Agent k prodloužení Girouda v AC: Rozhodovat bude druhá část sezony

08.02., 10:58
Aktuality
Olivier Giroud (© AFP)

Olivier Giroud patří mezi klíčové hráče AC Milán, vzhledem ke končící smlouvě je proto jeho budoucnost předmětem častých spekulací. Agent 37letého útočníka Vincenzo Morabito se nechal slyšet, že rozhodující bude z pohledu jeho chráněnce druhá polovina sezony.

Francouzský reprezentant je s 12 góly a devíti asistencemi napříč soutěžemi nejproduktivnějším hráčem AC Milán, navzdory tomu dosud nejednal o prodloužení kontraktu.

"Manželství se uzavírají ve dvou a já věřím, že rozhodující bude druhá část sezony," prohlásil agent Vincenzo Morabito pro Radio CRC směrem k budoucnosti mistra světa z roku 2018.

"V Miláně se cítí dobře, ale musí brát ohled i na svou rodinu. Vzdal se peněz ze Saúdské Arábie, neboť pro něho nejsou rozhodující, a protože má důležitou smlouvu, ale myslím, že musíme počkat. Do té doby odevzdá Milánu všechno," doplnil agent na adresu Girouda.

Giroud podle nedávných zpráv z Apeninského poloostrova reálně zvažuje přesun do zámořské MLS. "Ještě nevím, co se stane v budoucnu. Vím, že jsem v Miláně šťastný a že jsme dokázali velké věci," řekl Giroud v lednu listu Gazzetta dello Sport.

"Je to velký milostný příběh. S klubem jsme se o prodloužení zatím nebavili, uvidíme a rozhodneme se později. Nejdůležitější je zůstat soustředěný na týmové cíle," vyhlásil.

"MLS? Jsou tu i další země. Na konci sezony bude více příležitostí a já se rozhodnu. Jako otec i jako fotbalista," uzavřel otázku svého dalšího působení Giroud.

Giroud přišel do AC Milán před dvěma a půl lety z Chelsea a hned v ročníku 2021/22 se podílel na zisku Scudetta. Za Rossoneri má na kontě 112 soutěžních zápasů s bilancí 44 branek a 20 asistencí.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Kaka14

Aj ked mam Girouda strasne rad....vek nezastavis a radsej z tejto dvojice hrotakov AC by som si nechal radsej Jovica, ma stale len 26 rokov ...

Reagovat
Seydou Doumbia

Chtělo by to top světového útočníka číslo 1, takový vám dost chybí ne?

Reagovat
Kaka14

no neviem ci na takeho su peniaze ......

Reagovat
Seydou Doumbia

tým jako ac nemůže spoléhat na borce jako jovic a okafor, když inter má lautara třeba...to potom titul nebude zase hodně dlouho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele