Allardyce novým manažerem Blackburnu

17.12.2008, 16:18
Aktuality
Vedení Blackburnu Rovers ukončilo hledání nového manažera. Do práce se vrací a nástupcem Paula Ince se stal Sam Allardyce, který naposledy vedl Newcastle United...

Allardyce si velké jméno udělal v Boltonu, z něhož udělal postrach favoritů Premier League a s Wanderers pravidelně útočil na evropské poháry. Před koncem předloňské sezony pak z Reebok Stadium odešel, v létě se následně dohodl na spolupráci s Newcastlem, kde si od něho hodně slibovali. Jenomže Strakám se nedařilo a Allardyce klub opustil.

Podobně jako Allardyce v Newcastlu dopadl Paul Ince v Blackburnu. Rovers v létě opustil Mark Hughes a Ince měl navázat na jeho úspěšnou práci, místo toho přišlo trápení. Rovers jsou zatím až na předposledním místě tabulky, naposledy vyhráli 27. září a na další tříbodový zisk čekají celkem jedenáct zápasů.

Allardyce má málo času na to, aby tým připravil k víkendovému duelu proti Stoke City. Prestižní zápasy na něho pak čekají v lednu, kdy se Blackburn střetne s Newcastlem a následně i s Boltonem.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak mi tam nepasuje:) a necekal sem, ze jeden den poleti Ince, druhy prijde nahrada:))

Reagovat
fantomas

Tak to jo... Já právě myslel, že se divíš, že zrovna on. Přece jen byl jednoznačně nejžhavějším kandidátem, já osobně jsem snad jiné propírané jméno (opravdu propírané, ne jen bulváry) ani nezaregistroval.

Reagovat
Liquid

Koukej je pořádně zje*at! Chci si na Rovers vsadit tak máknem!

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

rovers to teď všem ukážou s novým trenérem

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem nejdřív ten Sunderland, ale asi byl hodně hladovej po práci a Blackburn není špatnej klub...

ať se ti daří

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem předpokládal

Reagovat
smazaný uživatel

Ó, aké nečakané

Reagovat
SqueeZy

Big Saaaaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, jestli to byla dobrá volba, ale kvality určitě má. I když v St´James Parku mě sklamal

Reagovat
vodka

V Newcastlu to nebyla jenom jeho chyba, Allerdyce je kvalitní manažer. Problém je, že výsledky se nedají udělat přes noc, navíc fanoušci ho hned vzali v nemilost. Kdyby mu dal Newcastle čas, tak by ho do pohárů určitě dovedl...

Reagovat
smazaný uživatel

V Newcastlu to bylo i zapříčiněno tím, že Allardyce byl kaufem Freddyho Shepherda, který byl tu dobu v čele NUFC. Jakmile klub koupil Mike Ashley, dá se říct, že to bylo otázkou času - prostě tam chtěli dosadit člověka dle svého gusta a tím zřejmě Big Sam nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, měla být reakce na "vodka".

Reagovat
vodka

tu moji přezdícku můžeš s klidem v srdci i skloňovat

Máš jinak pravdu, každopádně to ale nebyla jeho chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Samovi věřím zvedne nás a všem nakope prdelky

Reagovat
mike.84

nemam rad když je každy general až po bitvě ale musim napsat že ince a štace v blackburnu byla pro něj v začatku jeho kariery velke sousto. big sam to tam zvedne to jsem si celkem jistý a vytahne ewood park do vyšších pater. ince vidiím na druhou ligu stále.. ted přijde do kabiny čertsvý vítr takže b´burn další dva tři matche podle mě budou pokažde bodovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele