ANELKA CHCE ZŮSTAT V TURECKU

18.01.2006, 13:07
Aktuality
Před pár dny jsme vás informovali o tom, že francouzský útočník Nicolas Anelka není spokojen v tureckém Fenerbahce a chce se vrátit zpět do Anglie. Dnes je vše jinak, Anelka oznámil, že chce zůstat...

"Už nechci dál ztrácet čas v turecké lize. Chci zpět do Anglie," prohlašoval údajně nespokojený fotbalista. Dnes informace uvedené v britském listu Daily Star popřel.

"Jsem ve Fenerbahce a v Turecku velmi šťastný a chci tu zůstat do konce platnosti mé smlouvy. Noviny, které o mě zveřejňují články, neví nic o mé smlouvě. Pokud mě nějaký klub chce, musí nejprve jednat s Fenerbahce. A to mě o žádné nabídce neinformovalo," uvedl Nicolas Anelka na oficiálních stránkách tureckého klubu.

Zájem o Anelku měl Everton, sám hráč však údajně řekl, že by raději šel do Newcastlu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (6)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Pokud vim, tak nedávno magazínu LM prohlašoval, že je v Turecku šťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

V Turecku si nemôžeš byť istý ničím.

Reagovat
smazaný uživatel

turkey je velmi zradna krajina..

Reagovat
HOST*

To každopádně, ale v Turecku opravdu čas ztrácí... prospělo by

mu angažmá v průměrnýmu týmu v jedné z nejlepších lig

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, v tom Fenerbahce je úplne zabudnutý, pánu Bohu za oknami..

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ze preco rozpraval take veci, alebo to aspon vypustili media..nemyslim si, ze to pomohlo jemu a takisto aj klubom, ktore na to reagovali...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele