Almunia a Lehmann spolu nemluví

01.12.2007, 13:38
Aktuality
Brankář Arsenalu Manuel Almunia se dostal na pozici brankářské jedničky Kanonýrů díky chybám a následnému zranění německého gólmana Jense Lehmanna. A jak Almunia prozradil, kvůli tomu spolu již dlouho nemluvili.

Španěl zatím předvádí solidní výkony, za což byl několikrát tiskem a svým manažerem Arséne Wengerem pochválen. Proto zatím nebyl důvod, aby se Lehmann vrátil mezi tři tyče.

Kvůli tomuto souboji, který německý brankář prohrává, spolu oba nemluví.

"Pokusíme se udržet mezi sebou dostatečnou vzdálenost. Nemluvíme spolu a je to pro mě lepší. Mnohokrát mlčím, raději s ním nemluvím," řekl Almunia s tím, že v současné době prožívá nejlepší léta své kariéry. "Užívám si to, těším se na každý zápas."

Autor: Pavel Janega / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

německá ješitnost je děsná, Almunia neudělal hrubky typu Lehmann a zatim mu to šlape v bráně Lehman už je dle mně starej a je čas ho prodat,pokud ho někdo bude chtít vůbec . Mladej Fabianski a další kluci čekají v závěsu

Reagovat
smazaný uživatel

hledal bych si novy dzop,jeste muze slusne chytat 2-3roky

Reagovat
smazaný uživatel

Lehmann uz prostě zestárnul, měl by si najít jiný klub, kde bude jednička, pokud nechce hnít na střídačce...táhne mu na čtyřicet

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to tak že se s lehmanem nedá mluvit ta jeho ješitnoust to je běs. rozhodně by měl odejít pač tam dělá jen prudu. nesnáším ho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele