Agent: West Ham Ljungberga vyplatit nechce

09.05.2008, 19:26
Aktuality
Hodně nejasností je okolo Freddieho Ljungberga a trochu světla do celého případu se pokusil vnést agent švédského záložníka. Ten reagoval na informace, podle nichž je vedení West Hamu United připraveno zbavit se hráče tím, že ho vyplatí ze smlouvy...

Ljungberg přišel do Upton Parku před letošní sezonou z Arsenalu a po většinu sezony ho pronásledovaly zdravotní problémy. Vedení klubu s ním tak není příliš spokojeno a údajně se rozhodlo jednat - 31letému fotbalistovi mělo nabídnout tři miliony liber za to, že s ním předčasně rozváže smlouvu.

"Je to nesmysl, nic pravdivého na tom není. Freddie na odchod z West Hamu nemyslí. Scott Duxbury (výkonný ředitel West Hamu) mi včera zavolal a omlouval se za to, že se něco takového vůbec dostalo do tisku. Freddie si fotbal užívá více, než kdykoliv předtím. V Upton Parku se cítí jako doma. Freddie již myslí na příští sezonu, jak West Hamu pomůže do evropských pohárů," prohlásil Claes Elefalk v rozhovoru pro skysports.com.

Ljungberg má letos na svém kontě jenom 25 ligových startů a tento počet již nerozmnoží. Nedávno si totiž zlomil žebro a je otázkou, zda se stihne zotavit do začátku evropského šampionátu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kapřík

Super .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele