Ajax přišel minimálně na měsíc o Sulejmaniho

22.09.2008, 13:05
Aktuality
Ajax v létě zaplatil Heerenveenu na nizozemské poměry rekordních šestnáct milionů eur za útočníka Miralema Sulejmaniho a zatím marně čeká, až se mu tato investice začne vracet zpět. Srbský fotbalista má zdravotní problémy, o víkendu si poranil podkolenní šlachu a mimo hru bude čtyři až šest týdnů...

Sulejmani včera nastoupil v základní sestavě k utkání proti Feyenoordu a na hřišti pobyl jenom deset minut, než ho pro zranění vystřídal Leonardo.

"Už ve čtvrtek si stěžoval na bolest podkolenní šlachy. V pátek jsme udělali snímek a na něm nebylo vidět nic zvláštního, ale teď se to zhoršilo," řekl ke zranění Sulejmaniho trenér Marco van Basten.

Sulejmani měl problémy s kolenem již v létě, kdy přišel o olympijské hry.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mnoo tak to je skoda tohto hraca...chcel by som ho vidiet konecne hrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele