Aquilani má smlouvu už jenom na rok, jednat se bude po MS

19.06.2014, 15:02
Aktuality
Alberto Aquilani od pět let starého přestupu z AS Řím do Liverpoolu vystřídal hned několik zaměstnavatelů a aktuálně je hráčem Fiorentiny. V renesančním městě má kontrakt ještě na jednu sezonu, vyloučen ovšem není jeho odchod, budoucnost italského záložníka se aktuálním tématem stane po skončení mistrovství světa...

Někdejší hráč Juventusu nebo AC Milán odehrál ve Florencii dvě sezony a v té uplynulé se usadil v základní sestavě, k čemuž mu pomohl i úbytek zdravotních problémů. Celkem nastoupil k 31 ligovým zápasům, v nichž dal šest branek a přispěl ke konečnému čtvrtému místu v tabulce.

Otázkou zůstává, jak dlouho Aquilani ve Fiorentině ještě zůstane. Kontrakt má platný do června příštího roku a vedení se nebrání jeho prodloužení, ovšem ne za současných podmínek. Italský záložník pobírá ročně 1,7 milionu eur a Viola by tuto sumu díky delší smlouvě ráda snížila.

"Co se týče Aquilaniho možného prodloužení smlouvy s Fiorentinou, tak nedošlo k žádnému posunu, v uplynulých dnech jsem od Violy nic neslyšel. Nemáme naplánovanou ani žádnou schůzku, pro tuto chvíli je vše pozastaveno a dle mého názoru to tak zůstane do doby, než se Alberto vrátí z mistrovství světa," nechal se slyšet agent Franco Zavaglia.

"Od jeho odletu do Brazílie jsem s ním nemluvil, v daný moment Alberto potřebuje myslet jenom na dobro italské reprezentace. Od odletu jsem nebyl v kontaktu s ním ani s Fiorentinou," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ideální posila pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

ale klidne by po něm mohl jít i Juventus v případě odchodu Vidala nebo Pogby

Reagovat
Furia Ceca

Pogba s Vidalem stejně nikam nepůjdou, ne letos a už vůbec ne po tom, co zatím oba předvádějí na MS. Což pro Juventus jedině dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokotku..vidal je v hraničním věku, buď teď posílí nějaký velkoklub, nebo už nikdy..teď je jeho hodnota nejvyšší, zhruba 40 mega, takže by ste za něj mohli klidně těch 50 dostat...co se týká Pogby..tak to je jen otázka času, zda-li přestoupí letos nebo příští rok..ale Juventus není rozhodně tým vhodný ani pro jednoho

Reagovat
Pinturicchio

Vidal a Pogba jsou ve vekloklubu a sami jsou si toho vědomi.

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Neříkej mi kokotku, nepásli jsme spolu husy. 1) Vidal s Pogbou jsou spokojení v Juve a nemaj potřebu za každou cenu přestupovat. 2) Když si Conte řekne vedení, že nechce nikoho prodávat, tak Agnelli nikoho neprodá, i kdyby nabízející nabízel desítky mega a u toho se na hlavu stavěl. 3) Vidal z Juve nepůjde, protože on i jeho rodina jsou v Turíně hodně spokojení + má velkou šanci stát se historickou ikonou klubu, a to se mu už jinde nemusí poštěstit. 4) Jestli Juve prodá Pogbu, tak až ve chvíli, kdy bude na vrcholu a bude moct za něj utržit hodně tučnou částku - a to v nejbližších dvou letech určitě nebude. Tak to prostě je a tak to i bude, a ani tvý chytračení s urážkama na tom nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

dajte uz tomuto uboziakovi konecne BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se ozve Real nebo City,tak je Juventus bez šance.

Reagovat
Pinturicchio

Real se ohledně Vidala ozval několikrát.

Reagovat
Furia Ceca

Když Juve odmítlo prodat Vidala do Bayernu za 50 a Pogbu do PSG za 60, tak je bez šance jo? Real se Shity možná můžou nabídnout oběma větší platy, jenomže ani ve fotbalu nejsou prachy všechno. Vidal je v Juventusu prostě hodně spokojenej a Pogba zase chce hrát co nejdýl s Pirlem. I proto bylo důležitý, že Juve Pirla podepsalo na další dva roky. Prostě ani jeden z nich letos nikam nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi připadá,jako bys měl známého ve vedení Juventusu,nebo měl věšteckou kouli. Uvidíme,každopádně níkdy není nic stoprocentního,to bys mohl vědět. Pogba je momentálně jediný hráč do zálohy,který by byl v Realu potřeba.

Reagovat
Furia Ceca

Ani jedno, ani druhý, jenom dění v Juventusu x let sleduju prakticky každej den, takže proto dokážu předpokládat co a jak. A podle toho například vím, že Pogba letos prostě nikam nepůjde. To jedině v případě, že by na MS hodně zazářil a Pérez se pak následně zbláznil a poslat do Turína nějakou hooodně tučnou nabídku. Tak neříkám, že se to stát nemůže, ale zatím na to moc nevypadá. A co že ho do Realu chcete? Po zápase s Hondurasem se snad všichni fandové Realu na EF shodli, že Pogba je největší hype za poslední roky a že nemá cenu ani 30 mega. A Pérez snad aktuálně preferuje Verattiho mám pocit, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl první zápas na MS,pořád může zazářit. Na druhou stranu je pravda,že by mu ještě tak rok v Juventusu prospěl. Kdo ví,jestli by se prosadil. Každopádně Francie je jedním z mých favoritů včele s Belgii a Nizozemskem. Verrattiho nemám moc nasledovaného,protože L1 nesleduji. kdysi jsem jí sledoval za dob Juninha,Benzemy...zkrátka v nejlepších dobách Lyonu. Pokud hraje pravidelně,tak se určitě nebude hnát za přestupem,protože s prachami na tom taky nebude nejhůř...

Reagovat
Furia Ceca

No já myslim, že by Pogba musel aspirovat na nejlepšího hráče turnaje, aby se Pérez dokopal k nějaký hodně štědrý nabídce, o níž by Agnelli začal aspoň uvažovat... Navíc Ancelotti stejně říkal, že je s kádrem spokojenej a neplánuje nějaký hurá posilování - to by přece bylo s jeho výrokem v rozporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pogba má ještě vše před sebou. Časem to bude dokonalý hráč,už teď ho obdivuji. Každopádně United tím hodně prodělali,když se ho zbavili,protože by za něj v momentální situaci dali snad vše. :D Tak Real snad nemá jediný slabý místo,snad jen Bezema by potřeboval konkurenci,takový Mandžukič.. :) Jelikož pry má Juve zájem o Moratu a i on k vám údajně chce.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, taky myslim, že by Realu slušel v útoku někdo lepší než Benzema, třeba Ibra nebo Falcao. Morata ale ať se Juve vyhne velkým obloukem!

Reagovat
Thundeus

Půjde do MSL za Villou, Defoem..

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nezachová jako zmrd Montolivo

Reagovat
Pinturicchio

OT : Cuadrado oficiálně patří jen Viole ...

“ACF Fiorentina can announce that an agreement has been concluded with Udinese Calcio for the right to Juan Cuadrado, in favour of the Viola.”

Reagovat
olis

podla Di Marzia Neapol vo svojom projekte( ) nerata sa s Vargasom a jeho cena je 10-12 mega, Neapol caka na ponuky od hocikoho kto tolkoto ponukne

chodte do pice

Reagovat
CubONE

Toho by som bral

Reagovat
olis

aj by som vam ho poslal ale nenapada mi nikto koho by som od vas zanho chcel

Reagovat
CubONE

Essien + 8

Alebo Bakaye Traore + 15

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl do Juve, jako třetí útočník fajn

Reagovat
Alberto Aquilani

Nezasierajte mi tu diskusiu pi.ovinami, dakujem

Reagovat
Pedro10

Reagovat
smazaný uživatel

kludne mohol ostat v AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele