Allofs zůstává v Brémách

19.02.2008, 10:11
Aktuality
Fanoušci Brém se nemusejí bát, že jejich klub přijde o jednoho ze strůjců posledních úspěchů Werderu - manažera Klause Allofse. Ten včera podepsal novou smlouvu, která platí až do roku 2012.

Allofs měl dosud smlouvu pouze do léta příštího roku a německá média věštila jeho přesun do konkurenčního Bayernu Mnichov. "Bál jsem se jeho odchodu. Hodně by mě to zklamalo, Bayern je náš velký rival," přiznal šéf Werderu Willie Lemke.

Nakonec 51letý funkcionář v Brémách zůstává. "Nebylo to nic těžkého," usmíval se na tiskové konferenci spokojený Leimke. "Sešli jsme se dvakrát. Jednou na soustředění v lednu a podruhé minulý čtvrtek. Přišli jsme s dobrou nabídkou, nebylo to komplikované."

Allofs je jedním ze strůjců posledních úspěchů Werderu. Do Brém přišel v roce 1999 a od té doby se klub zařadil k nejužší německé špičce. Před třemi lety Werder vybojoval titul, třikrát v řadě nechyběl v Lize mistrů.

Pro fanoušky Brém je to v krátké době druhá podobně dobrá zpráva. Už v říjnu prodloužil smlouvu do roku 2010 trenér Thomas Schaaf, druhý z úspěšných mužů v čele Werderu.

Autor: Radim Šantrůček / bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Parada!Bremy jsou muj nejoblibenejsi nemeckej klub.Tam je opravdu videt systematicka prace,vedi koho muzou prodat a posily jim perfektne vychazej a to neni nahoda,Shaaf s Allofsem jedou na stejny vlne,nove prichozi perfektne zapadaj do mozaiky.To neni jako Sparta,tem staci aby nekde dal nekdo hattrick a uz po nem jdou,u tech je to opravdu o nahode kdyz nekoho trefej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele