Anthuenis se vrací k trénování

14.11.2008, 12:16
Aktuality
Bývalý kouč belgické fotbalové reprezentace Aimé Anthuenis se po téměř tříleté zdravotní pauze vrací k trénování. V belgické lize se pokusí zachránit Germinal Beerschot, na jehož lavičce nahradí odvolaného Harma van Veldhovena.

Antverpský klub se rozhodl k výměně trenéra poté, co prohrál v jedenáctém kole 1:3 se Standardem Lutych a klesl v tabulce na šestnácté místo. Od předposlední příčky ho dělí pouze body.

Čtyřiašedesátiletý Anthuenis trénoval naposledy Lokeren, ale v únoru 2006 se rozhodl kvůli srdečním problémům s koučování skončit. Belgickou reprezentaci vedl v letech 2002 až 2005. Předtím vyhrál v letech 1999 až 2001 třikrát belgickou ligu, nejprve s Genkem a pak dvakrát s Anderlechtem, kde patřil k jeho svěřencům i český útočník Jan Koller.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele