Agent popřel Ujfalušiho předběžnou dohodu s Atletikem

12.02.2008, 16:08
Aktuality
Tomáš Ujfaluši se na smlouvě s Atletikem Madrid, jak minulý týden tvrdila některá média, nedohodl. Český reprezentační obránce se ohledně své budoucnosti rozhodne až po sezoně a podle agenta Dalibora Laciny není vyloučena ani možnost, že nakonec zůstane ve Fiorentině...

"Není pravdou, že bychom se dohodli na předběžné smlouvě s Atletikem Madrid. Tomášův kontrakt ve Fiorentině vyprší po sezoně, až poté bude volný a bude moci jít, kam se mu zachce. Po dohodě s ním budeme řešení hledat nejdříve na jaře a naše rozhodnutí oznámíme až po sezoně," prohlásil Lacina.

"Nechceme ho nyní nijak zatěžovat a zároveň nechceme, aby na něho fanoušci Fiorentiny byli naštvaní. Nevylučuji ani možnost, že nakonec prodlouží svou současnou smlouvu," dodal Lacina.

Ujfaluši bude v létě, kdy mu vyprší smlouva, hodně žádaným zbožím. Atletiko Madrid není ani zdaleka jediným klubem, který o něho má zájem a vedle celku z hlavního města Španělska ho do svého kádru lákají také Sevilla, Juventus, Liverpool a Tottenham.

"Žádné další spekulace již nebudu komentovat. Fiorentina má tradičně vysoké ambice. Po Poháru UEFA se chceme kvalifikovat do Ligy mistrů. Stále jsme ve hře a já udělám to nejlepší, abysme se tam dostali," slibuje Ujfaluši.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim ze pude do toho liverpoolu tam by se chytil a navic tam potrebujou nekho do obrany jako sul

Reagovat
smazaný uživatel

maju skrtela ,agger sa uzdravi ,tottenham ma woodgeita a kinga

Reagovat
smazaný uživatel

di liverpoolu nepude před měsícem to jasně popřel

Reagovat
smazaný uživatel

ted na to absolutne nema na nejaky prestup.. vsechna čest ale on ted opravdu hraje spatně jak ve fiorentine tak v narodaku... ale u obou dvou ma misto jisty tak nema absolutne motivaci.. chtelo by aby sel na stridacku a on by se treba pak srovnal..

Reagovat
smazaný uživatel

sel bych do Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas , ale myslíš , že by se chytil v Anglii? Si myslím že hraje prachbídně v posledním roce , roce a půl.... ale je to jen můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu hraje na houby poslední dobu, v Anglii nemá nárok, ať radši zůstane tam kde je a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

posl. věta "abysme"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele