Almería se v úvodu sezony trápí, kouč Moreno vydržel necelé tři měsíce

29.09.2023, 16:32
Aktuality

Necelé tři měsíce vydržel Vicente Moreno ve funkci trenéra Almeríe. Španělský klub ještě nevyhrál a tento týden schytal debakl v Seville, už od středečního rána se mluvilo o odvolání kormidelníka a dnes k této variantě vedení sáhlo.

"UD Almería a Vicente Moreno se dohodli na ukončení kontraktu," sdělil španělský celek v oficiálním prohlášení.

Španělská nejvyšší soutěž za sebou má sedm kol a Almería získala pouze dva body za remízy s Cádizem a Valencií. Z dalších pěti zápasů odcházela poražena, naposledy padla 1:5 v Seville.

Almería si rychle vytipovala jména možných náhrad a na jejím seznamu jsou čtyři trenéři. Na lavičku by mohli usednout Javi Gracia (bez angažmá, naposledy Leeds United), Carlos Carvalhal (bez angažmá, naposledy Celta Vigo) či Julio Velázquez (bez angažmá, naposledy Fortuna Sittard). A ve hře je prý i návrat Rubiho (bez angažmá), který u Rojiblancos skončil na konci loňské sezóny. Minimálně v duelu proti Granadě hráče dočasně povede Alberto Lasarte.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele