Anita na odchodu z Ajaxu, chce si zahrát Premier League

10.07.2012, 19:46
Aktuality
Ajax před pár dny definitivně ztratil Jana Vertonghena, který zamířil do Tottenhamu, a nyní by ho do anglické ligy mohl následovat další obránce. Na odchod z amsterdamského klubu vážně pomýšlí Vurnon Anita, o jehož služby se uchází Newcastle United...

Třiadvacetiletý hráč, který má předky v Curaçau, nakoukl do prvního mužstva Ajaxu již v roce 2006 a od té doby se vypracoval nejen na jednu z jeho opor, ale nakoukl už i do nizozemské reprezentace.

Na Euro se ale nepodíval a možná i proto by rád přesídlil do kvalitnější ligy, jakou je ta anglická, zvlášť když o něj stojí Newcastle a do Amsterdamu údajně již poslal nabídku osmi milionů liber. ”Budu hodně zvažovat každý zájem a proberu ho se svými rodiči. Premier League je skvělou soutěží, ve které bych si rád zahrál,” prohlásil Anita.

”Vedení Ajaxu říká, že mě nenechá odejít, navíc jsem tam vázán do roku 2014. Nebyl by to žádný trest, kdybych musel zůstat, ale nikdy nevíte,” dodal Anita, který v posledních dvou letech pomohl Ajaxu vrátit ligový titul do nizozemské metropole.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (471)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele