All-Stars Premier League 2015/16

16.05.2016, 17:08
Názory a komentáře
Jako každý rok ani letos nemohou závěrem ročníku anglické Premier League chybět all-stars sestavy z dílny redaktorů EuroFotbalu. Ty opětovně doplní také jedenáctky složené z hráčů, kteří nás překvapili a naopak zklamali...

Po vzoru loňska jsme si i letos dovolili oslovit odborníka z diskuzí. Tentokrát naše pozvání přijal Víťa Srp (vitasrp) a jedná se o pouhý začátek naší - doufejme, že plodné - letní spolupráce.

Jako tradičně každý ze sestavovatelů ve všech třech kategoriích jmenoval kompletní jedenáctku v libovolném rozestavení, náhradníka pro každý post a nakonec i manažera...


SESTAVA ALL-STARS

Napříč sestavami all-stars se obvykle nachází shoda vůbec nejsnáze a letošek v tomto směru nepředstavuje žádnou výjimku, když v základu najdeme hned osm konstant (o tři více než loni!).

Dle očekávání všem výběrům dominují zástupci po dlouhou dobu dvou nejlepších týmů sezony, Leicesteru a Tottenhamu. Foxes se mohou pochlubit čtyřmi nikde nevynechanými jmény (Kanté, Mahrez jsou ovšem jediní, kteří figurují ve všech základních sestavách) a Spurs alespoň třemi takovými. Zvláštní případ představuje Dele Alli, který se u Marka s Tomášem vtěsnal rovnou na lavičku nejlepšího týmu ročníku, zatímco Víťu prozatím "jen" příjemně překvapil.

Každý z tvůrců sestav si neodpustil aspoň jednu odchylku. Od Tomáše si ojedinělou nominaci vysloužil Kevin de Bruyne, kterého zřejmě u kolegů diskvalifikoval delší pobyt na marodce. U Marka zase mezi levými beky kraloval Christian Fuchs, kterého zbylí dva sestavovatelé jmenovali alespoň jako překvapení. A konečně u Víti se na lavičku náhradníků dostali jinak opomenutí Joe Hart a Moussa Dembélé.

Tomáš Daníček (4-1-4-1): David De Gea (Man Utd) - Kyle Walker, Toby Alderweireld (oba Tottenham), Chris Smalling (Man Utd), Nacho Monreal (Arsenal) - N'Golo Kanté - Riyad Mahrez (oba Leicester), Kevin de Bruyne (Man City), Mesut Özil (Arsenal), Dimitri Payet (West Ham) - Harry Kane (Tottenham)

Náhradníci: Jack Butland (Stoke) - Robert Huth (Leicester) - Dele Alli (Tottenham) - Jamie Vardy (Leicester)

Manažer: Claudio Ranieri (Leicester)

Marek Ustohal (4-4-2): David De Gea (Man Utd) - Kyle Walker, Toby Alderweireld (oba Tottenham), Robert Huth, Christian Fuchs - Riyad Mahrez (všichni Leicester), Mesut Özil (Arsenal), N‘Golo Kanté (Leicester), Dimitri Payet (West Ham) - Jamie Vardy (Leicester), Harry Kane (Tottenham)

Náhradníci: Jack Butland (Stoke) - Chris Smalling (Man Utd) - Dele Alli (Tottenham) - Sergio Agüero (Man City)

Manažer: Claudio Ranieri (Leicester)

Víťa Srp (4-4-2): David De Gea (Man Utd) - Kyle Walker, Toby Alderweireld (oba Tottenham), Chris Smalling (Man Utd), Nacho Monreal (Arsenal) - Riyad Mahrez (Leicester), Mesut Özil (Arsenal), N‘Golo Kanté (Leicester), Dimitri Payet (West Ham) - Jamie Vardy (Leicester), Harry Kane (Tottenham)

Náhradníci: Joe Hart (Manchester City) - Robert Huth (Leicester) - Moussa Dembélé (Tottenham) - Sergio Agüero (Man City)

Manažer: Claudio Ranieri (Leicester)



SESTAVA PŘEKVAPENÍ

Kdo oproti loňské sezoně ušel největší krok vpřed, potažmo které z posil nejvíc zaujaly? Loni jsme našli jedinou stálici (Francise Coquelina), zatímco letos to jsou hned čtyři takové. Každého z tvůrců sestav tou nejlepší možnou cestou zaskočili spolehliví tahouni šampionů Wes Morgan, Danny Drinkwater, původním povoláním obránce a nyní skvělý štítový záložník Tottenhamu Eric Dier, ale i vycházející nigerijská hvězda Manchesteru City, Kelechi Iheanacho. U Daníčka je jmenování Drinkwatera o to pozoruhodnější, že ho loni zklamal.

Skoro jako by se všichni autoři domluvili (opravdu ne), v každé ze základních sestav najdeme čtyři unikátní exempláře příjemných překvapení. Tomáš i navzdory sestupu jmenoval dva borce z Newcastlu, Marek připomněl například obrozeného brankáře Heurelha Gomese z Watfordu a Víťa vsadil mimo jiné na Héctora Bellerína s Virgilem van Dijkem, ale i jednoho ze strůjců záchrany Sunderlandu, Wahbiho Khazriho.

Tomáš Daníček (4-3-1-2): Adrián (West Ham) - Allan Nyom (Watford), Wes Morgan (Leicester), Jamaal Lascelles (Newcastle), Charlie Daniels (Bournemouth) - Danny Drinkwater (Leicester), Georginio Wijnaldum (Newcastle), Eric Dier (Tottenham) - Manuel Lanzini (West Ham) - Kelechi Iheanacho (Man City), Marko Arnautović (Stoke)

Náhradníci: Rob Elliot (Newcastle) - Christian Fuchs (Leicester) - Michail Antonio (West Ham) - Jermain Defoe (Sunderland)

Manažer: Slaven Bilić (West Ham)

Marek Ustohal (4-3-3): Heurelho Gomes (Watford) - Danny Simpson, Wes Morgan (oba Leicester), Philipp Wollscheid (Stoke), Charlie Daniels (Bournemouth) - Danny Drinkwater (Leicester), Eric Dier, Moussa Dembélé (oba Tottenham) - Kelechi Iheanacho (Man City), Marcus Rashford, Anthony Martial (oba Man Utd)

Náhradníci: Kasper Schmeichel (Leicester) - Adam Smith (Bournemouth) - Marko Arnautović (Stoke) - Odion Ighalo (Watford)

Manažer: Mauricio Pochettino (Tottenham)

Víťa Srp (4-2-3-1): Jack Butland (Stoke) - Hector Bellerín (Arsenal), Wes Morgan (Leicester), Virgil Van Dijk (Southampton), Christian Fuchs (Leicester) - Danny Drinkwater (Leicester), Eric Dier (Tottenham) - Wahbi Khazri (Sunderland), Dele Alli (Tottenham), Anthony Martial (Man Utd) - Kelechi Iheanacho (Man City)

Náhradníci: Kasper Schmeichel (Leicester) - Aaron Cresswell (West Ham) - Manuel Lanzini (West Ham) - Marcus Rashford (Man Utd)

Manažer: Mauricio Pochettino (Tottenham)



SESTAVA ZKLAMÁNÍ

Sestavy napěchované těmi hráči, kteří nějakým způsobem zklamali či přímo vyhořeli, jsou ze všech nejvíce závislé na subjektivních očekáváních tvůrců jedenáctek. V tomto směru však konkrétně Marek a Víťa evidentně smýšlí hodně podobně, neboť se potkali hned v osmi (!) bodech svých základních sestav a navíc oba zmínili i Oscara a Bentekeho, na které už Tomášovi prostor nevybyl.

Tomáš se namísto toho vytasil s největším počtem unikátních nominací do zahajovací jedenáctky (pět), když například vypíchl beka Liverpoolu Alberta Morena či středopolaře Manchesteru United Andera Herreru. To Víťa s Markem si v tomto ohledu vystačili jen se dvěma jmény - Marka jako jediného zklamali Micah Richards s Waynem Rooneym, Víťu zase Jonjo Shelvey a Theo Walcott.

Tomáš Daníček (4-2-3-1): Thibaut Courtois (Chelsea) - Steven Whittaker (Norwich), John Stones (Everton), Nicolás Otamendi (Man City), Alberto Moreno (Liverpool) - Nemanja Matić (Chelsea), Ander Herrera (Man Utd) - Moussa Sissoko (Newcastle), Eden Hazard (Chelsea), Jefferson Montero (Swansea) - Wilfried Bony (Man City)

Náhradníci: Tim Howard (Everton) - Branislav Ivanović (oba Chelsea) - Memphis Depay (Man Utd) - Bafetimbi Gomis (Swansea)

Manažer: José Mourinho (Chelsea)

Marek Ustohal (4-2-3-1): Thibaut Courtois - Branislav Ivanović (oba Chelsea), John Stones (Everton), Micah Richards (Aston Villa), Abdul Baba Rahman (Chelsea) - Yaya Touré (Man City), Nemanja Matić (Chelsea) - Memphis Depay, Wayne Rooney (oba Man Utd), Eden Hazard (Chelsea) - Christian Benteke (Liverpool)

Náhradníci: Brad Guzan (Aston Villa) - John Terry - Oscar (oba Chelsea) - Wilfried Bony (Man City)

Manažer: José Mourinho (Chelsea)

Víťa Srp (4-3-3): Thibaut Courtois - Branislav Ivanović, Gary Cahill (všichni Chelsea), John Stones (Everton), Abdul Baba Rahman (Chelsea) - Yaya Touré (Man City), Nemanja Matić (Chelsea), Jonjo Shelvey (Swansea/Newcastle) - Theo Walcott (Arsenal), Memphis Depay (Man Utd), Eden Hazard (Chelsea)

Náhradníci: Tim Howard (Everton) - Nicolás Otamendi (Man City) - Oscar (Chelsea) - Christian Benteke (Liverpool)

Manažer: José Mourinho (Chelsea).

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (279)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Víťa Prs všechny sestavy nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi to náhodou ty? Samochvála smrdí..

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Smrdis tu mozna tak ty.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

všechny..

Reagovat
smazaný uživatel

Usty

Reagovat
Steven666

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Firmino >>>>>>>>>> Depay ......hovorilo sa ze sa budu porovnavat

Reagovat
EXoRcIsT

pracda ale som zvedavy ci sa Depay zdvihne pod novym trenerom

Reagovat
EXoRcIsT

*pravda

Reagovat
avicii

talent ma, pre vas skoda ze je to namachrovana kurvicka

Reagovat
kiwwi

ako chapem, ze ste nechceli pisat furt tych istych hracov, ale to vas ako neprekvapil Mahrez a Vardy?

Reagovat
fantomas

Pokud sou ti hráči tak dobří, že můžou rovnou do all-stars, tak se samozřejmě v překvapeních dává přednost jinym, na který by se jinak zbytečně nedostalo. Takle by ve všech překvapeních byl i Kanté, možná Payet, Alderweireld... a celý by to rázem ztratilo smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš celá sestava Lestru by tam mohla bejt + Payet, Alli atd na lavičce

Reagovat
r.mrazik

to by do prekvapeni museli napsat celou jedenactku Leicesteru a hotovo

Reagovat
Rssa

Nemuzu si pomoct, ale vsechny tri sestavy s prehledem Usty. Snad ani jeden post neni ustrel (fanto, Moreno ?? )

Reagovat
fantomas

Jj, uplnej diletant směrem dozadu.

Reagovat
Rssa

To nepopiram, je to veskrze prumerak, co ti dokaze zahrat famozne i tragicky, ale ze by byl zklamanim?

Reagovat
fantomas

Tak já ho z nějakýho důvodu měl zafixovanýho jako slušnýho talenta. Ale je možný, že přicházel až ve chvíli, kdy to vyprchalo.

Reagovat
Rssa

Mozna Sevilla hype. Tak zablesky tam ma, ale casto mu ty zablesky zpusobuji zkrat, no.

Reagovat
fantomas

Lol, ted koukám, že já ho tam měl už loni tak to je ode mě fail. Ale ted už to přepisovat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nesouhlasim s Babou jako zklamani(ikdyz ho ma i Vita). Jasny, byl strasny, ale ocekavalo se od nej neco velkeho? Nepocitalo se s nim ani do zakladu... Misto nej v klidu Otamendi - z nejlepsiho obrance PD na nejsmesnejsiho v PL. Takze pro Danicka

Reagovat
Rssa

Nevim, hrac za 20 mil Euro....

Reagovat
fantomas

Ale ne hráč, co ti měl po takovym skoku z Augsburgu zářit okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

No, a Otamendi stál skoro dvojnásobek. A podle stejného principu teda Martial nemůže být v sestavě překvapení, protože stál 50 mega ..

Reagovat
Rssa

Otamendi tam mohl taky byt, to nepopiram. Ale Baba si tam svoje misto v klidu obhaji. Nezalezi na cene, ale do zakladu se s nim nejspise v nejblizsi budoucnosti pocitalo a dopadlo to takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ten Otamendi ZAS tak hroznej nepřišel, celkem se divím, že figuruje ve více sestavách.

Reagovat
celeb

ako ta aklimatizacia mu trvala strasne dlho, ale nebola to zas az taka tragedia. V poslednych zapasoch uz bol niekedy lepsi nez Kompany. Aj ked za tu cenovku a 2/3 sezony nemastnych, neslanych az tragickych vykonov sa obhajit urcite da.

Reagovat
Counter

Ono je to vtipné, protože dle fantomasovy argumentace takového Bentekeho za cenovku kritizovat nemůžeš, zato Otamendi byl ještě dražší a šup s ním do sestavy zklamání! Jako daleko větší fail se jeví Mangala, který už za sebou měl mít aklimatizaci a hrát líp, než jak se prezentoval. Potažmo by šlo jako zklamání označit i Kompanyho, který se z těch svých zranění nikdy nevyhrabal na víc než pár týdnů. K Otamendimu bych byl právě z celé obrany ManCity nejshovívavější.

Reagovat
fantomas

Huh? Já cenovkou v podstatě nikdy neargumentoval (jakože nikdy nemůže dostát tý ceny?), určitě ne v první řadě. Maximálně sem řek, že tolik stát neměl. A Otamendiho tam mám zase v první řadě proto, že je to meganemehlo a jeho výpadky v koncentraci a tragická poziční hra mi letos přinesly mnoho úsměvů.

Reagovat
fantomas

Mangala byl prostě špatnej už loni a já osobně od něho ani zlepšení nečekal. Jeho nákup nedával smysl od samýho začátku, což sem zopakoval v rámci silvestrovskýho podcastu ostatně.

Reagovat
Counter

ok, to beru.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

a to si vem,kolik ma Otamendi nominaci v sestavach kola

Reagovat
vodka

já zase souhlasím s fantomasem, jenom mi chybí ve zklamáních místo Montera Depay...

Reagovat
fantomas

Memphise mám zatim na lavičce, páč mu chci dát čas. Příští sezonu už bez kompromisů.

Reagovat
Rssa

No počkej, ale neni prave toto definice hrace, ktery zklamal? Obri potencial, cena a nakonec lavickar, jehoz dobre zapasy by se daly napocitat na prstech jedne ruky?

Reagovat
fantomas

Jak řikám... po příchodu z Eredivisie věřim, že tohle byla jen zvykací sezona a příště to rozbalí. Zas nemusíme dělat, že sem ho opomněl uplně.

Reagovat
Rssa

To ne, jen to asi chapu jinak. Pro me klidne muze zklamani roku byt za rok nejvetsi hvezdou, ale pro tento rocnik zaslouzene v zakladu zklamani. Jinak doufam, ze az se rozehraje, tak uz nebude v MU.

Reagovat
alcantara

Preco si rovnaky princip neuplatnil aj pri Herrerovi?

Reagovat
fantomas

Třeba proto, že jde už o jeho druhou sezonu, kdy nedokázal stavět na příslibu z tý loňský?

Reagovat
alcantara

To leti... Som bol v tom, ze tam prestupil len vlani...Snad ten handicap v podobe LVG prekona.

Reagovat
bbbauch

ale Martial ti chybi v prekvapenich, to se divim

Reagovat
fantomas

Tam sem se řídil logikou, že když stál tolik peněz, podobný výkony se čekat daly.

Reagovat
cristiano.K.

a teď narovinu, čekal si lepší výkony od Depaye nebo od Martiala?

Reagovat
fantomas

Od Martiala.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Rssa

Jo, sestavu nema spatnou, jen mi par jmen nesedi. U Ustyho to je komplet obhajitelne.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky praštilo do očí. Od Depaye jsem čekal úroveň Martiala/Alliho.

Reagovat
salami

mě teda víc zaujal Adrian jako překvapení

Reagovat
Hokaido

U Morena mě strašně zaráží, jak pořád zkouší dát nějakej screamer. Hrát s ním v týmu, tak ho zabiju.

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2015/2016/alberto_moreno/165/165/4094/0/p|premier_league/2015/2016/christian_fuchs/165/165/2191/0/p|premier_league/2015/2016/nacho_monreal/165/165/1736/0/p|premier_league/2015/2016/césar_azpilicueta/165/165/1182/0/p#total_shots/shot_accuracy/shots_outside_area#90

Reagovat
Hokaido

to jsem pojebal

tak takhle: http://bit.ly/256lPlE

Reagovat
Rssa

Jen at zkousi, to mi nevadi. Spis mi vadi jeho nulova pozicni inteligence a zapominani se vepredu. Jinak bych byl spokojeny.

Reagovat
vladis271

* nulova inteligence at all.

Reagovat
Counter

Ses nějak rozjel s tou angličtinou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chelsea tolik hráčů v sestavách... Skoro jak minulou sezonu

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Branislav Ivanović (oba Chelsea)

Reagovat
Miguel19

Reagovat
C-M@ster

Asi ho měl původně v základu za Courtoisem a pak ho přehodil na lavku a zapomněl tam to „oba”

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamal dvojnásobně

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, bude něco takového i na Bundesligu?

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

O víkendu plánujeme tradiční souhrn z BL včetně All-Stars

Reagovat
vicinda07

ako zostavy v pohode, len ma fakt zarazilo jedno meno...Wollscheid medzi prekvapeniami??? vsak praveze dokazal ze horsi stoper v EPL ako on momentalne nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Mám nějaké drobné výhrady, ale jednu opravdu velkou. KDE JSOU SESTAVY JÍŘÍHO VRÁBELA?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Není to Jiří, ale to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

byl to tip, no měl jsem to vygooglit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Whittaker od něj se snad něco čekalo?

Reagovat
fantomas

Jako od nejzkušenějšího hráče kádru se od něho určitě nečekal zkrat v prvních pár kolech a pak uplný vypadnutí ze sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Norwich tam měl zklamání víc. Takový Martin to tam ničil celou sezónu.

Reagovat
fantomas

To je pěknej nesmysl no, ke konci tam měl šňůru tří zápasů, kdy kandidoval na MOTM. "Ničil" to spíš zkraje, v kritických chvílích se zvedl. Vzadu vidim kandidáty na zklamání jen dva - Bassonga a právě Whittakera. Na stoperu sem měl jasno o Otamendim a Stonesovi.

Reagovat
Counter

Jednoznačně Víťa

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička

Reagovat
Swarley

akorát nevím teda jestli jednoznačně, když ten základ mají pochopitelně všichni podobnej, ale ok

Reagovat
Counter

Ale v těch drobných nuancích prostě ostatní válcuje

Reagovat
fantomas

Reagovat
Cipinho

Reagovat
tomasinho

Dal jsem mu hlas, ale sestava zklamání se mi líbí víc od Ustyho spíš.

Reagovat
tomasinho

All stars a překvapení se mi ale líbí nejvíc líbí jeho, i když tam jsou ty rozdíly minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jednoznačne !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tomasinho

A teda fantomas za Bonyho, ještě mohl k němu aspoň na lavičku nacpat Bentekeho, ale to by už asi bylo moc

Reagovat
tomasinho

chtěl dát palec za Bonyho

Reagovat
13

Benteke byl pro LFC platnější, než Bony pro City.

Reagovat
tomasinho

Jo, ale lavičku zasloužil

Reagovat
Hachim Mastour

He said: “[Majority shareholder] Stan Kroenke is completely behind myself and the board investing as much money as we want.

Wenger: I'll be given as much money as I want

"Maybe bring in three players for example - that's the right level for me."

Reagovat
Jardin

Maybe, for example...to bude ten Xhaka v červnu, celé léto klid a hledání "toho správného" a koncem srpna nějaký panic buy.

Reagovat
Hachim Mastour

"we will try" to buy a striker in this transfer window.

"When you buy you want to buy top strikers," he said. "[You do it] by finding the right person. We have targets, and hopefully we can do that."

Reagovat
Counter

Tohle léto jsem teda optimističtější, někdo vážně přijde. Jen to dost možná nebude žádná superhvězda za 50 mega, protože kde někoho takového sebrat...

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Co ked sa este Rooney odtrhne v poslednom zapase a da 20 golov?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Monreal - Coquelin, Wilshere - Santi, Ozil, Sánchez - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja sestava zklamani co?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas se všema sestavama ....ale stejně vás owny zpucuje, že je tam zas málo slepic

Reagovat
TopinB

Owny je momentálně v kanálu

Reagovat
Manik...

i tam už je dnes 4G

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš ještě zapíjí St. Totteringham's Day, ale to už moc dlouho trvat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl fanoušek klubu "since 2003". Komické.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
lenckoj

fakt neprůstřelný argument

Reagovat
Uwe háže buly

Pozdravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zase az na par hracov uplne suhlasim s fantomasom

Reagovat
smazaný uživatel

presnejsie, Steven Whittaker ma vobec nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy čo sem píšete Otamendiho tak to ste asi nevideli hrať Mangalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Od Mangaly se to už čekalo. Jeho viděli už minulou sezónu.

Reagovat
fantomas

Mangala zklamal už loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangalu sme mali tu cest vidiet aj minulu sezonu, takze ten neprekvapil ani nesklamal. Kdezto Otamendi prisiel s povestou top class stopera a bol nedorazny ako dorastenec.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no, mna teda Otamendi až tak nesklamal, ja som rád už len za to, že Mangala a Demichelis sa až tak nedostávajú na ihrisko ked je Kompany zdravý. Mal tam nejaké zlé momenty ale v porovnaní s dreveným Mangalom je to svetová špička

Reagovat
smazaný uživatel

a ten kto dá jednoznačne najlepšieho hráča Premier League Vardyho len na lavičku by mal dostať zákaz písať akékolvek zostavy..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je ta letní spolupráce? Dovedu si představit, že asi podcasty na EURU? Nebo nějaký články? Nebo je to tajemství?

Reagovat
smazaný uživatel

Hauly dresů a unboxingy balíčků od fanoušků

Reagovat
fantomas

Články

Reagovat
Hokaido

Docela mě mrzí, že se ani u jednoho neobjevil v překvapeních Mark Noble.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nie je prevkapenie, roky hraje stabilne dobre.

Reagovat
Hokaido

Tak určitě to nebyl tragéd jako Drinkwater, já vím, ale letos se mi fakt strašně líbil.

Reagovat
Hokaido

Nikdo se mě neptal, ale stejně si tady alespoň ty překvapení hodím.

Gomes-Fuchs, Cresswell, Morgan, van Dijk, -Noble, Drinkwater, Antonio, Willian, Lanzini-Deeney

Na RB prostě tragéd vedle tragéda, tak mám dva LB.

Reagovat
salami

Creswell už byl dobrej loni, klidně bych dal Antonia jako překvapení na RB, hrál i tam dobře

Reagovat
salami

*s

Reagovat
smazaný uživatel

Willian? Ale prosimte.

Reagovat
Hokaido

Tak je tak trochu z oblíbenosti a abych tam měl někoho z Chelsea, ale měl skvělou sezonu a jeho ofenzivní hra a statistiky určitě překvapení jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky? Jako takové, že nedal ani jednu sezonu víc jak 5 golu v lize za svoji kariéru?

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechci prudit, ale vypadá trochu blbě, když píšete na jednom místě Riyad Mahrez a jinde Viktor Skripnik. Chtělo by to sjednotit a používat buďto českou, nebo anglickou transkripci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedat Vardyho do sestavy all stars

Reagovat
R22

Tak to vypadá, že podepíšeme tento týden Zielinskiho i Kariuse, good

Reagovat
cristiano.K.

100. pro Liverpool FC a Tomáše Rosického

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi novinky k pripadu rada:

Dnes v praze po poledni zatkli policisté muže, obviněného z přijetí úplatku za účelem ovlivnění nejmenovaného utkání Synot ligy.

kolotoč je v plném proudu, starka uz pomalu muze balit kufry na seychely.

Reagovat
off-olda

Kluby Chelsea a Tottenhamu už znají výše pokut za neschopnost kontrolovat své hráče během nedávného vzájemného střetnutí. Chelsea schytala mastnější pokutu, když zaplatí 375 tisíc liber, Spurs musí složit na stůl tisíc 225.

Reagovat
Error

7200 liber týdně, které mohly jít Terrymu na výplatu.

Reagovat
Spasitel

Tak to je sila FA sa ale už dlho netají, že nemá Chelsea v obľube

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma vic za opakovany prohřešek, ale i tak to je nefer jak prase.

Reagovat
icemike

Hiddink nekontrolovaně spadl, proto trest navíc

Reagovat
cristiano.K.

Sestava překvapení by se dala udělat jen z hráčů slepic a lišek, kteří zároveň by někteří měli být i v all stars.

Nedat Depaye a Hazarda do základu v sestavě zklamání, je na vrácení redaktorské licence

V all stars bych čekal Eriksena alespon na lavičce u někoho, když už tam může být Alli,kterýho bych hodil do překvapení,kdyžtak.

Reagovat
fantomas

Hazard je ve všech základech.

Reagovat
cristiano.K.

však jo, nikdo víc se totiž nenabízí

Reagovat
fantomas

A kdo by teda měl vracet "licenci"?

Reagovat
cristiano.K.

řečnická?

Reagovat
salami

s Allim souhlasim, rozhodně spíš patří do překvapení než do all stars, k tomu mu něco chybí, ze záložíků Spurs má k all stars podle mě ale nejblíž Dembele, ten byl letos fantastickej

Reagovat
Counter

Prostě Víťa knows

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Tywin Lannister

za mě:

all star

De gea - Walker, Alderweilerd, Huth, Monreal - Kante, Dembele, Ozil - Mahrez , Vardy, Payet

Butland - Smalling - Alli - Kane

zklamání:

Courtois - Ivanovič, Otamendi, Mangala, Rojo - Matič, Oscar, Yaya - Hazard, Rooney, Depay

Howard - Terry - Schneiderlin - Rooney

Reagovat
ManUnited

Rooneyho nemáš rád tak ho tam dáš pro jistotu dvakrát?

Reagovat
Dawon

to je jedine spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna ani v jednou jo?

Reagovat
fantomas

Dlouho sem ho měl v all-stars

Reagovat
smazaný uživatel

Ale?

Reagovat
fantomas

Nakonec prostě těsně převážil Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorace Nobla Hodgsonem a Eurofotbalem je prostě do nebe volající

Reagovat
smazaný uživatel

Obzvlášť ta ignorace od EF ho musí štvát.

Reagovat
terry

Do sestavy zklamání celá Chelsea a bylo by to vyřešený. Tam mě fakt nenapadá jedinej hráč, co by snesl přísnější měřítka.

A na zklamanou lavičku bych klidně posadil hned vedle Mourinha i Hiddinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Willian by snad i ty přísnější měřítka snesl...otázkou ale je, zda měl doopravdy dobrou sezonu a nebo jestli všichni ostatní hráli tak tragicky že on vynikl i s průměrným výkonem.

Reagovat
Spasitel

Jediný sa snažil s tým dačo robiť možno ešte Zouma nebol až tak zlý ale sám v obrane veľa spraviť nemohol

Reagovat
Manik...

Zouma nebyl špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ta druha moznost. Vzdyt on za celou karieru nedal vic jak 5 golu v lize za sezonu a to proste na to, ze hraje kridlo, nejde. Navíc poslední zapasy je priserny a nase hra je o mile daleko vepředu, když je ve forme hazard, nez když je ve forme Will.

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, ale Willian 3/4 sezóny průměrně rozhodně nehrál. Hlavně na začátku sezóny byly ty jeho výkony nadstandardní/skvělý a ano, protože všichni ostatní hráli úplný hovno, vyniklo to o to více.

Gólovej nikdy extra nebude, střílet nikdy extra hodně nebude, stejně tak je pravda, že Hazard je lepší hráč, který když je ve formě, na hru má daleko větší vliv. Ale to poslední je prostě fakt, naopak ty první dvě věci představují charakteristiku hráče, kterou je prostě potřeba akceptovat.

Reagovat
vodka

Willian mi připomíná trochu upgradovanější verzi Park Ji-Sunga

Reagovat
Svatej

Hlavně mě zaráží, že ti dva se ve formě ještě za ty společný roky nepotkali a to mi hlava nebere. Pokaždý nás táhne jen jeden z nich a já si furt představuju, jak by bylo krásný, kdyby hráli v top formě oba najednou

Reagovat
vitasrp

Ke konci loňský sezóny byl třeba Eden v tý svý super formě a Willian mu velkem obstojně sekundoval, v tom období neodehrál vůbec špatný zápasy.

Reagovat
Svatej

vidíš, to mi uniklo. Každopádně je to za tu dobu, co jsou v klubu oba dva, hrozně málo

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže prostě jestli z celého základu musíme spoléhat, že dá gol buď Costa nebo Hazard, tak nemáme šanci na nějaký úspěch dlouhodobě.

Reagovat
Svatej

Willian, Zouma a pak už i vcelku Cesc, ale je to tak, celej tým fatálně sehnal. Četl jsi už o tom, jakým způsobem vedení hráčům prolmouvá do duše ? Na jejich místě bych to časem nejspíš neustál taky.

Reagovat
Hokaido

Co máš na mysli?

Reagovat
Svatej

dole jsem to popisoval a přikládal link

Reagovat
eder

V sestavě překvapení mi chybí Aloysius Paulus Maria van Gaal.

Reagovat
Zaschrona

All-Stars: DDG - Walker, Alderweireld, Huth, Monreal - Kante - Mahrez, Ozil, Payet - Vardy, Kane; Butland, Smalling, Mane, Aguero; Ranieri

Prekvapeni: Adrian - Simpson, Morgan, VVD, Fuchs - Drinkwater, Dier - Khazri, Alli, Martial - Iheanacho; Schmeichel, Blind, Lanzini, Rashford; Bilic

Zklamani: Howard - Coleman, Stones, Mangala, Baba - Matic, McCarthy, Herrera - Depay, Bony, Hazard; Courtois, Ivanovic, Herrera, Niasse; Mourinho

Takze zrejme sestavy Viti.

Reagovat
Busby babes

za Blinda. trochu me prekvapilo, ze si na nej nikdo nevzpomnel. pritom mel velmi slusnou sezonu na tom stoperovi a podle me rozhodne prekvapeni jak dobre se s tim popral

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
fenixLFC

simpson cim preboha prekvapil? ved bol asi najhorsi z celého leicesteru

Reagovat
kvasha16

ten monreal bol az taky dobry? ... btw usty, preco mas v zostave sklamani Johna?

Reagovat
Thab

Byl super, hlavně si celou sezónu držel standard někde kolem 7-8/10, až na pár zápasů prakticky neměl výkyvy.

Reagovat
Usty

Loni byl suverénně nejlepší stoper a letos byl průměrnej... Navíc na konci ta červená - to mě asi přesvědčilo dát ho tam místo Otamendiho.

Reagovat
kiciN

byl vynikajici, moc lidi ho nedocenilo a vetsina chvalila jen Bellerina, jsem rad ze tady ho kluci docenili

Reagovat
kiciN

tvole jsem jeste ozralej po tom vikendu, pisu jako tupec

Reagovat
Counter

Monreal je takový náš nový Sagna - unsung hero, který hraje dobře tak konstantně, že to člověku ani nepřijde a jaksi už s tím automaticky počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

All star: De Gea - Walker, Alderweireld, Huth, Fuchs - Mahrez, Kante, Dembele, Ozil - Kane, Vardy

Prekvapenie: Butland - SImpson, Morgan, Cook, Pieters - Payet, Drinkwater, Alli, Albrighton - Origi, Rashford

Sklamanie: Mignolet - Richards, Stones, Lescott, Rahman - Depay, Toure, Fabregas, Hazard - Bony, Benteke

Reagovat
kiciN

Golman jednoznacne Lloris, do zakladu misto Ozila treba Eriksen, Dier na beka a Vertongen na stopera....jenze ti jsou ted v kanalu vlastne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si trapos, na co reagujes na mna s tymto?

Preco by boli v kanale? Pretoze skoncili na 3. mieste?

Reagovat
kiciN

nevim, porad nechapu jak jste mohli dosrat tak moc ty posledni kola, to je fakt na DVD...

Reagovat
smazaný uživatel

Niekolko dovodov:

1, suspendovani klucovi hraci Alli, Dembele

2, nedostatok skusenosti - mlady kader

3, strata motivacie po remize v Chelsea a definitivnom konci boja o titul

4, uzky kader a unava na konci sezony

Reagovat
Jardin

Reagovat
13

Mignolet fakt není zklamání.

Reagovat
cristiano.K.

golman s nejvíce vychytanými nulami za rok 2015

Reagovat
cink

Ustohal s prstem v nose

Reagovat
Mastný Chobot

máš foto?

Reagovat
Heisenberg

Obligatorní Howard

Zajímavý, jak fantomas a víťa v porovnání s PFA vyměnili krajní beky za protějšky z Arsenalu/Spurs, s čím úplně souhlasím, Bellé měl sice záblesky geniality, ale celkově mi i v rámci týmu vychází hůř než Nacho, který až na březen-duben odehrál celou sezonu výborně.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fantomas

Tak souhlasíš nebo nesouhlasíš?

Reagovat
kiciN

Jesse Pinkman approved

Reagovat
smazaný uživatel

A co MATĚJ VYDRA?

Reagovat
smazaný uživatel

On ani tak nie, ale u Kozaka to bolo tesne.

Reagovat
smazaný uživatel

David de Gea byl lepší než Čech?

Reagovat
eder

Ne. Ale nemá za sebou tak silnou lobby.

Reagovat
madridcan

Predbezne kurzy na novu sezonu- City 2,75, Chelsea 6, Arsenal 6,7, United a Tottenham po 8, Liverpool 10, Leicester 27

Z toho sa celkom da vyberat. Chelsea, United a pripadne Liverpool mozu vyuzit, ze nehraju Ligu Majstrov. Som zvedavy na posily. Tu najviac verim Contemu. Skoda, ze v zlom time...

Reagovat
Elbow

Liverpool bude hrát Ligu Mistrů..snad

Reagovat
13

pripadne.

Reagovat
cristiano.K.

nn snad

Reagovat
Mastný Chobot

heh, na City smiešne malý na to, ako ten tím potrebuje prestavať od základov, za mňa v momentálnej situácii najväčší favoriti Chelsea a United, ak vyhodia LVG

Reagovat
Svatej

Ti United ještě spadnou níž, až vymění manažera.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, 27 sice není 5000, ale je třeba to naložit, dokud pořád vyhrávají... to je zdarma

Reagovat
Svatej

Četl jste už to, co říkal Ancelotti o Abramovičovi ? Jsem z toho vcelku v šoku, celkově z jednání, který náš klub předváděl během a na konci Carlova angažmá.

Jestli jak hráčům, tak trenérovi dělá vedení, včetně Romana, tohle, tak se není čemu divit, že hráči pod takovou dekou hrají tak jak hrají.

Reagovat
eder

Co čekat od ruského mafiána...

Reagovat
Svatej

Tyhlencty kecy mě moc zajímaj.

Reagovat
eder

To je dobře. Jen si rozšiřuj obzory.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošleš link na ten rozhovor?

Reagovat
Svatej
Reagovat
vitasrp

Mě už tohle po přečtení autobiografie Drogby nepřekvapuje, ten tam totiž psal, že když šly výsledky do kopru (za Scolariho a pak Ancelottiho), tak ti nespokojení hráči začali chodit za vedením a na trenéra donášet, že dělá špatně tohle a tamto. Ancelotti prej byl největší gentleman, se kterým kdy pracoval, nicméně to mu ke konci paradoxně uškodilo.

Teď pod Contem to ostatně bude to samý, dokavaď tam prostě budou fungovat dva tábory (trenér x vedení), tak se žádnou dlouhodobou spolupráci nastolit nepovede. Trenér by měl být ten nejvyšší a s výkonným ředitelem být na jedný lodi. Nespokojenej hráč by pak neměl mít jinou možnost, než buď jít za trenérem, nebo být zticha. U nás ale může jít za Emenalem nebo Abrou, což je pro jakýhokoliv kouče pěkně nepříjemný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš letní přestupové období? Jaké reálné posily se ti zdají?

Reagovat
Svatej

To je něco šílenýho. Nejhorší je, že mě už moc nenapadá, kdo by teď dělal dusno, koneckonců z toho jádra, který tu bylo předtím i nedávno je tu hlavně Terry, Mikel a Ivanovič, nikdo tu déle není a představa, že náš kapitán podráží trenéry a jede s hráčema v týhle hře o moc, mě dost děsí a vytáčí.

Celkově je toho v tom klubu špatně mnohem víc, než jsem si kdy představoval. Aby majitel dával hráčům a trenérovi ultimáta před zápasem a navíc si následně hráči zachraňovali vlastní prdele práskáním na ostatní, to všechno je strašně špatně a takovej zvyk se těžko jentak vymýtí. Nehledě na tu komunikaci uvnitř klubu. Jsem z toho prostě dost vyděšenej.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt myslíš, že Terry je taková kurva a donášel by na trenéra?

Reagovat
Taiger

Trocha se divím, že se Antoniovi (WHU) objevil jen jednou a to jen na lavičce. Však většinu času strávil na postě RB (i když on ten RB prostě není) a 15 kanadských bodů za sezónu je prostě neskutečných. Vlastně i Noble tam celkem chybí. Oba se měli objevit i v nominaci na Euro, hodně jsou opomenutý WHU hráči na to, že měli neskutečnou sezónu.

Reagovat
Taiger

Antonio**

Reagovat
fenixLFC

pokial si dobre pamatam, tak Antonio nehral celu sezonu na bekovi, az niekedy ku konci

Reagovat
Counter

Do zklamání se mohli v klidu dostat i Ox s Ramseym, oba letos zaostali za očekáváním výrazně.

Reagovat
fantomas

Ox mohl zklamat maximálně deluded fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fantomas

Já si od něho třeba slibuju minimum no, protože mu bůhvíjakej potenciál nepřisuzuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ted bych uz i mozna souhlasil, ale pred sezonou to podle me jeste porad nebylo zas tak obvious

Reagovat
Counter

Tak zas od oblíbence Aarona bys měl ale čekat divy.

Reagovat
fantomas

Oblíbenec Aaron byl často hranej mimo svou pozici a často se taky speciálně tady démonizoval. Na zklamání tam byli větší adepti rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

no tento rok on hral asi horsie v strede ako napravo..hlavne po tom cazorlovom zraneni bol pre mna osobne v strede dost velkym sklamanim

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Heh no Ramsey bol ukludne od nas jeden z najhorsich zaloznikov a Cazorlu ani zdaleka nenahradil. Pre mna teda sklamanie sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemůžeš myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

ok. chápu, jak si to obhájíš. ale stejně.. měl tam být jednoznačně, když nad tím tak uvažuju

Reagovat
fantomas

U sestavy zklamání fakt neexistuje žádný "jednoznačně"

Reagovat
smazaný uživatel

jak bylo napsáno dole: Ox byl tak neviditelný, že jsem si na něj nevzpomněl ani při tomto..

Reagovat
Hokaido

Ox byl tak neviditelnej, že jsem na něj zapomněl i já jako jeho vrchní hater.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey zas také sklamanie nebol, navyše dal dôležité góly Tottenhamu a Liverpoolu

Reagovat
Counter

Tak vždycky je to odvislé, co od toho hráče čekáš. Ne že by hrál vyloženě špatně, ale pro mě to zklamání bylo.

Reagovat
pa3ce

Tiež to mám rovnako

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to tam jednoznačně nezařadil. každopádně po Giroudovi hráč, kterej mě nejvíc pije krev.

Reagovat
fenixLFC

inak nejaku zmienku/prekvapenie si zasluzi aj long pretoze v sotone patril minimalne na jar medzi najlepsich, ked nie rovno najlepsim hracom. a navyse konecne zlomil to svoje ligove maximum a potreboval na to menej zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp: La Liga the best in the world

Reagovat
vladis271

Klopp out

Reagovat
smazaný uživatel

Usty to trefil paradne fantomasovo ignorace Vardyho a zarazeni stejne hracu MU jako Leicesteru do sestavy roku je do oci bijici.

Reagovat
fantomas

Ignorace se projevuje tak, že je na lavičce za jedinym útočníkem, co byl v týhle sezoně lepší? Dohromady jsou z těch 15 hráčů čtyři z Leicesteru, jinak nevidim důvod, proč neocenit nejlepší defenzívu v lize. A koneckonců kdyby se nezranil Butland, na 99 % bych ho měl v základu (resp. měl sem ho tam do jeho zranění).

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží jestli počítáš náhradníky nebo ne. Já ne, 11ka je jenom jedna, na trávník nevyběhne, takže nebude ani střídat. Jestli byl lepší Vardy nebo Kane se asi rozsoudit nedá, ale hrát na dva útočníky není přežitek. Mohls ho dát aspoň do překvapení, ten nepatří na lávku. Jako 3 Tottenham, 2 Arsenal, 2 MU, 2 Leicester to uplne nevystihuje letosni sezonu.

Reagovat
fantomas

V překvapení sem ho nějakou dobu měl, ale já teda zase lavičku v all-stars vnímám jako víc než základ v překvapení. Ze stejnýho důvodu tam mám Alliho. Hrát na dva útočníky by se dalo, ale byla by nuda mít třikrát stejný rozestavení a stejnou zálohu s útokem, nebo ne? De Bruyne si aspon tu jednu zmínku zaslouží, bez přihlédnutí ke zranění byl naprosto dominantní v podstatě bez výpadku.

Reagovat
fantomas

A podle mě to teda tu sezonu celkem v pohodě vystihuje. Oba z MU sou do defenzívy, oba tam prostě patří. Nezapomínal bych na to, že Leicester měl v první půlce sezony tu defenzívu všelijakou. Leicester tam má ode mě dvě nejvýraznější individuality imo, zbytek byl do značný míry kolektivní výkon, kterej je dál vyjádřenej 2x lavičkou v all-stars, 2x základem v překvapení a jednou lavičkou v překvapení. Podle mě fér.

Reagovat
smazaný uživatel

11 sezony: DeGea - Rose, Alderwireld, Huth, Fuchs - Payet, Kante, Mahrez, Özil - Vardy, Kane.

Překvapili: Gomes - Clyne, Van Dijk, Morgan, Van Aanholt - Lanzini, Alli, Kante, Coutinho - Rushford, Deeney

Propadli: Howard - Ivanovic, Demichelis, Stones (Jagielka, Baines), Moreno - Wallcott, Schneiderlin, Hazard, Depay - Sterling, P. Cisse

Reagovat
El-Pistolero-68

NEJ: De Gea - Sagna, Alderweireld, Huth, Monreal - Mahrez, Kanté, Özil, Payet - Vardy, Kane. Čech - Smalling - Eriksen - Agüero. Manažer: Ranieri.

PŘEKVAPILI: Schmeichel - Walker, Morgan, Van Dijk, Fuchs - Drinkwater, Dembelé, Alli, Lamela - Iheanacho, Rashford. Adrián - Simpson - Delph - Martial. Manažer: Pochettino.

ZKLAMALI: Courtois - Zabaleta, Ivanovic, Cahill, Darmian - Hazard, Matić, Pedro - Depay, Benteke, Rooney. Guzan - Otamendi - Schneiderlin - Costa. Manažer: Mourinho.

Reagovat
El-Pistolero-68

A nejak mi vypadl De Bruyne, koukam. Tak misto Eriksena.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na vás všechny otázku. Proč Otamendi všechny zklamal? Hrál každý zápas, byla na něm založena obrana City, jako jediný v tý obraně něco dělal. Kompany na začátku sézony byl dobrej, pak byl furt zraněnej a už nehrál dobře. Mangala a Demichelís no comment. Takže jediný Otamendi hrál dobře, a vás všechny zklamal? WTF!?

Reagovat
eder

Citizens dostali nejvíc gólů z Top5, to příliš nesvědčí o suverénní obraně. Otamendi prostě nedokázal převzít roli leadera namísto zraněného Kompanyho a prostě všechny, ale úplně všechny zklamal. Smiř se s tím, hochu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Cekalo se od nej vic, vzhledem k te cenovce. Ale verim, ze v pristi sezone uz bude slapat.

Reagovat
fenixLFC

pretoze otamendi nehral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si ho neviděl hrát. Spolu s Agüerem, nejlepší hráč sezóny v City.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

https://d2zywfiolv4f83.cloudfront.net/img/blog/2016%2f5%2fEuro-TOTS.jpg

Van Dijka teda vobec nepoznam, ale pokial tak dobre odohral tuto sezonu a pokial by mu sedel barcelonsky styl(je to Holandan), tak by som ho aj bral.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele