Agogovi byla za gól nabídnuta vnučka

07.02.2008, 15:51
Aktuality
Útočník Junior Agogo se za gól, kterým v nedělním duelu s Nigérií poslal Ghanu do semifinále mistrovství Afriky, dočkal nevšední odměny. Po utkání mu dvaaosmdesátiletý fanoušek nabídl jako výraz vděčnosti svou vnučku za manželku.

Muž útočníkovi přišel v pondělí poděkovat do hotelu a představil se jako Nana. "Přijel jsem na fotbal se svou překrásnou vnučkou. Rád bych ti ji představil, ale teď si zrovna něco zařizuje ve městě, až se však vrátí, je celá tvoje," citoval fanouška ghanský list Daily Graphic.

"Děkuji a už se těším, až ji potkám," reagoval podle deníku útočník třetiligového anglického celku Nottingham Forest, který už prý během šampionátu v Ghaně dostal desítky nabídek k sňatku.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ten se má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele