Agent: Juve v lednu žádného Nizozemce nezíská

04.01.2008, 08:52
Aktuality
Juventus Turín se dělá zálusk na příchod dvou nizozemských hvězd. V hledáčku Staré dámy jsou Klaas-Jan Huntelaar a Rafael Van der Vaart. Podle experta na holandský fotbal Paola Facciniho však v lednu ani jeden z nich nepřijde.

Je známou věcí, že Juventus shání především tvořivého záložníka. Této charakteristice plně vyhovuje Rafael Van der Vaart, který se netají touhou zamířit z Hamburku do většího klubu. Třeba do Juventusu. "Nevěřím, že přestoupí," tvrdí Paolo Alberto Faccini, hráčský agent a expert na nizozemský fotbal. "Hamburk se Van der Vaarta jen tak nezbaví."

Druhou nizozemskou hvězdnou, která je s Juventusem spojována, je kanonýr Ajaxu Klaas-Jan Huntelaar. I ohledně jeho přestupu je Faccini skeptický. "Jsem přesvědčený, že v létě Huntelaar odejde, ale ne dříve," říká. "Podle mě je to jeden z nejlepších útočníků v Evropě a navíc je ještě mladý."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pořád bych ho chtěl do Valencie, ale jak už jsem psal, u něj nikdy člověk neví, co sám Van der Vaart chce. Své přání a tužby mění vždy, jakmile se objeví nový potenciální zájemce.

Reagovat
terry

Vám uz ve Valencii jen tak nekdo nepomuze.. A Van der Vaart by se tam akorat zakopal ;)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkná kravina, sezona ještě není ani v půlce. Ještě leccos se dá zachránit a věřím, že i zachrání. A že by se u nás Rafael zakopal??? Ještěže tam máš smajlíka, jinak bych ti asi natrhl sandál

Reagovat
terry

Taky sem to se smajlikem bral.. Ale kdyz k vam prichazel Koeman, tak sem mu docela veril, ze vas z toho dostane, ale co ten tam dela, to fakt netusim.. Kdyby takhle nekdo zacal vyhazovat hrace, kteri tam stravili celou svoji karieru atd, tak uz by letel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to hodně zklamalo. Dlouholeté ikony klubu si rozhodně takové chování nezaslouží. Pokud tam fakt něco bylo, tak měli dostat rázné varování, ale vyhodit je takhle z fleku, to bylo fakt moc!!

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele