Ancelotti: Arsenal ještě není připraven vyhrát Ligu mistrů

15.11.2007, 11:15
Aktuality
Londýnský Arsenal letos ještě neprohrál a díky výsledkům z úvodu sezony se o něm mluví v souvislosti s útokem na několik trofejí. Kanonýři mají již po čtyřech zápasech jistý postup ze základní skupiny Ligy mistrů a zařadili se mezi favority letošního ročníku prestižní soutěže, trenér AC Milán Carlo Ancelotti však velice dobře zná nástrahy této soutěže a na Emirates Stadium poslal varování...

"Arsenal hraje dobře a má skvělé výsledky, ale o vítězi Ligy mistrů se rozhoduje až na jaře. Je důležité vědět, jak zvládat tlak a napětí v těch nejdůležitějších momentech. Nejsem si jistý, zda jsou na toto trénovaní," pochybuje Ancelotti o psychické odolnosti svěřenců manažera Arseneho Wengera.

Ancelotti jistě velice dobře ví, o čem mluví, v AC Milán totiž má Liga mistrů pravidelně přednost před Serií A a vidět to je i na výsledcích z posledních sezon. Rossoneri jsou pravidelným účastníkem čtvrtfinále milionářské soutěže, v roce 2005 nešťastně podlehli ve finále Liverpoolu, loni a v roce 2003 jí dokázali vyhrát.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

souhlasím. Ligu mistrů vyhrávají zkušenosti, tahle parta mladíků nemá moc šancí. Ale za dva, tři roky ...? Proč ne ...?

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok vyhraje Lm Juventus!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ancelotti je blbec a jediný kdo nevyhraje lm je on

Reagovat
smazaný uživatel

takže vyhrajou všichni ostatní, dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Bože ty si dmnt

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se proti tomu Arsenalu vsichni spikli.

Pred sezonou nam kazdej rikal ze vypadnem z top4 a ted sem na spici PL.Sem pesimista takze si myslis ze nevyhrajem PL ani LM,ale urcite se to stat muzu-pri trose stesti.

Ale Ancellotti at si mluví o ACM kery hraje takovou tužku že sem to dlouho nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

tym ktery jeste v lize doma nevyhral bude rozumovat, i kdyz si myslim ze arsenalu jeho forma nevydrzi a zacne postupne ztracet, ale zase doufam ze ACM si soucasnou formu udrzi, jedenacte misto v lize zase neni tak spatne

Reagovat
smazaný uživatel

presne,at si klidne rozumuje,ale me se proste nelibi ze Arsenalu vsichni zavidej jak ted hraje a jak se jim dari i kdyz neutraceli za mega prestupy.

A az bude mit Arsenal krizi vsichni se budou chvastat jak to predvidali.Nemam rad takovydle prohlaseni.

Ancellotti,Murýňo,Ferguson,Gerard-vsichni maj kecy na Arsenal.A taky nechapu co to mela o psychicky nepripravenosti-Wenger je jeden z nejlepsich treneru na svete,on dokaze hrace namotivovat,ale i povzbudit.

Nekolikrat sme ukazali ze hrajem az do konce a i kdyz prohravame tak sme ty zapasy minimalne otocili.Vz hned prvni zapas s Cottagers-0:1 po minutě hry a my sme vyhrali 2:1,2:2 s MU,byli sme herne lepsi ale vyrovnavali sme az v nastaveni.

Nekdy mam pocit ze zaciname hrat az kdyz prohravame .

Kazdopadne ze aspon jednu trofej vyhrajem,Arsenal by si to podle me zaslouzil.Hlavne Wenger by se ted mohl chvastat jak je ted genialni a jaky sou skvely,ale to on nedela.K souperum se vyjadruje s uctou a klidem.Coz treba u fergusona nebo murýňa neni zvykem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež nechápem čo sa všetci do vás obúvajú. ako vravíš, najprv to bolo o tom že nebudete v prvej 4, teraz že vám nevydrží forma..... ak tú PL náhodou dotiahnete do víťazného konca tak myslím že sa zase bude hovoriť že ste mali šťastie a tak stále dookola. dúfam že vo vyraďovačke LM dostanete AC Miláno a ukážete im to . Ale to tam už možno Ancelotti nebude trénovať

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych si pral vyradit ACM,a pak to nandat Realu a Chelsea ty nejvic nemam rád.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase ma neštvi Mysmane, však vieš (alebo nevieš) že ja fandím chelsea . ale proti nandaniu Realu fakt nič nemám. už sa teším na vzájomný zápas, dúfam že sa nám dovtedy uzdraví obrana a vy hádam trochu odídete z tej super formy čo momentálne predvádzate . Ale zase ja doprajem aj arsenalu a každému londýnskemu klubu okrem Tottenhamu. A to celkom obdivujem Ramosa, škoda že šiel práve tam

Reagovat
smazaný uživatel

ja spu*s nesnasim,nejlepsi je jak porad ctu koho koupej,ted prej chtej cassilase

stejne jim to nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať si plácá, když trénuje plno dědků...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tu vaši hysterii kolem Arseanalu, nikdo se proti těm bastardům nespikl, jen se jim zcela logicky nevěří - PL se hraje nějakým způsobem a je především dlouhá, do toho vstoupí ještě to Mistrovství Afriky....Arse teď v lize překvapil, otázka je, jak mu to dlouho vydrží.....je možné, že mu to třeba vydrží až do konce - ale to je jako předpokládat, že z nebe budou pršet žáby....a žáby z nebe už několikrát pršely - ale nikdo to běžně nepředpokládá - a tak nějak to je i s Arseanalem.......a to že leží hodně lidem v žaludku, tak za to si může především sám - svou přestupovou politikou....prostě je to odstrašující přiklad ztráty identity (viz- jejich nový neosobní betonový Imigrant Stadium kontra staré dobré Shitbury).....paradoxně si myslím, že v LM může dojít daleko - jejich "evropské" pojetí fotbalu může mít v Evropě úspěch, navíc je to jen o koncentraci na pár zápasů.....v PL je převálcuje MU - to je totiž dokonalá fotbalová mašina - přesně vyrobená na PL ....

Reagovat
Liveral

A co je jako na te prestupove politice spatneho??? To ze Boss neutraci miliony liber a hleda mlade "levne" a hlavne talentovane hrace je podle me spravny...

Zato ten tvuj Totenham utratil penez za prestupy mrte a jak se to projevuje: ted bojuje o zachranu.. A kdyby neprisel Ramos tak by vas Joll dovedl ke krasnymu sestupu...

Reagovat
smazaný uživatel

bruce,táhni na tu svoji shit hart lejn z5 do toho tvýho malýho útulnýho kurníčku,kupujte si dál svoje předražený anglicany a velký jména,delejte si co chcete protoze spu*s nikdy nic nevyhrajou.At nam budes nadavat jakkoli my budem stejně lepší.Emirates stadium sme postavili protoze Highbury bylo proste malinký,a ted nám ES vynáší 3 mega liber za zápas-kdo tohle může říct.

Arsenal má na to aby něco vyhrál,uz jednou jste nás podcenili pred začátkem sezony,proc se to nemuze stát i podruhý.

A Arsenal leží v žaludkům yidům jako ses ty a lidem který nám záviděj.Nase prestupová politika je skvelá-kdo může říct že pred sezonou na prestupech VYDELAL 13 M liber a ted je na prvnim místě.

Reagovat
smazaný uživatel

MAN UTD

Reagovat
smazaný uživatel

To je prima že zrovna ty, slepičí prdel která věštila před sezonou jak se bude výborně dařit xaverovu se pouští do dalších odhadů a předpokladů...

Reagovat
smazaný uživatel

presne na bruce si vzpominam jak nám rikal ze v kurníku dostanem nakládačku,ale my sme je vyloupili 1:3,to potom bylo pláče.

We won the league at Shit Hart Lane

Reagovat
smazaný uživatel

To sou ale řeči.. Kravskou piču, Ligu mistrů si strč do *****.. Já myslim že arsenal se hlavně soustředí a bude soustředit na PL. To totiž dělá tým týmem - Hlavní cíl - vyhrát domácí soutěž. A ne se hnat v první řadě za titulem v milionářské soutěži, jen aby vyrýžoval zlato.. Toto nemám na ACM rád..

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze by se velkokluby nemeli zamerovat jen na jednu soutez.At si ACM dela co chce jejich vec.Ale podle me Boss bude bojovat na vsech frontách,protoze jen tak se dá v aspon jedny uspet.Kdyz se budem soustredit jen na PL a nevyhrajem tak to bude v haji.Ale ted mame sance na zisk vsech trofeji a musime bojovat o vsechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Váš kádr nemůže všechny fronty utáhnout.A není to o tom,že by do vás všichni šili,to je věc novinářů.Zeptají se na rozjetý Arsenal a respondent odpoví,co si myslí,teda až na Fergusona.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne takkkkkkkkkkkk nevim jak ten picus muze valit takovy hovna ted sou v puli tabulky at si napred zamete pre vlastnim prahem GUNERSSSSSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Pero qué prepotente!

Reagovat
smazaný uživatel

Pero qué prepotente!

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti má k tomu nejví co říct, narozdíl od Arsenalu, ví jaké to je, vyhrát LM.A že jsou bianconeri ve středu tabulky nic neznamená, ještě je hodně kol před něma a pak ACM, když chce, tak vyhrává. Arsenal zažívá možná momentální boom, ale počkejte až bude hrát s opravdovými velkokluby, jako je třeba ACM, rozklepou se jim kolena...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele