Ajax s posilováním ještě nekončí

30.07.2008, 20:20
Aktuality
Ajax se chce vrátit na nizozemský trůn a pomoci mu k tomu mají letní posily. Ty amsterdamský klub zatím získal čtyři, podle trenéra Marca van Bastena však toto číslo rozhodně nebude konečné...

"Máme ještě měsíc, než se přestupové okno uzavře. V následujících týdnech budeme aktivní podobně jako jsme byli v uplynulé době," prohlásil Van Basten.

Ajax po příchodu nyní již bývalého kouče nizozemské reprezentace posiluje především útok. O branky se v nové sezoně budou starat Miralem Sulejmani a Dario Cvitanich, z konkurenčního PSV Eindhoven pak přišel záložník Ismael Aissati. Zatím poslední posilou je pak obránce Oleguer.

"Sportovní plány klubu a trenéra mě oslovily. A Amsterdam je nádherným městem. Gabri (bývalý spoluhráč z Barcelony - pozn. red.) mi o něm vyprávěl. Ajax byl určitě nejlepší volbou. Udělám všechno pro to, abych pomohl týmu. Musíme jít zápas od zápasu. Snad se pak budeme moci ohlédnout za úspěšnou sezonou," přeje si bývalý obránce Barcelony Oleguer.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Zajda

Doobře doufám že se tedy Ajax vrátí na trůn s Bastenem a s těma posilama...i když můj oblíbenej tým je SC Heerenveen přeju titul Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

dulezity bude jesi zustane huntelaar

Reagovat
smazaný uživatel

Oleguera bych posilou moc nenazýval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pre Ajax to posila urcite je podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze konecne ajax ziska titul a nebolo by od veci keby sa konecne dostali do champions league

Reagovat
smazaný uživatel

aqno ano patrilo by sa

Reagovat
j_mrazik

Když potkají českýho soupeře, tak ani být nemusí. Zlobit se nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

PSV go go go

Reagovat
smazaný uživatel

psv bude druhej a ajax ma titul a pohar uefa

Reagovat
havrys99

Tak Ajax, poslední dobou (lety) hodně ztratil na svejch vypracovanejch mladejch hvězdách odchodem do zahraničía přeju mu, aby se vrátil tak kam patří, tedy na trůn Eredivisie

Reagovat
smazaný uživatel

No podle me ceka Bastena teprve tedkom prava trenerska zkouska.Repre a klubovy fotbal je prece jenom neco jineho.osobne si myslim ze Basten neni kvalitni trener, proto su zvedavej jak se mu bude darit s Ajaxem.LM letos hrat nebudou tak v UEFE by mohli neco predvest.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele