Anelka: Hrát s Drogbou bude snadné

14.01.2008, 11:14
Aktuality
Nicolas Anelka zatím odehrál za Chelsea jediný zápas, už se však těší na další. Nejvíc pak na spolupráci s kanonýrem Didierem Drogbou, který je momentálně na mistrovství Afriky. Anelka soudí, že spolu vytvoří vynikající útočné duo.

Francouzský reprezentant Anelka si přál přestoupit z Boltonu do některého velkoklubu. Minulý týden se mu přání splnilo poté, co Chelsea nabídla 15 milionů liber. "Chtěl jsem do klubu, který bojuje o titul a hraje Champion league," potvrdil.

Anelka hned nastoupil proti Tottenhamu, jelikož Chelsea se nedostává útočníků. Drogba s Kalouem jsou na Africkém poháru národů a Ševčenko je zraněný. Až budou všichni manažeru Grantovi k dispozici, bude v útoku Chelsea pořádná konkurence.

Nová posila však věří, že bude pravidelně hrát, nejvíc se pak Anelka těší na spolupráci s Didierem Drogbou. "Myslím, že hrát s Didierem bude snadné, protože vím, jak hraje," říká. "Nejsem hráč, který chce jen dávat góly, také rád nahrávám. A Didier také mluví francouzsky, proto to bude skvělé."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no este aby né ..to bude utok jak cip..

Reagovat
smazaný uživatel

Sice fandim Arsenalu, ale Anelku mam rad, i kdyz je takovy trosku odmereny, ale je to stale dite Arsenali. Tak at mu to sype, a at Chelsea skonci na hezkem 4. miste.

Reagovat
smazaný uživatel

ocividne je videt ze si posra*y scum...jelikoz za posledni roky jste vy hrali o 4 misto ze spuds...tento rok skoncite 3...vasi mladi hraci maji hrozne vypadky formy oproti tem zkusenejsim...ale pokud si inteligentni tak to pochopis...dam ti priklad gallas-fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

gallas-fabregas...jestli se nepletu, tak ten prvně jmenovaný žádnej mladík neni

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, je to znalec, Gallas je podle nej mladik z vypadkami formy. Toho tipuju tak na 12 let.

Reagovat
smazaný uživatel

iste to bude dobra utocna dvojica

Reagovat
Devil

jj je dobrej , tose musi nechat .

Reagovat
smazaný uživatel

jim to pujde to ještě budou všichni čumět kde se chelsea dostane

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by niekdo odist

Reagovat
milan78

tak na útok anelka drogba sem zvědavej, mně se jeví jako dost podobný typy, barvu kůže nepočítám : ) ale trošku je mi líto pizzara, čekal sem od něj základní sestavu a místo toho hraje ve stínu santa cruze, i když na dálku a ševčenka jesi nechce končit by měl zpátky do AC, i když chelsea asi nedostane zpátky 30 mega nebo kolik je stál : )))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele