ANDY COLE POSÍLIL BIRMINGHAM

21.03.2007, 22:34
Aktuality
Birmingham získal v boji o postup do Premier League cennou posilu. Kádr manažera Steva Bruce posílil zkušený útočník Andy Cole, který se od letního přestupu nedokázal naplno prosadit do sestavy Portsmouthu...

"Andy za mnou přišel a řekl mi: ´Harry, je mi 35 let a chci hrát pravidelně,´ rozumím mu. Bylo obtížné nasadit ho pokaždé do základní sestavy, když máme tolik kvalitních útočníků," sdělil manažer Pompey Harry Redknapp.

Andy Cole přestoupil do Portsmouthu před začátkem sezóny za 500 tisíc liber z Manchesteru City, na hřišti se však příliš neobjevoval. V konkurenci Benjaniho, LuyLuy a Nwankwa Kanua se do základní sestavy vešel jenom pětkrát, třináctkrát se pak na hřiště dostal jako střídající hráč. I proto zaznamenal jenom tři branky.

Birminghamu by bývalý kanonýr Manchesteru United měl pomoci k návratu mezi anglickou elitu. K tomu zatím mají Blues nakročeno velmi dobře. V tabulce League Championship jim zatím patří druhá příčka s dvoubodovým mankem a jedním zápasem k dobru na vedoucí Derby County.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele