ANCELOTTI FAVORIZUJE MANCHESTER

25.04.2007, 12:38
Aktuality
AC Milán měl včera večer na dosah výhru na Old Trafford, nakonec si domů veze porážku 2:3. Tento výsledek mu i tak dává velké šance do odvety, která se bude hrát za týden na San Siru, trenér Carlo Ancelotti však přehnaný optimismus krotí...

Rossonerri sice brzy prohrávali po brance Cristiana Ronalda, pak však přišly velké chvíle Kaka. Brazilský záložník dvakrát protáhl krok, pokaždé se dostal až před Edwina van der Sara a s ledovým klidem ho dokázal překonat. Zápas nakonec měl dva dvougólové střelce, tím druhým se stal Wayne Rooney, který svou druhou trefu zaznamenal až v poslední minutě, když překvapil špatně postaveného Didu.

"Manchester United se zřejmě dostal do výhody. Jsme zklamáni jejich vítězným gólem, protože jsem cítil, že jsme měli zápas více pod kontrolou. Vypadalo to, že uhrajeme dobrý výsledek, ale ten gól nám všechno zkomplikoval," prohlásil po zápase Ancelotti.

Na výsledku se možná podepsaly i absence dvou hráčů, kteří museli v průběhu utkání střídat. Vinou poraněného kolena zůstal o poločasové přestávce jenom v kabině kapitán Paolo Maldini, další rána pak přišla těsně po změně stran, kdy se zranil Gennaro Gattuso.

"Je těžké říci, zda by byl výsledek příznivější, kdyby ti da zůstali na hřišti. Každopádně nám chyběli jejih zkušenosti," domnívá se Ancelotti.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*mirror

Vyhraje sa!!!

FORZA MILAN!!!

Reagovat
HOST*Manu

hlavni bude skorovat jako prvni pak uz bychom to meli do finale dotahnout..

MU forever

Reagovat
HOST*inzaghi

no moje slova, dáme góla a bak zas bágo...AC FOREVER!!!FORZA AC

Reagovat
HOST*captain

manchaster bojoval a dřel až do konce a zasloužili by si postup

milán hraje hnusnej fotbal MANCHASTER GO!GO!GO!!!!!!

Reagovat
HOST*tomaso

I včera hrálo AC hnusnej fotbal ve chvílích, kdy si hrálo s Manchesterem bago?

To je největší klišé, říct že ManU hrál skvěle a Milán hnusně. Oba týmy hrály výborně. Manchester nakonec víceméně šťastně, ale zároveň asi zaslouženě vyhrál. Domácí výhodu ale teď má AC, takže uvidíme. Ať vyhrje lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale zase ten rozhodca piskal 90% pre AC ...

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, že AC nehraje jenom hnusnej fotbal, i když včera se vic snažil Manchester a zalouženě vyhrál. Uvidime za tyden na San Siru, snad nám Ac předvede Il calcio Magico.

Ať žije Sigma Forza Milan

Reagovat
HOST*rb

...United o týždeň budú hrať na 99,5% bez optimálnej obrany Neville-Vidič-Ferdinand-Evra...a budú to mať na San Sire dosť ťažké a náročné...takže ďaľšia kombinácia, opeť nová obrana United by mohla byť Fletcher-Brown-Heinze-O'Shea...

Reagovat
HOST*

vyhraje 2:0 a jde do finale!

Reagovat
sansiro

Reagovat
HOST*

vy ste asi kreteni ze pisete ze ac hraje hnusnej fotbal vzdit si to strkali lip jak man.utd.

Reagovat
HOST*Manu

že STRKALI tak jedine ve sprchách, škoda nekompletní obrany MU, mohlo to byt jinak, ale na kdyby se nehraje. Jinak jsem rád,že MU otočil a každopádně si to zasloužil,jelikož MILÁN si za druhý poločas ani netukl, MU finále s LIVERPOOLEM

Reagovat
HOST*forrest23

A ty asi nejses, kdyz hned pises, ze jsme kreteni a jako argument uvedes, ze si to strkali lip, jak Man Utd. Pravda, prvni gol, trochu stastnej pro Manchester, nicmene goly, ktery dal Milan padly diky chybam obrancum, Kaka sel vlastne dvakrat do tri hracu a dvakrat je udelal a dal branku, v prvnim polocase meli dve velky sance a ty promenili. Manchester v prvnim polocase hral o neco hur, ovsem v druhe puli zacali hrat. Prakticky AC Milan nepustili k nicemu, jen k ty sanci Jankulovski - Seedorf - Kaka, jak to nekomu nesedlo a slo to nad branu, jinak je Man Utd tlacil, kdyz AC chtel odkopnout mic, Manchester uz na pulce sbiral a zakladat utocnou akci - strela Fletchera, sance Carricka po rohu, Ronaldova strela v prvnim polocase... z toho vseho mohly padnout goly. Manchester vyhral zaslouzene a doufam, ze i postoupi, i kdyz je vse jeste otevrene, bude hodne zalezet na tom, jestli budou fit obranci Man Utd, protoze vcera, jak jste videli, dostal Manchester goly jen kvuli chybam obrancu. Samozrejme kdyby tam byl Neville, Vidic a Ferdinand mohlo by to dopadnout uplne jinak, treba by jich dostali jeste vic, to nikdo nevi :-).

Reagovat
HOST*PD

Nevím co je to za argumenty, že kdyby tam byl ten a ten mohlo to bejt tak a tak... Kaká dal dva výborný goly, jednoznačně byl lepší než C.Ronaldo....při tom druhém to udělal výborně pohrál si s obranou ale hned se říká že to byla chyba obránců....nepochybuju o tom že kdyby to samý udělal Cristiano hned by se chytráci, včetně reportérů ČT,rozplývali nad tím jaká to byla paráda a jak obránci nemohli nic dělat... Prostě, když dva dělají totéž, není to totéž...

Reagovat
HOST*

kdyby tam byl Maldini a Gatuso, tak by manu ani nevyrovnal

Reagovat
HOST*

AC vyhraje 2:1 a postoupí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele