Amorim si vážně poranil koleno a čeká ho půlroční pauza

25.08.2014, 21:34
Aktuality
Benfica zažívá vydařený vstup do nové sezóny, na včerejší těsné vítězství na půdě Boavisty ale nebudou v lisabonském klubu vzpomínat zcela v dobrém. V utkání si totiž poranil koleno Ruben Amorim a jedná se o zranění vážné, reprezentační záložník bude mimo hru zhruba šest měsíců...

Devětadvacetiletý středopolař musel ze zápasu odstoupit po půlhodině hry a dnešní vyšetření potvrdilo obávanou diagnózu.

"SL Benfica oznamuje, že Ruben Amorim utrpěl celkové přetržení předního zkříženého vazu v pravém koleni. Hráč v příštích dnech podstoupí operaci u doktora Antónia Martinse," uvedl úřadující portugalský mistr.

Amorim působí v Benfice už od roku 2008, v lednu 2012 ale odešel na osmnáctiměsíční hostování do Bragy. Svými výkony si vysloužil i místo v portugalské reprezentaci, za níž na letošním světovém šampionátu odehrál její poslední a jediný vítězný zápas proti Ghaně.

Autor: Petr Vaněček / slbenfica.pt, fifa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
FC Porto FC

Tak Benfica může zase lovit střední záložníky protože momentálně má jen 2 zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys psal česky,tak tam nemáš hrubku

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusí být špatné mít 2 zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by za to Rosa dal...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Benfica

No aj Fejsa sa vráti až v novom roku

Reagovat
Benfica

No na nálade to nepridáva.. ale on to vydrží a vráti sa ešte lepší..

Reagovat
Han střelil první

nejlépe hrál v Braze a přijde mi, že Benfica jenom zabila jeho talent, když z něho udělali lavičkového hráče

Reagovat
Benfica

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele