AMAURI LETOS DOHRÁL

04.01.2007, 21:10
Aktuality
Citelnou ztrátu utrpělo Palermo. Aktuálně třetí celek Serie A se bude muset ve zbytku sezóny obejít bez útočníka Amauriho, toho mělo poraněné koleno původně vyřadit ze hry na tři měsíce, podrobnější vyšetření ale odhalilo větší vážnost zranění, hráče čeká operace a v probíhajícím ročníku si již nezahraje...

"Profesor Pierpaolo Mariani v přítomnosti klubového lékaře Roberta Matraciy potvrdil, že Amauri bude muset na operaci," stojí v prohlášení sicilského klubu. Mimochodem, Roberto Matracia je tím lékařem, který se v průběhu loňské sezóny postaral o rychlý návrat Francesca Tottiho poté, co si kapitán římského AS zlomil kotník.

Letní posila z Chieva Verona a muž, kolem něhož krouží skauti AS Řím a Liverpoolu, byla na podzim jednou z klíčových postav ofenzívy Palerma. V osmnácti zápasech, do nichž zasáhl, zaznamenal Amauri osm branek a díky své postavě byl hodně platný v osobních soubojích. Ani ztráta takovéhoto ražení ale nepřiměje vedení klubu k tomu rychle sehnat nějakou náhradu.

"Nebudeme využívat přestupního termínu k získání náhrady za Amauriho. I kdyby byl Amauri mimo hru dalších pět let, máme už perfektní náhradu v osobě Andrey Caracciola," připomněl prezident Palerma Maurizio Zamparini, že v kádru jeho týmu není jenom jeden urostlý útočník.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Amaurimu přeju brzký uzdravení a Carraciolovi, ať začne pořádně řádit. Tohle zranění neni nikdy dobrý a Amauri vypadal dost nadějněm, no snad mu to moc nezbrzdí fotbalovou kariéru.

Btw. v dresu Palerma bych si nešel lehnout ani do postele, to je fakt ukrutný!

Reagovat
HOST*

Palermo má právě trošku design!

Reagovat
smazaný uživatel

Design jo, ale ta růžová je fakt šílená!!!

Reagovat
HOST*1860

taky obcas lituju ty fanousky..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nene, nádherný dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem tě docela rád.

Reagovat
smazaný uživatel

však ještě můžeš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele