Agent: Klaassen zůstane hráčem Werderu Brémy

24.07.2020, 10:30
Aktuality
Werder Brémy má za sebou hodně nevydařenou sezónu, načež se spekuluje o odchodu některých hráčů, mezi kterými měl být Davy Klaassen. Agent Sören Lerby však odchod svého chráněnce vyloučil...

Klaassen je odchovancem Ajaxu, jemuž pomohl vyhrát tři mistrovské tituly, aby se před třemi lety přesunul do Evertonu. Tam se však neprosadil podle představ a po roce odešel.

Další kroky sedmadvacetiletého středopolaře směřovaly do Německa, kde se po svém příchodu zařadil mezi důležité hráče Werderu Brémy. V uplynulé sezóně dokonce Klaassen v několika zápasech navlékl kapitánskou pásku, ale s SVW bojoval pouze o záchranu.

Po úspěšné baráži s Heidenheimem se začalo spekulovat o prodeji některých hráčů, mezi kterými měl být i Klaassen, ten se však podle agenta Sörena Lerbyho stěhovat nebude.

"Spekulace mohu ukončit, Davy zůstane v Brémách," řekl Lörby, jehož chráněnce neodradí ani nevydařený ročník. "Davy chce s Werderem napravit předchozí nepovedenou sezónu. Není to hráč, který po nevydařeném roce odejde," vysvětlil agent 16násobného reprezentanta Nizozemska.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
ACSMan

Nizozemci mají evidentně problém s vlasovými kořínky Robben, Sneijder, Klassen.

Reagovat
Werkrider

Moja babička hovorievala:"Z múdrej hlavy vlasy ujdú, na hlúpej hlave zošedivejú." Netreba dodávať, že môj dedeček bol celý sivovalsý.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
cetto

Nevím o tom že bych měl nizozemský předky

Reagovat
stas87

Ak Ajax ponúkal sedem miliónov, tak je dobre že ostáva. Kúpili sme ho za 13,5 a aby sa na ňom prerobilo viac ako šesť mega, tak je dobre že ostáva. Problém u neho je, že Kohfeldt s ním nevie pracovať tak, aby z neho dostal to najlepšie. K výkonom z Ajaxu v sezóne 16/17 sa ani nepriblížil. Keď už pustiť dvoch hráčov, tak Rashicu a Pavlenku. U prvého je odchod nevyhnutelny, druhého môžeme nahradiť z vlastných zdrojov.

Reagovat
bourbon

Agent Klaassen

Reagovat
stas87
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele