nepochlubil, jak sportovně jste se ho pokusili vypnout a tím mu ten otřes způsobili

Reagovat
Dawon

vsak psal, ze je ten co to zpusobil idiot ne? nebo to byla jina situace?

Reagovat
Chazy

Jestli jo, tak se omlouvám, ono už je to docela dávno, co to psal

Reagovat
Trand

To bylo něco jinýho ještě. Tohle bylo taky hnusný no, Joyner pěkně dementně.

Reagovat
Dawon

aha, ok

Reagovat
Swarley

Bryant, bum + +9,10

Reagovat
Chazy

Není to tak prakticky s každým hráčem, kterej dá TD?

Reagovat
Mihi

Jasné že je

Reagovat
Chazy

Já jen, jestli mi něco neuniklo

Reagovat
Swarley

však kolik je za TD?

Reagovat
Swarley

jakože nejmíň

Reagovat
Chazy

6,1 je minimum

Reagovat
Sali5

6,1 kdyby to dal z jednoho yardu

Reagovat
Swarley

no je fakt, že to 9,10 nebylo a už to odpovídá klasickýmu TD

Reagovat
Mihi

Karlos Williams 2.TD a to hrám v keepri namiesto neho Lacyho

Reagovat
Chazy

Robinson krásně ho ten pass rusher obešel, chudák Foles

Reagovat
Trand

To nebyl jen tak někdo, to byl Everson Griffen. Ale jo, to bylo moc hezký.

Reagovat
Mihi

Boha Bryant toto bolo úžasné

Reagovat
Sali5

Swarley máš tam toho Bryanta, sice jen asi 10yds, ale fakt fantasticky to udělal

Reagovat
chowas

Raiders 3. strata za sebou

Reagovat
Sali5

No tyhle ztráty vám fakt nepomůžou, Raiders..

Reagovat
Trand

Na lávce Cam s 35 bodama, achjo.

Reagovat
Swarley

debakl, jako celá obrana se může navzájem vyliskat

Reagovat
Chazy

Ono útok s 2 TD taky není zrovna na pochvalu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

obrannej randáááál je dneska na roztrhání smlouvy, otřesný výkon

Reagovat
Eric_The_King

Už lískají HaHu

Reagovat
Swarley

jj, už se dobře hádají za lajnou

Reagovat
Dawon

proti me ve fante obrana packers a lacy...dohromady -5 bodu

Reagovat
Swarley

Lacy je v poslední době taky mimo, Starks si to dává mnohem líp

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

mam pocit ze v podstate celou letosni sezonu no mluvi se o tom, ze ma trochu nadvahu, takze kdovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká další předpověď

Reagovat
Swarley

fakt že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten mladý hrozný den, normálně mi je ho líto. Ale je to idiot, měl držet hubu a přežít to, než si ještě otvírat hubu.

Reagovat
Swarley

rozhodně, jestli si tam po dnešku otvíral hubu, tak to je fakt na pár facek, protože to je fakt šílenej výkon...

Reagovat
Chazy

Funchess

První TD konečně. Z něj nesmí bejt bust panebože, on má potenciál bejt šíleně zábavnej.

Reagovat
Dawon

Hergot Panthers vypadaji fakt desive

Reagovat
smazaný uživatel

Packers se to slušně sype

Reagovat
Chazy

Jesse James

Je mu 21... tak já nevím, fakt bych jeho rodiče podezíral z toho, že ho pojmenovali podle Rakeťáků.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

jinak to byl známej zločinec ne? To jméno trošku posrali, ať už to vzniklo jakkoliv

Reagovat
Chazy

Hm, jestli je to podle něj, tak fakt nvm

Reagovat
Eric_The_King

Jak tě při tom jménu můžou napadnout jako první pokemoni .. Dítě devadesatek fakt

Reagovat
Chazy

Ježiši, jak by mě mohli nenapadnout

Reagovat
kubys

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Ty vole Jags a Raiders si muzou podat ruce oba ztraty pri KO/puntu a v obou pripadech to vicemene zabilo ty zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Carr a celkovo útok Raiders je super

Reagovat
Sali5

Ok, backup fullback Raiders si teď nerušeně obranou Steelers doběhl pro TD

Reagovat
Sali5

https://twitter.com/NFL/status/663459314485477376

Tady ten TD Bryanta, kdo neviděl

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
Chazy

Dneska to byl upřímně vyloženě nudnej zápas Patriots.

Já se prostě ani minutu zápasu nebál, že bysme nevyhráli, že by se to mělo třeba jen nějak zdramatizovat.

Proti Giants to bude lepší. Snad bude Lewis ok. Lajna hrála skvěle, Brady slabší výkon, ale stačilo.

Reagovat
Dawon

strasne o nicem no, ale zas to byl asi presne ten zapas, kdy bych tohle cekal

Reagovat
Trand

Gurley beastmode.

Reagovat
Swarley

Starks TD i bez trenek

Reagovat
Swarley

nakonec ne

Reagovat
Mihi

Ben out

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

Jezis Ben zas posel

Reagovat
Swarley

Adams zaslouženej TD, dneska pěknej výkon

Reagovat
Chazy

Sorry, ale dvojbodová konverze opravdu není TD

Reagovat
Swarley

já jsem totiž ocas, oni to uznali tomu Starksovi

Reagovat
Swarley

takže první TD v sezóně s trenkama na půl žerdi

Reagovat
Chazy

Titans Saints ukrutná záležitost

Reagovat
Dawon

saints-titans super kickersky zaver

Reagovat
Dawon

Do pici vysvetlete mi prosim playcalling rams proc hrajou naky reverse nebo co to bylo v situaci, kdy potrebujou FG a jsou zhruba na hranici kopnutelneho FG...kdyz tohle klidne mohla byt ztrata 10 yardu

Reagovat
Trand

Protože to hráli dnes tak 7x a tak 4x z toho byl první down. Tohle je poprvý, co je zastavili pro ztrátu.

Reagovat
Dawon

oka teda no ale prijde mi to proste zvlastni volba pro takovou situaci

Reagovat
Trand

Austin a Gurley jsou jediní, co v útoku něco umí, tak nám nezbývá nic jinýho, než jim dát míč do ruky a doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jdem na Jameise

Reagovat
Trand

Legatron dpč

Reagovat
Dawon

Legatron

Reagovat
Trand

Hodně tam dnes fouká no. Myslím, že to na tom kopu šlo teď vidět. Každopádně je dobrý, že přezdívka se ujala.

Reagovat
Sali5

Antonio

Reagovat
Chazy

Dneska to vypadá, že bylo hrozně moc zajímavejch zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Přepínejte ty sýrové hlavy a dejte tam konečně Peytona

Reagovat
Chazy

Však se ani nehraje ještě

Reagovat
Dawon

Carr

Reagovat
Chazy

Legatron kopnul přesnej FG, ale zmrazili ho

Tak to sem zvědavej, tady by to mohlo vyjít konečně

Reagovat
Swarley

wow, milimetrovka od Aarona, nádhernej pass

Reagovat
Swarley

teď se musí obrana vykoupit, poooďte to zkusit

Reagovat
Trand

Legatroooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Dawon

Legatron

Reagovat
Trand

Legenda

Reagovat
aither

Pozde kluci

Reagovat
Chazy

Mariota

Reagovat
Dawon

Mariota

Reagovat
Swarley

yeeeeeeeeeees a je to Randáááál, pičo tak to je príííííííbeh !!!

Reagovat
Swarley

ty vole on to asi nedal

Reagovat
Dawon

uz sme tady dlouho nemeli naky kontroverzni (ne)catch

Reagovat
Swarley

je to INT, tak teď je zaříznout !

Reagovat
Dawon

Cam vole

Reagovat
Trand

Vikings si vybrali v prodloužení obranu kvůli tomu, aby Rams hráli proti větru.

Reagovat
Dawon

asi se moc neboji, ze byste dali TD no

Reagovat
Trand

Tak to je úplně chápu.

Reagovat
Eric_The_King

Trolling

Reagovat
Dawon

...vedeli co delaji no

Reagovat
Eric_The_King

Cameee . Ale fakt klobouček před A-Rodem, tohle je vůle level Brady

Reagovat
Swarley

bože, tak na 4th down

Reagovat
Swarley

dal bych Rodgers to Rodgers, to vychází

Reagovat
smazaný uživatel

Patton

Reagovat
Mihi

CARRRR

Reagovat
Chazy

Carr - Crab

Reagovat
Trand

Tohle je zklamání.. Naděje na playoff se dost vzdálily.

Reagovat
Dawon

CARR

Reagovat
aither

Oakland

Reagovat
Swarley

aaa, hotovo, škoda

Reagovat
Dawon

ale jako teda velky respekt, ze z toho jeste nakonec bylo drama

Reagovat
Swarley

strašná škoda, že to chvilinku neudrželi od Rodgerse dál, protože Cobb tam byl fakt krásně volnej

Reagovat
Chazy

Ten Cobb tam....

Reagovat
Swarley

jj, teď když to ukázali znova, tak to spíš asi Aaron posral a jen ho neviděl

Reagovat
Chazy

Jj, obrovská chyba, proto tam je Aaron tak zdrcenej, tohle pojebal naprosto neskutečně

Reagovat
Swarley

jj, původně mi to přišlo, že to jen nestihl tím, jak ho ten týpek dojel...ale on ten čas měl a jen ho neviděl no, to je fakt obrovská škoda, když takhle vrátil ten zápas do hry...

Reagovat
Dawon

Gabbert

Reagovat
Mihi

Tomlin vyzerá úplne ako Will.i.am

Reagovat
Trand

Antonio Broooooooooooooooown

Reagovat
Trand

284 yardů.

Reagovat
Dawon

...a zadny TD, to je taky docela vtipne

Reagovat
Chazy

Brown

Reagovat
Dawon

Brown

Reagovat
Zaschrona

nadhera od Steelers

Reagovat
Chazy

Jak může dát WR 284 YDS

Viděl sem zápas, kde dal Calvin Johnson 329, ale stejně mi to přijde nemožný

Reagovat
Trand

Prostě nejlepší wr v lize momentálně. I když teda Hopkins a Julio mu konkurujou dost zdatně.

Reagovat
Dawon

spis mi rekni, jak muze hrac udelat celkove pres 300 yardu bez TD

Reagovat
Tomoro

proste muze..dneska Amerson na nej absolutne nemel a lital za nim jak hadr na holi.. dycky sel pro banan uplne jinam nez sel pass a Brown si z nej delal co chtel.. paradoxne jeden INT chytil, kde si asi vsichni rekli, ze ok, ale to byla mylka.. uplne jsem dneska z Amersona tekl.. tak jdu nasrany spat.. klicovy match o WC podle me se posral neskutecnym stylem.. a o tom ze jsem to dneska na Raiders v kurzu 3 vypustil za 4kilca ani nemluve

Reagovat
Chazy

Ty si Raider? jestli si to psal, tak se omlouvám.

Reagovat
Tomoro

nepsal.. ja jsem pred sezonou nebyl celkem nic.. mel jsem rad hru jako takovou a prave proto se zapojil do fanty abych se vice pritahl a poznal tymy a hrace.. kamos fandi chargers tak me nejprve navedl na ne.. ale tim ze jsem si draftnul Coopera a Murrayho tak jsem Raidery od zacatku sledoval.. a musim rict, ze si me docela ziskali, protoze je s nima docela velka sranda.. prakticky oni jsou jedini, u kterych jsem videl letos vsechny matche takze se da rict, ze asi Raider zacinam byt

Reagovat
Chazy

To je krásná volba

Reagovat
Tomoro

dik.. ta ofenziva je neskutecne zabavna letos.. snad murray nebude zrakveny na dlouho

Reagovat
Chazy

Ta defenzíva je díky Mackovi úžasná taky a díky Woodsonovi má prvek legendárnosti

Je to tým budoucnost. Je to srandovní, protože to 8 let byl spíš terč těžkýho posměchu.

Reagovat
Tomoro

no Woodson to je jiny zabijak a Mack to drzi neskutecne ! Vim vim, ze se jim dlouhodobe nedarilo navic ty drafty, cos tu nedavno daval to je taky majstrstyk ale jak rikas vypada to, ze se blyska na lepsi casy ! Ale tak zase kazda sezona je jina takze uvidime

Reagovat
Chazy

Jenom se musíš smířit s tím, že je dost možný, že za rok nebo dva budeš fandit LA Raiders Oni, Chargers a Rams jsou hodně zmiňovaní ve spojení se stěhováním do LA. A pro Oakland a Rams by to nebylo poprvý v historii, o Rams se dokocne dá říct, že do LA patří.

Reagovat
Tomoro

to jsem taky nekde zachytil.. uvidime kdo tam pujde, kazdopadne tim, ze jsem si k nim nasel cestu cesrtve by to pro me zas az takovy problem asi nebyl

Reagovat
Chazy

Já si popravdě myslím, že fanouškovi v ČR to může bejt kompletně u prdele.... i kdyby jim fandil 20 let.

Reagovat
Tomoro

to je fakt ,ale zase 20 let uz je doba a treba s tim jsou spojene treba fanouskovse predmety ci navsteva toho mesta stadionu atd.. to by pak samozrejem menilo situaci.. ale kdo jen kouka a jde mu o tym tak je celkem jedno kde to hrajou..

Reagovat
Chazy

Tak jasně no Prostě počítej s tou variantou, že se to může stát. Podle mě to bude jedině prospěšný, stadion Oaklandu je něco příšernýho, je vyloženě odpudivej. A ještě na něm hrajou Athletics, takže tam je část sezony ten debilní diamant.

Reagovat
Tomoro

to je fakt ze stadion zadna hitparada neni to souhlasim ..

Reagovat
Swarley

ale pěkně, gratulace Panthers, za tu první půlku jsme si to nezasloužili, naopak tam nás vyškolili...

Reagovat
smazaný uživatel

Celek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pobavil jsem se královsky.

Reagovat
Zaschrona

hmm, DeAngelo 36,50 bodu + Sammy Watkins 22,80 bodu... a ja oba necham na lavicce...

Reagovat
Trand

Já DeAngela a Mariotu zase. To je dohromady 69,84 bodů. A v keeperu zase Cam na lávce, někdy ty rozhodnutí prostě moc nevyjdou no.

Reagovat
Zaschrona

taky slusne no, ze jsem misto DeAngela hral Gio Bernarda, to jeste zpetne chapu... ale misto Sammyho... si dneska jedu Dwaynea Harrise

Reagovat
Kowe

no nevim, podle mě to ani zpětně nejde chápat

Reagovat
Chazy

Každopádně dobře to Camovi obrana posrala, už podruhý v řadě.

Reagovat
Dawon

A ted jako Luck pujde rozkrajet secondary Broncos? Ok no

Reagovat
Chazy

Ok, takže v tipovačce jsem úplně jinej dal výhru Colts

Abyste se nedivili

Reagovat
Chazy

jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron neskutečná vůle

Potom, co to vypadalo na průser a rozhádali se jim frajeři na střidačce. Fakt paráda Packers. Každopádně něco mi říká, že Brady by tohle prostě dotáhnul, proto je s celými Cheatriots tak výjimečný. Teď už ale Broncos klasicky s GOAT

Reagovat
Chazy

Jo, Brady proti Broncos v 2013 prohrával 24-0 v poločase a vyhrál 34-31 v prodloužení A to měl Brady asi nejhorší tým v kariéře a Peyton nejlepší sezonu kariéry.

Reagovat
Dawon

...a rozhodl to muffnuty punt

Reagovat
Chazy

Díkybohu, remíza by byla fakt nedůstojná

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla

Reagovat
Swarley

Gore zničí Broncos? něco jsem takového v predikcích četl, ale asi to zatím i šlape

Reagovat
Trand

Já bych šel v draftu normálně po QB. V prvním kole buďto QB nebo nějaký top WR.

Reagovat
Trand

Chazy, který QB by mohl jít tak v půlce prvního kola?

Reagovat
Chazy

Netuším, říká se to o Goffovi, Lynchovi i Cookovi. Bude dost šancí, aby sis je prohlíd v zápase, já na ně pokaždý upozorňuju

Reagovat
Trand

Záleží, jestli zůstane Fisher, ten by asi jel dál s Folesem. Kdyby přišel někdo jiný, je možný, že bychom draftovali nového QB.

Reagovat
Chazy

Sem myslel, že na tu college budeš koukat víc ale

Reagovat
Trand

Tak já si tu vždy čtu, co tady píšeš, jen nekoukám moc no. Většinou jsem v sobotu večer někde pryč nebo nemám náladu koukat na college football. Pár zápasů jsem viděl, ale upřímně kvůli college se mi nechce zůstávat dlouho vzhůru. Hrozně si užívám NFL a ty nejlepší hráče na světě.

Reagovat
Chazy

Na univerzitě se hraje v úplně stejnejch časech jako v NFL

Reagovat
Trand

Jj, ale od 19:00 se hrajou ty míň zajímavý zápasy, ne? Respektive ty ne nejlepší týmy a nebo ty nejlepší týmy proti špatným týmům.

Reagovat
Chazy

Od 18:00 jo, ale od 21:30 jedou top zápasy, ale to víš, když čteš, co píšu

Reagovat
Trand

Tak to jsem právě většinou pryč nebo nemám tu náladu. Teď jsem taky skoro každý víkend chodil koukat na fotbal, jsem docela přefootballovanej. Akorát teda na NFL nedám dopustit, tam chci fakt stihnout vše, co můžu, protože ta offseason je straaašně dlouhá.

Reagovat
Chazy

Hej, já to chápu, taky sem to tak měl.

Ale letos mě ta college chytla tak, že tenhle tejden sem prostě nakonec zrušil program, abych viděl TCU a Oklahomu State, protože dva neporažení, dva nasazení atp... a byl to neskutečnej match. Jen doufám, že to někdy přijde a bude to tady sledovat víc lidí. Je to úplně stejně úžasný jako NFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopíči kluci dneska jako nepřišli z letiště

Reagovat
smazaný uživatel

Colts

Reagovat
Trand

Vontae a Vernon jsou bráchové? Taky dobrý.

Reagovat
Mihi

Chazy prečo startuješ v keepri kickera, ktorý má bye?

Reagovat
Chazy

Protože ho nechci dropnout. V FA jsou 3 K, co hrajou SNF a MNF. A mně všichni hráči hrajou dneska. Takže když před SNF budu vyhrávat třeba o 30, tak budu hrát bez K. Jestli to bude vyrovnaný, což bude, nějakýho K si vezmu.

Reagovat
Eric_The_King

Hele, vzdej to, to už neotočíš

Reagovat
Trand

Aha, Gabbert přehrává Falcons. Má dost dneska.

Reagovat
Trand

*mám

Reagovat
Dawon

Ty vole Gabbert beasti

Reagovat
Chazy

Šileně to Gabbertovi přeju. On je jeden z těch příběhů, který nesnáším, dějou se furt dokola a který ve mně fakt probouzej nějakou lítost.

Reagovat
Mihi

Ta naša obrana pri bránení JuJa

Reagovat
Chazy

Aaronkova reakce, když mu na tabletu ukázali tu poslední hru... mi je ho líto, to moh bejt tak legendární obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

No to pokaslal. uz som veril ze to otocime ale aj tak za bojovnost kazdopadne ta defenziva to je neskutocne jak hra secondary slabo, bez shieldsa je to onicom a clinton dix je hrozostrasny. A aj ta OL. ten obrat nas mohol neskutocne posilnit, takto hrame o dva tyzdne must win zapas proti fialovemu jezisovi

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně přijdem o neporazitelnost s Colts?!

Peyton se po tom solidním minulém weeku vrátil zase k životu bez nějakých nabuzovačů. To je fakt fekal dneska, ta jeho ofenziva. WR jsou taky k smíchu. Obrana, tam nemá cenu nic psát, ta tam ani není.

Colts výborně připravení, Luck v hrozném laufu. Dneska hrajou perfektně.

Reagovat
Dawon

spolu s 49ers vedenyma Gabbertem zatim dneska dva hodne wtf polocasy

Reagovat
Trand

Special teamy a defense je prostě pořád drží ve hře.

Reagovat
Dawon

ja uz z tech Broncos fakt umru

Reagovat
smazaný uživatel

Cau, ahoj, jdeme pro SB

Reagovat
Trand

Dawone, tady to máš přímo z yahoo:

Austin's seven targets again led the Rams, but he didn't get much going out wide as a pass-catcher. Instead, OC Frank Cignetti dialed up numerous end-arounds for the shifty slot receiver, and the Vikings had no idea how to stop it. It was legitimately the Rams' best offensive play in a game Nick Foles displayed a high level of incompetence as a passer. Každopádně je to smutný a bohužel pravdivý.

Reagovat
Dawon

Jo v pohode, ja ti to veril Asi to dava smysl, kdyz jim nic jineho proste nefungovalo

Reagovat
Trand

Bohužel, jsme na tom v útoku fakt špatně a je to jedna z mála věcí, co nám fungovala zrovna.

Reagovat
Dawon

ja sem z toho Folese dost smutny, fakt sem veril, ze aspon trochu navaze na tu prvni sezonu u Eagles, a po tom prvnim zapase s Hawks to vlastne vypadalo celkem optimisticky

Reagovat
Trand

Jj, já právě taky. Od zápasu se Seahawks nehodil přes 200 yardů, co k tomu říct no. Nejde to všechno jen na něj, ale tohle je fakt bída. Občas trefí nějaké dlouhé hody, ale takové ty střední a krátké mi přijde, že vůbec není schopný trefit.

Reagovat
Chazy

Došlo ti, že jestli je Ben zraněnej, tak i přes ten náš trade budeš mít tejden bez QB?

Reagovat
Dawon

ja se na to uz fakt muzu vysrat

Reagovat
Chazy

Zas na druhou stranu máš díky tomu tradu QB, co ti pomáhá víc jak Ben a víc než by pomáhal Dalton

Reagovat
Dawon

tak to jo, Rivers je zatim bozi, ale uz me ty zraneny fakt vytaci

Reagovat
Chazy

V FA je Cousins, takže pohoda

Reagovat
Dawon

no zrovna se divam, co tam je k dispozici, a asi se to bude v pohode dat prezit...spis ale premyslim, ze uz Bena proste dropnu no, Rivers je dobry a ja tam proste nenarvu 3 QB do jednoho tymu Zkusim se zas porozhlidnout po nakem tradu este

Reagovat
chowas

ja mam len 1 QB a to Bradyho, Riversa som dropol po bye weeku Toma, lebo aj tak by sedel za Bradym a radsej tam mam ine pozicie

Reagovat
Eric_The_King

Zajímavá strategie, já radši držím v keepru kromě Bradyho i Palmera jenom proto, aby ho někdo nevzal z FA a nehrál pak proti mě s ním

Reagovat
Chazy

Já nevím, jestli bych to riskoval, furt Rivers přišel o posledního WR, nevíš, jestli mu to nezničí hru. A Ben je Ben. Jeden tejden by se s třema snad přežít dal, nvm no.

Reagovat
Dawon

uvidime na jak dlouho bude out no, podle toho se uvidi...toho Allenova zraneni se prave bojim proto bych radsi bral naky podobny trade jako ten nas

Reagovat
Chazy

Ben Roethlisberger has a mid-foot sprain and is expected to be sidelined "a few weeks", per source.

Reagovat
Dawon

to sem taky cetl, ale tak uvidime, jestli se obevi enco trochu konkretnejsiho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako upřímně jsem teď sežral celou čokoládu, protože po Realu dneska to bylo fakt o nervech. Ale já nevím, my to letos urvem, i kdyby byli Patriots ještě silnější. Ať nikdo neříká, že to jak dokáže čímkoliv ten zápas nalomit/zlomit je náhoda, ten tým je prostě psychicky jinde (i když poločas 0:17 by byla větší zkouška).

Reagovat
Jerichoo

Kolku TD už dala defka broncos?

Reagovat
Chazy

Jinak Titans a Bucs byli loni 2-14, ne? V tom případě Bucs už teď maj díky Winstonovi víc W, Mariota za polovinu sezony přines ty 2.

A TJ Ward je fakt hrozný prase. Respektuju ho jako hráče, je neskutečně kvalitní, ale věřím tomu, že po těch nohách chodí úmyslně pro zranění.

Reagovat
Eric_The_King

Vlastně celkem všechny ty dřív spíš směšné týmy to slušně rozjely - Bucs, Titans, Raiders a celkem i Jags. Jenom zrovna Niners nemuseli začít místo nich

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbert hraje slusne. Ale ty jeho receiveri, to je hnus. Mic ho trefi na cislo, ma cas a stejne ten balon dropne

Reagovat
Chazy

Tak tohle byl úplně klasickej Peyton

Reagovat
kubys

Lacy.... .... ....

Reagovat
Chazy

JAMEIIIIIS

Reagovat
Chazy

Ok, Atlanta ztrácí 4 body, do konce 3 minuty, jsou na 2 yardech od end zony, hrajou 4. down a kopou.... ne že by jim to k něčemu bylo a ne že by při neproměněným čtvrtým downu nezačínali 49ers z vražedný pozice.

Geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Atlanta kope? Neuveritelny

Reagovat
Chazy

Gabbert životní běh

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste demence. Oni jsou na dvou yardech, o 4 dole, 3 minuty do konce a nehrajou ctvrtej down?! Nechapu...

Ale Gabbert hral slusne, jsem zvedavej jak bude hrat priste, uz jenom kvuli nemu se kouknu na niners.

Reagovat
Dawon

navic uz ani nemeli vsechny TO mam pocit, tam v podstate stacil jeden 1. down niners a bylo po zapase, a oni to kopnou nepochopis proste

Reagovat
Dawon

ja fakt obcas profi playcalling nechapu no

Reagovat
smazaný uživatel

Asi fakt veril DEF, ze je udrzi na 3&out, ale nevim no. I kdyby ten 4. down zkurvili, tak by pro ne bylo jednodussi, kdyby niners zacinali na vlastnich dvou yardech.

Reagovat
Dawon

tak prave no, ja nevim, tohle mi prislo ultra konzervativni a pomerne dost retardovane

Reagovat
Trand

Falcons

Reagovat
Dawon

Winstonovi to taky dneska neskutecne dropujou fakt, strasna skoda

Reagovat
Dawon

diky tomuhle TD Giants mi vysel over

Reagovat
Chazy

Logan Mankins vypomoh, taky jsem tam ten over měl

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tyden ve fante, to je zas porod. Potrebuju 30 bodu od McFaddena a K.

Reagovat
Chazy

Dobře ti tak, začínal si bejt nějakej moc namachrovanej poslední dobou

Ale já to budu mít taky natěsno, sem to zas posral, jak furt nevěřím Shadymu kvůli těm zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja si jeste v tydnu stahnul z FA Carra, protoze Ryan je pro fantasy naprosto silenej QB a zapomnel jsem je prohodit

Stejne tak Vereena a Hillmana. V patek cestou do prace mi appka dala upozorneni, ze Hillman netrenoval, cetl jsem ze pravdepodobne nebude hrat a taky jsem to zapomnel zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

drzim palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Ty chces do cecka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie Iba si robím srandu

Reagovat
Dawon

Tohle se ale teda seslo strasne kouzelne...jestli Luck pripravi Broncos o neporazitelnost, k tomu to bude teprv jeho druhy letosni zapas bez intu a jako tresnicka to rozhodne Peytonuv Int, kteremu chybi 3 yardy do toho passoveho rekordu tohle clovek fakt nevymysli

Reagovat
Trand

Talib kretén.

Reagovat
Chazy

Talib

Proč tyvole tohle člověk udělá? Krásně ve stylu Diega Costy

Reagovat
chowas

toto robil Mourinho

Reagovat
Trand

Dundáček sympaťák, fandí Chargers.

Reagovat
Trand

Broncos pls.

Reagovat
Trand

Fakt jsem chtěl vidět, jak Peyton hodí tu přihrávku a přiběhne tam ten borec pro ten míč.

Reagovat
Dawon

to je fakt strasne kuriozni vyvoj toho zapasu na nakem rekordu samozrejme vubec nezalezi, da ho tak jak tak, ale jak se to takhle seslo zrovna u Colts doma, to musi byt koupene

Reagovat
Chazy

Už tý teorii, že je celá NFL naplánovaná, začínáš věřit?

Reagovat
Dawon

vypada to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? To rika kdo?

Reagovat
Dawon
Reagovat
Chazy

Hej, to ani neznám, pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten autor ma urcite strasne tezkej zivot, kdyz za vsim vidi takhle velky spiknuti. Ale chtel bych ho potkat, to musi bejt hrozne vtipny, kdyz by ti naprosto vazne vypravel, jak je vsechno dohodnuty.

Me celkove tyhle konspiracni teoretici fascinujou. Jak muze nekdo ztracet cas nad timhle, nebo napr. teoriich o 9/11. Ja jsem pracoval s typkem, kterej si na telefonu i tabletu prelepoval izolepou kameru, aby ho vlada nemohla sledovat

Reagovat
Dawon

ono je to super, clovek se nad tim aspon muze paradne pobavit, zrovna tohle video je jedno z mojich nejoblibenejsich co se konspiraci tyce a 9/11 je samozrejme klasika no

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo taky - ja pracuju v kasinu a tam si na poker seda jeden Rumun, co si zapisuje, kolik mu dealeri berou penez z kazdyho potu, kterej vyhraje. A kdyz se ho zeptas proc, tak odpovida, ze patri ke skupine, ktera planuje ovladnout svet a potrebujou vedet, kolik je penez v obehu A kdyz si z nej jiny hraci delali prdel a chteli se taky pripojit k jejich skupince, tak je odmitnul s tim, ze pokud je nekdo dostatecne dobrej, tak ho ta skupina vyciti a prijme mezi sebe

Obcas opravdu jenom zasnu, cemu lidi dokazou verit...

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Hezký no, to hříbata ten koní souboj pěkně vyhráli, přitom se ten druhej poločas vyvíjel katastrofálně.

Ale teda Broncos obrana v posledním drivu

Reagovat
Dawon

Falcons a Saints

Reagovat
Eric_The_King

A kdo to vede

Reagovat
Chazy

McCoy krásnej TD. A teda Carr taky no.

Reagovat
Sali5

No tak co mám k tomuhle dodat.. snad jen aby zranění hráči byli v pořádku..

Reagovat
Sali5

A ta fanta teda.. Ještěže jsem nahrál nějaké výhry ze začátku a teď nesestoupím, se začínají naplňovat moje prognózy

Reagovat
Dawon

a pristi tyden proti me bez Freemana a Forteho, to se mi docela libi mam u tebe na ty absence stesti

Reagovat
Sali5

Tak on se Freeman taky slušně zadrhl, stejně jako celý tým Falcons.. teda sice on si udělá těch svojich 13 bodů (3x po sobě), ale projekci už po předchozích kolech měl vždycky 20, takže spíš podprůměr A ostatní hráči taky zrovna nezáří.. s QB je problém, Larry není jako na začátku sezóny, AJ a Dema neskórujou, jak mají a Barnidge kdo ví, jak na tom bude, jestli se nevrátí McCown..no začalo se to sypat, ale tak mi je to celkem jedno

Reagovat
miky10

Achjo to áčko.

Reagovat
Chazy

Jinak se to tu nějak proignorovalo.

JPP odehrál prakticky celej zápas, snad 70% snapů a prej byl efektivní.

Reagovat
Chazy

Hezký, Lael je v základu už

Reagovat
Chazy

A už to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to je zapas... By me zajimalo, co tam ted delala defka Eagles, Bryant si pro ten balon skakal uplne sam.

Cassel dobrej. Na to, ze je v Dallasu 3 tydny, tak hraje fakt slusne. INT bych mu ani moc nevycital, tam to byla spis skvele zahrany od Hickse.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow,skvelej konec!! Ale jinak Lee opet otres mozku, mimo 2-6 tydnu

Reagovat
Busby babes

tak jeste, ze me Chazy upozornil na to missing TE. takze dik.

Reagovat
Dawon

achjo fakt uz nevim, co musi Cowboys udelat, aby bez Roma vyhrali...Cassell sice na hovno pick 6, ale jinak proste dobry vykon...moc ale nechapu, proc ve 4. ctvrtine prakticky uplne prestali behat, prave primo pri tom intu to byla snad treti passova hra za sebou, pritom McFadden behal dobre a obrana Eagles uz taky pusobila dost unavene, to je strasna skoda

kazdopadne ke konci uz je ta rychla ofenziva totalne znicila no, ta obrana sotva pletla nohama

i presto, jak je ta divize bidna, uz to vypada s cowboys bohuzel hodne zle, Romo tam bude na 7 zapasu, a maji tam mimo jine Packers, Panthers, Jets, to uz by fakt chtelo maly zazrak

Reagovat
Chazy

Cassel zaslouží fakt jen pochvaly, že se takhle chytí QB v novým týmu není vůbec obvyklý škoda, že to nepřináší žádný výhry no.

Jestli tu sezonu Cowgirls už nezachrání, tak snad tu divizi vyhrajou Eagles. Sice je nijak nemiluju, ale nechci, aby NFL přišla o Chipa.

Reagovat
Chazy

Playing all 80 offensive snaps, undrafted free-agent C David Andrews continues his streak as only Patriot to play every snap this season.

Šílený fakt, on tam toho Storka prostě nepustí, i když budou všichni zdraví

Reagovat
niflheim

Však jsem to dlouhodobě říkal, že Storka už nemusí pustit zpět. Hýbe se úžasně, v running game je skvělý (rychlý, nemá problém běžet dopředu a řádně blokovat). A Stork na tom guardu nebyl včera marný

Reagovat
Chazy

Jo, však to říká každý, ale je to hustý, prostě ten kluk je nedraftovanej FA a hraje pozici, která je neskutečně těžká. Málokterej lineman se hned chytí, spousta jich bustuje a za nás hraje takhle parádně naprostej no name.

Reagovat
Chazy

Hlavně když člověk pak vidí SNF, kde proti sobě stojí Frederick a Kelce, prostě dva naprosto dokonalí, ukázkoví C, hlavně teda Frederick. Nevidím důvod, proč by i Andrews nemoh někdy bojovat o místo mezi takovejma jménama.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Trénovat na HS nebo divizi III musí bejt hrozná prdel někdy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dawon

spiknuti!!!

Reagovat
Dawon

ESPN's Adam Schefter reports Dion Lewis has a "loose" ACL and will require an MRI.

The good news is Lewis experienced no immediate swelling his knee after Sunday's win over the Redskins. The bad news is his ACL may be torn. The "hope" is Lewis suffered a mere sprain, but the MRI will confirm or refute that. Should the Patriots lose Lewis for the season, they would likely turn to James White or Brandon Bolden as their primary passing-down back, with inside grinder LeGarrette Blount taking on an more consistent week-to-week role.

to snad ne

Reagovat
Chazy

To je rozhodně neveselý no. Ale co se dá dělat, když máme zpátky LaFella, tak by to nemuselo bejt až takový zlo. Minimálně prostě furt máme dost schopnejch rukou do pasový hry, snad někdo dokáže hrát jeho hry.

Reagovat
Dawon

to sice jo, ale on byl proste bozi, tohle bsme podle me zkratka dost pocitili

Reagovat
Chazy

To kurva dost pocítili, ale já to furt beru tak, že když žijou Brady i Gronk, tak se nemusíme ničeho bát. Snažím se ty zranění moc neřešit, prostě k tomu sportu šíleně patří, jsou tam furt a každej tým je má no. Jenom ta OL, ta už začíná bejt kuriozní.

Kdyby Lewis nebyl zraněnej, měli bysme zdravý úplně všechny receivery v tuhle chvíli, to není úplně obvyklý. Kor když máš skleněnky Amendolu s Gronkem

Reagovat
Dawon

no jo, to je zas asi pravda

Reagovat
formic81

tak v Becku jsem bez play-off musim se udrzet aspon v defense to vypada lip no

Reagovat
Maresma

defense ligu nesmím pustit dpč

Reagovat
Chazy

Pozitivní pro tebe ale je, že už nehraješ s mancunianem a máš o 100 bodů víc. Abys sestoupil ty a ne on, prakticky by musel vyhrát 3 zápasy z těch posledních 4 a ty žádnej, nebo by teda musel vyhrát dva, ty žádnej a musel bys dostávat samý debakly.

Podle mě pro nováčka v béčku je i záchrana fajn, i když někteří si to vodí na titul

Reagovat
formic81

ja jsem myslel ze jsem ten draft dal dobre, ale evidentne se to moc nepovedlo i v MLB jsem letos bouchnul ale to byla moje vubec prvni sezona co jsem to sledoval naopak v NBA to zatim vypada dobre

Reagovat
Chazy
Reagovat
niflheim

Bills přidat bílé kalhoty a měli by to jako náš alternative

Reagovat
Chazy

Ty naše "throwback" dresy jsou krásný no. Ale kdy sme v nich hráli naposled? Jestli sem je viděl, tak už si to nepamatuju. Je to fakt škoda, Steelers, Packers a Rams ty svoje občas vytáhnou.

Reagovat
niflheim

Hlavně ty od Rams jsou krásnější než ty nové

Reagovat
Trand

Ty jsou úžasné. A mam pocit, že v nich hrajeme vždy doma proti 49ers.

Reagovat
Chazy

Vidíš, jsi LA Ram, ani o tom nevíš.

Reagovat
Trand

Tam už jsou skoro jisty Chargers, ne? :)

Reagovat
Chazy

Tak to vůbec netuším, že by něco mělo bejt jistýho a mimoto to měly bejt dva kluby, pokud jsem to správně chápal.

Reagovat
Trand

Aha, já tu kauzu moc nesleduji ale mam pocit, že doktor říkal, že Chargers už požádali o přestěhování nebo tak něco.

Reagovat
Chazy

Tak to snad všichni tři ale

Reagovat
Trand

Aha.

Reagovat
Chazy

Jako já už to taky moc nesleduju, protože jsem došel k závěru, že je mi to úplně jedno a že ať se tam přestěhuje kdokoliv z nich, bude to skvělý. LA prostě ke sportu patří, ani jeden z těch týmů nemá hezkej stadion, navíc Rams do LA naprosto evidentně patří a většina lidí by to ocenila. A my na stadiony stejně nechodíme, tak je to jedno, kde to leží. Navíc se mi vždycky nelíbilo, že Rams jako tým z NFC West jsou neskutečně daleko od svejch divizních rivalů a vpodstatě geograficky ta divize je nesmyslná. Nechápu, že jim někdo vůbec dovolil stěhování.

Každopádně posledně jsem to pochopil tak, že Rams a Raiders usilovně bojujou za to stěhování a Chargers na to pouze reagujou, protože maj obrovský procento fanoušků z LA a nechtěj, aby přešli k novýmu klubu a aby se tam rodily generace fanoušků jinýho klubu. A v každým případě se mluvilo o tom, že by tam mohly jít dva kluby, dokonce jsou i plány stadionu a Kroenke už vlastní nějaký pozemky v LA.

At least one team is moving. That is happening. Several owners have said there will be a team in Los Angles in 2016. That team (or those teams) would play in a temporary stadium, like the L.A. Coliseum, until new housing is completed. The only owner of the three up for relocation who hasn't shown any interest in remaining in his existing location is Kroenke. His stadium site in California is shovel-ready -- and several people involved have said he is just waiting to get the green light to dig. Rams fans in St. Louis, while hoping the city can find a way to keep the team there, also are fully aware the team could leave.

Reagovat
Chazy

Od doby, co je Cam v NFL, tak jen Lynch a Peterson maj víc běhovejch TD prý. Pokud gameday nekecá.

Reagovat
smazaný uživatel

Su nejake nove info ohladom teddyho?

Reagovat
Chazy

Nic sem nezaslech, ale v gameday fakt sympaticky mluvil ten hráč, co mu to proved. Osobně mu věřím, že v tom žádnej úmysl nebyl a vzít ho nechtěl, i když to vypadalo jinak. Ve studiu ten jeho rozhovor taky ocenili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to bola dost nestastna situacia, ja by som v tom tiez nehladal umysel, a aj ten slide bol tak cudesne prevedeny. Mne sa zda ovela strasnejsie to co vcera spravil talib. To chce exemplarny trest.

Kazdopadne dufam ze bude do zapasov snami O.K.

Reagovat
Trand

Jj, mne to taky nepřišlo tak hrozny. Je teda pravda, že celá defka hraje hrozne agresivně, ale vyloženě zakerni hráči tam podle mě nejsou, možná tak Eugene Sims, ten měl loni nějaké late hity na qb, ale ten stejně moc nehraje. Ale jak se začaly vynorovat ty kecy, že Williams obnovil bounty gate,to je podle mě fakt přehnaný. Je pravda, že loni jsme zranili Palmera a letos Bena, ale to byly spis nehody, určitě ne úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byl prej hned na večeri oslavit výhru, tak bude asi v pohodě. I když otřesy mozku jsou svině, ty přiznaky se klidně můžou dostavit třeba ještě dneska. Každopádně doufám, že proti Raiders hrát bude, na ten souboj loňský draft class se fakt těším.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda i z fanta hlediska doufám, že bude hrát. V keeperu mám jeho a Ryana a Ryan má bye. Jestli Teddy nebude moct hrát, tak fakt nevím, co budu dělat, protože prostor na nabrání dalšího QB prostě nemám.

Reagovat
Maresma

V keeperu je tohle dost npč, protože prostě máš víc těch hráčů, který nechceš dropnout Já to tam teď mám s WR.. Hilton bye, Julio Jones bye, Kendall Wright polomrtvej..

Reagovat
Chazy

No, jestli ale budeš 5-4, tak bych bejt tebou fakt zkoušel hrát všechny posty, protože máš reálnou šanci na PO. A tam pak se může stát cokoliv.

Pokud jde o hraní bye/neaktivního hráče v keeperu, musíš si to prostě dokázat obhájit. A jestli tvoje obhajoba je, že máš na BN jenom hráče, co maj potenciální keeper hodnotu, nebude to s tím Fitzpatrickem působit úplně přesvědčivě.

Reagovat
Maresma

Hej ne, zas jako já to určitě nějak poskládám, Fitze samozřejmě plánuju dropnout. Akorát mi tam budou hrát tragédi, takže Erica stejně nejspíš neporazím

Před sezonou sem na boj o play off ani nepomyslel, takže o to určitě zabojuju.

Reagovat
Maresma

Jsem nechtěl, aby to vyznělo, že nemám jinou možnost, než hrát bye hráče

Reagovat
niflheim

Hledám WR v áčku, jsem ochotný nabídnout CJ2K a R. Matthewse.

Reagovat
Maresma

Chceš Austina?

Reagovat
Swarley

teď mě tak napadá, chybí mi ve fantě poslední hráč Jeffery, který hraje v noci...mám jistou výhru, protože soupeři už nikdo hrát nebude a vedu o nějakých deset bodů...

čistě teoreticky, provinil bych se proti pravidlům, kdybych nasadil teď jiné WR, které má třeba bye week, aby jakože neriskoval mínusové body?

jako samozřejmě je to blbost, protože tolik bodů do mínusu udělat nemůže, ale dovedu si přestavit situaci, kdy by to třeba bylo o jeden bod a možná by se vyplatilo, to zahrát takhle...

Reagovat
Chazy

Jen do toho, hodně nás má podobnou bilanci a bude rozhodovat, kdo kolik nahraje bodů, takže se ober o kolik chceš, nemám nic proti ...

Jinak bych to jako strategii uznal, není problém.

Reagovat
Swarley

však právě z těchto důvodů je blbost to dělat, ale spíš mě to tak napadlo, kdyby ten rozdíl byl menší a nešlo by teda třeba právě konkrétně o takového hráče, jako Jeffery, kde je fakt minimální předpoklad, že by něco do plusu neudělal...

Reagovat
Chazy

Nebudu nikoho trestat za to, že nenasadí hráče ve vyhraným matchupu

Nejvíc bych to asi chápal u obrany, kde se prostě -4 stane ani nevíš jak.

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000576317/

Hrozně se mi líbí ten Faulkův pojem NFC Least a celkově Sanders do něj poslední době nějak často jebe. Ale já si taky myslím, že tady šance už prostě není.

Reagovat
Maresma

#Patriots RB Dion Lewis out for the season with torn ACL per team source.

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Njn, to je podle očekávání, taky to o kousek výš řešíme. Je to škoda, ale snad to nebude taková hrůza.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

v pici no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

http://imgur.com/gallery/ytRbokl

začínají a-rodova meme

Reagovat
I am Mancunian

tak konecne som dopozeral LSU Alabama, broncos colts a aj SNF, tak sa mozem zapojit di diskusie

Alabam ma neskutocnu front 7 a ta atmosfera, paradny zapas

talib je kreten neskutocny

no a cowgirls su bez roma uplne v prdeli, aspon ho konecne poriadne vsetci docenia

Reagovat
Dawon

Welker na testech u Rams...nejsem si jisty, jestli zrovna tam by k necemu byl

Reagovat
Maresma

Že mu to za to stojí, s tím co má za sebou. Jako rodinu, peníze, všechno má, asi mu to fakt chybí. Nebo chce prsten, ale s Rams..

Reagovat
Dawon

prave no tohle mi prijde zvlastni krok z obou stran

Reagovat
Trand

Chce prostě hrát no. Já bych ho bral.

Reagovat
Chazy

To ať se radši vrátí k nám už

Reagovat
Sali5

Tak Talib asi dostane 1 zápas, bych dal klidně víc, to byl fakt hnus

Reagovat
Chazy

Mně to upřímně vzhledem k politice trestů připadá jako dost. Když vezmu, za jaký prasárny se často dává jen pokuta, za co měl Suh loni jen pokutu. Málokdy se ten zápas někomu z první napálí.

Reagovat
Dawon

"From my angle, I see (Allen) head-butt Von (Miller) a little bit," Talib said after the game via the Denver Post. "I went over to poke his head, and I think my hand slipped and hit his face. He acted like he got in an 18-passenger car wreck. I guess that's what type of guy he is."

Reagovat
Chazy

Lol to je kokot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Moje nejoblíbenější:

"My intention was not to kick anybody, as I did not, removing myself," he said. "I was on top of a guy, being pulled down, and trying to get up off the ground -- and why you see me pushing his helmet down, because I'm trying to remove myself from the situation, and as I'm getting up, I'm getting pushed, so I'm getting myself on balance."

https://www.youtube.com/watch?v=XaojAiK-8JU

Reagovat
Dawon
Reagovat
Trand

Maury je absolutně nejlepší show, fakt doporučuji, koukal jsem asi na čtyři díly za sebou a stejně jsem se neskutečně bavil. Ty lidi tam jsou neuvěřitelný.

Reagovat
Chazy

Ok

Reagovat
Chazy

Zimmer: Bridgewater 'should be good to go' Sunday vs. Oakland

Snad je to vážně tak, vypadalo to hrozně

Reagovat
miky10

This just in: The St. Louis Rams have officially joined the list of teams Alzheimer's-stricken Wes Welker will sue in 10 years.

Reagovat
Chazy

moc silnej vtip, snad ne

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/playoffs/playoff-picture

Díkybohu tohle zas funguje, takže se dá rychle projít schedule u jednotlivejch týmů kliknutím na ně. Jako Rams ten los maj docela příjemnej, to by mohlo bejt i 6-2. Akorát jak jsem psal, jakmile maj tvořit hru a bejt favorit, něco vymyslet v útoku, tak jsou často úplně v piči, takže to může bejt i 2-6.

Reagovat
Tomoro

nejaky aspon kostickovy stream pls? kdyt se na me zrovna vymrdalal o2 tv air...

Reagovat
aither
Reagovat
Tomoro

diky nicmene ten pocit kdy potrebujes ve fante aspon 21 bodu a mas riverse a goulda a ten hnedka mine prvni snadny field to je super

Reagovat
aither

Tak to zachrání Rivers

Reagovat
Tomoro

snad.. to ze by mi to uz tedka zahral Luck na lavce ani nebudu zminovat ... ale aspon hraju kouzlo MNF

Reagovat
Tomoro

hm tak pred dalsim jasnym kopem goulda fumble tak je to jen na riversovi asi dneska no

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

Heh, jsem úplně zapomněl, že existuje Carey. Ono je to s Bears těžký, Forte prostě hraje furt a ti RB to tam maj nemožně těžký. Ale brali ho taky ve 4. kole jako Langforda, ten Carey by taky měl mít talent. Měl sem loni Careyho ve watch listu v keeperu, ale prostě to nemá smysl řešit, stejně tam Forte nikoho nepustí.

A jinak Tomoro, nauč se prostě používat tohle

https://www.reddit.com/r/nflstreams

Vyber si ten zápas, na kterej koukáš a najdeš tam spoustu odkazů. Kdyby to YT spadlo, nebo nějakej stream lagoval. Já to používám na hledání college a někdy i PL zápasů. Jako díkybohu za nifa a impa, že tu ty odkazy na reddit dali.

Reagovat
Tomoro

dik ja si prave platim o2 tv air s kamosema takze sport 2 jsem vetsinou mel( ale dneska stavkuje ) jinak jsem jel pres firstrow a to mi prave tez dneska neslo nejak zazracne.. nicmene reddit si hnedka davam do zavesu..

Reagovat
niflheim

Ještě vipleague je skvělá stránka, kolikrát lepší streamy než na firstrow.

Reagovat
smazaný uživatel

reddit + goatdee.net

Reagovat
aither

Vůbec nepouštěj Langforda na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Pěkně jsem se u toho propotil

Reagovat
smazaný uživatel

nojo :( ... prohrát s tolika body celkem naštve, ale byl to pěkný souboj

Reagovat
kubys

Neuvěřitelný, nahrál jsem víc jak 80 bodů.

Reagovat
Dawon
Reagovat
Chazy

Bylo parádní no Cutler ale fakt solidní po tom zranění, snad i on se dočká víc uznání od svejch fanoušků. On je v těch problémech Bears posledních let fakt dost nevinně, i když jeden katastrofální rok prostě měl.

Reagovat
Eric_The_King

Já je letos viděl asi dvakrát a bylo mi až líto, jak se snaží, občas mu to i jde ale pak to vždycky proserou.

Reagovat
Dawon

hral dobre, hlavne se mi hrozne libilo, jak u te 2pt conversion v zaveru zmenil tu hru na beh, kdyz videl tu obranu

Reagovat
smazaný uživatel

nechce někdo v áčku Lacyho nebo Martina za slušnýho WR?

Reagovat
Chazy

Nakonec to není špatná fantasy sezona ode mě hm, 3x 6-3 a jednou 7-2. Aspoň to vypadá, že dám všude PO, ale sere mě, že nikde nejsem dominantní a nevypadá to na bye.

Reagovat
-Kopy-

ach jo Arizona se Seattlem v půl třetí v pondělí kdyby aspoň v úterý, když je svátek ale ne prostě

Reagovat
Eric_The_King

Dopíče, teď jsem si uvědomil, že jedem se ženou v neděli na wellness, takže přes všechny sauny, romantický večeře a tak neuvidím fotbal

Reagovat
Chazy

Ryan: Enemkpali to be captain vs. Jets

On je tak neskutečněj čůrák ... každopádně pochvala MNF komentátorům na Sportu, ti to predikovali už někdy při komentování v tý preseason, že to Rex udělá.

Reagovat
Dawon

...a pak je Jets znici a bude zase po srande hrozny trotl

Reagovat
Sali5

vzpomínám si

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Chazy

Sem netušil, ale McElwain je první HC v historii Gators, co vyhrál SEC East ve svý první sezoně

A samozřejmě je to první titul od roku 2009, takže od konce Tebowa

Reagovat
Barm@n

A když jsme u té college, tak jsem přemýšlel jak strašný je rozdíl v nárocích na QB v porovnání s NFL. Protože na college je i těch jakžtakž kvalitních málo a většinou to tam háže nějaký atlet - na ty týmy to ale zas takový vliv nemá a jsou v pohodě schopny vyhrávat i bez něj. Teď je to vidět, že i při zranění startera se skoro nic neděje a ty týmy si jedou dál to svoje (Notre Dame, Baylor i Gators řekněme). Zato v NFL prakticky není backup schopný vyhrát ani prd ať už má sebelepší tým. Ten rozdíl je tam fakt šílený a celkově vlastně kolikrát ten college football vypadá jako jiný sport .

Reagovat
Chazy

Tak samozřejmě, ale zas na druhou stranu ty týmy rekrutujou QB každej rok, takže prostě většinou maj backupy, co maj kvalitu dostatečnou pro to, aby na univerzitě uspěli a o tom, kdo startuje, rozhodnou detaily, často jen to, kdo je starší. Třeba ten Baylor, prostě Jarrett Stidham je čtyřhvězdičkovej rekrut, takže prostě měl by mít kvalitu na to, aby okamžitě vzal college tým jako starter. Není to podle mě o tom, že by vyhrávali bez QB, ale že není tak zásadní rozdíl mezi starterem a backupem. Gators taky měli slušnýho backup QB, spousta lidí čekala, že bude on startovat.

Je to o těch nárocích no, prostě NFL je fakt specifická. Ale zas nejde říct, že by kvůli tomu univerzita byla horší na sledování. Když to vezmeš, tak v NFL jsou skoro všechny týmy stejný, hrajou ze základu stejný systémy v obraně i v útoku, prostě je to liga nejlepších z nejlepších, pro jejichž kvalitu jsou nejvhodnější nějaký postupy hry a není potřeba od toho ustupovat, protože to zvládnou uhrát. Univerzita je daleko rozmanitější a pestřejší, uvidíš tam prostě věci, jaký v NFL nikdy neuvidíš. Fakt jako rozdíl ve hře jednotlivejch univerzitních týmů je daleko větší jak v NFL.

Reagovat
formic81

když jsem u těch QBs, tak konecne budu mit o vikendu vic casu tak se zamerim na trio Lynch, Goff a Cook. Jinak myslis ze by se dalo za CK7 vytriskat treba 2 kolo?

Reagovat
Chazy

No, já bych vám za něj druhý kolo každopádně dal ...

Upřímně tenhle tejden nevím, co od těch tří uvidíš. Memphis bude mít v neděli 01:00 docela důstojnýho, nasazenýho soupeře, takže něco Lynch bude muset ukázat. Ale lepší bude ten další týden, teda sobota 21., to bude hrát Connor Cook proti Ohio State - PO týmu, obhájci vítězství PO, jednomu z nejlepších týmů, bude proti němu Joey Bosa, což je velkej adept na top 5. A Kalifornie bude hrát se Stanfordem, což je zas tým, co o PO minimálně bojuje a taky hraje parádní rok.

Tam už se něco ukáže. Ale já si myslím, že z nikoho z nich nebudeš nadšenej. Kdybych to přehnal, tak Cook je v ideálním případě Alex Smith, Goff je Jay Cutler a Lynch vystřelil moc brzo, abych tušil cokoliv. Někdo z nich bude určitě dobrej, ale teda fakt nezávidím nikomu, kdo nemá QB a musí si mezi tím vybírat, ale to žádnej rok, všichni ti prospecti jsou vždycky nakokot, fakt nemožný odhadovat cokoliv.

Reagovat
Barm@n

Upřímně si začínám myslet, že ta letošní class nemá ani cenu prvního kola, ovšem jak píšeš, stále je dost týmů bez QB, které to zas budou zkoušet trefit, takže nakonec v tom prvním kole půjdou dva

Reagovat
Chazy

Jak to vezmeš no. Furt jsou nadanější jak ti QB v roce 2013 a i tam šel jeden v prvním. Prostě když nemáš QB, musíš dřív nebo pozdějš brát na draftu toho nejcennějšího, co je k dispozici, ono co ti zbejvá jinýho. Přestavba začíná u QB, bez něj stejně nic nevymyslíš a nemůžeš QB moc dlouho ignorovat, jinak ti mezitím skončí rookie kontrakty těch, který si bral v prvním místo něj. Já to chápu, jestli si nikdo z nich neposere jméno úplně v bowlu, pro dayi nebo na combinu, půjdou klidně všichni tři. I když taky čekám, že se to aspoň jednomu pojebe. Původně sem čekal, že to posere Cook a v prvním půjde jen Goff, ten Lynch je furt neznámá pro mě.

A jako podobný to máš s OL, tam se taky v prvním berou hráči, co maj menší talent jak nějací TE, DT, S, ILB, co jdou v dalších kolech. CB už taky chodí do prvního víc, než by měli.

Reagovat
Mada

Reagovat
Trand

Wes

Reagovat
smazaný uživatel

Bude u Vás mít nějakou roli, že by se o něj strhla mela ve fantě?

Reagovat
Trand

Vůbec jsem ho neviděl hrát poslední dobou, ale pokud pořád umí běhat routy a chytat míč, tak se určitě uplatní.

Reagovat
Eric_The_King

Na ty 2 týdny než se zrakví

Reagovat
smazaný uživatel

NOT SportsCenter ‏

BREAKING: Wes Welker placed on IR with a concussion just hours after Rams signed him, after bumping his head on a low hanging ceiling

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Si ted tak brouzdam po ruznych nfl videjich a narazil jsem na tohle

https://www.youtube.com/watch?v=RdJgvN3UXL0

To je strasne pekne, jak Revise vykoupe a jeste to chyti tak jakoze "mam v pici"

Reagovat
Chazy

Jó, to je legendární chycení. To je snad i z toho roku 07, kdy sme dali ZČ 16-0, Brady 50 TD a Moss jich zachytil snad 25. Akorát je škoda, že takle už prostě Brady nikdy nehodí no, je to hezký na pohled. Já sem teď zachytil tohle video na nfl.com, bych si už v životě nevzpomněl na toho Sancha mám v hlavě akorát toho člena univerzitní kapely, ale tohle je taky super během zápasu, ve kterým startuje.

http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/0ap3000000576956/

Reagovat
Dawon

Nejlepsi je stejne ten Osweiler Takove zklamani, jak vidi Peytona bezet zpatky na hriste

a jednicka se nikdy neomrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrac Cowboys to tam je Bryant nie? Neskutocne nesympaticky clovek

Reagovat
Maresma

Mně taky začal být celkem nesympatickej a celkově Cowboys moc nemusím. Se divím, kolik lidí je tu má rádo, asi jen kvůli Romovi

Reagovat
Dawon

Bude to tak no Ale to asi nebude zadna vyjimka, hadam ze Packers lidi milujou kvuli Rodgersovi, Pats kvuli Bradymu, atd. atd. ono hlvane ze zacatku, kdyz clovek ten sport zacina sledovat, tak proste nic moc krom toho QB nevidi, tak to asi i dava smysl

Reagovat
Kowe

já třeba fandím jen Romovi a Cowboys fakt rád nemam

Reagovat
smazaný uživatel

A to ide ako dokopy? jedine co ma napada je ze nech cowboys prehraju ale romo hodi aspon 4 touchdowny

Reagovat
Chazy

No, u nás mě to možná taky překvapuje, ale minimálně v US by snad Cowboys měli bejt furt nejpopulárnější tým s největší fanouškovskou základnou. I když posledních 10 let to určitě muselo změnit ve prospěch Patriots. Ale každopádně Cowboys se přezdívá America's Team a hráčů, co řekne něco ve smyslu, že tam chtěj v kariéře hrát nejvíc, bejt draftovaní, najdeš fakt mraky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som zasa cital ze tu stafetu po Cowboys prebrali Broncos...

Reagovat
Chazy

Kua, sem si nevšim, sem zapomněl polovinu příspěvku

Pro mě jinak ne, vůbec. Witten je pro mě nejsympatičtější a můj nejoblíbenější TE v NFL. Ta mladá OL je prostě složená z totálních sympaťáků, hlavně Martin a Frederick jsou fakt super. Mám hodně rád i Beasleyho, Seana Leeho, DMF, Williamse, Cassela, Scandrickse, fandím od draftu Gregorymu a fakt zbožňuju Jasona Garretta i Roda Marinelliho, co tam spolu dokázali.

Čistě z mýho pohledu je v Dallasu unikátní koncentrace sympaťáků, nenapadá mě moc týmů, co mi přijdou sympatičtější. Deze nemám rád, ale v principu na něm není nic špatnýho, ty jeho emocionální výbuchy jsou prej jen v pozitivní notě a hráče se snaží hecovat.

A prostě stačí jeden Hardy, abych jim i přesto nebyl schopnej fandit. Netuším, co bych dělal, kdyby Hardy byl Patriot a to jsem si to vážně přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice zpráva už ze včera, ale: Eagles place Jordan Hicks on injured reserve.

Strašná škoda, hlavně pro něj samotnýho, protože na 3rd roundera hrál úplně skvěle a dokázal plnohodnotně zastoupit Kika/Kendrickse, když byli zraněný. Na tu jeho statline je fakt radost se koukat: 1 sack, 2 INT, 1 TD, 3 fumble recovery a 1 fumble forced + to byl on, kdo sejmul Roma (jako teď, aby si to nikdo blbě nevyložil.. Romovi zranění nepřeju, ale to jeho zranění a následný meltdown Cowboys furt drží Eagles ve hře o PO a to se mi samozřejmě líbí. )

Jak se tu minule mluvilo o DROY, tak jsem fakt měl nutkání Hickse zmínit, ne vyloženě jako contendera, ale jako někoho, o kom by se mohlo i uvažovat... a to bylo ještě před tím jeho pick 6 proti Cowboys.

Reagovat
Chazy

No vidíš, to máš pravdu, ten má vážně super sezonu, mně vůbec nedošlo, že je rookie. Ale ten Kwon Alexander je prostě ještě o kousek dál, když vezmu LB, ten už stih dvakrát bejt nováček týdne. Jinak v nfl.com power rankings jsou Eagles před Giants, zas se vám začíná trochu věřit

Reagovat
Dawon

ono co se LB tyce, tak i Kikaha (nebo jak se to pise ) ze saints ma zatim fajn sezonu

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já nevím jestli v těch power rankings berou v úvahu i zbývající schedule, ale asi jo. Co sem koukal, tak máme nějakej 8. nejlehčí do konce sezony, takže to by tak sedělo no.. Giants mají ten program o dost těžší teda.

Reagovat
Dawon

Source confirms that #Patriots signed G Josh Kline to a 2-year extension, as @fieldyates said. Kline has been steady as a rock this year

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

Luck out? wow, to, to Colts ještě nemusí dát

Reagovat
Dawon

s tim samym je Allen out do konce sezony, takze to asi nebude zadna prdel

Reagovat
formic81

jags by se mohli kousnout

Reagovat
Chazy

to je katastrofa.. letos je těch pošlejch startujících QB vážně příliš, mě mrzí. Já mám k němu hrozně moc výhrad, ale proto, že chci, aby byl elitní QB a přestal dělat píčoviny, ne že bych proti němu něco měl. Snad si ještě letos zahraje. Kuriozní, Wilson ještě pro zranění nevynechal ani zápas.

Reagovat
Chazy

Kurva, moje fantasy vlastně

Snad to Dalton hecne

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy

Reagovat
Eric_The_King

Tak máme taky Lucka

Reagovat
Dawon

Sali, ty sraci, 10 dolaru za Cousinse? takova sikana ze strany bohatych

Reagovat
Maresma

Lepší než 30 za Tuckera.. koudak se asi zbláznil

Reagovat
Dawon

nif s keepovanim Gostka asi nasadil zajimavy trend

Reagovat
Chazy

to sou hrozný bomby ty FAAB věci, co někdo vymyslí... koudak za celej rok nedal ani dolar za jedinýho potenciálního keepera, ale dohromady 40 dolarů za 2 K a 25 dolarů za Starkse. To je tyvole GM, co by letěl.

Reagovat
Eric_The_King

Hele, kdybys měl v keepru kickera, mohl jsi vyhrát

Reagovat
Maresma

Jako já si často nadávám, že sem dal moc nebo málo, ale tohle je šílený třeba Bortlese sem fakt teď chtěl, ale 30 bych nedal ani za něj

Reagovat
Sali5

Potřeboval jsem QB, tu nabídku už jsem tam dával v neděli po zápase Dolphins, kdy Tannehill zase zklamal a nechtěl jsem riskovat, že mě někdo přebiduje.. navíc peněz dost, tak proč ne

Reagovat
Dawon

jako jasne, tohle je proste vyhoda, kdyz clovek dobre nadraftuje a behem sezony usetri no Muze pak takhle preplatit a ve finale si tim klidne vyhrat zapas...doufam, ze to nebude tenhle pripad

Reagovat
niflheim

Fanta: Měl by někdo zájem příští rok rozjet PPR ligu?

Reagovat
Chazy

Ani ne, nevidím na tom nic zajímavýho, ale založ si klidně. Já založím příští rok ještě profi ligu o prachy, protože konečně se objevili neposerové, co si to daj a tím moje commishování dosáhne limitu.

Až budu v budoucnu zakládat pak ještě C-Lizée 2, tak budu muset někomu předat defenzívu, protože nebudu chtít commishovat tolik lig. Takže třeba dynasty ode mě nehrozí, ale stejně o dynasty nestojím.

Reagovat
Dawon

dynasty a keeper neni to same?

Reagovat
Chazy

Víceméně naprosto, rozdíl je ale v tom, že v keeperu si necháváš většinou 5 hráčů, kdežto v dynasty tak 18. Takže v dynasty prostě keepuješ celej tým, obrany, kickery, náhradníky.

Já sem u nás v keeperu nastavil 8, protože mi už tehdy bylo jasný, že dynasty nebudu chtít, takže je to něco mezi. Necháš si vpodstatě celej základ, všechny hvězdy (hlavně kickery), nemusíš řešit, jestli nekeepneš Jefferyho nebo Evanse, ale furt se dá ta franchise otočit jedním, dvěma dobrýma draftama. Ve standardním keeperu musíš furt pouštět opory, v dynasty zas napravit špatnej úvodní draft není nic snadnýho. Každej rok je tam doplňovací draft třeba jen na 5 kol a berou se jen nováčkové.

Reagovat
Dawon

jo takhle...tak to zni keeper urcite lip

Reagovat
Chazy

Furt seš do něj první náhradník ... ale zatím se nenašel nikdo, kdo by nějak porušil pravidla, nebo došel k závěru, že na takovou ligu nemá skill ani přehled a nemůže tam nikdy uspět.

Reagovat
niflheim

Dynasty zní dobře

Reagovat
Chazy

Když to někdo založí a pozve mě, budu nad účastí uvažovat. Poskytnu všechny rady k tomu, jak se taková liga commishuje, ale fakt je s tím hodně sraní. I když minimálně pravidla by se prostě jen okopčily z keeperu. V žádným případě to ale nebudu zakládat.

Uvažoval jsem kdysi i nad tím, že by byla dynasty jako defenzivní liga, ale to je bohužel neproveditelný, když asi nikdy nebudeme mít ideálně nastavený statistiky. A bylo by s tím ještě 2x víc sraní.

Reagovat
Eric_The_King

5 hráčů? To je teda zvláštní formát, ještě že máme těch 8

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu ligu o prachy se tesim

Reagovat
Eric_The_King

Mě by tenhle formát taky lákal, ale dal bych si i tu Chazyho money ligu a zase nechcu hrát 5 lig . Uvidíme teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je PPR liga?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Hele spíš ne. Těch lig hraju už teď dost a na další rok počítám s tou profi a ještě další už bych fakt nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuá, 2 dny do trade deadline. Hlavně ten keeper.. nikdo z contenderů toho Gorea na playoff run fakt nechce? Chci 2. kolo, nic víc.

Reagovat
Maresma

Stejně sem tady nabízel a pořad nabízím DeAngela Williamse a nic, dmnti

Reagovat
Chazy

Dám ti za něj třetí

Reagovat
Maresma

Hej, druhý mi dej

Reagovat
Chazy

Když já vypadám, že bych neměl minout PO, takže moje první a druhý budou relativně u sebe, budou cenný podobně Třetí zas bude jedno z těch cennějších třetích.

Když ti někdo dá druhý, tak to ber, kdybys pak uvažoval, jestli lepší nic, nebo třetí ode mě, můžeš tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi někdo dejte aspon průměrnýho WR

Reagovat
Mihi

Travis Benjamin

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

http://www.nfl.com/gamecenter/2015111511/2015/REG10/cardinals@seahawks#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000581190&tab=videos

Ten Palmer u toho posledního TD.

Reagovat
Trand

Tak to byl Stanton, sorry, tady to je přímo:

http://www.nfl.com/gamecenter/2015111511/2015/REG10/cardinals@seahawks#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000581147&tab=videos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele