ANGLIE: Baroš zastínil Owena

23.09.2002, 19:20
Aktuality
"Ukázal Owenovi jak skórovat," křičel do mikrofonu komentátor BBC poté, co hvězda Liverpoolu Michael Owen nedal penaltu, naopak český útočník, který hrál už od začátku, vstřelil vítězný gól. Liverpool nakonec vyhrál doma nad W.B.A. 2:0, když druhý gól vstřelil v 90. minutě Riise. Velké problémy měl i obhájce Arsenal při domácím utkání s Bolton Wanderers. Bolton favority zle trápí, nejdřív vyhrál 1:0 na Old Trafford, poté doma těsně prohrál s Liverpoolem 2:3 a teď 1:2 na Hugibury. Ano, Arsenal vyhrál "pouze" 2:1 a to navíc gólem z 92. minuty, kdy skóroval Nwankwo Kanu. Manchester United dal konečně po dvou zápasech gól a zvítězil doma 1:0 nad Tottenhamem. Leeds United v Blackburnu nepředvedl dobrý výkon a zaslouženě prohrál 0:1. Loni čtvrtý tým ligy Newcastle United se snad konečně chytil, po tříkolové mizérii doma porazil Sunderland 2:0. Poslední místo stále neohoženě drží West Ham, tentokrát sice konečně nedostal gól, ale stejně pouze remizoval doma 0:0 s Man. City. Ostatní výsledky 7. kola nejvyšší anglické soutěže: Middlesbrough - Birmingham 1:0, Southampton - Charlton 0:0 a Aston Villa - Everton 3:2. Utkání Fulham - Chelsea se dohrává dnes.

Po sedmi odehraných kolech vede tabulku Arsenal se 17 body před Liverpoolem, který má bodů 15. Tabulku střelců zatím vede Sylvain Wiltord se šesti góly před Anelkou, Zolou a Henrym kteří se trefili pětkrát.

Nejvíc gólů zatím vstřelil Arsenal - 17, nejméně Sunderland - 2 ,nejméně gólů obdržel Middlesbrough a Manchester United - 5 a naopak nejvíce gólů obdržel West Ham.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele