Aragones neodejde, tvrdí Carlos

09.10.2008, 08:28
Aktuality
Trenér Fenerbahce Luis Aragones se ocitl pod tlakem poté, co se jeho týmu naprosto nevydařil start do sezony a stále tápe. Obránce tureckého giganta Roberto Carlos je ovšem přesvědčen, že španělský stratég klub neopustí.

Aragones přebral celek Fenerbahce poté, co dovedl španělskou reprezentaci k triumfu na evropském šampionátu ve Švýcarsku a Rakousku, ale začátek svého angažmá si určitě představoval jinak. Fenerbahce je totiž až na 12. místě turecké Super Ligy a na svém kontě má hned čtyři porážky z úvodních šesti zápasů. Navíc získalo jen jediný bod ze dvou zápasů v Lize mistrů.

Fenerbahce tak momentálně zažívá nejhorší vstup do sezony ve své historii a v tisku se již samozřejmě spekuluje o možném konci velezkušeného Aragonese. Ten ovšem nevidí jako reálný Roberto Carlos, jenž věří, že 70letý taktik nemá proč odcházet.

"Je v pohodě. Tlak na něj byl vyvíjen již ve Španělsku při práci u národního týmu, takže ví, jak se s ním vyrovnat," řekl bývalá hvězda Realu Madrid v rozhovoru pro deník AS. "Do Turecka přijížděl s vizitkou vítěze Mistrovství Evropy, ale navzdory tlaku, který je na nás vyvíjen, jsem absolutně přesvědčen, že nikdy neřekne: "Odcházím".

"Bude pokračovat ve své práci, trénovat a naplňovat hráče sebedůvěrou, abychom se dostali z této nepříjemné situace. On ví, co tým potřebuje a co mu má dát. O fotbalu toho ví opravdu hodně a situaci zde dokáže změnit, protože fotbal zde není tak těžký jako ve Španělsku."

Autor: Ondřej Holzman / teamtalk.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Není to k tématu, ale supr fotka

Reagovat
smazaný uživatel

jo takovej semir gerkhan z cobry 11 po x letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se divim,ze toho dedka jeste nepropustili.Ted dostali doma od nekoho nehorazny vyprask.To je skandal!

Reagovat
One-Real

Prohraný tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

No nedivím se,ikdyž přišly nějaké nové posily zatím nezapadly jak by měly...A ztráty některých opor jako byl třeba Mehmet Aurélio je citelná.Ale myslím si že se začnou zvedat,ikdyž jsem věrný fanoušek Galatasaray takže moc nepřeju!!

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto přestup někam jinam. Chci tě ještě vidět v televizi...

Reagovat
Tomanatura

Zatím mě tam nejvíc zklamal Guiza.

Reagovat
smazaný uživatel

mě celkově celý tým. Před sezonou mohutně posílili, je tam plno Brazilců, bývalých hráčů nejlepších lig a nic...Hlavně mi ale vadí jak se ke Carlosovi zachoval Real - tím pro mě skončil. Sice ve Španělsku nejsem vyhraněný, ale Barca je mi daleko sympatičtější. Roberto toho pro klub udělal jako málokdo v historii tohoto klubu a oni jej trapně vypoklonkují, když mu nenabídnou novou smlouvu. Navíc Mijatovič s Calderonem koupí nového beka, aby mu dal najevo, že je čas...To bylo od Realu sprosté.

Reagovat
Tomanatura

Sledoval jsem je, není to opravdu ono. Navíc Besiktas je taky úplně o ničem tak myslím, že by v Turecku mohli mít šanci menší kluby.

K Carlosovi - nesledoval jsem to, jen jsem si to pak přečetl. Chování Realu bylo hnusné, aspoň jde vidět, jaký má ten tým charakter. Když jej teda nechci jako hráče, tak bych se s ním buď pěkně rozloučil(rozlučkový zápas atd.), nebo bych mu nabídl nějakou funkci v Realu.

Bylo to sprosté.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu není důvod ho nechtít. Carlos se svou nevídanou kondicí by klidně ještě dva tři roky v pohodě na základ v Realu měl, nehledě na to, že místo něj hrající Marcelo nebo Torres mu nesahají ani po kotníky...Heinze se hodně zhoršil, taky na to nemá.To není o rozloučení,ale o principu...Carlos byl pilířem obrany , což by podle mně mohl klidně ještě tři roky dokazovat. Vždyť on i ve 34 letech hrál celých devadesát minut ve stejném tempu, na rozdíl od většiny ostatních, o levých becích Realu nemluvě. Vždyť Marcelo po poločase nestíhá

Reagovat
Tomanatura

Jo, jenže Real ho již nechtěl. A tak jsem napsal, co by měli v takovém případě dělat Co jsem viděl Real bez Carlose a Real s Carlosem, tak mi přijde ta levá strana ochuzená, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

výrazně ochuzená

Reagovat
smazaný uživatel

taky real to je tam debil vedle debila.........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele