Alkmaar potvrdil zájem Ajaxu o Moisandera

17.04.2012, 18:12
Aktuality
Ajax se o víkendu hodně přiblížil k obhajobě nizozemského titulu a jeho vedení si tak může částečně dovolit myslet na změny v kádru. Očekávaný je odchod stopera Jana Vertonghena, jehož by mohl nahradit Niklas Moisander z Alkmaaru. Vedení AZ už zájem amsterdamského klubu potvrdilo.

"Ajax nás informoval o svém zájmu. To je vše, co k tomu v současné chvíli mohu sdělit, v klíčových fázích sezony na přestupy nemyslíme. Řešit to budeme až po skončení ligového ročníku," informoval ředitel Alkmaaru Earnest Stewart.

Belgický reprezentant Vertonghen je stabilní součástí základní sestavy Ajaxu a nebezpečný umí být i v pokutovém území soupeře, letos si na své konto také připsal už sedm ligových tref. Následující zápasy pak budou jeho posledními v dresu Ajaxu, sám hráč nemá v úmyslu prodloužit smlouvu platnou do léta 2013 a klub ho zase nehodlá uvolnit zadarmo.

Moisander je ve svých 26 letech součástí finské reprezentace a pravidelně nastupuje i v Alkmaaru, s nímž letos dlouho vedl nizozemskou ligu a došel do čtvrtfinále Evropské ligy.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zůstan

Reagovat
AjaxFans

Az nás nemá asi hodně rádo,těch odchodů ztama už bylo více.

Nebo jim můžem dát Mounira na výměnu

Reagovat
smazaný uživatel

Niklas zustan ........ kdyz uz tak ne do Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat do známého prostředí....pokud se nepletu tak mám pocit že prošel v Ajaxu akademii a nebo určitě tam předtim nějakej ten rok působil v B-teamu a juniorce

Reagovat
AjaxFans

Takových hráčů už bylo mraky,co od nás odejdou a pak máme po čase o ně zpětný zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím asi spíš ne..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele