Agent: Ruud a AC Milán? Nesmysl

20.04.2008, 13:44
Aktuality
Ruud van Nistelrooy je v současné době zraněný a místo o jeho gólech se tak spekuluje o budoucnosti nizozemského kanonýra. Média v posledních dnech přinesla informace o možném stěhování do AC Milán, něco podobného ovšem okamžitě popřel agent útočníka Realu Madrid...

"Během posledních dní jsem měl několik telefonátů od přátel ohledně toho, jestli jde Ruud do AC Milán. Vůbec nevím, odkud se něco podobného vzalo," prohlásil Rodger Linse.

Van Nistelrooy se před několika týdny podrobil operaci kotníku a tažení svých spoluhráčů za mistrovským titulem tak sleduje pouze z tribuny. V lednu s Bílým baletem uzavřel novou smlouvu, která vyprší až za dva roky.

"Právě prodloužil smlouvu a v Realu Madrid je spokojený. Pravdivého na tom není nic. Nedávno jsem byl v Madridu, sledoval jsem utkání mezi Realem a Valencií a sešel jsem se se sportovním ředitelem Predragem Mijatovičem. Ale o něče podobném jsme se nebavili," dodal Linse.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AC Milan - dalsi tym co chce snad vsechny hrace

Reagovat
smazaný uživatel

tjn Ruud, Sheva, Roonie, Drogba Ale myslim si ze Ronaldinho a Drogba tam pudou

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vsadil i na toho Shevu

Reagovat
smazaný uživatel

To z nich ve velké většiny dělají média..zvlášť v souvislosti s posilováním po této zpackané sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

to podělaný AC by chtělo každýho a stejně hrají čím dál horší fotbal....njn, není to AC, co to bývalo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dohady jsou s každým... Kdykoliv se objeví dobrej hráč,okamžitě se spekuluje,že ho chtějí všichni z top10... Nesmíš věřit všemu,co se píše

Reagovat
rufus

Reagovat
Tomik111

jj nýsťa je dobrý ale škoda toho zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně AC Milán chce všechny a že by k nim šel Nistelrooy to podle mě nehrozí !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha Ruude, takovou kravinu snad neuděláš a nepůjdeš hrát s tím italským xindlem!!! Škoda že jsi nezůstal v Manchestru...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele