ANCELOTTI: KAKÁ JE NEJLEPŠÍ!

02.11.2006, 13:13
Aktuality
AC Milán se po několika matných výkonech a porážce v derby s Interem oklepal a rozstřílel v Lize mistrů Anderlecht 4:1, k čemuž hattrickem přispěl brazilský záložník Kaká. A trenér Carlo Ancelotti je v sedmém nebi...

"Kaká je nejlepší na světě!", hlásá boss červenočerných. "Dělá neuvěřitelné věci s velkou jednoduchostí a efektivitou. Vzhledem k tomu, jak hraje a jak ovlivňuje výsledky, nevidím na světě nikoho lepšího, a to včetně Ronaldinha," rozplýval se Ancelotti.

A důvod k tomu určitě má. Kaká v utkání s Anderlechtem skutečně zářil - nekompromisní ranou proměnil penaltu, po narážečce s Cafúem přidal druhý gól chytrou střelou přes padajícího brankáře a hattrick dokonal výstavní trefou do šibenice.

"Dát hattrick v Lize mistrů je opravdu skvělé. Dal už jsem za Milán hattrick dřív, ale tohle byl můj první v Lize mistrů, takže to pro mě byl mimořádný večer," přiznal sám Kaká.

Ale že by byl nejlepším na světě? "Jsem rád, že to trenér řekl, ale stále před sebou mám dlouhou cestu a musím se zlepšit v mnoha věcech. Ronaldinho byl vždy mým idolem."

Autor: Petr Starý

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pod to bych se podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne.

Reagovat
HOST*

Souhlas.Kaká je v současnosti asi fakt nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka je skvělý hráč když přišel do AC tak hned začal válet nepotřeboval skoro žádný čas na adaptaci je to určitě jeden z nejlepších záložníku světa

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká je fakt borec, a snad nepodlehne komerci a neodejde nám např. do Barcelony nebo Realu.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Každého Brazilce to do Španělska láká

Reagovat
sansiro

To možná jo, ale v Itálii jich bylo vždycky hodně

Reagovat
HOST*ACM-SK

Kaka je najlepsi na svete!!!A co sa tyka tej komercie-ACM je minimalne na takej urovni(a to vo vsetkom-peniaze,meno,historia atd.) ako Barca a Real,tak odchodu sa nebojim-co sa toho tyka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky Kaka je dobry jak svin, to je stara znama vec.Ci najlepsi, tom by sa dalo polemizovat, ale v AC-ecku najlepsi urcite je.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
HOST*Márty

těžko říct kdo je nej...ale je určitě jeden z nej,to bez debat...doufám že v AC zůstane dlouho a dokáže s nim ještě hodně velkejch úspěchů...ale Milan má v součanstnosti jinej problém...útočníky

Reagovat
sansiro

Kaká má možná v současnosti lepší formu než ´Dinho, ale kdo je lepší je těžké určit. Navíc jsou hodně odlišní co do pojetí hry.

P.S. AC se zajíma o záložníka Werderu Diega (brazilec ). FORZA MILAN

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Diego přišel s velkou pompou do Porta a moc nepřesvědčil ... Brémy mu sedí, lepší když zůstane

Reagovat
HOST*Paja

Kaka is best player on the world

Reagovat
HOST*

Teď je stopro nejlepší nikdo na něj nemá!!!!Forza Milan

Reagovat
HOST*karl

Tak Ronldinho je v poslední době pěkná sračka takže bych řekl že Kaká je z brazilců bezkonkurenčně nejlepší. No a jesi nejlepší na světě???? No, no nevim třeba Drogba má momentálně taky formu jak prase ale asi bych se k tomu že je nejlepší na světe přiklonil.

Reagovat
sansiro

A survey in Brazilian newspaper O’Globo insists Milan ace Kaka is better than Barcelona star Ronaldinho.

A massive 82 per cent have backed the Rossoneri sensation with the stuttering European Footballer of the Year winning just 18 per cent of the vote.

Reagovat
HOST*milan

kaká je borec je jeden z nejlepších mezi desítku nejlepších hráčů světa určitě patří.a kdybz odešel třeba do reálu to by byla škoda reál madrid jsou sráči setua bukurešt si dá vlastnáka a reál vyhraje takhle umí vyhrávat každej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele