Araújo bude jednat po sezoně. V Barceloně jsem šťastný, reaguje na spekulace

20.04., 11:43
Aktuality
Ronald Araújo (© AFP)

V kádru Barcelony se chystají další pohyby a aktuálně není zcela jisté, zda v týmu bude pokračovat Ronald Araújo. Jméno 25letého uruguayského obránce bylo už v zimě spojováno s možným odchodem, sám fotbalista se ale snaží uklidnit situaci.

Jihoameričan má kontrakt ještě na dva roky a vedení se snaží spolupráci prodloužit. Pokud by se mu to v nadcházejících měsících nepovedlo, mohla by se už letos vážně řešit otázka přestupu.

"Pravdou je, že všechno jde dobře a klub už začal jednat s mými agenty. Já myslím jenom na další zápasy, které zbývají do konce sezony. A až sezona skončí, tak si sedneme a budeme jednat dál," vyjádřil se na téma další budoucnosti.

"O budoucnosti se mluví neustále, stejně jako o nabídkách. Každý rok je to stejné, ale já jsem šťastný v Barceloně, stejně jako moje rodina. Vydávám ze sebe maximum a snažím se, aby Barcelona zase byla tou dřívější Barcelonou. Kvůli tomuhle dresu budu vždycky bojovat až do konce," nechal se dále slyšet Araújo.

Araújo přišel do Barcelony v srpnu 2018 z domovského Boston River a po dvou letech v rezervě se stal důležitým členem prvního týmu. I přes častá zranění stihl posbírat 146 startů, situaci okolo něho má bedlivě monitorovat Bayern Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
K1ng Kyrg1os

Toho bych za tu LM prodal na hned.

Reagovat
Jordi Alba

Bez něj by se ani nehrála.

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Jasně takže Araujo je takový polobůh

Reagovat
PG34

Polobůh ne, nejlepší obránce týmu ano. V 1. zápase s PSG sám zabránil tak 2-3 gólům a namazal si Mbappého i Barcolu na chleba. Ta červená ale samozřejmě byla velká blbost, to jo.

Reagovat
Jordi Alba

Moje chyba. Nevšiml jsem si, že je registrovanej tenhle měsíc.

Reagovat
Well

Když ho někdo viděl 2 zápasy, tak to je těžký no.

Reagovat
Jordi Alba

Jinak ty jsi ten Pablito nebo jak se jmenoval na SF, nebo jak jsi se dostal k fandění Palmám?

Reagovat
Well

Nene, nejsem, Palmy mají poslední roky jednu z nejzajímavějších mládeží ve Španělsku, takze je sleduji hlavně kvůli tomu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
unk

Neviem kde sa u niektorych ludi zobrala predstava, ze dobri obrancovia nerobia chyby...taky Ramos dostaval nezmyselne redky pravidelne a je medzi top obrancami tohto storocia...

Reagovat
Hachim Mastour

Tak on sa v rokoch 2011-2014 len poriadne učil hrať na stopérovi

Reagovat
Matteus

Výborný obránce až teda na to nedávné faux pas. Snad bez problému prodlouží.

Jak vám přijde kvalitní v porovnání s dalšími stopery? Nejvíc mi u něj chybí kvalitní rozehrávka, ale přijde mi, že se trochu lepší ještě by teda mohl ubrat na červených kartách v odvetách čtvrtfinále LM, no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele