Arsenal v zimě posilovat nebude

25.12.2007, 12:07
Aktuality
Arsenalu to letos zatím šlape a jeho manažer Arsene Wenger v lednu podle všeho nebude zasahovat do sehrané party. Francouzský kormidelník zřejmě nepřivede žádnou posilu, přestože několik jeho hráčů odjede reprezentovat své vlasti na Africký pohár národů...

"Kolo Toure jede na Africký pohár národů a stejně tak můžeme přijít o Alexe Songa. I poté, co se z Birminghamu vrátí Johan Djourou, budeme mít tři kvalitní střední obránce. Pokud bych koupil dalšího, měli bychom jich po africkém šampionátu až příliš. Někdy musíte během turnajů zkrátka trpět a nechat své hráče hrát," prohlásil Wenger.

Vedle již zmíněného Djouroua bude mít Wenger do středu obrany k dispozici ještě Williama Gallase a dalšího švýcarského beka Philippa Senderose. Ten se v základní sestavě objevuje především při zraněních dvojice Gallas - Toure a na začátku roku tak bude mít velkou příležitost přesvědčit o svých kvalitách.

"Bude to pro mě velká šance tam jít a ukázat, co všechno umím. Věřím, že jsem již dokázal, čeho všeho jsem schopen, ale tohle je velká šance dostat se do týmu na delší dobu. Navíc jde o skvělý čas pro nástup - hrajeme skvělý fotbal, vyhráváme zápasy a já jsem na tuto výzvu připraven," řekl Senderos.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

přece jen si myslim že by se měl někdo koupit. Ne na post stopera ale zálažník by přijít mohl. třeba flaminy odejde a někoho se přece jen dočkáme. No, ale hlavně bych dal ten podělaný africký pohár na prázdniny. arsenal oléé

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zase myslím,že teď posilovat není třeba,protože všechno jim klape a ten africký turnaj jim neveme zase tolik hráčů.... Touré je asi nenahraditelný,ale částečně by přece jen mohl Senderos a místo Eboueho se na pravou zálahu vrátí hleb Věřím Wengerovi

Reagovat
smazaný uživatel

flamini odejde?Bullshit!

To sou jen kachny proc chodil do nejakyho pitomyho juventusu?U nas hraje zaklad a vyhravame.

Zustane je pro nas ted jeden z nejdulezitejsich hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tam Diaby,Denilson na jeho místo a hlavně Diaby to je budoucnost Arsenalu,nechápu,že nehrává víc...Taky bych teď neposiloval

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene nows..

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto toureho bude hrat senderos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele