Allardyce se chce vrátit do práce

30.04.2008, 13:17
Aktuality
Sam Allardyce je připraven k návratu do práce. Bývalý lodivod Boltonu byl v zimě propuštěn z funkce manažera Newcastlu, nyní si od fotbalu dostatečně odpočinul a v létě by se rád opět ujal kormidla nějakého klubu...

"Jsem připraven znovu začít," hlásí Allardyce.

"Především jsem sledoval hráče na trhu, abych zůstal v obraze. At už jdete trénovat kamkoli, musíte být připraveni na všechno," dodal.

Allardyce dlouho vedl Bolton a z podceňovaného klubu udělal strašáka pro anglickou elitu. S Wanderers si dokonce zahrál i Pohár UEFA a to, jak moc byl pro klub důležitý, ukazuje letošní sezona, v níž klub bojuje o záchranu.

O Big Samovi se nedávno mluvilo v souvislosti s Benfikou. Ta má zájem i o Svena-Görana Erikssona, který je údajně na odchodu z Manchesteru City a jedním z jeho možných nástupců je také Allardyce.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

raději ještě spočívej jinak zase nějaky klub zkurví.š jako Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to zly manazer, ale do Newcastlu sa jednoducho nehodil. Pozri sa, co spravil z Boltonu a ako su na tom bez neho. Ak ho niekto podpori peniazmi a necha hrat jeho nezazivnu hru, tak moze dosiahnut uspechy. V Newcastli sa ale ocakava aj hra a nielen vysledky.

A nebol to on, kto zrazil Newcastle na kolena - byvaly chairman Freddy Shepherd je vinnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarade on ho nezkurvil... podivej se pod Keegenem taky zadna slava na to jaky maji tym... a to co dokazal Big Sam s Boltonem... to by nedokazal nikdo je to dobry trener.

Reagovat
Devil

Pod Keeganem zadna slava,vdyd poslednich mam dojem 7 kol neprohrali.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a hrají docela atraktivní fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam! Tohohle chalpíka mám rád, už aby vedl zase nějaký klub.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele