Ancelottimu se nelíbila tvrdá hra soupeře. Bod bere

03.03.2014, 11:37
Aktuality
Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti byl spokojený s remízou na hřišti městského rivala Atlétika, díky níž se Bílý balet udržel v čele tabulky. Méně se italskému trenérovi líbila hra domácích, označil ji za násilnou. Jeho protějšek Diego Simeone je rád, že Atlético zůstalo v kontaktu s Realem.

"Remízu musíme brát, máme za sebou hodně těžký zápas," říkal Ancelotti po výsledku 2:2. "Atlético podle mě hrálo velmi agresivně až násilně, to rozhodně není náš styl hry. My jsme se s tím museli vyrovnat a soustředit se jen na hru, ne na další věci."

Real vedl díky Benzemovi, Atlético následně skóre otočilo. O konečné podobně výsledku rozhodl v poslední desetiminutovce Ronaldo. "Druhý poločas se nám vydařil lépe. Přestali jsme být netrpěliví, dobře jsme kombinovali a naopak donutili soupeře ztrácet míč," doplnil.

Ancelottiho svěřenci nyní vedou ligu o bod před Barcelonou, Atlético je o další dva body zpět. "Jediné, co se počítá, je výsledek. Ten říká, že jsme stále ve hře o titul. Jsem hrdý na to, co hráči předvedli, do zápasu jsme dali všechno," prohlásil trenér domácích Diego Simeone.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (307)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele