Amauri odejde z Palerma, ale až v létě

30.12.2007, 17:38
Aktuality
Amauri se chystá na svůj odchod z Palerma. Brazilský útočník letošní sezonu dohraje na Sicílii, v létě se pak bude rozmýšlet, zda dá přednost turínskému Juventusu, či milánskému AC...

"Rád bych si zahrál s Del Pierem a Trezeguetem, ale hrát společně s Kaká by rovněž bylo vrcholem. Ve své třídě jsou absolutní špičkou. Alex je příkladem na hřišti i mimo něj. Jak byste nemohli snít o tak hvězdném útoku? Juve je Juve, Milán je šampionem Evropy a Kaká zase nejlepším fotbalistou Evropy a světa. Byla by to velká pocta," svěřil se Amauri.

Brazilský útočník přišel do Palerma loni v létě jako nejdražší posila v klubové historii a okamžitě se stal klíčovým hráčem týmu. V prosinci pak přišla krutá rána, když si vážně poranil koleno a přišel o celý zbytek sezony. Také díky tomu Palermo přišlo o start v milionářské Lize mistrů a Amauri nyní chce svému zaměstnavateli vše vynahradit.

"V této sezoně bych Palermo rád dostal do Ligy mistrů," prozradil Amauri hlavní cíl pro sezonu 2007/2008.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Amauri do juve

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri=AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel

No má to těžký rozhodování chlapec:)

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE pojde DO Juve

Reagovat
smazaný uživatel

tay by se mi tam hodil přece jenom útok Alex-Trezeguet-Amauri......

jenže jestli koupí Juve ještě Klaase Jana Huntelara,nevím,kdo z nich by seděl.

ted by Juve potřebovali spíš zálohu.Van der Vaart nebo Diego.

Reagovat
Slejdy

mozna ASR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele