Argentina ztratila s Paraguayí body i Palaciose. Má poraněnou páteř

13.11.2020, 09:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
Modroočko

Dôležitý bod pre Guaranís. Neprekvapilo by ma, keby napr. oni a Ekvádor postúpili na úkor Uruguaja a Peru.

Reagovat
roman1978

VAR

Reagovat
2miguel1

Preco neuznali ten gol Lea?

Reagovat
roman1978

protože jižní amerika? to nikdo neví. prý byl asi 50 metrů zpátky nějaký faul. prostě šaškárna. koukal jsem na to a fakt nevím.

Reagovat
veikko

Kdyby to uznali, tak jasně poškodí Paraguay. Založení gólové akce předcházel úplně jasný faul na Romera u lajny. Obránce ho nakopl zezadu do achillovky, Scaloni to má přímo před sebou, ale bude fňukat... Ten by se měl starat spíš o to, ať Argentina začne konečně hrát fotbal a ne jenom přihrávat si po vápno.

Reagovat
2miguel1

Fauly ale bohuzial niesu v kompetencii VARU. Ak bol faul a rozhodca ho neodpiskal, VAR sa k tomu nemoze vracat

Reagovat
veikko

To nevím, ty jo. V lize se normálně při gólu posuzuje, jestli nevznikla akce díky faulu. Myslím v zápase Brno - Sparta to tak bylo. Každopádně gól neuznal správně, i kdyby překročil kompetenci VARu, míč měla mít Paraguay. Tam totiž šlo o to, že ta akce vznikla právě díky tomu faulu. Takže jediné pochybení bylo, že to sudí neodpískal rovnou a nedal obránci žlutou kartu.

Reagovat
Banikovec7

Může, několikrát se to stalo i v LM.

Reagovat
2miguel1

Stalo a co si pamatam tak fauly na Real, ale po spravnosti by sa k tomu VAR nemal vracat. To uz je chyba daneho rozhodcu ze sa k tomu vratil.

Reagovat
Banikovec7

Taky si to pamatuju s Realem, ale je to tak podle pravidel, může se zkoumat situace vedoucí ke gólu.

Reagovat
valloire

to je blbost

Reagovat
Banikovec7

Vzhledem k tomu jaké zákroky ten sudí celý zápas pouštěl... Ten se asi rozhodl, že pokud není zlomená noha, tak není faul. I to zranění Palaciose byla hrozná prasárna.

Reagovat
veikko

To zranění Palaciose byla opravdu prasečina a nechápu, jak za to hráč nemohl dostat ani žlutou. Ale on ten faul před gólem byla taky solidní sviňárna. Špičkou boty pořádně nakopnout do achillovky, to bolí... Mimochodem ten faulovaný byl Ángel Romero, ten, co zranil Palaciose.

Reagovat
Rezan

Tvl kde to jsme? Jak je možné, že nekopal Leoš penaltu?

Reagovat
roman1978

jéje, to bylo vtipné.

Reagovat
ttopi

And it´s a penalty for manchester united.

Reagovat
Rezan

jj, nesnášim i tyhle penalty. Degradují případné vítězství na trapný pocit, že to "nedokázali" ze hry.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rezan

však jo. Penalty nesnášim

Reagovat
Kluivert9

Píše fanoušek United? Vážně?

Reagovat
Kincl

To je ale lofas viď :D

Reagovat
Rezan

Už jsem to psal nad tím, tak nebud linej.

Reagovat
PH8

Jak Argentinu nelseduju, tak jsem se lekl, že jim tam ještě pořád hraje Rodrigo Palacio

Reagovat
veikko

Já nevím, ale za takový zákrok, jaký předvedl Romero proti Palaciosovi, si hráč zaslouží minimálně žlutou kartu. Jde do souboje jasně pozdě, tzn. bez úmyslu hrát míč, a ještě ve výskoku vystrčí obě kolena, aby soupeře nakopl do zad. Byla to fakt prasárna a Romero by si zasloužil zpětně stopku na nějaké zápasy.

Reagovat
Zlatko28

Kdyby ten gól dal kdokoli jin než Messi, tak platí . CONMEBOL se mstí za ty výroky . Nicméně fotbal v kvalifikace JA mě baví o hodně více než třeba bezúčelová liga národů. Kdyby nechali radši přáteláky tak je to zábavnější. Tím, že z toho udělali pomyslnou soutěž se taktizuje a hra jde dolů. A navíc jde vidět, jak v JA je fotbal vyrovnaný. Argentina mohla prohrát i s Bolivií, Uruguay taky prohráli tuším z Venezuelou. V kvalifikaci na Euro hraje Portugalsko s Lucemburskem, Litvou, Faerským ostrovy a teď si domluvili přátelák s Andorrou (Portugalci 20 střel, Androrra 0) To se pak nění čemu divit, že tam končí zápasy 7:0, 5:0 atd.

Reagovat
Zlatko28

*s

Reagovat
Zlatko28

A ještě se mi líbí, jak se tam hraje více fyzický fotbal. Ve třech zápasech Argentiny se mohlo rozdal klidně 6 červených a co jsem se díval na Uruguay tak tam na evropské měřítko by taky dostali několik jen v tom jednom zápase co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

tebe se libi necista juhoamericka hra? tak to si po Maradonovi asi prvy.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR faul na Palaciose mela byt jednoznacne cervena a stopka na hodne dlouho kdyz to nebude resit disciplinarka tak soud snad ano nebot slo o zretelny umysl .. VAR zopakuje ze Messi je faulovany v 16ce ale hlavniho neupozorni .. neuznany gol po vic jak minutove sekvenci od faulu ..

Reagovat
smazaný uživatel

oni to video vyuzivaju presne tym jedinym sposobom, ktorym sa vyuzivat nemalo. ako inak to odovodnit, nez diktatom z hora, ktory teda mozeme zaradit k x veciam u ktorych je taky pokyn evidentny.

Reagovat
eder

Albicelestes mají vcelku kvalitní tým, kdyby jim to tam nekurwil ten overhype skřet...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele