Anelka: Chelsea pořád může získat treble

13.01.2009, 09:10
Aktuality
Chelsea v poslední době čelí kritice ze všech stran. Výsledkově se jí nedaří herně už vůbec ne, přesto francouzský forvard říká, že londýnský klub pořád může vyhrát treble.

Po porážce na Old Trafford by člověk od hráčů milionářského klubu čekal tichou pokoru, místo toho přišel francouzský útočník Nicolas Anelka s troufalým prohlášením. "Pořád můžeme získat treble," říká. Je to troufalost?

Ne zas taková, jak se na první pohled může jevit. V lize sice ztrácí Blues na vedoucí Liverpool čtyři body, ale do konce soutěže ještě zbývá spousta utkání a i taková, byť nepříjemná ztráta se dá v pohodě smazat.

V FA Cupu čeká Chelsea ve středu opakované utkání třetího kola se Southendem a asi nikdo nečeká, že by měl outsider ukončit naděje Blues na zisk trofeje. A konečně Liga mistrů. I tam je Chelsea na stejné startovní čáře jako ostatní kluby. 25. února ji čeká úvodní osmifinále proti Juventusu.

Takže Anelka není tak daleko od pravdy. Chelsea je stále reálně ve hře ve třech soutěžích. "Samozřejmě nejsme spokojení s našimi posledními výkony a naplnit naše cíle bude moc a moc těžké," uvědomuje si. "Ale je pozitivní, že jsme pořád ve hře. Chápeme, že fanoušci jsou naštvaní, ale pořád můžeme treble vyhrát. Bude to obtížné, ale možné je všechno," pokračoval Anelka.

Možné je skutečně všechno, ale podstatné je, aby se Chelsea urychleně zlepšila. Z posledních šesti zápasů totiž vyhrála jeden jediný a s takovou bilancí nemůže pomýšlet ani na jednu trofej, natož na tři.

Autor: Jiří Fišara / yahoo.com, goal.com

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ano to jsem čekal - pravidelně v tento čas každý rok vypouštějí "hvězdy" z velké čtyřky tyto a podobné hlášky...a média jim to s radostí publikují... čím bude blíže konec ligy tak tím více těchto hlášek na nás z médií poleze... někdy až 5ks za týden

Reagovat
Bakary3

Zapoměl dodat : teoreticky

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky jo no Doufám že titul letos vyhraje Liverpool nebo někdo jinej než Chelsea a ManU..ikdyž to tak nejspíš neskončí

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou vyhrát všechno proč ne v lize bych je neodepisoval ani náhodou.

Reagovat
Mr.Jindros

Já bych je neodepisoval především v Lize Mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam s něma Juve zatočí.

Reagovat
terry

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

fandové

Reagovat
smazaný uživatel

anybody but united

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no ale takove ty vysledko jako 1:1 s tretiligovym tymem to by se nemelo stavat

Reagovat
terry

O to nejde. Jde o celkový herní přednes, s nímž nic nedokážou.

Reagovat
smazaný uživatel

podle predvadene hry za posledni mesic budou radi, kdyz udrzi pozici zarucujici postup do LM

Reagovat
smazaný uživatel

o to se neboj,nedovedu si představit že by byli horší než 4.Budou do druhého místa.Mají neskutečnou kvalitu a ta se stejně v dlouhodobé části projeví,sice teď mají výpadek ale ten mají opravdu všechny týmy.Chelsea začne stoupat sem o tom přesvědčen a o nějakém 5 či 6 místě nemůže být ani řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

otazka je, jak dlouho budou hrat takovou tuzku jak ted, pokud to potrva jeste mesic tak klidne muzou, pak by na ne byl vyvyjen tlak jako svina ze musi neco uhrat a to by jim mohlo svazovat nohy, rozhodne su zvedavi jestli to scolari ustoji, ale osobne myslim ze cim driv ho vyhodi tim lip pro chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ti uhrají to 4 místo aji kdyby hráli naprd,sice buodu hrát naprd ale body přibívat budoutoje u nich jasné,taková Villa,Arsenal,Everton můžou hrát krásně ale budou strácet víc.Chelsea prostě aji když je v kryzi tak bude bodovat.Já prostě v tomhle Chelsea věřím,o ně bych se zas taknebál.

Reagovat
terry

Momentálně to tak právě není. Dřív se bodovalo i když se nedařilo. Teďka se neboduje a navíc se hraje hrozně.

Reagovat
alias

Mám rád anglickou ligu, ale v poslední době je celá PL hrozná. Nedá se na to koukat, mizerný fotbal, nuda, nuda, nuda. Nejlepší fotbal se nyní hraje v SeriiA!!! Wenger má pravdu - kvalita anglické ligy rapidně klesá. Ne jen hra Chelsey.

Reagovat
terry

Koukej třeba Aston Villu. Ne jen na celky Big4. A v SeriiA se podle mě zas tak suprový fotbal nehraje. Ale je to lepší než dříve.

Reagovat
honziss

Tak se podívej i na jiné zápasy než ve kterých hrajou týmy B4.

Reagovat
terry

Stejný názor na to máme.

Reagovat
honziss

Tak je to jasná věc tohle. Ty zápasy kde vystupuje nějaký tým B4 jsou často nuda, hra Chelsea a Arsenalu je nuda sama o sobě, co se týká MU a LFC, tam se na to občas ještě koukat dá, protože ty aspoń nehrajou tak pitomý fotbal, jde jen o to jak ten zápas pojme soupeř. Ale prostě zápasy bez B4, to je lahoda, jako třeba teď o víkendu NUFC - WHU, to byla super podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandíš mimo jiné i Barceloně, že ano? Můžu se Tě zeptat, jak jde dohromady fandění Barceloně a odsuzování Arsenalu s Chelsea, které hrajou podobný styl fotbalu (byť letos pochopitelně v horší kvalitě)?

Reagovat
honziss

Ty chceš srovnávat Barcelonu s Arsenalem a Chelsea?

Ty dva kluby mají do Barcelony ještě hodně daleko. Prostě to o ce se snaží CFC a AFC, nepatří do Anglie. Nebudu ti to tady rozepisovat.

Krom toho, Barceloně sice fandím, ale není to tak žhavé jako mé fandění WHU, takže jsem o mnoho víc fanda anglického fotbalu, který West Ham předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde Barcelonu s Chelsea nebo Arsenalem nesrovnávám a ani bych si to nedovolil, takže můžes zase vychladnout. Do Barcelony jim samozřejmě mnoho chybí, takže přeformoluju svůj původní dotaz a zeptám se jinak. Jaký máš názor na hru Arsenalu v uplynulých letech.

Reagovat
honziss

Od dob co zmizeli ti tahouni jako Adams, Keown, Parlour, poté Pirés, Bergkamp, Ljungberg a Henry to tam jde do háje. Ale to je všeobecně známá věc. O tom nebudu psát. Všichni víme jak to je s těma Wengerovýma mladíkama. O co se snaží, jakou má přestupovou politiku, kolik má v týmu anglánů atd. Zkrátka to s Arsenalem jde od deseti k pěti a asi jediným dle mě ideálním řešením by bylo Wengera vyhodit a nasadit nějakého schopného manažera a dát mu tak 5 let na radikální přestavbu kádru, hlavně aby se z Arsenalu stal zase anglický tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju, sice to není odpověď na mojí otázku, ale nevadí. Mýlím se tedy, když si myslím, že se ti nelíbil ten kombinační styl hry, který Arsenal praktikoval většinu loňské sezony?

Reagovat
honziss

Nemýlíš, nelíbil se mi a ani se mi líbit nebude, v Anglii. Takový fotbal prostě do Anglie nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, díky moc. Zajímavý.

Reagovat
irik

Může, co by nemohla ...

Reagovat
terry

Čistě teoreticky ano.

Reagovat
irik

Ano. Čistě teoreticky samozřejmě může, co by taky nemohla?

Reagovat
terry

Jistě, ale všichni vidí, jak na tom je. Teďka už může padnout v FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Treble no Nicalasi Asi se ti něco zdálo

Reagovat
jtbs

Juventus anelko Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

ani on sam tomu neveri

Reagovat
smazaný uživatel

jeden "trebl" už dostali v neděli

Reagovat
smazaný uživatel

Stouthend vystaví této fantasmagorii stopku

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka je celkovo stále ten sopliak, ktorý si myslí, že všetko dokáže len tak... Dať pár gólov slabým mužstvám je pekné, ale lepším nedá nič, to tam radšej postaviť figurínu, tá nepotrebuje taký plat... A keby tam hral v útoku taký Bednář, tak má min. 15 gólov a 15 prihrávok, lebo je komplexnejší futbalista... Je mi ľúto, že už tam netrénuje Mourinho, lebo ten by Anelku hneď predal, pokiaľ sa ešte dá...

Reagovat
smazaný uživatel

,, "

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím Bednářem bych si nebyl tak jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Anelka je snilek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele