ARSENAL: NEJSME TÝM JEDNOHO MUŽE

12.12.2006, 11:22
Aktuality
Ve spojitosti s londýnským Arsenalem se také velmi často objevuje jméno Thierry Henry. Francouzský ostrostřelec patří už dlouho k neodmyslitelným členům týmu, ale podle předsedy klubu Petera Hill-Wooda to i bez něj jde.

Henry se poslední týdny potýká se zraněním krku a po dohodě s lékaři si naordinoval několikatýdenní odpočinek. Arsenal ovšem i bez něj dokázal uspět na hřišti Chelsea a odvézt bod za remízu 1:1.

"Arséne Wenger vždy říkal, že toto není tým jednoho muže. Thierry v této sezóně nehrál vždy a hráči dokázali, že umí hrát s ním i bez něj. Samozřejmě, že absence hráče Henryho kvalit musí být znát, ale ostatní si vedli velmi dobře," prohlásil Hill-Wood prostřednictvím oficiální stránky klubu.

Arsenal však letos klopýtá, ať už s Henrym nebo bez něj, prokletím se mu staly hlavně domácí zápasy. Na novém Emirates Stadium sice ještě neprohrál, ale čtyřikrát jen remizoval, a to i přes velkou převahu. "Měli jsme pár neuspokojivých výsledků, kdy jsme měli vyhrát a jen jsme remizovali. To by nás posunulo v tabulce vzhůru," říká Hill-Wood. Arsenal je v tabulce šestý, osmnáct bodů za vedoucím Manchesterem. Nebýt oněch čtyř zbytečných domácích ztrát, byli by Kanonýři bodově na úrovni druhé Chelsea.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Rybka

Myslím si že Arsenal je TYPICKÝ příklad týmu jednoho muže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono záleží na pohledu,Henry je jeden z nejlepších na světě,né-li nejlepší.A pokuď takhle dobrý hráč nehraje,tak je to vždy poznat a to platí i u jiných klubů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele