ANCELOTTI BRÁNÍ RONALDA

29.01.2007, 15:57
Aktuality
Trenér milánského AC Carlo Ancelotti se postavil za svého budoucího svěřence Ronalda, do něhož se strefují italská média. Kouč italského klubu odmítá narážky, že brazilský útočník je tlustý a týmu příliš nepomůže...

"Ronaldo není tlustý. Je to robustní hráč a jeho problémem podle mě bylo, že mu v posledních týdnech chyběla motivace," zastal se Ancelotti 30letého útočníka.

"Moc toho teď nenatrénoval, protože byl vyřazen z kádru Realu Madrid a ztratil tak motivaci do tréninků. Stále je to ale velký hráč. V posledních pěti letech dal za Real přes sto gólů, to na světě jen tak nikdo nedokáže," věří Ancelotti v Ronaldovy schopnosti střílet branky.

Rossoneri právě kanonýra potřebují, jejich nejlepší střelec Alberto Gilardino dal letos "jenom" sedm ligových branek. Ronaldo je oficiálně stále hráčem Realu Madrid, to by se ale mělo změnit možná již večer, kdy by měl být definitivně dotažen jeho přestup do Milána.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

GL IN MILAN!

Dúfam, že mu to posype

Reagovat
HOST*PD

myslím že Ancelotti má naprostou pravdu,je to hráč který potřebuje motivaci a důvěru,Je to přád vynikající fotbalista a Real dělá chybu. Ten kdo měl odejít je Capello.

Reagovat
Shevchenko

tak stále chybí 1 milion

Reagovat
smazaný uživatel

Motivaci? Chtěl vyhrát LM? Chtěl! Tak jaké kecy o motivaci? Nejspíš si myslel, že nemusí makat víc, ale asi na to měl slabou vůli! Jsem zvědav, co předvede v AC!

Reagovat
HOST*anticapello

hlavním problémem realu je fabio capello!!! od doby, kdy do realu přišel, nehrajou nic a fotbal co předváděj, je jako hra horní dolní... ronaldo neměl odcházet, nistelrooy ho nenahradí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele