Aguirreho nástupcem v Zaragoze je Jimenez

01.01.2012, 08:56
Aktuality
Úkolem zachránit Zaragozu ve španělské nejvyšší soutěži byl pověřen Manuel ‘Manolo’ Jimenez. Někdejší kouč Sevilly ve funkci nahradil Mexičana Javiera Aguirreho, který byl propuštěn v průběhu tohoto týdne...

"Real Zaragoza oznamuje jmenování Manola Jimeneze s platností do konce letošní sezony," sdělil včera španělský klub na svých internetových stránkách.

Aguirre do Zaragozy přišel v listopadu roku 2010 a v loňské sezoně pomohl k záchraně v Primera Division. Podobné starosti má klub i letos, ze šestnácti zápasů vydoloval pouhých deset bodů a v tabulce je na posledním místě.

Jimenez dříve pracoval v Seville a byl i koučem jejího prvního týmu, funkci pak opustil v březnu roku 2010. Jeho další kroky pak vedly do Řecka, konkrétně do AEK Atény. S tím triumfoval v tamním poháru a obsadil třetí místo v ligové soutěži, tým pak opustil loni v říjnu.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobře mu tak

Reagovat
Zajda

Zaragoza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do segundy

Reagovat
smazaný uživatel

Po 5 minutách čtení nadpisu jsem konečně pochopil, že to není Aguero Nesnáším tyhle rána

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

A místo Manola Jimenze sis myslel že to je Luis ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to už ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele