Ajaxu došla trpělivost a odvolal kouče Keizera

21.12.2017, 15:56
Aktuality
Marcel Keizer již není trenérem Ajaxu. Ten se aktuálně pohybuje na druhé příčce nizozemské nejvyšší soutěže za PSV Eindhoven, navíc byl vyřazený z domácího poháru a vedení klubu tak došla trpělivost...

Ajax, jenž po čtyřleté odmlce chtěl zaútočit na titul, z dosavadních sedmnácti ligových zápasů vyhrál dvanáctkrát a na vedoucí PSV Eindhoven aktuálně ztrácí pět bodů.

Tradiční holandský velkoklub navíc v osmifinále domácího poháru nestačil na Twente, už na začátku sezóny pak vypadl z předkol Ligy mistrů a následně i Evropské ligy.

Vedení AFCA tak došla trpělivost a Marcela Keizera s okamžitou platností i se svými asistenty odvolalo. "Nemáme za sebou vydařený úvod sezóny. Nyní jsme s Marcem Overmarsem (sportovní ředitel - pozn. red.) řešili budoucnost klubu a došli jsme k závěru, že nejsme přesvědčeni o tom, že se současným trenérským týmem dosáhneme úrovně, které bychom chtěli dosáhnout," řekl generální ředitel Edwin van der Sar.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl

Komentáře (25)

Přidat komentář
db18

Vrátí se Bosz?

Reagovat
bobis21

zatím to převezme Michael Reiziger, ale je jen interim, takže je to možné

Reagovat
Pablos

podle fotky mu to moc nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by sa vrátiť Bosz

Reagovat
jáá

pohár zamrzí, ale začali jsme konečně hrát celkem solidní fotbal v lize

Reagovat
AjaxFans

Mě to nemrzi. těch provarů měl více.Pomerne kolísavé výkony.Dennis a Spijkerman vždy zůstávali,měnil se jen coach.Frank by byl krok zpět.Bral bych Hosté,nebo Ten Haga

Reagovat
AjaxFans

Bosze,stupidní t9

Reagovat
jáá

Petera bych určitě rád uvítal, o tom žádná, ale prvotně jsme právě četl na netu, že má jít i Dennis a Spijkerman...trenéra má převzít Reiziger

Reagovat
AjaxFans

Eindelijk en Bozs terug

Reagovat
pospech11

Ten úsměv má, protože se vrací ke svojí původní profesi doktora Nebo to byl učitel či opravář ?

Reagovat
Kucka

Reagovat
AjaxFans

A Yones snad taky konečně pryč.Ten žoldák je tuto sezónu úplně marný

Reagovat
jáá

maj ho přečtěnýho a ta jeho hra je taková bez života, Justin hraje s úplně jiným zápřehem, tak snad z tý Neapole něco vycucáme

Reagovat
smazaný uživatel

Kluivert v 18 ovela lepšie živšie výkony..

Reagovat
jáá

na FOX sportu říkaj, že je ve hře i Tuchel, tak to jsem hodně zvědavý

Reagovat
AjaxFans

Máš Fox sport?Hlavně new nějaký experiment.Keizerovo selhání nás stálo docela dost

Reagovat
jáá

nemám nemám, ale na facebooku byl zrovna stream ze studie, kde to rozebírali

Reagovat
AjaxFans

Máš link?

Reagovat
jáá

bylo to live vysílání, ale zkusím něco dohledat

Reagovat
jáá

https://www.facebook.com/FOXSportsnl/videos/1656554411072645/?q=fox%20sports%20nl

tady to máš, díky bohu to tam nechávají, stihnul jsem až posledních cca 12 minut a ještě dělá něco do práce, tak snad si z toho odneseš víc

Reagovat
Stiksxx

Tyo..no nevíím nevíím..V lize to začíná být válec.10 bodů stáhl na 5. Čert vem pohár. Ten je spíš záložní. Pro mě docela překvapení.

Reagovat
AjaxFans

Je to správně.Puvodni ztráta byla jeho prací.El + pohár + někdy nepřesvědčive výkony.Nechapu,jak taky drobek f. Se Jong může hrát stopera?Proč tam nedá radši Veltmana,či Zeefuika, kteří se tam postavě více hodí.

Reagovat
Stiksxx

Joo..to jsem viděl v sestavě, ale říkal jsem si, že to musí být chyba grafiky.

Tak tu ztrátu docela smáznul a ještě by jí umáz třeba víc. Vždyť velké zápasy jste dokázali zvládnout a tam je klíč k úspěchu. Vyhráli jste v Alkmaaru, s náma, na De Kuip, v Heerenveenu. Samý těžký zápasy. Dobře byla tam nějaká ta klopýtnutí, ale kdo je nemá. Nemyslím si, že odváděl tak špatnou práci, aby ho po půl roce vyhodili..

Reagovat
AjaxFans

Start byl hodně špatný.Velke plus má za hru s vámi a klepec feyenordu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele