Aguirre se bát nemusí, Cerezo stojí za ním i za týmem

08.01.2009, 13:51
Aktuality
Rok 2008 zakončilo Atletiko Madrid ve velkém stylu, do toho nového ale vkročilo levou nohou. V sobotu klub z hlavního města Španělska prohrál 1:3 ve Valencii a přišel o svou patnáctizápasovou sérii bez prohry, v úterý se pak stejný výsledek opakoval v pohárovém duelu s Barcelonou. Trenér Javier Aguirre se ale bát nemusí, i nadále má podporu prezidenta...

"Respektuji rozhodnutí, která trenér dělá a o jeho odvolání se ani nebudu bavit. Bojuje, stejně tak všichni hráči ve všech zápasech, vždy jde za vítězstvím," prohlásil Enrique Cerezo. Ten tak reagoval na chování některých fanoušků, kteří požadovali Aguirreho odchod.

Utkání s Barcelonou rozpoutalo v kádru Atletika Madrid i bouři kritiky. O tu se postaral kapitán Maxi Rodriguez, jemuž se nelíbil přístup jeho spoluhráčů. "Možná je pravda, že někteří hráči během zápasu dostatečně neběhali. Pak je jasné, že nemůžete vyhrát. Výsledek je podle mého názoru spravedlivý. Ale kdyby se nám podařilo vyrovnat na 2:2, jsem si jistý, že bychom nakonec vyhráli," myslí si Cerezo.

Katem Atletika se stal Lionel Messi, který dal všechny tři branky katalánského celku. Šance klubu z hlavního města Španělska na postup jsou malé, zvláště pak, když si vzpomeneme na to, jak skončilo ligové měření sil obou soupeřů na Nou Campu (Barcelona vyhrála 6:1 - pozn. red.), Cerezo přesto nehází flintu do žita.

"Barcelona moc dobře ví, jak hrát dobrý fotbal, ale i ona někdy podá špatný výkon. Doufám, že jeden takový předvede příští středu a my si půjdeme pro vítězství. Jisté je, že ještě nejsme ze hry venku... v poháru, lize ani v Lize mistrů," řekl Cerezo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Lorcan

Ostatně Španělsko není Česko, aby se tam vyhazoval trenér jen kvuli tomu, že se 2.zápasy nevydaří, v GL by si z toho měli vzít poučení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však oni je zas vyhrabou a jestli se to Maxi Rodrigézovi nelíbí ,tak at vypadne třeba do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi do Modrych svini zblaznil ses by se tam zkazil

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Maxi ví o čem mluví, je to přesně tak jak on to říká. V hráčů Atlética často hraje roli ležérnost.

Reagovat
smazaný uživatel

U hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoru, dolů... nahoru, dolů... velký ambice, velký hráči, nakonec většinou holá prdel. Já nevim, ale přesto mam Atlético rád...

Reagovat
Lorcan

jak holá prdel? postup do osmifinále LM, přední příčky v PD jsou pořád hratelný (snad kromě 1.místa) a pokud vím, tak ty poslední 2. zminovaný zápasy nehrál Kun, až se uzdraví zase bude dobře la viva ATLETICO MADRID!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vrať se zpátky na zem.

Reagovat
Kapřík

Sergio vám v tý defensivě zas tolik nepomůže .

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si myslel, že Atlétiko se definitivně vyhrabalo z krize a bude prohánět přední příčky v PD, ale poslední dva zápasy proti kvalitativně silným celkům mě o tom nepřesvědčily...

Atlétiko má v defenzívě neskutečný chaos, takhle nemůžou uspět.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to myslím říkal i ten náš pilíř obrany Ujfaluši a teď i sám pan nejvyšší! Oni snad chtějí na Nou Campu vyhrát??? Při aktuální formě obou týmů? Nemožné!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to aby prs ledenkoupily naky kvalitni obrance,to co tam maji je totiz strasny...ferreira kterej v chelsea nehraje by tam mohl prijit nebo Diaz z getafe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

Atletico podává zatím nevyrovnané výkony ale až si to sedne tak natrhne všem pr...snad z vyjímkou Barci ta asi hraje nej fotbal v Evropě,nejsem její fanoušek ba naopak jen soudím oběktivně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele