Ancelotti: Do Japonska nepojedeme na výlet

23.11.2007, 19:40
Aktuality
Trenér AC Milán Carlo Ancelotti se rozhovořil o prosincovém mistrovství světa klubů, které se koná v Japonsku. Jeho svěřenci budou mít na významném turnaji jasný úkol – získat zlato.

Italský tým bude jediným zástupcem Evropy. Na turnaj totiž jede pouze jeden nejúspěšnější celek z každého kontinentu. Fotbalisté AC se na turnaj kvalifikovali díky vítězství ve finále Ligy mistrů, ve kterém porazili Liverpool 2:1.

AC Milán bude patřit v Jokohamě k největším favoritům, což si uvědomuje také Ancelotti. "Doufáme, že se nám na světovém šampionátu klubů podaří uspět. V živé paměti stále máme porážku s Bokou Juniors v roce 2003," řekl s odhodláním, že celý tým udělá pro pomstu cokoliv.

"Ještě před turnajem Ronaldo odehraje několik zápasů, takže do Japonska pojede připraven a bude moci vydat ze sebe všechno. Navíc tento tým se potřebuje dostat do vítězného cyklu, každé vítězství je pro nás v tuto chvíli velmi důležité."

AC Milán se v semifinále střetne s japonským týmem Urawa Reds, pro Evropany s poměrně neznámým soupeřem. Jenže Ancelotti varoval své svěřence, že je nečeká jednoduchý zápas.

"Chceme být v nejlepší kondici, ale nebude to lehké, protože Japonci jsou na tamní ovzduší a časové pásmo zvyklí," dodal.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

navyklý

nebo i v originále mluvil takhle nespisovně?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele