All-Stars Premier League 2010/2011

24.05.2011, 14:50
Aktuality
Zaujalo nás
Tak se nám rok s rokem sešel, a jsme tu zas! I když se tu už objevila jedna all-star sestava od kolegy Martina Hájka, stálí redaktoři sekce Premier League, Ondřej Holzman a Tomáš Daníček, se nemohou nechat zahanbit a přicházejí se svou pravidelnou rubrikou také. Znovu i s bonusy v podobě jedenáctek plných zklamání či překvapení. Tak nažhavte své klávesnice a diskutujte!

All-Stars Premier League

Jestli jsme si za ty tři předchozí ročníky, kdy redakce své nejzářivější jedenáctky zveřejňuje, na něco mohli zvyknout, byla to všeobecná "nedorozumění" mezi oběma sestavovateli. Dnes však mohu nejspíš říci, že jste svědky jaksi nejvyrovnanějších all-stars, jaké jsme tu kdy měli. Vždyť jenom v obraně se Ondra s Tomášem shodli na třech místech (Vidić, Kompany a Baines), k tomu shodně ukázali i na další tři borce a zároveň zvolili dosti podobná rozestavení s jediným útočníkem. K tomu jsem nepřipočítal náhradníka Parkera a manažera Fergusona, který letos dovedl své Ďábly k rekordnímu 19. titulu a konkurenci mohl mít snad jen v "jarním" Ancelottim. Závěrem bych poukázal na dva zajímavé fakty - že dáme-li dohromady obě jedenáctky, "až" třetí Manchester City v základu reprezentuje hned šestero fotbalistů, zatímco vicemistra ze Stamford Bridge ani jediný! Místo naopak v obou případech vyzbylo pro Adama ze sestupujícího Blackpoolu a aspoň mezi náhradníky má pak svého zástupce i poslední West Ham. Pěkné paradoxy!

Ondřej Holzman (4-3-2-1): Edwin Van der Sar (ManUtd) - Bakary Sagna (Arsenal), Vincent Kompany (ManCity), Nemanja Vidić (ManUtd), Leighton Baines (Everton) - Yaya Touré, Nigel De Jong (oba ManCity), Charlie Adam (Blackpool) - Rafael Van der Vaart (Tottenham), David Silva - Carlos Tévez (oba ManCity); manažer Sir Alex Ferguson (ManUtd)

Náhradníci: Petr Čech - Branislav Ivanovič (oba Chelsea) - Scott Parker (West Ham) - Robin Van Persie (Arsenal)

Tomáš Daníček (4-2-3-1): Joe Hart (ManCity) - Rafael da Silva, Nemanja Vidić (oba ManUtd), Vincent Kompany (ManCity), Leighton Baines (Everton) - Charlie Adam (Blackpool), Jack Wilshere - Samir Nasri (oba Arsenal), David Silva (ManCity), Nani (ManUtd) - Carlos Tévez (ManCity); manažer Sir Alex Ferguson (ManUtd)

Náhradníci: Edwin Van der Sar (ManUtd) - Bakary Sagna (Arsenal) - Scott Parker (West Ham) - Dimitar Berbatov (ManUtd)

"Překvapená" jedenáctka

Tuhle kategorii lze pracovně nazvat jako Holzmanovo splácení dluhů vůči Daníčkovi. Samozřejmě s velkou nadsázkou, ale nelze si nevšimnout, že zatímco Tomáš neváhal Naniho, Wilsherea i Rafaela zařadit rovnou mezi největší hvězdy ligy, Ondru tyto tváře zatím "jenom" příjemně překvapily. Také tady nicméně najdeme pár shod, i když tentokrát vůbec ne v obraně, kde se naopak jeden redaktor druhému netrefil do vkusu ani jednou. Styčné body bychom místo toho našli v bráně, kde letos čaroval brankář exotického původu Ali Al-Habsi, na postu defenzivního záložníka, kde si nejen intenzivním sbíráním žlutých karet říkal o pozornost Cheick Tioté, a také v útoku - tam si srdce obou redaktorů získala dvojice Odemwingie-Hernandéz. Tomáš Daníček však ve skutečnosti nevsadil jenom na dva čistokrevné forvardy, na křídlo se totiž pod jeho taktovkou musel uklidit i Daniel Sturridge, který ovšem na hostování v Boltonu u kraje často hrával. Na manažerské křeslo usedl v jednom případě "král Kenny", jenž celé jaro úspěšně tahal z bryndy slavný Liverpool, a v tom druhém Roberto Martínez, který naprosto senzačně zachránil mnohými dávno odepisovaný Wigan.

Ondřej Holzman (4-4-2): Ali Al-Habsi (Wigan) - Rafael da Silva (ManUtd), Škrtel (Liverpool), Robert Huth (Stoke), Benoit Assou-Ekotto (Tottenham) - Nani (ManUtd), Ramires (Chelsea), Cheick Tioté (Newcastle), Jack Wilshere (Arsenal) - Javier Hernandéz (ManUtd), Peter Odemwingie (West Bromwich); manažer Kenny Dalglish (Liverpool)

Náhradníci: Ben Foster (Birmingham) - Martin Kelly (Liverpool) - Matt Jarvis (Wolverhampton) - D. J. Campbell (Blackpool)

Tomáš Daníček (4-4-2): Ali Al-Habsi (Wigan) - Martin Kelly (Liverpool), Chris Smalling (ManUtd), Phil Jones (Blackburn), José Enrique (Newcastle) - Luke Varney (Blackpool), Cheick Tioté (Newcastle), Stuart Holden (Bolton), Daniel Sturridge(Chelsea/Bolton) - Javier Hernandéz (ManUtd), Peter Odemwingie (West Bromwich); manažer Roberto Martínez (Wigan)

Náhradníci: Wojciech Szczesny (Arsenal) - Míchel Salgado (Blackburn) - Park Ji-Sung (ManUtd) - Demba Ba (West Ham)

"Zklamaná" jedenáctka

Tyto výběry bývají nejrozmanitější a letošek není výjimkou. Ondra se tu s Tomášem sešel pouze dvakrát, a to zrovna při oblíbené "popravě" liverpoolských. Na nevydařený podzim v podání Reds totiž dohromady dojeli hned čtyři hráči, a to ještě nepočítám Fernanda Torrese, který se v Holzmanově sestavě objevil daleko spíš za jarní rozpačité výkony v dresu Chelsea. Ondřej to pak navíc pořádně spočetl fotbalistům Arsenalu, do jehož řad sáhl hned třikrát (včetně Almunii, který se spokojil jen s lavičkou), zatímco Tomáši se příliš nelíbila představení vybraných Kohoutů, které jmenoval dokonce čtyřikrát (opět včetně brankáře Gomese mezi náhradníky). Obzvlášť zajímavá je pak degradace Michaela Dawsona, kterého loni Daníček začlenil mezi nejzářivější hvězdy soutěže, aby jej letos tento anglický reprezentant poněkud zklamal. Na chlup stejným úpadkem si mimochodem na Ondrově straně prošel James Milner. Mezi manažery-odpadlíky pochopitelně dominoval Avram Grant, jenž se s West Hamem záchraně prakticky nikdy ani nepřiblížil.

Ondřej Holzman (4-4-2): Heurelho Gomes (Tottenham) - James Perch (Newcastle), Sébastien Squillaci (Arsenal), Joleon Lescott (ManCity), Paul Konchesky - Joe Cole (oba Liverpool), Tomáš Rosický (Arsenal), Stephen Ireland (Aston Villa/Newcastle), James Milner (ManCity) - Fernando Torres (Liverpool/Chelsea), Robbie Keane (West Ham); manažer Avram Grant (West Ham)

Náhradníci: Manuel Almunia (Arsenal) - Stephen Crainey (Blackpool) - Michael Essien (Chelsea) - Jermain Defoe (Tottenham)

Tomáš Daníček (4-4-2): Jussi Jaaskelainen (Bolton) - Vedran Ćorluka, Michael Dawson (oba Tottenham), Jonny Evans (ManUtd), Paul Konchesky (Liverpool) - Joe Cole, Christian Poulsen (oba Liverpool), Mikel Arteta (Everton), Milan Jovanovič (Liverpool) - Mauro Boselli (Wigan), Jermain Defoe (Tottenham); manažer Avram Grant (West Ham)

Náhradníci: Heurelho Gomes (Tottenham) - Patrice Evra (ManUtd) - Martin Petrov (Bolton) - Edin Džeko (ManCity)

Autor: Tomáš Daníček, Ondřej Holzman

Komentáře (1123)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sice bych dal Hernandeze místo Teveze z překvapení do TOP, ale jinak sympatické výběry.

Reagovat
smazaný uživatel

Cheick Tiote

Reagovat
smazaný uživatel

to tu zas budou hádky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s terrym souhlasim skoro ve vsem. Vic, nez s hefym

Reagovat
fantomas

Tak já si sem hodim tu svou, ještě sem ji nikam nedával. Ať vim, jak sem na tom u tebe já.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně by to chtělo zápas mezi nejlepší 11 PL a PD, myslím, že tento rok by o vítězovi nebylo pochyb, téměř na všech postech má PD lepšího hráče

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fantomas

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti vazne rikam, ze by se Busquets nestihal drzet za rypak

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by tam Sušenka nemusel být..

Reagovat
Kenneth

To by tam nejdřív musel hrát.

Reagovat
Error

Reagovat
Placebo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by taky v té Top sestavě letos nebyl

Docela mě zaráží, že dost často se ozývají fanoušci ManU, když v jejich týmu hrál největší simulant všech dob a několik diverů tam mají i ted

Reagovat
Swarley

jediný diver je u nás Nani a navíc máme v týmu jednoho frajera, který proti simulantům bojuje vlastníma rukama...

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok má Barcelona více adeptů na simulanty a divery než byli v ManU za celou historii...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, a to proti Barce nic nemám hrají tam vynikající hráči, kterým to kazí parta simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak...já vždy měl rád její hru, v poslední době ještě víc...a to jsem nezaujatý mírný fanoušek Realu...přesto se mi ta hra líbila, ale za poslední dva měsíce se mi zhnusila, VŠEM Z BARCELONY SE OMLOUVÁM, CHYBÍ VÁM JEN RONALDO A DÁTE DIVADELNÍ SOUBOR!

Reagovat
vladis271

bohužiaľ proti vlastným nie

Reagovat
naheCZ

jo ale takoví rozdíl: 11 PL je tvořena hráčema z několika týmů, 11 PD by byla jen z hráčů dvou týmů (Barca a Real)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A pointa?

Reagovat
kiwwi

ze PD je sracka liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tady jde vidět,že i tady na EF nemá PD šanci v oblíbenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

když je to pod článkem PL...

Reagovat
miky10

Reagovat
Side

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Tak či tak je fakt, že týmy z té sračkovské PD natírají prdel týmům z té božské PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Atletico porazilo Fulham a Real se vytahl na Tottenham, klobouk dolu pred silou PD

Reagovat
Counter

Když Barcelona porazila Arsenal o gól víc než Arsenal ji znamená, že všechny týmy PD natírají prdel všem týmům PL?

Reagovat
Infi

Hej no, nečteš trošku mezi řádky? Nejspíš fandíš Arsenalu, nebuď vztahovačný

Reagovat
Counter

Vztahovačný je tvůj komentář, označit za fakt, že všechny šp. kluby s přehledem poráží ty anglické...

Reagovat
Infi

Já napsal všechny? Nejsi divný?

Reagovat
Counter

Kluby z PD natírají prdel klubům PL... Tohle opravdu není zrovna vymezené, předpokládat, že to myslíš všeobecně mi přijde jako jediné logické vysvětlení.

Reagovat
Infi

Nenapadlo tě, že to možná myslím jako vzájemné zápasy v LM a EL?

Reagovat
Counter

Takže na čem tuhle teorii stavíš? Na Barceloně x AFC, Atléticu x Fulhamu a Realu x Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

A nejdou tak trochu z týhle ligy hlasy, že je jedno jak se vítězství dosáhne, hlavně že se dosáhne? Arsenal byl slaboučkej, nač mu dávat víc branek, když nedokáže vystřelit na branku?

Reagovat
kubys

Tady jde vidět, jací jsou v Barce sráči, když z 0 střel dostanou gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět, že mají k soupeři úctu a chtějí mu dát alespoň šanci..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Barcelona dosáhla vítězství, zaslouženě, ale pouze těsným výsledkem a po velkém boji. Arsenalu to nijak dominantně nenatřela.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus když hráli v deseti a to ještě málem postoupili, nebýt nešťastného zpracování Bendtnera

Reagovat
Infi

Dominantně nenatřela? V druhém zápase Almunia chytil 4 góly a Arsenal se pomalu nedostal za půl.

Reagovat
Counter

Ano, v druhém poločase druhého zápasu jste byli dominantní, když Arsenal dohrával v deseti po nezaslouženém vyloučení Persieho. Obecně ale u tohoto střetnutí nemůžeš dojít k jinému závěru než že to bylo poměrně vyrovnané, Arsenal předvedl zvlášť doma velmi dobrý výkon a na postup se Barcelona pořádně nadřela.

Reagovat
Infi

Když ty vytahuješ - podle tebe nezasloužené - vyloučení Persieho, tak já vytáhnu například ten neuznaný regulérní gól Messiho na 0:2 Pak už by nebylo o čem

Reagovat
Counter

Rozdíl bych viděl v tom, že vidět regulérnost Messiho gólu bylo na hranici lidského vnímání, zatímco u Persieho vyloučení to měl Bussacca jako na talíři, a přesto se zachoval tak, jak se zachoval.

A nemůžeš vědět, že by nebylo o čem, zvlášť s přihlédnutím na minulý rok :)

Reagovat
Swarley

to máš pravdu, natírají...ale možná tak olejíčkem, protože jim to týmy z PL nakázaly...

Reagovat
Infi

Očividně to stačí

Reagovat
Chazy

Tojo, speciálně když jejich adepta na CHL porazí Bolton, kterej v PL bojuje o záchranu. A pokud vím, tak to PL měla asi 3 roky po sobě 3 semifinalisty v CHL. Zatímco PD ani nemá třetí tým.

Reagovat
Infi

Já o voze, ty o koze.

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto z té ligy je nejuspěšnější tým historie i současnosti, zajímavé

Reagovat
Chazy

To je tím, že tam nemaj konkurenci a liga je pro ně 36 zápasovej trénink. To se pak hraje v Evropě.

Reagovat
Hai

Reagovat
Josifek

Že se nestydíte, palcuje tu svýho největšího hnupa, kterýmu se běžně vysmíváte, a přitom ten lojza píše ještě větší kktinu než normálně v diskuzi pod PL...

Reagovat
Swarley

nevim co se tu proti kiwwimu rozjelo...je pravda, že má svůj dost osobitý styl vyjadřování a neříkám, že vždy k ostatním příjemný, ale povětšinou má pravdu

Reagovat
Chazy

To je z těch mejch hádek z dřívějška s ním .. ale on často pravdu nemá a často je fakt hroznej blb. Ale stejně sem už patří.

Reagovat
mithro

a hlavne je to internetova diskuzia, zas sa tu niekt beru az moc vazne

Reagovat
Josifek

Já ho v podstatě ani neznám, ale co jsem zběžně prolétl pár diskuzí okolo PL, tak tam byl často zdejší "PL šlechtou" označován..

Reagovat
nani92

možno to je hňup, ale v tomto má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
fantomas

Že PL je kvalitnější liga než PD.

Reagovat
miky10

lepší než kiwwi

Reagovat
naheCZ

Jednoduše taková, že v PD jsou dobrý jen 2 týmy, v PL víc, tudíž je PL kvalitnější liga než PD

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplně jedno, TOP 11 prostě, je jedno z kolika týmu by byla poskládána

Reagovat
kiwwi

aj na poste brankara a manazera vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jen proto, že je tam málo hráčů Arsealu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

...nikdo z Arsealu

Reagovat
soukup

souhlasím, PL by to stejně na výhru ukopala

Reagovat
smazaný uživatel

z PD beres tu zostavu,ktora sa tu dneska objavila v expreskach?a ked ano,tak z PL beres ktoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Iker nebo Valdés

Alvés-Pique-Pepe-Marcelo

Xavi--Xabi--Iniesta

Ozil - CR - Messi (rotování mezi všemi třemi)

je mi jasný jak rádi by jste tam viděli Busquetse, ale takhle se mi to zdá celkem vyvážený, akorát Xabi a Xavi by si možná dost překáželi...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Valdés/Iker - Dani Alvés, Pepe, Piqué, Marcelo - Xavi, Mascherano, Iniesta - Özil, Messi, C.Ronaldo. Bylo by toho potřeba hodně odběhat a Xabi ani Busquets nemají takový akční rádius, jako Mascherano

Reagovat
One-Real

nebo Khedira, ten byl proti silným soupeřům letos vynikající, horší už to bylo paradoxně proti horším

Reagovat
Chazy

Omg, ale takovouhle sestavu by šlo udělat i z PL a zase by byla silnější. Tady ty allstar jsou prostě pojatý tak, že tam jsou hráči, co hráli nejvíc nad svoje možnosti. Touhletou sestavou potvrzuješ akorát to, že za pozornost stojí v PD jen dva týmy a zbytek je o ničem. Proti nim by se postavilo to nejlepší z CFC, City, MU, AFC a bylo by to silnější.

Reagovat
One-Real

že by byla silnější o tom těžko pochybuju a btw já nereaguju na tohle, jen jsem reagoval na příspěvek kdyby hráli proti sobě allstars PD a PL celkově z těch nejsilnějších hráčů tam, vím o čem je tenhle článek

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyby to byly takový sestavy, že z každého týmu může být pouze 1 hráč? Jak by vypadala ta španělská? A jak anglická?

Reagovat
soukup

Čech - Baines Samba Huth Sagna - Nani Adam Parker Jarvis - Tevez Suarez, jen ta obrana je taková béčková, šlo by to v obraně s Kompanym, RvP do útoku ale pak nevím co s RB

Reagovat
soukup

vlastně Cahill by tam mohl být

Reagovat
vodka

Čech - Baines, Samba, Vidič, Walker - N'Zogbia, de Jong, Modrič, Jarvis - Suarez, RvP

Reagovat
vodka

nebo Parker na místo de Jonga, Kompany na místo Samby....

Reagovat
soukup

nojo Modrič, no koukám, že sem nad tím moc nepřemýšlel ale skvělých sestav by se daly udělat mraky

Reagovat
smazaný uživatel

I soukupovi, já na tohle vymýšlení nejsem Španěláci jsou zticha, no...

Reagovat
soukup

i španěláci by něco vymysleli, jim asi taky jména jako Jarvis, Adam, Walker nic moc neříkají

Reagovat
vladis271

hm.... skúste pripojiť aj lavičku, inak toto je pekná myšlienka do budúceho roku na ďaľšie rozšírenie allstars zostáv.

Reagovat
vladis271

Španieli nejako zostali ticho

Reagovat
misomy6

kameni(espanyol)- capdevila LO (villarreal), botía SO (gijón), henrique SO (santander), miguel torres PO (getafe)- piatti LZ (almeria),banega SZ (valencia),javi martinéz SZ(bilbao), messi PZ (barcelona)- ronaldo SU (real), aguero SU (atletico) myslim ze anI PD sa nema za co hanbit, a to sa mi nevosiel navas alebo baptista ktory v malage mal dobru sezonu

Reagovat
Bayern +

Na hrotu někdo lepší než Tevez?

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez toho naběhá tolik co Berbatov za sezónu....možná zkusti Rooneyho, ale ten zase nepředvedl nic moc tuhle sezonu...

Reagovat
Chazy

Berbatov má často za zápas naběháno 10km.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já nemyslel, to co se mu počítá už od domu!

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Obě TOPky fakt hrozný, to se nezlobte...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, mel by tam byt Cech, Terry, Luiz, Cole, Lampard, Ramires a Drogba

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

já komentuju ironii příspěvku hrubase, ne to, že tam měli být

Reagovat
smazaný uživatel

nevysvětluj, chytřejší pochopí

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Evra zklamání ? Až na dva,tři zápasy bych neřekl teda..

Reagovat
fantomas

Taky je jen na lavičce. Ale nejhorší sezonu za poslední roky měl stoprocentně, proto tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas pravda no,s tou nejhorší sezonou..

Reagovat
vitasrp

Evra byl na svoje poměry letos opravdu slabší, jako zklámání se jeho výkony označit určitě dají..

Reagovat
kiwwi

stale patri medzi top LB ligy, ale ak to porovnas s inymi rokmi, tak tato sezona mu fakt nevysla podla uplne najlepsie

Reagovat
niflheim

Evra byl dneska hodně pozadu za svými normálními výkony. Nebyl tak stabilní, jak se od něj čekalo.

Reagovat
fantomas

Čutal sis s nim na plácku, jo?

Reagovat
niflheim

...až teď jsem si toho všimnul

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Pěkně fantomasi

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

DJ jen na jedný lavičce mezi překvapeníma? ten by měl být v každé sestavě třikrát, jaký je to překvapení

Reagovat
terry

Já jsem rád, že jsem si na něj vůbec vzpomněl. Pak jsem ho ale nemohl vynechat.

Reagovat
RC

Ani jedna se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Al-Habsi - Assou-Ekotto, Vidic, Kompany, Walker - Yaya Toure - Adam, Nolan - Giggs, Kuyt (vd Vaart) - Tevez

Reagovat
fantomas

Nolan. Walker tam taky jen za jaro být nemůže, Giggs vlastně to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo měl sem tam Wilshera a asi by si to zaslouzil, ale Nolan hral neuveritelne ve stredu hriste a jeste pridal spoustu golu takze jasna volba a co se tyce Walkera tak je to jednoznacne, idkyz Baines mel taky super sezonu! A Giggs za to co predvadel v jeho letech? ten tam byt musi Jinak sem tam mel v zaloze na krajni posty Dempsey, Nani, Bale, NZogbia a Park. Tam je velky pretlak a vsechny tam dat nemuzu. Utok by sel jeste Hernandez a nebo Odemwingie

Reagovat
smazaný uživatel

za Giggse

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pěkně, Baines

Reagovat
Arbiter

skvely vyber, terry

Reagovat
miky10

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bezte nekam tevez hral suprove hernandez je oproti nemu nic

Reagovat
kiwwi

mozno ratali len hracov, ktori budu hrat PL aj dalsiu sezonu

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

To asi ne, když je Tévez v obou all-stars.

Reagovat
soukup

a proto je tam Edwin

Reagovat
kiwwi

chytate za slovicka

Reagovat
soukup

to je moje nejoblíbenější činnost na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes zklamání víceméně už od přestupu do tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se zeptat, v čem zklamal Džeko?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis zaostal za ocekavanim

Reagovat
fantomas

Mě teda vyloženě zklamal. Byl úplně srovnatelný s Adebayorem v době, když odcházel do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Me tim treba potesil

Reagovat
fantomas

Jo, tak to je už otázka. Já proti jeho přestupu byl od začátku, takže sem v tom vlastně s tebou.

Reagovat
vodka

slabý ve vzduchu, nedůrazný ve vápně, celkově neviditelný....

Reagovat
smazaný uživatel

v očekávání?

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě ale Jovanović dopadl dle předpokladů...

Džeko dal sice jenom 2 branky, ale přišel do nového prostředí z ligy, kde obvykle padá hodně gólů a poměrně často dostal pouze několik minut na hřišti...

Reagovat
fantomas

Hned osmkrát hrál v základu, první tři zápasy taky. A absolutně se nechytal. Nevyhrával vzdušný souboje, nepodržel balon, nezakončil, vůbec nic. Jako otrávenej Ade na odchodu. Čekalo se od něj mnohem víc, "v právu" na adaptaci seš v City max. ty tři první zápasy. A on dostal navrch minimálně dalších pět, plus něco v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
kiwwi

presne...mna napr. vobec nesklamal, odzaciatku som vedel ze na to nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

u sestavy zklamání souhlas s fantomasem, až na čorluku, horší se mi zdál teda Hutton a Perch 100%. Jinak bych tam přidal Carltona Colea, který hrál většinou katastroficky...

Reagovat
fantomas

U Perche je ale otázka, co se u něj dalo čekat. A Huttona sem nikdy nemusel a nikdy sem mu nepřišel na chuť, takže prakticky ten samej případ jako Perch. Zato u Ćorluky sem tak trochu čekal, že by se konečně mohl v tom Tottenhamu chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

all star: van der Sar - Sagna, Kompany, Vidić, Baines - Yaya, Wilshere - Nani, van der Vaart, Tévez - van Persie

překvápko: Szczesny - Rafael, Koscielny, Jones, Kelly - Adam, Tioté, Wilshere - Silva, van der Vaart - Chicharito

propadák: Gómes - Bosingwa, Boateng, Squillaci, Evra - Essien, Lampard, Milner - Anelka, Torres, Malouda

Reagovat
miky10

celou Chelsea dej do toho zklamání třeba

Reagovat
Kenneth

Divím se že nedal českého mozarta do all star.

Reagovat
terry

Malouda.

Reagovat
smazaný uživatel

úvod měl fantastickej, ale převážně byl tragickej. Přitom vloni snad nejlepší hráč celé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Koscielny je tam jako nepříjemný překvápko?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpříjemnější

Reagovat
soukup

takže jsi čekal, že kupujete totálního tragéda a jsi příjemně překvapen že v PL patří k lehkýmu nadprůměru, tak to pak beru

Reagovat
smazaný uživatel

Totálního tragéda z něj děláte jen vy "tvrďáci" a fanoušci nakopávané, jinak je to velmi kvalitní stoper a já jsem s ním maximálně spokojen

Reagovat
soukup

ale já z něj nedělám totálního tragéda, kdyby sis to pořádně přečetl, tak píšu, že je to lehký nadprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem to pořádně, ale lehký nadprůměr to rozhodně není. Už nyní patří mezi špičku ligy

Reagovat
kiwwi

uz som to raz pisal, ale u teba nikdy neviem ci srandujes, alebo to myslis vazne

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Dyt už když k nám přicházel, tak si v něm viděl hvězdu beztak...tak jak tě mohl takle překvapit?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nepřekvapil, ale ty sestavy nepíši pro sebe ale pro plebs

Reagovat
fantomas

Tak plebs on ale taky nepřekvapil, jak tak koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to šupáci

Reagovat
soukup

plebs tomu nerozumí to jsou tvrďáčtí burani od kostilamačů, Laurant je spíš pro vyšší vzdělanější třídu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Laurant je ztělesněná elegance sama

Reagovat
smazaný uživatel

A nevím, co proti němu furt máte. Jak tam může být například takový Smalling, to nechápu. Lepší úvod do premiérového ročníku neměl letos nikdo

Reagovat
fantomas

To snad nemyslíš vážně.

No, Adam. No, Odemwingie. No, Hernandéz. No, Varney. No, Tioté. V podstatě i ten Jones má za sebou první kompletní sezonu, pokud by ses chtěl vymlouvat na to, že tohleto nejsou obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

No ze stoperů jsem myslel

Reagovat
fantomas

Krok do základu stejně zvládli líp Jones se Smallingem. A další konkurenci on prakticky neměl, moc toho na stopera do PL nepřišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling nehrál základ, vždycky dostal přednost Rio, když o něco šlo. Koscielny toho odehrál mnohem více, rok zpátky hrál druhou francouzskou a při zranění Vermaelena musel řídit celou obranu v jednom z nejlepších týmů PL. Smalling měl vedle sebe vždy Vidiće. Navíc mi nepřišel nijak geniální a rozehrávku má třeba tragickou

Reagovat
fantomas

Tak Koscielny by ho možná taky nehrál, kdyby byl v pořádku Vermaelen. A Smalling má za sebou jinak určitě povedenější sezonu než Laurent, rok zpátky byl špatnej, ale jak se vyhrál, tak to byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych. Oba mají dobrou sezónu, ale Laurent lepší a měl to navíc těžší. A i kdyby Vermaelen byl zdravý, tak ti dva hrají spolu, tak nevím co tím chtěl básník říci

Reagovat
kiwwi

toto uz asi myslis vazne co?

Reagovat
vodka

Smalling tragickou rozehrávku? ok, dost bylo tipování... navíc, argument, že Koscielny hrál druhou francouzskou ligu je taky mimo, protože Smalling před 3 lety hrával za Maidstone, které je ani nevim v které lize...

neříkám, že je lepší, než Koscielny, ale on očekávání překonal, zatímco Kostík občas zazářil a občas vyhořel, finále LC je jenom takové memento...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jsem viděl proti West Hamu, tak útočníci kladivářů pressovali do té doby, dokud míč nedoputoval právě ke Smallingovi, toho pak nechali být a čekali, až přenese hru na tribunu

Reagovat
vodka

no, to byl taky jeden zápas, kde rozehrávku kazil, jinak má pro ni neskutečný cit, neni to jenom takový klasický posouvač, nebojí se dát balon kolmý na střed, křídlo...

musí ale zapracovat na poziční hře...

Reagovat
vodka

proto taky potřebuje vedle sebe Vidiče, který si ho diriguje... podobně Koscielny vedle sebe nutně potřebuje lídra, pak se jeho výkony zvednou o polovinu...

Reagovat
soukup

ani nechci vidět co ti odpoví na to, že takový Varney od nějakých mandarinek zahrál lepší sezónu než Laurant

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co o nějakém Varneyem vím je, že má vtipné jméno

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Sar - Sagna, Vidič, Kompany, Baines - Nani, Yaya, Adam, Nasri - van Persie, Tevez

Mimo Top4:

Reina - Coleman, Samba, Cahill, Jose Enrique - Vaart, Tiote, Parker, N'Zogbia - Odemwingie, Suarez

Reagovat
soukup

nehrává Coleman častěji ze zálohy?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Hrává, ale to neznamená, že si jej nemůžu dát na RB

Reagovat
miky10

proč do tý druhý nedáš Adama a Bainese?

Reagovat
kiwwi

Baines a Adam niesu Top 4

Reagovat
Counter

A?

Reagovat
miky10

že když jsou v top sestavě, tak by neměli chybět v sestavě mimo top 4 týmy

Reagovat
kiwwi

no ze ked si ich dal do vyberu PL, tak automaticky si ich mal dat aj do vyberu PL mimo Top 4

Reagovat
Counter

nj, měl jsem tu druhou sestavu dát taky jako "překvapení" a měl bych klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Na RB daj Kellyho.

Reagovat
miky10

100. pro titul Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne, že by se to do konverzace nehodilo, ale to nevadí....třeba to jednou modrým dojde...

Reagovat
niflheim

BAE se mi letos líbil, když jsem ho viděl hrát. Hlavně ten jeho pass v zápase s Arsenalem před penaltou - http://www.youtube.com/watch?v=i5eZZzS3t4Y . A to takových tam mívá víc

Reagovat
cristiano.K.

Hart,Rafael,Vidič,Kompany,Baines, Nani,Yaya Toure,Adam,Vaart,Silva,Tevez 4-3-2-1 All-stars

Szczęsny,Kelly,Cahhil,Huth,Enrique, Jarvis,Tioté,Wilshere, Parker,Bale, Hernandez 4-2-3-1 překvapení

Gomes,Čorluka,Lescott,Veermalen(zranění),Konchesky,J. Cole,Poulsen,Rosický,Aršavin,Bendtner,Keane 4-4-2 zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Dával jsem to už včera, ale nikdo se nevyjádřil Jak se vám líbí nový away dresy citizens?

http://www.footballkitsonline.com/wp-content/uploads/2011/05/man-city.png

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Hnus, velebnosti. Nevim, jestli to je nějaká historická barva, ale absolutně mi k nim nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vychází to z historie, hostující dresy měli dříve častokrát alá AC Milán...

Reagovat
kiwwi

nejak nechapem tym farbam...mozno to niekto vysvetli, ale toto je AC Milano

Reagovat
vodka

je nosívali aj dřív už, červenočerné...

Reagovat
smazaný uživatel

The idea for red and black away colours came from former assistant manager Malcolm Allison, who believed that adopting the colours of AC Milan would inspire City to glory.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

normální pěkný dresy

Reagovat
soukup

mnohem lepší než letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Líbily by se mi, kdyby byly třeba pro Blackburn.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. jak se ti líbily ty nový dresy Boltonu při hře? Dle mě hrůza hrůz Navíc Jussi v růžovým...

Reagovat
fantomas

Nebylo to nic moc no, ten spodek je divnej. Ale hrůza hrůz zase né.

Reagovat
vodka

pěkné, Umbro dresy umí...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hezky, ze takhle vzpominaji na ojedinely trofeje, ale nelibi se mi to vubec Mne se libil ten 3rd retro kit bilej s sikmym cernocervenym pruhem:

http://content.mcfc.co.uk/~/media/Images/Home/News/CITC/2010/kid_third_kit.ashx

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
kiwwi

ten je fakt pekny

Reagovat
niflheim

Tenhle se líbil i mě

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ten se velmi povedl!

Reagovat
niflheim

Reagovat
kubys

Chtějí jen Mariovi udělat domáčtější prostředí, nevidím na tom nic špatného.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že budem mít nejhezčí away dresy my

http://lfz2010.files.wordpress.com/2011/04/newkit2012.jpg?w=400&h=400

Reagovat
vodka

já budu zvědavý, jak budou škaredé budou ty pásky na ramenech, jinak to tělo je fakt krásné...

Reagovat
Swarley

nice

Reagovat
smazaný uživatel

možná proto se nikdo nevyjádřil letošní s pruhem byly luxusní!

Reagovat
niflheim

Koukám, že se kiwwi vrátil se spoustou nových hlášek

Reagovat
kubys

VdS - Rafael, Kompany, Vidić, Baines - Parker, Wilshere, Adam - Nani, Berba, Tevez.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra nebyl až tak špatný. Spadl do průměru, což je v jeho případě hluboký pád, ale aji tak by byl v základu většiny týmů PL a v dost z nich by byl důležitý člen týmu.

Reagovat
fantomas

"Spadl do průměru, což je v jeho případě hluboký pád" - a co myslíš, že se bere v úvahu při sestavování sestavy zklamání?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

VdS - Rafael,Ferdinand,Vidic,Evra - Valencia,Giggs,Carrick,Nani - Rooney,Chicharito

Reagovat
kiwwi

tak tato zostava by podla mna vyhrala v PL titul s pohodlnym naskokom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

tak na to bych si možná i vsadil

Reagovat
kubys

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, když jí porazí vklidu i sestava Szczesny - Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy - Song, Ramsey, Wilshere - Walcott, van Persie, Nasri

Reagovat
C0br

Mluví o sezóně, tam je základ třeba neztrácet 4 gólový náskok nebo se nesesypat na hromadu v každém třetím zápase.

Reagovat
mithro

vsetci vieme aka zostava vas porazila v FA Cupe

Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

nevim,jestli se Studge da povazovat jako prekvapeni,kdyz odehral pouze pulku sezony,to same chudak Dzeko...

Reagovat
cristiano.K.

přesně tak,Torres staticticky taky na tom nebyl bídně v LFC

Reagovat
Arbiter

ale od toho se cekalo vazne vic. Sice me to mrzi,ale patri tam po pravu. Mozna kdyby neprestoupil k nam,tak by tam nebyl,ale on prestoupil

Reagovat
cristiano.K.

možná kdyby nepřestoupil za 50,takhle by tam mohl být i Carroll

Reagovat
soukup

a Carroll je dlouholetá superhvězda světovýho fotbalu, od které se před sezónou čekalo že bude patřit k nejlepším útočníkům PL, aby mohlo být zklamání, že jím půlroku nebyl?

Reagovat
cristiano.K.

neuvědomil jsem si to

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu umístění Jaaskelainena v sestavě zklamání...

Reagovat
soukup

já sem u něj byl zvyklej na úplně jinej standart, docela to chápu

Reagovat
fantomas

A já zase jo, vzhledem k tomu, že sem viděl tak 2/3 jeho zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až na De Jonga souhlasím s Holzmanem. Místo De Jonga bych tam dal Stilijana Petrova. Ciste muj vkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. rád bych v PL příští rok už viděl Bellamyho.

Reagovat
smazaný uživatel

all star

Hart - onuoha, dawson, škrtel, m.čech - valencia, gerrard, parker, downing - persie, bent

Reagovat
miky10

Dawson, Čech, Gerrard, Valencia, Persie

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, proč pak jako nick paranoid!

Reagovat
kiwwi

200. pre Premier League

Reagovat
vodka

ok, to je lepší...

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

200. pro Smallinga

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci:

Foster - Kelly - Wilshere - Carroll

Reagovat
Filip12

můj All Star 4-3-3 Čech Evra Vidič Terry Glen Jonson Lennon Lampard Milner Ronney Drogba Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Ale vyhodil bych Vidiče a dal bych tam Squillaciho.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Filip12

Sebastien lepší jak vodič? kde žiješ

Reagovat
kubys

Spíš ty žiješ v nějakém podivném světě.

Reagovat
smazaný uživatel

On žije ve světě CSM.

Reagovat
kubys

Jo to je fakt, tam by to fungovalo.

Reagovat
Filip12

a proč by byl asi vyhlášen nejlepší obráncem united ?

Reagovat
Kenneth

Filipe hraješ to nebo ne? Jestli jo, tak by ti měli dát oscara,lepší hereckej výkon jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

jukni do zrcadla a začni zpívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

A proč tam dáváš většinu hráčů, ke kterým by se Skilači letos hodil.

Reagovat
Filip12

nemyslím si že by Squilaci chytl s JT

Reagovat
Filip12

+ je moc starý už třicátníka neberu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kubys

Oh fuck...

Reagovat
Filip12

+ COACH Harry Redknap

Reagovat
smazaný uživatel

ještě lepší

Reagovat
Filip12

SAF je moc nesympatický

Reagovat
Jajinek

kdo jsi?

Já jsem na 90% přesvědčen, že jsi zdejším pravidelným uživatelem, poměrně inteligentním a z dlouhé chvíle jsi si prostě založil alter nick a bavíš se nad svými komenty a hlavně reakcemi na ně. A nepíšeš ty blbiny jen nahodile. I nad nimi přemýšlíš, jak a co nejlépe je podat, aby to byla v uričtých věcech chytlavá blbost pro lidi a tak. Už si toho všímám dlouho.

Pokud by byl Filip12 opravdový člověk, musel by napsat občas i něco smysluplného, někdy se třeba trefit nebo tak. Ale ty hlouposti jsou někdy fakt dobře promyšlný a přesném kontrastu s názorem většiny či tím správným. To už nemůže být náhoda.

Pokud se nechceš odhalovat, napiš mi na email. Mám ho ve článku pod Slavií a její licencí.

Dík moc a fakt dobrá práce...

Reagovat
Filip12

Reagovat
Carrick

Do "překvapené" jedenáctky bych za sebe dal Jerome Thomase

Reagovat
Bayern +
Reagovat
Chazy

Teda terry, že nemáš Boselliho ani na lavičce zklamání ... Většinou je označovanej za nejhorší přestup sezony.

Reagovat
terry

Když v lednu odešel, tak jsem ho radši vynechal. Je fakt, že se od něj čekalo hodně, ale mě stačí, že mi teď pije krev i v Janově. I když už se párkrát trefil.

Reagovat
Chazy

Já hlavně doufám, že ve Wiganu ještě dostane šanci

Reagovat
terry

Já si myslím, že to v sobě má. Jen prostě nezvládl první rok. V Janově skoro jistě nezůstane, aspoň teda doufám, tam je potřeba jinej kalibr. Nicméně mě se někdy celkem líbil.

Reagovat
Bayern +

Terry a fantomasei pěkné shrnutí. Obzvláště dávám palec ke Daníčkovej 11 zklamáni, naopak trošičku mě irituje Lescott u Holzmana, protože nevím, zda by bez něj dosáhlo City to, co dosáhlo. Moje sestava:

Čech - Zabaleta, Vidič, Kompany, Baines - Parker, Adam, Yaya - Silva - Tevez, RVP

Sestava zklamaní, bohužel celý WHU až na pár záblesků (Demba, Green) a výjimku potvrzující pravidlo - Parker.

Reagovat
One-Real

Btw co Barton nebo Parker, sleduju PL jen okrajově, ale tihle dva se mi líbili kdykoliv jsem je viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Parker byl jednim z nejlepsich hracu, dokonce vyhral hrace roku podle novinaru, ale mel tu smulu, ze byl soucasti nejhorsiho tymu. Barton byl nejlepsim hracem NUFC, ale vzhledem k jeho oblibenosti se ani nedivim, ze chybi

Reagovat
vitasrp

Oba měli výbornou sezónu, Parker dokonce vyhrál i cenu pro hráče sezóny od novinářů, jenže na pozici CMF měl třeba podle mě ještě lepší sezónu Charlie Adam, proto rozumím tomu, že se Parker do některých sestav ročníku nevešel..

Barton na tom byl podobně, i když on často nastupoval na kraji zálohy a hlavně v první polovině sezóny byl výborný, protože z jeho velice kvalitních centrů hodně těžila dvojka Nolan - Carroll. Řekl bych, že závěr sezóny byl z jeho strany slabší, stejně jako od celého týmu, ale jinak odehrál jednu ze svých nejlepších sezón.. Ale redaktoři tady hlavně zvolili herní systémy s křídelními hráči a do nich by se Barton moc nehodil.. Musel by být dosazen na post středního záložníka, což by vzhledem k tomu, že velkou část zápasů hrál ze strany, asi nebylo ideální.. Jinak ale říkám, z osobního hlediska prožil velmi vydařenou sezónu..

Reagovat
One-Real

díky oběma a co se sestava podobná tomuhle, berte to hodně s rezervou..

Péťa

Rafael,Vidič,Kompany,Baines

Touré

Parker-Adam-Barton

Rooney-Tevéz

střídačka : VdS/Hart, Ivanovič, De Jong, Silva, Chicarito

Reagovat
Rssa

Čech

Kelly - Kompany - Cahill - Baines

Kuyt - Wilshere - Yaya - Parker - Silva

Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi schvalne vynechal hrace MU a dal si tam naschval citizens lfc apod? hodne NEzaujate

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi schvalne vynechal hrace MU a dal si tam naschval citizens lfc apod? hodne NEzaujate

Reagovat
alcantara

David silva, dlasi z tych, co si nemali v PL ani kopnut a okrem pravidelneho padania nemal nic predviest

Reagovat
tulen

ani v jednej zakladnej zostave neni Parker? to su mi odbornici pana

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to slozil jen z MU a bylo by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no tohle se nedá řešit, každý má svou jedenáctku :) třeba já bych tam určitě dal Jacka Willshera a Van Persiho.. ale to má na to zas každý jiný názor, třeba Silvu bych tam nedával :)

Reagovat
C-M@ster

Do překvapivé bych hodil Lehmanna, protože mě jeho návrat opravdu překvapil.

Reagovat
10

super diskuse, pánové...

Reagovat
Godwinson

15:25 Gera neví, jestli ve Fulhamu zůstane

Tohle je úsměvné.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Nejlepší 11 PD by porazila i nejlepší 11 Serie A, Bundesligy, i Ruský ligy a i Francouzký ligy. Portugalský a Nizozemský ne.

Reagovat
homeles8

teda porazily

Reagovat
homeles8

jako že by PD všechno prohrála.

Reagovat
homeles8

kromě těch dvou

Reagovat
Swarley

?

Reagovat
homeles8

Portugalsko a Holandsko

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tahle věta je fakt příšerně formulovaná. dala by se vykládat oběma způsoby

Reagovat
homeles8

300.pro Boba Dylana

Reagovat
smazaný uživatel

299?

Reagovat
vodka

byl tento homeles8

24.05.2011 17:18

Portugalsko a Holandsko

Reagovat
homeles8

ne, to byl ten 300., budu upřímnej

Reagovat
vodka

Reagovat
homeles8

Reagovat
One-Real

a proto prohrála třeba Barca i s Hercúlesem nebo Sociedadem a Real např s Gijonem, Zarou atd

Reagovat
vodka

fíha, takže vyjmenovals 2 prohry Barcelony v celé sezoně a u realu 2 ze 4 v celé sezoně... to je vážně vypovídajícíc teda...

Reagovat
One-Real

ten váš ManU (nebrat zle, slyšel jsem že je to hanlivá zkratka) má taky jenom 4 prohry, ale to je fuk akorát mi přišlo směšný to přirovnání, že ostatní zápasy jsou na trénink, když právě na zápasech s outsiderama Real ztratil reálnou šanci na titul řiká se že je PD liga o dvou týmech, ale popravdě v PL to má taky furt Chelsea nebo MU v poslední době, ten rozdíl mezi tím kdy to naposledy vyhrál někdo jinej v PD a PL takovej není....Arsenal útočí na titul už dlouho a myslím že v nejbližších 2-3 sezónách stejně PL nezíská, Liverpool se ještě bude nějakou dobu mátořit, Tottenham je blbost, leda šejci si myslím že mají šanci je ohrozit

Reagovat
vodka

jenomže to je právě to, v PD se bere automaticky, že by ty ostatní týmy měly FCB a RM porážet, když je neporazí, bere se to jako jasné selhání, zatímco v PL se s těmi ztrátami počítá a nejsou zdaleka tak překvapivé... navíc můžou přijít opravdu kdekoliv a kdykoliv... MU tak tak otočilo zápasy s WHU a Blackpoolem, Everton byl schopný dát 2 góly v nastavení. WBA nás přehrávalo na Hawthrons neskutečným způsobem a ta výhra tam byla vysloveně haluz...

za to když sem se občas podíval na zápas PD, tak to všechno byla víceméně hra kočky s myší, kde se čekalo na to, kdy soupeř povolí....

Reagovat
Kenneth

Tak bysme se měli podívat jak v byla na tom PL s tradičními kluby. 1. Manchester (10 bodů) 2. labilní Arsenal (6 bodů) 3. Liverpoool.

Reagovat
alcantara

kocka s mysi boli a jzapasy s arsenalom, tottenhamom, united pred dvomi rokmi....CO chces potom od almerie, ked so spickou PL si barca aj madrid vytieraju prdel?

Reagovat
alcantara

United vs. chelsea, uz sedem rokov, liga o dvoch timoch

Reagovat
homeles8

a to je všechno

Reagovat
Kenneth

Uff tak to se ti nepovedlo.

Reagovat
One-Real

to měla bejt reakce na ten trénink

Reagovat
Staenly10

Stačí se podívat na tabulku a všechno ostatní jsou téměř detaily... PD: 1. Barca 96...2. Real 92...3. Valencia 71...4. Vilareal 62

A teď PL: 1. Man. U 80...2. Chelsea 71....3. City 71... 4. Arsenal 68...

Jak už tu bylo zmiňováno,PD je liga jen o 2týmech,ostatní jsou jen do počtu,zatímco v PL se seztrátama počítá a ikdyž United prohráli jen 4x,tak spousta vítězství byla jen o gól. Za to v PD je to často jen o tom,kolik Barca nebo Real dají gólů.

Reagovat
One-Real

ManU 10 vítězství o gól, Real 8

Reagovat
Staenly10

To je možný,ale výhry venku 6-2 a 6-3, nebo pak vyhrát 8-1... To si už nezmínil

Reagovat
One-Real

Tak ty ses přednostně bavil o výhrách o jeden gól. Výhry o víc taky byli, ale né vždy se to rodilo tak snadně jak to vypadá teď.

Reagovat
Staenly10

Tak bavilo se celkově o kvalitě (respektive vyrovannosti) lig... A stačí s epodívat na skóre: Barca 95:21 a Real 102:33... Podívej se na PL a uvdiíš jasnej rozdíl. Otomhle mě nepřesvědčíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Kelly-Vidič-Kompany-Baines

Nani-Parker-Yaya-Jarvis

Kuyt-Suárez

Manažér: Kenny Dalglish.

Tréner: Steve Clarke.

Reagovat
Chazy

Hm. All-stars + 4 hráči LFC.

Reagovat
kiwwi

a este nejaky cudesny manazersky a trenersky staff

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som lepší útok v PL. Luis a Suárez hrali vedľa seba v útoku akokeby hrali spolu 10 rokov. Kelly a Reina úplne zaslúžene.

Reagovat
kiwwi

ono ten Luis so Suarezom uz maju spolu odohranych zopar rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Toto isté sa mi už stalo, len som napísal Dirk a Kuyt.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Luis a Suarez spolu hraji myslim odjakziva

Reagovat
vladis271

Čo si budeme hovoriť, hodnotí sa celá sezóna, nie polka, ale je to škoda, pretože možno, ak by tu bol Luis od začiatku, bol by Lucasovi zdatnou konkurenciou v súboji o cenu pre hráča roka. Kelly je naše želanie, na druhú stranu keď hral, a ak by si štandard udržal ťažko by sa v Anglicku hľadalo lepšie RB, ale prišlo to nešťastné zranenie, takže na allstars by to uňhop nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ako môžu tak pretláčať Lucasa, ešte aj Standard Charted mu to dali.

Reagovat
vladis271

podobne by som to zložil aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

der Sar - Kelly, Vidič, Kompany, Baines - Y. Touré, Adam - Kuyt, Nasri, Bale - Odemwingie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ses asi prvni u koho fakt nepoznam komu fandis

Reagovat
kiwwi

Kelly, Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

vidic, saar??

Reagovat
kiwwi

vidica tam da kazdy, kto ma zdravy rozum a Sarovi konkuroval len Hart alebo Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Na těch postech mi přišli nejlepší, nejsou tam kvůli mému oblíbenému klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Liverpoolu.

Reagovat
monkej

Van der Saar Hart

Sagna-Škrtel-Vidič-Baines Kompany

Van der Vaart-Parker-Wilshere-Adam Nani

Van Persie-Tévez Chicharito

Kenny Dalglish

PD by nemala sancu !

Reagovat
Kenneth

Ronaldo a Messi by si udělali z tý vaší obrany trhací kalendář.

Reagovat
Infi

Reagovat
monkej

Myslis, ze by im to spolu islo?

To tazko...

Reagovat
Kenneth

A ty si jako myslíš že by tvoje sestava spolu mohla hrát? Navíc tam máš 14 hráčů,ale i to by vám nepomohlo.

Reagovat
Swarley

no rozhodně bych se nechtěl rozběhnout mezi stoperskou dvojici Vidic-Škrtěl

Reagovat
monkej

Zaujimave, ze sa nikde neobjavil "najlepsi hrac sezony" Gareth Bale

Reagovat
vodka

protože se to volí někdy kolem vánoc... jinak to moc velké překvapení neni...

Reagovat
vladis271

Hore to bolo spomenuté dám to sem. Ak by bol ten zápas výberov PD a EPL, pričom pravidlo, že každý tím by mohol dodať maximálne jedného hráča, ako by vyzerala zostava PD aj s lavičkou?

Reagovat
miky10

Diego Lopez - Botía, Miguel Flaňo, Cata Diaz, Eliseu - Gabi, Javi Martinez, Mata - Ronaldo, Negredo, Messi

Reagovat
miky10

Aouate - Colotto - Xabi Prieto - Trezeguet

Reagovat
miky10

Hart - Coleman, Kompany, Vidič, Baines - Van der Vaart, Adam, Parker, Silva - Tevez, Van Persie

Van der Sar - Sagna, Cahill, Hangeland, Fabio - Silva, Yaya, Wilshere, Nani - Berbatov, Odemwingie

Al Habsi - Salgado, Huth, Jones, Kelly - Jarvis, Tioté, Sandro, Etherington - Ba, Dembelé

Gomes - Corluka, Upson, Squillaci, Clichy - Gera, Joe Cole, Hleb, Jovanovič - Chamakh, Carlton Cole

Reagovat
soukup

Etherington není překvapení k nejlepším levým záložníkům ligy patří už roky

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý no až nato že SAF už pár let netrénuje,ale dělaj to za něho asistenti takže je škoda že tohle redaktoři neví prostě ten trenér je tam za zásluhy a je blbé vedení ho vyhnat když jsou výsledky

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

fuha, kvalitny matros

Reagovat
smazaný uživatel

přestaňte číst jen zadní stránky blesku a nekoukejte na sport na Tv nova totiž tréninky MU jsou dostupné takže si můžete zkontrolovat že SAF na ně nechodí

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

jojo, a na zápasy rezerv a U18 taky vůbec nechodí... on vlastně přijde jenom v sobotu odpoledne na chvilku posedět, pak řekne něco na tiskovce a má celý týden klid...

Reagovat
kiwwi

pride do satne, povie: "Hrame tak ako minuly tyzden" a je to

Reagovat
mithro

toto robi skor wenger nie? a cez polcas to zopakuje nezavisle od priebehu zapasu

Reagovat
kiwwi

viem, ze niektory hrac to vravel, ze raz to Fergie urobil pred zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

je pochopitelné že když je mu smutno tak se staví a oživí si to,bačkůrky

Reagovat
kiwwi

jaj tak...potom v poriadku, mal si pravdu

Reagovat
mithro

tak to je hlaska roku

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Super výběr Tomíku.

Reagovat
monkej

Je ich tam 15 a posledni su nahradnici.

Urcite by spolu mohli hrat. Len si predstav Ronalda na pravom a Messiho na lavom kridle, komu by Iniesta s Xavim asi tak prihravali?

Reagovat
Kenneth

Nikomu,Messi by si vzal 3x míč, projel si půlku tam a zpět a bylo by vymalováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s posilama pro straky?

Reagovat
smazaný uživatel

docela by mě zajímalo, kolik fantomas viděl zápasů Spurs, když dá do "zklamané jedenáctky" Dawsona a Čorluku. Daws odehrál hodně dobrou sezónu, kromě zápasu na Fulhamu v FA Cupu. Čorluka není žádnej extra fotbalista, ale svoje si odehrál, já ho osbně nemám vůbec rád, ale letos mě překvapil, že dokázal i zaútoči a v obraně to svý taky odpracoval. V útoku Defoa chápu, ale docela by mě zajímalo, kde jsi fantiku nechal takový hovna jako Koscielnyho nebo Chamakha, kteží by se stimhle nechytli ani v Gamrinsu lize. Hlavně že tam dáš hráče Spurs...

Reagovat
Maresma

proč Laurenta?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to s jakým očekáváním přišel, se vůbec neukázal jako dobrej kup. Ale spíš nechápu Čorluku s Dawsem, vždyť hráli hodně solidně, Daws obzvlášť, toho bych čekal spíš v tý dobrý jedenáctce (myslim jako náhradníka).

Reagovat
Maresma

Tak Laurent hrával docela dobře co sem viděl. A Spurs sem moc nesledoval, ale co sem viděl tak Čorluka skoro nehrával..

Reagovat
smazaný uživatel

A proto je v tý špatný jedenáctce? Že nehrával a když už hrál tak celkem dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

S akým očakávaním? Pred 2 rokmi hral druhú francúzsku ligu, tak aké očakávania si od neho mal?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

A před rokem patřil k nejlepším stoperů L1, čímž nasadil laťku dost vysoko. A jeden z nejlepších stoperů by asi měl předvést o dost více lepších výkonů.

Reagovat
Maresma

Však hraje dobře.

Reagovat
SunFells

Meleš hovadiny, Koscielnyho nákup byl hodně kritizovaný a nic moc se od něj neočekávalo. Zato Dawson byl loni jeden z nejlepších stoperů a letos tak trochu upadl do průměru. Proto ono zklamání ...nemusí být velké, ale těžko se hledají stopeři, kteří by vyloženě zklamali.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale neupadl do průměru, o to tu jde. On odehrál minimálně dobrou sezónu jak loni.

Reagovat
SunFells

S tím nesouhlasím, loni se fakt vyšvihl ...letos si spíše "odehrál svoje". Jasně, že si ho viděl letos vícekrát než já, ale podle asi takových 15 zápasů asi taky můžu hodnotit.

Reagovat
Counter

Já zas třeba Dawsona tvrdě kritizoval už loni, takže jeho letošní propad jsem ani nezaregistroval

Reagovat
SunFells

Že je to trochu nemotora ne? I tak, loňská sezóna mu hodně vyšla.

Reagovat
Counter

On Dawson hraje dobře, drží obranu, je na něj spoleh, ale pak zničehonic vyrobí úsměvnou hrubku. V minulé sezoně FA Cupu v nastavení zbytečně fauloval Beckforda, ten z penalty vyrovnal a hrál se opakovaný zápas. To mu ještě prošlo, ale v prodloužení semifinále nepochopitelně uklouznul a předložil tak Pikujónovi tutovku na zlatém podnose, že to nemohl nedat. Spurs díky tomu vypadli. V zápase s náma na WHL taky jednou ukázkově propadl, ale stihl to tehdy zachránit tuším Kaboul.A moc dalších zápasů Spurs jsem neviděl

Spíš než že bych ho chtěl potopit mi jde o urovnání velkého hypu, který jej provázel, vždyť skoro celý EF ho tlačil do základu repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

ten Chamkah dal viac golov ako ti vasi 15milionovi Crouch ci Defoe.Z akeho dovodu ma byt v tej zostave?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem příklad, kdo by tam mohl být z Arsenalu, navíc Chamakh se postupem času vytratil nejen výkonama, ale i ze sestavy.

Reagovat
afc

to vies,dostat sa cez Persieho nie je len tak..

Reagovat
smazaný uživatel

A Bendtnera!

Reagovat
afc

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Chamakh taky nebyl žádným velkým zklamáním ...když už někdo, tak Cesc.

Reagovat
fantomas

Podívej, jestli to chceš zahrát na nákou mou zaslepeneckou a protikohoutí notu, tak mě to vážně mrzí a snad nemám chuť s tebou diskutovat. Čorluka je tam proto, že se prostě v Tottenhamu, víceméně ani v PL, ještě nechytil tak, jak se čekalo při jeho příchodu z Chorvatska, a to je pro mě největší zklamání. Dával sem mu k dobru hodně sezon a teď sem mu to zpočetl. Jednoduše je to jen průměr. A Daws prostě po loňský božský sezoně dělal až přespříliš pozičních chyb. I když chápu, že je pro vás stále nepostradatelnej a mohl bys taky argumentovat tim, že ho rozhodily ty necelý tři měsíce absence, tak mě jednoduše nepřesvědčil, že může bejt konstantní top. I když je to pořád docela dobře možný. A ke Koscielnymu - podzim měl veskrze strašnej, na jaře už se chytil (horší jak Dawson rozhodně byl, ale tady se nesestavuje jedenáctka tragédů, ale zklamání, to je podstatnej rozdíl!), navíc jen blázen (čti herbage) od něj čekal zázraky. Proto nezklamal. To samý Chamakh, kterej navíc přišel zadarmo.

Těch zápasů Spurs sem samozřejmě neviděl tolik jako ty, ale pořád dost na to, abych si ty dva v sestavě zklamání obhájil, myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacina to vypadat, ze Young zamiri do MUFC. City mu pry nabizi lepsi plat, ale on pry dava prednost z logickych duvodu United.

Na jednu stranu je to simulant a blbecek, navic docela precenovanej, na druhou stranu by nic nestal, typologicky by se do MUFC mel hodit, a kdo jinej z nej dostane to nejlepsi, nez Fergie? Nikdy jsem toho hrace v MUFC videt nechtel, na druhou stranu me samotnyho zajima, jestli na to ma se tam prosadit.

Reagovat
Maresma

Young a Nani spolu

Reagovat
Staenly10

Tak pravdsěpodobně bude hrát jenom jeden z nich...

Reagovat
Maresma

To si Young teda nezahraje..

Reagovat
vodka

hmm, už to čtu taky, příští týden mají přijít De Gea, Varane s tím, že zostane rok ve francii a Young... a pěkně mě serou ty spekulace kolem Sneijdera...

Reagovat
cristiano.K.

Youngovi končí smlouva?

Reagovat
afc

preco potom bulvar okolo Younga spekuluje o sume 18m,ked mu konci zmluva?

Reagovat
vodka

bůhví kdy mu končí, už sem četl, že po příští sezoně, aj že letos... častěji to je ale po příští sezoně...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Josifek

PL je sráčská liga. (tak uvidíme, jestli na tenhle žblebt nalovím tolik OK palců od blbečku jako lojza výše)..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Provokatére.

Reagovat
smazaný uživatel

(na podporu pre začiatok)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vždyť tomu ani sám nevěříš

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Josifek

Tak já sám dím výše, že je to žblebt, proto mě fascinuje, kolik zdějších rádoby erudovaných uživatelů bylo schopno opalcovat tento výrok týkající se PD..

Reagovat
smazaný uživatel

jenže aby to bylo skutečně objektivní, musel bys to dát pod článek o PD

Reagovat
Rssa

Fifa.com: Vidic: United deserve some repsect

Koukám, že Ali G začal pracovat pro ofic.stránky FIFA. Aiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

to bude zachvilku novej bruno

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Mofo a Mufan zní skoro stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Wenger - We have quality, we need solidity

Každý rok to isté, ale nikdy s tým nič nerobí. Zase si privedie nejakého neznámeho Francúza, ktorý síce bude lacný a bude hrať "kvalitne", ale nič nám nevyhrá. Jediná zmena oproti minulej sezóne a tejto bola neignorácia Carling Cupu, inak je to stále ten istý zabehaný každoročný stereotyp.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady se zdržuju hlasování, kdyby se ty sestavy hodnotily zvlášť tak je to jasný, ale v průměru bych navrhoval remízu

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nahoře řešíte ty top sestavy z PL a PD, ve kterejch by mohl bejt max. 1 hráč z každýho týmu, tak ta z PD by mohla bejt: Diego Alves - Miguel Torres, Jarošík( ), Stankevičius, Fernando Navarro - Xabi Prieto, Javi Martinez - Ronaldo, Messi, Kun - Rossi (ten útok mě napadl takhle, možná to jinak proházet)

Nevim nevim, jestli by to bylo tak jednoznačný, každopádně dopředu by to byl slušnej válec

Reagovat
Maresma

za to vzadu by to hořelo

Reagovat
smazaný uživatel

vcelku jo no

Reagovat
Maresma

Tak jestli by měli hrát sestavy kde je max. 1 hráč z každého týmu, tak by PD neměli šanci. Ale prostě nedá se říct která liga je lepší, jenom PL je konkurenceschopnější.

Reagovat
smazaný uživatel

PD by měla velkou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napiš sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba : Diego Lopez - Botía, Flaňo, Diaz, Eliseu - Banega, Javi Martinez, Aguero - Ronaldo, Negredo, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Takové 4-2-3-1 dá se říct

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych to viděl. Ty jména z obrany vůbec neznam. I když počítam s tim, že podobně jsou na tom fandové PD, kterým zase nepřijde hvězdný např. Baines.

Reagovat
One-Real

Tak neznáš v podstatě jen obranu ne? Banega nebo Martínez ti něco řikají ne? jinak Baines je dobrý, nenápadný ale velmi dobrý...dejme tomu něco jako Mathieu ? O tom se taky tolik nemluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Neznám obranu ani jménama a Martinéze jsem zas nikdy neviděl hrát. Banegu áno a D.Lopeze taky. Ty dva mam dokonce docela rád

Reagovat
One-Real

Jojo tihle hráči nejsou tak profláklí, přecejen PL je profláklejší než PD (neberu úplnou špičku, tam je to podobné). Jinak já z PL akorát moc nevím o koho jde u Hutha, kterýho jsem viděl akorát ve finále FA Cupu, jinak je to taky celkem profláklý tým.

Martínez to je můj nejoblíbenější hráč mimo Real ze všech, bude startovat na ME 21 tak se na něj podívej. Jinak z obrany by ti nejvíc řikat mohl asi Botía, nejlepší z obrany Gijonu, která je třetí nejlepší z celé PD (3 inkasované branky z 4 duelů s Realem a Barcou ) ale chápu, moc profláklá ta obrana není.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze Martineze si chtel porizovat dres. Huth vyrostl ve Stoke City v paradniho hrace. Oba dva ze stopersky dvojice Shawcross - Huth maji velkou sanci se dostat do tymu z big4.

Reagovat
One-Real

Martínez je parádní, představ si ho jako Xabiho Alonsa v podstatě, akorát o něco ofenzivnějšího. V podstatě se o něm dost mluvilo jako o budoucí náhradě jak v repre, tak v Realu. Blbý je že Athletic si ho cení na 30 mega zhruba .

Jojo já Hutha viděl akorát proti tomu City, jinak jsem viděl všehovšudy tak 2 další zápasy PL kde hrálo Stoke a to jsem spíš kvůli sázkám sledoval útok než obranu. Shawcross to už mi řiká víc.

Reagovat
soukup

no protože láme nohy, jinak by ti asi nic moc neříkal

Reagovat
Counter

Haha

Reagovat
soukup

Huth už byl v týmu big4 dýl než bylo zdrávo

Reagovat
kiwwi

Reina - Baines, Cahill, Huth, Ivanovic - Bale, Parker, Adam, Nani - Tevez, van Persie

myslim ze vitazstvo by bolo doma

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, golmáni téměř na stejno. Obrana sice lepší u PL, ale zase ta záloha a hlavně utok PD

Reagovat
kiwwi

akoze sam Negredo je lepsi ako Tevez + Persie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak utok tam beru jako Messi, Ronaldo, Aguero, Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard > Adam

Reagovat
kiwwi

Reina

ale tak dal by sa tam dat nejaky Foster napr.

Reagovat
miky10

vždyť jsi to okopíroval

Reagovat
Maresma

Tak to asi ne. Jestli dáte do sestavy CR s Messim, tak zbytek bude strašně slabej oproti PL

Reagovat
One-Real

při hře na 2 DM bych řekl že ani ne, Botía z Gijonu který dostal za sezónu ("pouze" 42 branek a od Barcy a Realu pouze 3 za 4 zápasy ) Gaméz je napravo taky kvalita, jednu dobu ho chtěl i Real, Lopo je jedním ze světlích článků obrany Deportiva a podle mě odtamtud odejde když sestupují

Reagovat
soukup

není lepší Colotto?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mě napadl na LB Drenthe a na stoperovi místo Jirky Alexis nebo stoper ze Sevilly... nevim, jestli by to pomohlo

Reagovat
One-Real

De Gea

Gaméz-Lopo- Botía-Torres( tady mě toho moc nenapadlo, druhou půlku ligy moc nesleduju )

Banega - Martínez

Messi-Valero-CR

Negredo

střídačka Drenthe, Baptista, Parejo a další

Reagovat
Maresma

spíš Rossi než Negredo

Reagovat
One-Real

Vůbec dvojka Negredo + Valero je lepší než Rossi + v podstatě kdokoliv ze Sevilly, možná Rakitič.

Reagovat
smazaný uživatel

V souvislosti s ponorkama mě teď napadlo, že by na klasický tvrdý až řeznický anglány, kterejma se vždycky v týhle souvislosti argumentuje, mohl platit kostilam Marchena

Reagovat
One-Real

leda na CMF Baptistu, Rossiho do útoku a ze Sevilly do obrany Navarra třeba nebo Escudého

Reagovat
smazaný uživatel

já právě ten spodek taky moc né, ale do středu bych dal Xabiho Prieta a do útoku toho Rossiho nebo Nilmara..

Reagovat
miky10

De Gea - Botía, Gonzalo, Cata Diaz, Eliseu - Gabi, Javi Martinez, Mata - Ronaldo, Negredo, Messi

Aouate - Colotto - Xabi Prieto - Trezeguet

Reagovat
mithro

a nabuduci rok uz bude De Gea vo vybere PL

Reagovat
kiwwi

6 - Wigan Athletic received the most bookings for time wasting in the 2010-11 Premier League. Professional.

Reagovat
Usty

All in last match? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

#MUFC v Juventus team for Neville testimonial Kuszazvc, G Neville, O Shea, Brown, P Neville, Beckham, Butt, Scholes, Giggs, Rooney, Owen

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela bida, az na toho Beckse a Phila

Reagovat
smazaný uživatel

Mne tam chybi akorat Ole nebo Ruud/Yorke/Cole namisto Owena a treba Barthez ( )Jinak se mi to libi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi tomu Ole, Keano, Schmeichel, Ruud, Johnsen, Irwin, Cole, Yorke... Owen, Rooney a Kuszczak uplne biji do oci

Reagovat
kiwwi

to nechci ani vidiet lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Takovyhle zapasy pro Keana nejsou Ale Irwin je pochopytelnej. Preci ho neuprednosti pred Philem. A zaloha je skvela. Becks / Butt / Scholes / Giggs. Rooney je sice zmrďour, ale asi je tam právem, s tim už se MUfani musí smířit. Akorát ten Owen s Kusczczsakem je velkej úlet.

Reagovat
Chazy

pochopytelnej

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jsem debil

Reagovat
smazaný uživatel

mam zítra poznávačku ze zoologie, kam potřebuju něco přes 300 latinských názvů a ve čtvrtek z botaniky cévnatých rostlin, kde je to číslo ještě vyšší... budiž mi to omluvou

Reagovat
Chazy

Pochopitelně :))

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Dej pak echo, az se rozjede prenos, chci videt aspon uvod, kolik tam bude lidi, jaka atmosfera a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu ti teď připomenout, když teď vidím ty prázdný horní tribuny na old trafford, jak jsi až s výsměchem poznamenával, že nebyl vyprodanej mač Carry?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak Proste treti zapas ve trech dnech na OT neni rozumnou volbou terminu, ja cekal, ze nebude vyprodano. Je to skoda, protoze narozdil od Carry se Gary louci a ten plnej dum by si zaslouzil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A cekal jsem, jestli to nekdo vytahne. Chvalim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Butt? No rad ho zas uvidim, kdyz to neni za nas v lize. Pekna sestava.

Reagovat
soukup

Owen a Kuszczak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Owen je pochopitelný, znají se z reprezentace dlouho, respektují se vzájemně...

Reagovat
Tomanatura

Ole tam měl prostě jednoznačně být, to fakt netuším, proč tu není. Ten zápas pro mě nějak postrádá to kouzlo, co měl mít.

Reagovat
One-Real

Ole byl neuvěřitelný sympaťák, Ole a Bergkamp ty jsem měl rád.

Reagovat
smazaný uživatel

I tech lidi je tam malo, vybrali pekne blbej termin

Reagovat
mithro

veru treti den za sebou zapas na OT, vcera bolo 25 tisic, so zvedavy kolko to bude dnes

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Kenneth

Owen

Reagovat
mithro

ale bavia sa dobre aj tak pri rozcvicke

Reagovat
mithro

zaloha je super

Reagovat
vodka

záloha je cool, ale nevim, proč nepřijel Ole... Keane zase takové překvapení neni...

Reagovat
vodka

aha, Ole má zitra zápas s Molde...

Reagovat
mithro

ved to, je to skoda, lepsi datum a mozno by sa to dalo poskladat este lepsie..

Reagovat
vladis271

A to ste tu riešili Juventus čo poslali oni.

Reagovat
Tomanatura

Jenomže tady aspoň většina těch hráčů hráli ty památné zápasy v 90. letech.

Reagovat
CubONE

Beckham (chyba tu tento smajl: <3)

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Garyho Nevilla!

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Reagovat
One-Real

500. pro Bartona, když už není v žádné té sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Joey bohuzel konec sezony ztratil formu a zaradil se mezi lehkej nadprumer. Kdyby to bylo naopak, ze by se rozjizdel dva mesice a dohraval sezonu ve forme v jaky ji zacal, tak by tam rozhodne byl.

Reagovat
One-Real

Jojo to psal hrubas nebo vitasrp nahoře, když jsem se na něj a Parkera podrobně ptal. Nevím já toho o něm četl v různých článcích a tak dost, ale jinak mi přijde jako celkem sympaťák, takže mu celkem přeju. Co vlastně vaše sestava na další rok? Toho Tiotého jsem taky párkrát viděl jak je tady v sestavách, to je nějaký "nový tahoun"? Nechci soudit podle 2-3 zápasů, co jsem viděl. Jinak koukám že Collocini se hodně rozehrál, to mám radost, v Deportivu byl výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté je dle mě kup sezony v PL. Přišel za 3,5mil a je to asi nejlepsi DM ligy (konkurovat mu muze akorat tak De Jong). Ma dve slabiny - posbiral moc zlutych karet a zavinil par golu pozdni rozehravkou (coz je ale otazka adaptace na ligu, to casem vymizi a narozdil od karet o to strach nemam). Jeho vliv na nasi hru je jeden z nejvetsich, jaky jsem u hrace videl na tym. S nim v zaloze nas snad nikdo vylozene neprehral (akorat prvnich 20min u nas Arsenal). Vydrzi u nas maximalne tak 2 roky.

Sestava tezko rict, ale idealni asi nejak takhle. Predpokladem je, ze zustane Enrique, Barton a prijdou dve posily. Na RB ale posila zrejme neprijde. Nemluvi se o tom

Harper - posila na RB, Coloccini, S.Taylor, Enrique - Gosling, Barton, Tioté, Nolan, Ben Arfa - posila na hrot

Reagovat
vodka

zase s tím "nejlepším" bych to nepřeháněl... každopádně se uvedl výborně, je v top 5...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo konkuruje? Hernandez, Suarez, Toure, Vaart, Odemwingie.. Suarez prisel az v zime, byl drahej jako blazen a Live nakonec k poharum nedotahl. Toure taky drahej a City k titulu taky nedotahl, navic neni nepostradatelnej pro jejich hru. Hernandez je skvelej utocnik, ale kup sezony? Opravdu byl pro United tak dulezitej? Vaarta beru. Odemwingieho teoreticky taky, jestli je pravda, ze prestoupil za 1mil. Nezapomen, ze bez Tioteho by mel NUFC opravdu velkej problem se zachranou.

Reagovat
One-Real

Nemyslel jako Top 5 DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem jako celkový kup sezony. Prostě takovej hráč za 3,5 milionu je bájo. Teď má cenu 10x větší. (nadhodnocené, ale má smlouvu na 5 let a neni důvod prodávat, zvlášt jeho)

Reagovat
vodka

"je to asi nejlepsi DM ligy" na to sem reagoval a to podle mě neni pravda... Fletch, Song, Essien jsou lepší...

Reagovat
vodka

Reagovat
Chazy

A zapomněls dodat, že pak to bude tým na boj o titul, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fans NUFC jsou skromný a příští rok nám stačí Evropská liga.

Reagovat
Chazy

A bude boj o záchranu.

Reagovat
One-Real

Co takový Ruud na hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemůžu říct, že bych ho přímo nechtěl, ale Newcastle po sezoně v druhý lize staví novej tým a už teď je v něm dost starých hráčů - Colo, Nolan, Barton, Jonas.. Ruud by byl jenom hodně krátkodobý řešení.

Reagovat
Maresma

nebo Bendtner

Reagovat
Mindas

Lescott zklamáním?

Reagovat
C0br

Buffon v Manchesteru, jako bych něco čuchal...

Reagovat
mithro

Beckham v tom novom drese a to choreo

Reagovat
smazaný uživatel

kde koukáte?

Reagovat
C0br

Krásný choreo

Reagovat
vodka

"je to asi nejlepsi DM ligy" na to sem reagoval a to podle mě neni pravda... Fletch, Song, Essien jsou lepší...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Essien letos? Song, kterej hrál AM a zapomínal pracovat dozadu, Fletch, kterej nic neodehrál kvůli tý hloupý viróze...

Jestli Tioté přestoupí buď k vám, nebo Live, CFC, Arsenal do pár let, tak pak uvidíš, že on opravdu je nejlepší. Kdyť u nás má tý práce mnohem víc, než by ji měl u těhle týmů a zvládá jí na 1- (ty karty jsou prostě mor, kterýmu je třeba ho odnaučit a pak už nebude vůbec pochyb)

Reagovat
smazaný uživatel

K jeho pripadnemu prestupu do MUFC uz taky existuje jedna neoddiskutovatelna pravda -

Cheick Tiote would break a hair-dryer

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Mindas

Hm, každý ví, že nesnášíš de Jonga, ale objektivně musíš uznat, že jemu Tioté nešahá ani po předkožku.

Reagovat
smazaný uživatel

No to víš, že nesahá.

Reagovat
vodka

Fletch odehrál 20-25 ligových zápasů, to je dost, de Jong hrál líp a Essien i přes pokles formy je prostě pořád jinde... Song když hrál to, co má byl taky výborný, ale ok, ten by se přeskočit teda dal...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim. Musíš vzít v potaz kvalitu týmů. Otázka jak by ti hráči hráli DM v NUFC. V mých očích si zkrátka neumim představit lepšího DM jak je Tioté. Samozřejmě jsem žádnýho jinýho hráče toho postu neviděl hrát tak často.

Reagovat
niflheim

Link či kanál na Garyho?

Reagovat
niflheim

děkuji ti dobrá vílo

Reagovat
vodka

to je moja věta

Reagovat
Tomanatura

Aspoň něco.

Reagovat
Tomanatura

Nemáte někdo nějaké lepší připojení?

Reagovat
mithro
Reagovat
Tomanatura

paráda

Reagovat
One-Real

Pánové, jaká je ta sestava "Juve" ?

Reagovat
Tomanatura

Sir Bobby si taky ještě mohl obout kopačky

Reagovat
mithro

hm tak Sky sport vraj potvrdila 17 mil deal s atleticom a od prveho jula je de gea red devil

Reagovat
Kenneth

Další sympatickej brankář v hajzlu.

Reagovat
Tomanatura

Nevím, co si mám myslet. Snad se mu bude dařit, je to talent jako kráva.

Reagovat
mithro

ja celkovo vobec brankarov moc nasledovanych nemam, ale aspon je to sympatak a snad to zvladne ten tlak

Reagovat
niflheim

Co jsem ho viděl, tak vždycky chytal fantasticky. Když bylo oznámeno, že Edwin končí, tak jsem na něj myslel jako na prvního.

Reagovat
mithro

ja nepochybujem ze ma talent, ide o to aby ustal tlak jednotky u nas

Reagovat
niflheim

Podle mě tlak dokáže ustát. Když už někdo, tak právě on. Neuerovi, Adlerovi a ani Stekelenburgovi bych nevěřil tak, jako mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do tri let nejlepsi golman PL..

Reagovat
C0br

Doufám, že je to taky Owenův poslední match.

Reagovat
niflheim

Tak Michael hraje taky, jo? ...Jenom škoda, že tam není Pája Nedvědů.

Reagovat
niflheim

Ta záloha to je nádhera...

Reagovat
One-Real

Jenom se mi to zdá, nebo 7 nemá Beckham, ale Owen?

Reagovat
One-Real

tak ne, jsem vůl

Reagovat
niflheim

Sedmičku má Becks i Owen

Reagovat
niflheim

Jenom škoda, že nepřijel třeba Keane

Reagovat
SunFells

Kdo tam je za Juve?

Reagovat
One-Real

jejich klasická sestava, co hrála SA

Reagovat
One-Real

tuhle sezónu

Reagovat
SunFells

Aha, nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To je nádhera vidět Beckse zase v rudém...pravá strana Gary - Becks...to byly časy.

Reagovat
Tomekcz

beck to sou mice :-)

Reagovat
mithro

ale je dost smutne ze kvoli jednemu poriadnemu rohu sa musi na old trafford vratit becks

Reagovat
vodka

Becham to má pořád v noze, radost se na to dívat

Reagovat
Tomanatura

Davide, vrať se domů!

Reagovat
One-Real

Mohli pozvat Real z doby toho super dvojzápasu v LM.

Reagovat
Chazy

Tak ale dvojzápas s Juve byl v tom 1999 asi nejúžasnější.

Reagovat
Tomanatura

I ty dvojzápasy předtím ve skupinách byly nádherné, jedny z mojich nejoblíbenějších zápasů.

Reagovat
Mindas

Tak, tak... Já spíš vzpomínám na skupinový dvojzápas s Barcou. Tam Schmeichel neskutečně "kouzlil".

Reagovat
Chazy

Tam měl ten zákrok nadvakrát, ne?

Reagovat
Tomanatura

On už od roku tuším 96 chytal tuto svoji "formu", i když teda zrovna v těchto letech udělal ten "zákrok století" proti Rapidu (Rene Wagner ).

Reagovat
Mindas

On vůbec měl tu sezónu 98/99 slabší zápasy, ale stejně tam dokázal vykouzlit nějakou parádu, jako třeba proti Interu ve čtvrtfinále.

Reagovat
Mindas

Mno, spíš tam předváděl hlavně dobré mindy.

Reagovat
Chazy

No právě ten zákrok nadvakrát byl pěknej error..

Reagovat
Mindas

Ten si přesně nevybavuju. Mně spíš utkvělo v paměti to jeho stavění zdi. Samozřejmě s klasickým pohybem za zeď v době kopu, zde ještě za blbě postavenou zeď.

Reagovat
One-Real

To nepopírám, akorát mě zklamalo z pohledu Juve z čím přijeli, čekal bych že nepřijedou ze současnou jedenáctkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna Becks-Giggs-Becks, ááááách

Reagovat
mithro

Fergie, sign him up

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Až se mi objevujou slzy v očích, když vidím Beckse přihrávat

Reagovat
mithro

becks paul a ryan

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Sign that boy SAF!

Reagovat
vodka

vlastně už vim, proč chytá Kuszczak, ono je to rozlučka aj pro něho...

Reagovat
Tomanatura

Aj pro Owena beztak.

Reagovat
mithro

tomas tomas

Reagovat
SunFells

Jak se Fergie culil ..

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

K nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

P. Neville

Reagovat
C0br

Já chci přímáák a ať ho kope Nev.

Reagovat
One-Real

Ještě Barthéz, Silvestre, Keane a Ruud. Joo tenhle Manchester jsem tenkrát míval strašně rád .

A proti nim Iker - Salgado - Hierro - Helguera- Carlos - Makelele - Guti - Zidane - Figo - R + R .

Reagovat
Mindas

Zajímavé, že tenhle Manchester United právě hodně fanoušků ztratil.

Reagovat
Chazy

Já taky, tomu se krásně fandilo.

Reagovat
mithro

150 - David De Gea made 150 saves in the Spanish top-flight in 2010-11, only Almería's Diego Alves made more (157). Target.

Reagovat
niflheim

Začínáš si o něm shánet info?

Reagovat
mithro

skor tym infom zacinaju ludia zaplavovat twitter

Reagovat
niflheim

Krása

Reagovat
niflheim

Takový fajný výsměch scouserům, když na naší rozlučce hraje Owen a k tomu s hráči z ročníku 92

Reagovat
Kenneth

Opravdu to máte zapotřebí?

Reagovat
niflheim

I když je to hráč Liverpoolu, tak jsem ho měl jako fanda anglického fotbalu vždycky rád a byl jsem i jeho fanda.

Reagovat
mithro

tiez som ho mal vpodstate rad aj v liverpoole, to fanusikovia united holt nemaju taky komplex z liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se směj. Byl to skvělej fotbalista, jako člověk stojí ale za hovno, za stejný hovno jako Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

I když Owen je furt na daleko vyšší úrovňi než Torres co se týče tady toho.

Reagovat
Chazy

Nebude mi chybět jako Keane, ale stejně. Moc větších sympaťáků v PL nebylo. Jinak Beckham mě strašně překvapuje, i když kdo ví, jak by stíhal normální tempo.

Reagovat
SunFells

V MLS hrává ve středu zálohy ne? Tam by to snad zvládal.

Reagovat
Chazy

Cojávím, MLS nikoho nezajímá.

Reagovat
SunFells

No proto si nejsem jistý právě

Reagovat
mithro

ved to..skoda ze sa vo futbale neda striedat ako na volejbale, na rohy a standartky by bol zlaty

Reagovat
vodka

ale ta přesnost a přehled je neskutečná... a mně osobně bude asi chybět Nev víc než Keane, přecejenom s Nevillem sem toho zažil víc, víc sem prožíval to jeho zranění atd.

Reagovat
Chazy

To já právě Keana viděl dost a tu rozlučku jsem doslova obrečel ...

Reagovat
vodka

ta rozlučka byla krásná, na tu sem sse díval taky... navíc Celtic je atraktivnější soupeř, než Juve (no offense).

Reagovat
smazaný uživatel

A Ole mel taky moc peknou rozlucku s Espanyolem

Reagovat
vodka

ty slzy dojetí jsou nezapomenutelné...

Reagovat
Chazy

Jj, hlavně ten program na MUTV, videa se vzpomínkama a komentářema, jsem to pak sledoval snad 50x všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Sympaťáků.

Reagovat
Chazy

Otravuj jinde.

Reagovat
niflheim
Reagovat
mithro

to bolo skvele

Reagovat
SunFells

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Chazy

"U každého to je jiné, ale my nemusíme nikoho prodávat, což je velice dobré," uvedl Martinez.

Se mi líbí, že tomu fakt věří ...

Reagovat
Chazy
Reagovat
Kenneth

Proč mu tu ruku nepodal?

Reagovat
Chazy

No pravděpodobně fakt jen proto, že chytal za City.

Reagovat
Kenneth

Paličák.

Reagovat
Tomanatura

To není o paličaření, on ztratil hodně respekt i u fanoušků, co ho tehdy měli rádi. Prostě u legend MU se toto prominout nemůže, strašně jsem za Garyho rád, že to udělal.

Reagovat
Chazy

Já byl rád, že ho uvidím ještě chytat. V MU sem ho prakticky nestih.

Reagovat
vodka

já sem na euru dokonce přál v tom vzájemném zápase dánom, když chytal... a eště si pamatuju, že tam dostal od někoho do hlavy a pak si tak hýbal s čelistí

Reagovat
Mindas

Myslíš Euro2000? Tam jsem přál taky Dánům v zápase s náma, kvůli němu.

Reagovat
vodka

jj, sem si právě nebyl jistý tím rokem, ale byl sem eště malý špunt, tak to muselo byt 2000...

Reagovat
Chazy

Aha, tak tam si vybavím jen pár momentů. Já si z brankářů z těch (pro mě) starších šampionátů pamatuju víc jen De Wildeho ...

Reagovat
Chazy

A Lamu kvůli jménu.

Reagovat
Mindas

Tam si mindu také neodpustil. Když vyběhl tak napůl, máchl jednou rukou v předklonu do prázdna a Šmicer v klidu zavěsil. Oni Dánové celkově od roku 92 na těch evropských šampionátech hráli tužku. Třeba v Anglii 96 dostali trojku od Chorvatů, kdy jim stačil bod k postupu. Jinak Euro 2000 mě moc nebavilo, každý komu jsem fandil, tak nepostoupil ze základní skupiny. Jinak nejlepší bylo, jak před turnajem všude tvrdili, že Turecko nemají golmana a pak Rustu byl největším bourákem na turnaji a stal se hvězdou.

Reagovat
vodka

Rustumu sem zase strašně fandil na MS 02, neuvěřitelně sem byl vytočený, že to vyhráli brazilci, z toho eura si celkově moc nepamatuju, tehdy sem fotbal stejně nějak moc nebral...

Reagovat
Chazy

Já si zas z Turecka pamatuju jen nějakou prasárnu mimo hru, nějakou hlavičku hráči, co se snažil sebrat Turka ze země ...

Reagovat
Chazy

Třeba to moh bejt Özalan, to bylo takový prase

Reagovat
vodka

hlavně si pamatuju, jak se tma říkalo, jaký je Hakan Sükür střelec atd. a nemohl dat gól, až potom dal ten nejrychlejší na MS v tom souboji o 3. místo, tak to sem mu taky přál... Celkově tam bylo dost zajímavých hráčů... Hasan Sas, Davala...

Reagovat
Chazy

Mě tam zaujal Ziege. Škoda, že v PL sem ho snad ani neviděl.

Reagovat
vodka

on měl myslim stejný účes, jak ten Davala, ne? ten proužek... ale taky si ho z PL vůbec nepamatuju... celkově sem se tehdy zajímal o strašně úzký okruh hráčů...

Reagovat
Chazy

Jj, tak zaujal. Pro mě to tehdy bylo jen MU a ani soupeře jsem nevnímal. V těch 9-10 jsem byl takovej herabge.

Reagovat
Mindas

Ziegeho si pamatuju hlavně v FA Cupu proti City, kdy z tresňáku vykouzlil neskutečnou střelu.

Reagovat
Mindas

Jj, na MS02 už byl hvězdou, což tam i potvrdil, ale právě na tom euru se neskutečně zvedl, kdy "byl" před turnajem slabinou Turků. Já už z Eura96 si pamatuju některé věci z pár zápasů. Až na MS98 si pamatuju podrobně skoro každý zápas.

Reagovat
Chazy

Kdy proti nám chytal?

Reagovat
Tomanatura

Tak to já teda ani omylem. Stejně jako u Lawa, i když ten tam aspoň tu kariéru začínal. Pochopit to nepochopím, hrát tolik let za jeden klub a nestát se jeho fanouškem.

Reagovat
Chazy

No já 2002/2003 rivalitu se City fakt nevnímal.

Reagovat
Tomanatura

Tak to není o tom, kdy jsi to zažil, že jo.

Reagovat
Mindas

Výborné derby. Také si to Gary za to nepodání ruky v zápase pěkně odsral a vykouzlil neskutečnou mindu.

Reagovat
smazaný uživatel

Man City.

Reagovat
Swarley

bo Gary Neville

Reagovat
mithro

Really disappointed to miss Gary's game, supposed to go but that b...y ash cloud has kept me in Denmark.

pred chvilou na jeho twitteri

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

ten twitter je nakonec docela užitečný, já už sem se lekl, že nakonec nechtěl jet..

Reagovat
Chazy

Užitečnej určitě je, ale jen právě u významnějších lidí. Twiterování ala Sheldon v BBT mi přijde směšný.

Reagovat
mithro

presne tak ako informacny kanal je to fajn, ale pisat tam kazdy pohyb cloveka je ehm

Reagovat
vodka

no, právě už vim o pár lidech, teří tam háží i to, co si udělali k večeři i s fotkou...

Reagovat
Chazy

Reagovat
mithro

tie becksove pasy ach

Reagovat
Swarley

ten Beckham je fakt neskutečnej

jaaaaaj, jak já jsem toho kluka zbožňoval

Reagovat
Chazy

To já taky. Než tak mimořádně zradil :))..

Reagovat
Swarley

možná měl dostat ještě jednou kopačkou do hlavy, ale nějakýma šroubama...třeba by se mu pak v hlavě rozsvítilo

Reagovat
Chazy

Já ho tehdy začal strašně nesnášet a nikdy mě to nepřešlo ..

Reagovat
Swarley

tak nějak...brácha navíc fandí od mala Realu, tak o to hůř se mi to rozdýchávalo...

Reagovat
Chazy

Jj, dva kámoši taky fandili a furt otravovali se Zidanem, Figem a tím, že MU už je historie a nikdy nic nevyhraje ... tak se mi Beckham taky znechutil dvakrát víc, než by se mu to povedlo normálně.

Reagovat
mithro

omg to ten zapas tychlo pokazili

Reagovat
niflheim

Obertan, GIbson...Bebé...toto začína

Reagovat
smazaný uživatel

Bebe, Gibson, Obertan

Reagovat
Tomekcz

fergi podepis beckse:-)

Reagovat
Tomanatura

Tak snad se loučí i Obertan s Bébém. Bude se mi stýskat.

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

...nastávající hvězdy United.

Reagovat
hefy

Proč na zápase největšího kapitána všech dob hrajou sračky jako bebe, Obertan nebo Gibson?

Reagovat
Chazy

"Největší kapitán všech dob"

Reagovat
smazaný uživatel

Bebe, Obertan.... uz to ztratilo kouzlo

Reagovat
Tomekcz

fuj co to tam dal

Reagovat
niflheim

Teď bych šel i domů

Reagovat
C0br

Asi to vypnu, doufám, že Fergie pořád dokáže vidět rozdíl mezi Becksem a Blbem/Oberblbem.

Reagovat
Swarley
Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

vidět kombinovat Bebého s Garym, tak tomu říkám smíšený pocity...

Reagovat
Tomekcz

snad je nechava jen odpocivat na 2. puli :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, hraci, co maji hrat finale maji hrat maximalne polocas. A uz jsou vlastne vsichni dole.

Reagovat
Pinturicchio

Simoneeeeeeeeeeee

Reagovat
mithro

owen dnes uz tak tri tutovky poslal mimo stadion

Reagovat
Pinturicchio

700. pro Garyho Nevilla

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

a pro Del Piera, ten vypadá, že se tím zápasem baví...

Reagovat
Pinturicchio

Alex rozdává italské úsměvy na všechny strany

Reagovat
Chazy

Víc by se hodilo třeba 602.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se směju Owenovi já btw: Neville rychlejší než Bebé

Reagovat
niflheim

Někdo mi potom prosím řekněte, o čem byl poločasový program

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkných prvních 30 minut, ale teď už nemá cenu na to koukat. Beckham to má pořád v noze, paráda Škoda, že nehrajozu týmy ve složení: Schmeichel - G.Neville, R.Ferdinand, Stam, P.Neville - Beckham, Keane/Butt, Scholes, Giggs - A.Cole/Ruud, D.Yorke/Ole proti:

Buffon - Thuram, Montero, Cannavaro, Zambrotta - Camoranesi, Tacchinardi, Davids - Nedvěd/Zidane - Trezeguet/Inzaghi, Del Piero

Reagovat
vodka

Ferrara!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si nemohl vzpomenout a nechtěl jsem psát Legrottaglie nebo Iuliano

Reagovat
mithro

becks si jednoznacne prisiel po novy kontrakt

Reagovat
C0br

Evidentně ví co chce.

Reagovat
SunFells

To je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Armand Traoré si zahrál jak na rozlučce Gary Nevilla, tak na rozlučce Dennise Bergkampa. To má štěstí, tragéd jeden

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle kopací technikou může hrát Beckham do padesáti a stát jenom na kruhu klidně.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
mithro

na druhy polcas by to chcelo challange, ze nesmie dat nahravku na menej ako 30 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

boze ten Bebe je tragicky aj v polovicnom tempe v priatelskom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, až bude mít za 20 let rozlučku jako legenda MU a přijdou si kopnout za vás Obertan, Gibson, Evans a další

Reagovat
mithro

bohuzial

Reagovat
Swarley

já už jsem fakt přesvědčenej o tom, že to byl charitativní nákup...nevim jestli někdy byl bezdomovec nebo co na tom bylo pravdy, ale když ho vidím, tak bych tomu i věřil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Becks Nadhera ty jeho pasy..

Reagovat
smazaný uživatel

už jen pomyšlení na comeback beckse je boží

Reagovat
Azza

Al-Habsi - Rafael, Vidić, Kompany, Baines - Nani, Y.Touré (VDV), Wilshere, Adam, Nasri - Tevez

Reagovat
Chazy

Tak to je teď strašný OT.

Reagovat
Swarley

neruš...

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

človek sa vyjadrí k téme a dostane ešte vynadané.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kenneth

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
Azza

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

Get the fucking hair dryer out Fergie!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že Becks vystřídá až v 90minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Jestli nebude v poslední vteřině střídat Rafael Garyho...něco jako výměna stráží.

Reagovat
niflheim

Tak o co jsem přišel?

Reagovat
Swarley

v podstatě už o všechno

Reagovat
niflheim

Tak odešel jsem o poločase se psem...tak jeslti se něco mezitím stalo

Reagovat
Swarley

jo taaaak, já myslel že jsi teď došel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V tomto rocniku Premier League padl rekordni pocet golu od doby, co se hraje na 38 kol. Celkem padlo 1063 golu, coz dava prumer 2,8 branek na zapas. Predchozi rekord byl 1060, coz znamenalo, ze v poslednim kole musi padnout 30 golu. Nakonec jich padlo 32, o rekordni trefu se postaral vyrovnavaci brankou proti NUFC na 3:3 Somen Tchoyi za WBA

Reagovat
Tomanatura

Kdo by to byl řekl, že se Tchoyi, který mi v RBS připadal jak neuvěřitelné poleno, zapíše do historie PL

Reagovat
Tomanatura

A mimochodem, jak se mu vůbec daří?

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Becks najde centrom aj Bebeho, ak mu uz toto nezabezpeci zmluvu tak neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kenneth

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Reagovat
Tomekcz

to sou mice :-)

Reagovat
kiwwi

chcem vidiet nejaky priamy kop!!!!

Reagovat
C0br

Reagovat
vodka

Reagovat
CubONE

sa mi zdalo, alebo piskali na Becksa raz?

Reagovat
Chazy

By mu patřilo :))

Reagovat
CubONE

ale kde, Becks je boh!

Reagovat
mithro

tiez som ho mal po prestupe v zuboch

Reagovat
Chazy

Já navždycky, on až negativně ovlivnil moje dětství ...

Reagovat
Tomanatura

Moje taky. Musel jsem začít sledovat po očku i Španělsko a objevil jsem tam mého nejoblíbenějšího hráče všech dob Díky, Becksi

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane, Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

JRR?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
CubONE

?

Reagovat
vodka

Riquelme

Reagovat
CubONE

diky

Reagovat
Swarley

no tak teď mám o čem přemýšlet...kdo by tak mohl být můj nejoblíbenější hráč všech dob?

Reagovat
Swarley

asi je to celkem zvláštní, ale hráč který mě nikdy nepřestal fascinovat byl Ruud van Nistelrooy

Reagovat
Tomanatura

Jeden z nejúžasnějších hráčů, co jsem kdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge

Reagovat
Swarley

našlo by se jich hodně

Reagovat
hefy

Phillip mu skoro zlomil nohu.

Reagovat
kiwwi

nech kurva vie ze tu sa simulovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to k zamyšlení - Bebé ještě donedávna kluk z ulice, no a dnes je na trávníku s hráči jako Beckham, Neville, Owen a spol. I když hraje hovno, rozhodně je mu co závidět. Tak trošku milionář z chatrče

Reagovat
CubONE

Reagovat
hefy

Vlastně jsem trochu překvapenej, že byl Beckham uvolněn, protože v USA normálně jede liga.

Reagovat
Chazy

Je to srandaliga, tak co se divíš.

Reagovat
niflheim

To je ale potlesk pro del Piera

Reagovat
mithro

del piero

Reagovat
Tomanatura

Bebe

Reagovat
kiwwi

ides Beeeecks

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Becksi musíš

Reagovat
niflheim

Škoda...snad bude ještě příležitost

Reagovat
kiwwi

inac ten Lindegaard je dost tragicky v rozohravke nohami

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem tú onaniu nad beckhamom doteraz nezabudnem na tie jeho nepremené penalty za anglicko, hlavne na tú proti portugalcom ktorú prestrelil 10 metrov nad bránu, samozrejme sa nezabudol vyhovoriť na trávnik

anglicku nebol nikdy dobrým kapitánom, bol som rád keď kapitánsku pásku odložil

Reagovat
Chazy

Je zajímavý, že největší chybu Beckhama v repre jsi nezmínil. Po který se na něj pískalo snad víc jak na Ronalda, když žaloval na Rooneyho.

Reagovat
hefy

Ten sotva ví, o co šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Ale pochybuju, že nakej zápas MS 1998 viděl vůbec.

Reagovat
niflheim

98? Myslíme to stejné?

Reagovat
Chazy

Jj.

Reagovat
CubONE

Reagovat
joshua

Simeone?

Reagovat
Chazy

Kdo ví. Ňákej Argentinec

Reagovat
Tomanatura

Trenér Catanie

Reagovat
Chazy

Tam se hraje fotbal?

Reagovat
Tomanatura

Tak přednost má mafie, to je pravda

Reagovat
Chazy

Já myslel, že na Sicílii je jen Palermo. Zajímavý. A dokonce první liga a já je prakticky neznám ...

Reagovat
Tomanatura

Podívej se na soupisku. Myslím, že po jejím shlédnutí budeš kontrolovat, jestli je Catanie fakt v itálii

Reagovat
Chazy

Tak ty musíš mít nad MU.

Reagovat
Tomanatura

Tak nepopírám, že mi jsou sympatičtí A to ještě polovina z těch italů má i argentinský pas

Reagovat
Chazy

Sranda je, že díky manažeru jich dost znám. Ledesmu, Bergessia, Carboniho, Silvestreho. Prská se na ně kvůli tomu národnostnímu složení? V PL by byli za špínu.

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že dřív byli nesympatičtější, jelikož hráli otřesný hnus, byl to klub bez tradice v první lize a ještě se zachránili "podvodem".

Teďka hrajou slušný fotbal (hlavně loni) a většina z těch argentinců má italské pasy (což je u nich normální) a umí i italsky, čili je to v pohodě. Možná to někomu vadí, určitě se takový najdou, ale spíš si myslím, že jich tolik není. Spíš lidem vadí ten klub obecně.

Reagovat
Chazy

Tak těm bych asi fandil já, když tady mám Wigan ...

Reagovat
joshua

Jo, tak to byl on. Já jsem na to koukal zrovna ve Španělsku a Simeoneho jsem od té doby začal vyloženě nenávidět, dneska bych nadával Becksovi.

Reagovat
Mindas

Při zápase základní skupiny na MS02 si při nástupu podávali ruce a ještě se na sebe smáli, že se skoro láskou nesnědli.

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy ešte ale nebol kapitán

Reagovat
Chazy

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

No b?

ako kapitán anglicko potiahnuť poriadne nevedel. ono sa to asi ani vyhecovať s tým jeho hláskom nedá.

Gerrard si tú pásku vždy zaslúžil viac ako on, lepší kapitán, ale aj hráč celkovo. Akurát nie je tak zaujímavý marketingovo ako spice man.

Reagovat
Chazy

Supr.

Reagovat
CubONE

Scouser?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne. Myslel jsem, že jsme se touhle sezonu odpadu zbavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si to vlastne dovoluješ? By ma zaujímalo vôbec kolko máš rokov. Sa tu budú kadejaký maturanti rozkrikovať.

Reagovat
smazaný uživatel

*kadejakí

Reagovat
Kenneth

Reagovat
joshua

Ještě jsi zapomněl dodat: "Víš kdo já jsem?"

Reagovat
Swarley

aaaa, pán je suterén

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mna niekto nazve odpadom a ja som suterén. Ja som s osobnou urážkou nezačal. Zrovnaj si to v hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

Až ty budeš tu maturitu mít, tak mi napiš

Reagovat
smazaný uživatel

A ty rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu co si tady psal, tak nevím jestli bys neměl začít nejdříve u sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozum má niečo spoločné s nejakým subjektívnym názorom na nejakého hráča? Get a life

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mindas

"nie je tak zaujímavý marketingovo ako spice man" - Víš kdo vůbec právě nastartoval tenhle marketingový boom kolem hráčů, ty spice mane?

Reagovat
Tomanatura

Bez prominutí - Běž do prdele.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

A ty do piče :)

Reagovat
smazaný uživatel

a na zápas proti Řecku si pamatuješ?

Reagovat
CubONE

Reagovat
niflheim

http://www.youtube.com/watch?v=5OQI-VqC_h4 - to mě vždy zamrazí trochu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Krásnej... škoda, že Becks nedal ten svuj

Reagovat
niflheim

Oni to tam i říkali...na něj to bylo moc blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem si taky říkal. On to kope moc razantně a na takovouhle vzdálenost se to nestačí stočit.

Reagovat
niflheim

Pěkný.

Reagovat
mithro

tak to bol banan

Reagovat
vodka

krásná střela...

Reagovat
Pinturicchio

Já to říkám pořád, z Giandonata něco bude A ted Gary vyrovnat

Reagovat
Chazy

Když on nemá v kariéře ani 10 gólů

Reagovat
Pinturicchio

To půjde

Reagovat
niflheim

Ono je to vesměs jedno, kolik to skončí...tohle je prostě jen oslava fotbalu. Jenom škoda, že je hned o víkendu finále LM...to by byla potom jiná sranda.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tomekcz

bez utocnika to je tezky

Reagovat
CubONE

ako to padlo? zrovna mi to seklo dufam, ze to Juve Garymu necha

Reagovat
niflheim

Takový přímý kop z úhlu...pěkně kopnuto.

Reagovat
kiwwi

sudi piskaj penaltu, nesaskuj

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Tak to jsem nečekal, že tak brzy...sbohem, Gary...děkujeme za všechno. Takhle odchází jeden z nejvíce loajálních hráčů.

Reagovat
terry

To je strašnej suchar.

Reagovat
Tomekcz

juve nak brani

Reagovat
vodka

sakra, bude fakt chybět...

Reagovat
Chazy

Reagovat
Pinturicchio

Hodně štěstí v dalším životě, Gary, snad to bude stejně úspěšné, jako Tvá aktivní kariéra

Reagovat
Tomekcz

gibson ani neumi prihrat chudak Becks

Reagovat
Swarley

uffff, tak teď už jen Giggs, Scholes a SAF...

Reagovat
Mindas

I když nerad, tak musím říct, že letos jsem vám ten titul přál, díky těmto hráčům. Tak teď šup, šup skončit ten zbytek, ať vás můžu začít regulerně nesnášet.

Reagovat
Chazy

Tak to bylo od Phila naivní

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Becks Sakra, já ho chci do Evropy.

Reagovat
niflheim

Tak tohle by byla nádhera, kdyby to tam spadlo.

Reagovat
niflheim

Už tam jenom chyběl Paul

Reagovat
kiwwi

kurva toto mi chyba...Beckham --> Scholes

Reagovat
Chazy

Tak tohle je krásná vzpomínka. Beckham centr za vápno, Scholes rána z voleje.

Reagovat
niflheim

Becks...what a lad

Reagovat
C0br

Tohle už je ale one-man show.

Reagovat
Tomanatura

Ti pořadatelé jsou vážně z kamene, to není možné

Reagovat
kiwwi

nevadi, v odvete na Delle Alpi by uz hral aj Keano a nemali by sancu

Reagovat
niflheim

A ještě Dwight s Andym

Reagovat
homeles8

mě to Dwight komentoval :-)

Reagovat
Aldeano

Taky

Reagovat
Tomekcz

doufam ze je nechaj aspon vyrovnat

Reagovat
niflheim

Gary

Reagovat
Tomanatura

Děkujeme Gary, strašně moc!

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson a Ćorluka ve zklamané sestavě ? No jo Gooner se nezapře. Co třeba Arshavin?

Reagovat
niflheim

offtopic

Reagovat
Counter

Myslíš čtvrtého nejlepšího nahrávače letošní PL? A to odehrál jen 2200 minut :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Skončil další hráč, díky kterýmu stálo za to se koukat na fotbal

btw s tim Becksem jsem si celou dobu nedělal prdel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C0br

Gary Neville is a Red,

Is a Red,

Is a Red,

Gary Neville is a Red,

He hates Scousers....

Díky za všechno Gary, long life.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já vim, že je to rozlučka Garyho, ale prostě Becks je Becks a až když ho teď vidim v tom dresu, tak si uvědomuju, jak to tenkrát hrozně podělali... on je prostě sympaťák nad sympaťáky a pořád hraje parádní fotbal.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kiwwi

jemu ten cerveny dres tak pasuje

Reagovat
CubONE

Reagovat
Tomanatura

Asi nejnešťastnější přestup MU.

Reagovat
Chazy

Podělal to on.

Reagovat
vodka

ale stejně bych byl rád, aby kariéru ukončil v MU... aj když je to bez šance...

Reagovat
Swarley

a to je to, co mě na tom nejvíc mrzí...

Reagovat
homeles8

konečně zavřel hubu těm, co mi tu furt cpali, že Beckham je jen model a ne fotbalista, když jsem tvrdil, že je nejlepší

Reagovat
Tomanatura

Tak to tvrdí jen ti, kteří o něm ví jen z google a reklam na pepsi

Reagovat
Swarley

tak myslím, že zrovna fandům United si to vysvětlovat nemusel

Reagovat
kiwwi

boze co ja som sa musel napocuvat a nahadat s kokotmi, ktori cely cas dristali, ze to je len baletka a jedine co dokaze je kopat priame kopy

Reagovat
Swarley

jj u Beckhama a RvN to byly nekonečný hádky s mým tatíkem...jeden uměl jen kopnout do balonu a ten druhej neuměl ani to a dokázal jen trefovat z metru prázdnou bránu...jak já jsem se u toho vytáčel

Reagovat
kiwwi

jj mali sme to tazke...ja som mal okolo seba vzdy viac haterov ako fanusikov MU

Reagovat
Chazy

Bych byl schopnej věřit tomu, že nesnášeli MU jen kvůli tobě.

Reagovat
kiwwi

ale no taaak

Reagovat
Chazy

Tak jestli si furt všem předhazoval, že MU nemá chybu, jako to děláš tady...

Reagovat
kiwwi

raz to vsetci pochopite

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pinturicchio

Takové hádky mívám s babičkou ( beze srandy )

Reagovat
Chazy

Taky. A nakonec to všichni přijali a předhazovali mi, že je v Realu.

Reagovat
niflheim

S takovýma lidma je těžko se hádat. NIkdy ho snad ani neviděli hrát.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, já si nemůžu pomoct, ale Becks mi připomíná našeho Jardu Jágra - chování, charakter, absolutní profík, pohodář, takový selský rozum, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. I tou oddaností reprezentovat. I když ve fotbale je to jinačí.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kiwwi

Class of '92 - We love you!!!

Reagovat
CubONE

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CubONE

Gary, dakujeme!

Becks do Man Utd !!! Dres sa mu hodi a dnes neprajnikom ukazal, ze je stale svetova trieda!

Reagovat
Tomekcz

Doufam ze Giggs a Scholes udelaj stejnou rozlucku a zas se sejdou

Reagovat
Chazy

Tak když jí měli i Keane a Ole, těžko se těmhle dvěma vyhne

Reagovat
Tomekcz

jj, ale hlavne sem myslel aby se tam zas ukazali vsichni pohromade

Reagovat
Chazy

Narozdíl od dneška :(( tolik hráčů jsem tam postrádal..

Reagovat
mithro

dnes to bolo site dost horucou ihlou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

wtf, z čeho je to sestřihané? aj když tomu šmejdovi bych ty hrábě rád dopřál...

Reagovat
Tomanatura

Není to náhodou, jak si zlomil tu nohu?

Reagovat
Minister

Reagovat
mithro

skoro1000. za Becksov rozluckovy zapas na Old Trafforde

Reagovat
kiwwi

dpc uz som sa zlakol ze som nestihol 1000. pre Garyho

Reagovat
homeles8

bude pro Beckse

Reagovat
niflheim

A co takhle pro ročník 92?

Reagovat
mithro

a proti realu

Reagovat
One-Real

Ten Becks je prostě stejnak borec, škoda toho jeho přestupu k nám, v MU byl stejnak nejlepší.

Reagovat
homeles8

jak říkám, kdyby nepřestoupil, asi bych dnes fandil MU

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se správně pamatuju, tak na jednom titulu u vás měl velkou zásluhu, ne?

Reagovat
Tomanatura

Na posledním. Usmířil se s Cappelem a vykopal titul.

Reagovat
Chazy

Jj, to jsem občas i Real sledoval.

Reagovat
One-Real

Jojo, to vskutku měl a já jsem byl rád, že ho máme v týmu. Přecejen to byl úžasný sympaťák a byl rád že je v Realu. Pamatuju si jak vyprávěl v dokumentu o Zidanovi o jejich spolupráci a tak, o tom jak za ním Zidane při posledním zápase přišel a řikal, že byla čest s ním hrát v týmu a Beckham to tam označil jako jeden z nejemotivnějšího momentů jeho kariéry. Ale zpátky k tématu, to odbíhám. Byl jsem sice strašně rád, ale postupem času mi docházelo a došlo, že on patřil a patří do Manchesteru.

Reagovat
Chazy

No sranda je, že po tom přestupu se přestalo dařit jak Realu, tak MU.

Reagovat
One-Real

Moc kohoutů na jednom ...(shit teď mi vypadlo to slovo) nedělá dobrotu...hlavní průser byl že po tý sezóně v době kdy přišel Beckham odešel Makelele a to byl průser, ten kdyby neodešel tak to funguje i s Becksem, na ostrý křídla Becks, Figo a Zizou režisér hry...bohužel vedení si na*ralo do huby, prodalo Maku, později i Cambiassa a co se z něj později vyklubalo a sezónu na to přišel Owen a začlo to období ústupu doprovázené přestupy typu Cassano, Baptista, Cicinho, Robinho a tak dále (někteří se aspoň prosadili)

Reagovat
CubONE

...smetisku?

Reagovat
Chazy

Smetišti, což se k Realu fakt hodí ...

No hlavně ani nebylo ze začátku moc vymyšlený, jak by ta záloha měla fungovat. Beckham si stěžoval, že měl dost defenzivní úkoly. Hlavně pod Luxemburgem tam byl Becks úplně navíc.

Reagovat
One-Real

Tak to byl taky vůl který si tam přivedl různé Graveseny, Samuely, Emersony.

Reagovat
Chazy

Gravesen v Realu. To jsem skoro zapomněl ... a narozdíl od Fauberta toho dost odehrál.

Reagovat
Chazy

Fandit Realu musí bejt taky zábavný :))

Reagovat
One-Real

Člověk si prožije lecjaké chvíle, když byl představovanej jako posila Faubert, tak to jsem pochyboval, jak skončíme. Gravesen to byl taky pořízek, si pamatuju jak jednou skoro rozbil hubu Robinhovi myslím. Pak taky Woodgate, to byla taky střela nákup. .

Celkově můžeme říct, že Realu se nákupy z Anglie až na vyjímky moc nedaří. Lass, Becks částečně, Robben a Liverpoolská dvojice. Faubert, Gravesen, Woodgate, Owen budiž tomu důkazy a někdo mi určitě ušel. Naopak Real prodá do Anglie vždycky někoho a tomu se pak daří -> VdV, Salgado jsem slyšel že byl taky dobrý letos, Makelele a dál se mi vzpomínat nechce.

Reagovat
terry

MAKA Jeho prodejem se vám rozpadla hra jak domeček z karet.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ivan Campo Na druhou stranu Macca v Realu nehral spatne

Reagovat
Chazy

Campo byl z Realu?

Reagovat
Chazy

On a Stelios. Legendy.

Reagovat
smazaný uživatel

No jiste S nima vyhral LM, a pokud se nepletu, tak dokonce 2x.

Reagovat
Chazy

Mně se hlavně líbila jeho image a výraz. Jako kdyby celou noc před zápasem strávil v hospodě.

Reagovat
Chazy

Ale za to si Real může částečně sám. Pokud vím, tak Owen hrál docela dobře a fanoušci i často volali po tom, aby hrál v základu. A stejně nedostal dost šancí a neprosadil se. Ale vždyť jsi to sám psal, Cambiassa se zbavili a on pak vyrost ve skvělýho fotbalistu, Makelele to samý, Vaart to samý. Přitom hráli dobře i v Realu. Málo trpělivosti. Owen byl top útočník, neuvěřitelně rychlej a skvěle zakončující. Potřeboval jen čas adaptovat se. Všechno je to o nedostatku trpělivosti, moc ambicí, moc velká touha po úspěchu, málo času pro hráče, co potřebujou víc času. A to je zákonitě každej, kdo hrál v Anglii.

Před Salgadem takhle přived Allardyce i Hierra a taky se prosadil :))... je to takový pěkný oživení.

Reagovat
One-Real

Owen byl dobrej hráč a hrál dobře, akorát ho tu strašně srazili zranění. Camba v tý době nebyl tak dobrej, ale rok dva zpátky si majitelé Realu trhaly vlasy. Maka byla jedna z největších chyb Realu, už v tu dobu byl jeden z top 3 DM na světě a oni se ho zbavili.

Reagovat
Chazy

No a pak máš ještě hráče jako Mata ...

Reagovat
One-Real

Mata, Soldado, Negredo (oba dva 20 branek v tehle sezone) a dalsi...no neni tohle smutne?

Reagovat
Chazy

Jak jsem říkal, fandit Realu musí bejt taky zábava ..

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme na tom hledat pozitiva. Získal si respekt jako hráč i ve Španělsku a hlavně je zase o to silnější jeho příběh teď. Kdy má prostě srdce v Manchesteru.

Třeba jak napálil to břevno na OT za Milán, tak mnou projela husina...

Reagovat
kiwwi

to mu vyrazil VdS, ale bola to dobra supa

Reagovat
One-Real

shodnem se všichni na tom, že to byl je a bude borec!

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

To byla ale nádhera to video na konci

Reagovat
CubONE

Reagovat
mithro

akurat som to chcel napisat, dufam ze to niekto ripne a hodi na web

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mithro

uzasna vec klobuk dole

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Nádhera

Reagovat
One-Real

Reagovat
vodka

magic

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra aj ja to chcem vidieť neni záznam dáky abo čo???

Reagovat
Aldeano

Tady máš nejhezčí gól zápasu http://www.youtube.com/watch?v=7yggABPK1n0

Reagovat
Aldeano

http://www.youtube.com/watch?v=HbE5azKQ0f4 Prostě krásná rozlučka Gary Neville

Reagovat
Chazy

Mně právě přijde z těch tří nejhorší :((

Reagovat
Aldeano

Možná se to mělo udělat po konci sezóny Nebo nevim,aby tam byl Keane,možná Sheringham,Solksjaer....

Reagovat
Chazy

Jednoznačně mělo. Právě jako to měli Keane i Ole. Ale co už, stejně to bylo pěkný.

Reagovat
niflheim

Asi si budu dívat na ten Zombieland, co tam teď hraje dál

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
kiwwi

inac cast vytazku z dnesnej akcie Gary venuje na vystavbu klubu pre fanusikov United o kapacite 1500 ludi pri OT

Reagovat
One-Real

Z twitteru Ferdinanda.

David Beckham getting the biggest cheers of the night at the Gary Neville testimonial...no change there then!

Reagovat
vodka

tak kiwwi, tisícovka bude pro co?

Reagovat
One-Real

1000. pro Garyho, bezpochyby jednoho z hráčů, na které se nikdy nezapomene. Tak jako v Římě na Tottiho, v Barce na Puyola, v Madridu na Raúla a v Milánu na Pippa nebo Javiera, tak i na něj budou všichni vzpomínat. Vamos Gary ! ! !

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

Reagovat
Aldeano

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

1001. pre Class of '92

http://yfrog.com/z/h4evtxrj

Reagovat
CubONE

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Takze novinarske supy uz chcu zhovadit aj takeho sympataka ako je Ryan Giggs

Reagovat
kiwwi

tak ak je to pravda tak sa zhovadil sam...novinari su ale hyeny

Reagovat
smazaný uživatel

neverim tomu...a este aj Hemming debilko,aby sa neposral pre to pravo,ze moze hovorit slobodne.Idiot...

Reagovat
mithro

tiez mam nato podobny nazor ale pravdu vie len Giggs

Reagovat
Godwinson

Myslíš, že je seznámili novináři? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi jako by ho chtěli rozhodit před finále LM, ale asi na tom něco pravdy bude....

Reagovat
mithro

Fergie confirms Man Utd have agreed a deal to sign David De Gea from Atletico Madrid #MUFC

vitaj

Reagovat
mithro

Fergie on De Gea: "We've been working on it for quite a while. We identified him quite a while back as one we should go for."

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Kontruju stejným kalibrem - Finská fotbalová asociace potvrdila přestup Carla Jenkinsona do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

WHO?

Reagovat
Counter

ty neznáš Carla Jenkinsona? Nevšiml sis, jakou jsem mu tady v posledních týdnech dělal reklamu? To je naše největší příchozí hvězda! Verzatilní obránce, zkušenosti z League One, 19 let, co můžeme chtít víc?

A teď vážně - nejvtipnější mi na tom přijde, že dokonce ani on není Angličan, reprezentuje Finsko

Reagovat
mithro

a taaaak

Reagovat
Counter

A jen za milion liber, taková almužna, vivat Wenger

Reagovat
kiwwi

vy sa mate...

Reagovat
SunFells

Reagovat
mithro

carl..who?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To sem zvedavej... Ve dvaceti letech do nejlepsi ligy a klubu na svete, za dvojnasobek dosud rekordni castky vydane za brankare, navic jako nahrada za odchazejici legendu svetovyho fotbalu. Ten jestli se z toho neposere, tak je frajer

Reagovat
mithro

presne to, ono je to talent obrovsky, ak to ustoji tak mame vystarane na roky dopredu

Reagovat
Chazy

Tak na něj bude neuvěřitelnej tlak. Pozitivum pro něj je, že když stojí tolik, bude prostě dostávat šance x let, i kdyby to kazil.

Reagovat
kiwwi

prave o to ide, ze De Gea nie je typ brankara ktory by bol zmetkar, alebo robil kiksy, cize to bude fakt len o tom zvladnuti tlaku....a vsetci to vedia, tak snad mu s tym vsetci pomozu najlepsie ako sa len da...pre mna asi najlepsia volba

Reagovat
mithro

dufam, ze niekde bude fundovane predstavenie s nejakymi videami, ja som ho videl v brane tak dvakrat a na par videach

Reagovat
mithro

Fergie: "We were looking for same type of qualities as Edwin, composure and organisational ability. De Gea is very similar that way."

hlavne nech sa nauci cez leto po anglicky

Reagovat
Tomanatura

Ten kluk má trošku jiný start do kariéry. Před 2 rokama koupilo Atlético tehdy největší brankářský talent - Asenjo a tento měl dělat 2 až 3. Pak se Sergio zranil a David ho už mezi tyče nepustil, což je výkon jako kráva. A teď nejdražší brankářský přestup do PL, ve 20ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc tuším, že druhej nejdražší golman vůbec.

Reagovat
mithro

kto bol drahsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon.

Reagovat
mithro

a za kolko?

Reagovat
smazaný uživatel

30 milionů eur.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Přehnáná pálka no.. Buffon je sice extra třída, ale 30 mega za golmana je prostě moc. Pro porovnání. 1. Buffon 30, ted teda ten De Gea bude 2. za 20 a pak to je 3. Peruzzi 10,5€ 4. Gordon 9€ 5. Barthez 7,8€ 6. Pagliuca 7,5€ 7. Čech 7€ pak jsou 6€ Reina, Kirland, Wright, Marchegiani

Reagovat
kiwwi

myslim ze to bolo okolo 33 mil. libier!!!

a vtedy bola libra o dost silnejsia...to bol mega mega prestup a nie to este na brankara

Reagovat
mithro

buffon?

Reagovat
kiwwi

btw, neviem ci to tu uz dnes nepadlo, ale zda sa mi, ze sa na to nejak pozabudlo

Happy birthday Eric the King

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 45 let

Reagovat
mithro

moja srdcovka

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si bol pod PD,tak sa ta spytaju,ze ci Abidal

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre niekoho je to práve Abidal

Reagovat
kiwwi

aha ho

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa smeješ?Cantona má pre tú prezývku snáď patent?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

tak premna sa bude navzdy spajat len s jednym.Rovnako ako Cristiano.Je moj oblubenec a strasne ho mam rad,ale Ronaldo bol len jeden hoc chapem,ze sa tak vola aj on

Reagovat
smazaný uživatel

však jasné, ale nevidím na tom nič zlé povedať Abidalovi King Eric, aj keď sa táto prezývka spája s Cantonom

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

to by se tak pak mohlo říkat i třeba Ericovi Cartmanovi

Reagovat
smazaný uživatel

a kto ti bráni aby si mu tak povedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Cantona ani Abidal, King je len jeden.

Reagovat
homeles8

já?

Reagovat
smazaný uživatel

Chuck Berry

Reagovat
smazaný uživatel

Ledley?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Elvis

Reagovat
homeles8

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot a ne king.

Reagovat
kiwwi

tak skusame na koho mohol Oliver mysliet...tak uz ma nikto nenapada

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

No to je hnus, chudák Jackson.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ten typek je paraaadny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nie, tú má Kenny

Reagovat
kiwwi

Kennyho volaju Eric the King?

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
homeles8

a Bob Dylan

Reagovat
Eric_The_King

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

1100 pre Garyho Nevilla,Class of 92,nevinu Ryana Giggsa,Erica Cantonu a cerstveho drzitela zlatej kopacky Cristiana Ronalda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

namiesto CR Becks a dal by som ale teraz dam len

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

hargo na dalsiu operaciu ze sa nato uz nevybodne

Reagovat
cristiano.K.

on se hrál asi včera naký zápas nebo co?

Reagovat
niflheim

Tak už je na YT i rip toho videa s Garym - http://www.youtube.com/watch?v=N9UM3ZxirSg

goodbye, legend

Reagovat
kiwwi

wow - najvacsi srdciar aky kedy hral za United

Reagovat
smazaný uživatel

tomas danicek ma sestavu nejlepsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele