Aquilani chce na MS, svými výkony hodlá přesvědčit Prandelliho

24.12.2013, 17:45
Aktuality
Hned několik cílů má pro zbytek sezony Alberto Aquilani. Italský záložník hodlá pomoci k co nejlepšímu konci ligového ročníku Fiorentině, vedle toho myslí i na světový šampionát v Brazílii, na němž by si rád zahrál...

"Dostat se do týmu je cílem všech. Tohle může být moje poslední mistrovství světa..." říká někdejší záložník AS Řím, Liverpoolu, Juventusu a AC Milán.

"Italský trenér Cesare Prandelli ode mě očekává více. Já mám nyní šest měsíců na to, abych ho přesvědčil o správnosti mé nominace," dodal.

29letý fotbalista se do Prandelliho nominace dostal na závěr kvalifikace o postup na MS 2014 a nastoupil k zápasům proti Dánsku a Arménii, celkem za Itálii odehrál 33 zápasů a dal pět branek.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja bych ho vzal

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio nemá formu, ale svoje si odmaká a s tým Pirlom nemyslíš vážne čo si napísal

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem, že to není žádná hitparáda a to vážně není. Marchisio mi přijde úplně mimo. Když to srovnáš s jejich výkonama na EURU, tak je to markantní rozdíl a to by mohlo být pro Itálii klíčový

Reagovat
smazaný uživatel

sorry to malo ísť dendys47

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ještě bezmála půl roku, nicméně ty hráči ze středu zálohy zatím bída. Marchisio katastrofa, Pirlo a Montolivo taky žádná hitparáda. A neveřím, že to vytrhne Verratti, Motta, nebo právě Aquilani

Reagovat
milan78

italové = pohárové mužstvo, nic nového.., takže aŤ pojede kdokoliv schopnej, tak se s nima musí počítat

Reagovat
smazaný uživatel

priemer...su tam lepsi....vo velkych zapasoch nikdy nic extra neukazal

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne ty tragede :D ty sis svuj okamzik slavy vybral na Konfederacnim poharu doufam ze tam si zahral naposled. Jinak Verratti ted hraje famozne, Pirlo je bezpochyb na MS ready. Takze s kreativitou problem mit nebudou si mysli, zbejva Monty, motta, de rossi

Rekl bych ze Italie bude v oltajtu

Reagovat
smazaný uživatel

Allright niggers?

Reagovat
kalla

Poslední dobou tu čtu jenom, že fotbalista XY přesvědčuje trenéra reprezentace, že má jet na MS...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si kup cosmopolitan a máš to vyřešený

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele