Agent: Hernández není na odchodu z Leverkusenu

07.01.2017, 10:48
Aktuality
Javier Hernández, podobně jako celý Leverkusen, podával během podzimu nevyrovnané výkony, načež se začalo spekulovat o jeho možném odchodu. Podle slov agenta však mexický útočník dres nezmění...

Reprezentant Mexika přišel do porýnského klubu před startem minulého ročníku z Manchesteru United a během první sezóny na sebe upozornil sedmnácti ligovými trefami.

Letos je to však z pohledu "Chicharita" o poznání horší: Hernández během 15 zápasů nasbíral pouze pět gólů, Bayer se navíc pohybuje až uprostřed německého pelotonu.

Média pak během uplynulých dnů přinesla informace o tom, že by 28letý kanonýr mohl Bayer opustit, to se však podle slov agenta Eduarda Hernándeze nezakládá na pravdě. "To, co média napsala, se nezakládá na pravdě. Javier nemá špatný vztah se svými spoluhráči a klubem. Není také pravda, že Leverkusen stanovil výkupní cenu ve výši 25 milionů eur," prohlásil Eduardo Hernández. "Javier podle Bayeru není na prodej," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
formic81

a kam jinam by sel?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to můžeme čekat pozítří?

Reagovat
smazaný uživatel

Do dnesnej polnoci odide. Nemusi nutne do Ciny,v Europe je pomerne dost klubov ktore by potrebovali takeho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Katar, Čína, USA

Reagovat
smazaný uživatel

To bych to spíš viděl, že Bacca půjde do Číny a on do AC

Reagovat
MySch017

LvG bol idiot. Okamžite by som Chicharita vzal späť do MU. Lenže pri Zlatanovi by zase len sedel na lavičke škoda ho, v Leverkusene mu to ide perfektne. Pri tej minuloročnej impotencii v útoku som si trhal vlasy a dúfam, že ten holandský papagáj tiež.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

LvG este tym idiotom aj je,pokial viem este neumrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

nech je, ale už aspoň nesmrdí v United

Reagovat
smazaný uživatel

snad uz nebude smrdiet nikde. Bludny Holandan

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Kolko by na nom mohol Bayer realne zarobit? Jesen nemal zrovna vydarenu ale to cely tim. Ked sa vrati Bellarabi tak mu to zase bude strielat. Podla mna by sa presadil aj vo vacsom klube (to iste aj Bellarabi).

Reagovat
smazaný uživatel

v takom Atletiku Madrid či Seville by som si ho vedel predstaviť, ale ani Taliansko by nemuselo byť zlé. V Neapole či AS Rím by mohol páliť slušne, naopak v Milanskych kluboch v poslednej dobe každý zakape, čiže tam rozhodne nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Inter a AC by bola cesta do hrobu. Neapol ci AS rozhodne neznie zle, tam by strielal ale rozhodne si ho viem predstavit aj v Juventuse. Do PL urcite nie, este mozno PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne jak ostane v Nemecku, tak nič nepokazí či to už bude v Leverkusene alebo niekde inde. Huntelaar už pomaly upadá, je nejaká šanca by ho mohol nahradiť Chicarito v Schalke?

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar je teraz v prvom rade zraneny dlhodobo, posledne dve sezony nemal nejake svatoborne ale to cele Schalke. Inak ked sme pri nom myslim ze by mu prospel navrat do Ajaxu,stale je to vsak aj pre Schalke velmi platny hrac. nahradit by ho urcite mohol viac nez plnohodnotne si myslim, sanca tam urcite je,minimalne vsak nie tuto zimu. Pokial by sa na jar rozstrielal ako tomu bolo vlani tak by na nom fakt dobre zarobili. Ja by som bol inak celkom rad keby ze ostane v BL, naviac keby sa prestahuje do sympatickejsieho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

nedoceněný zabiják

Reagovat
Rarášek

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Podle německého listu Bild si Werder Brémy již s předstihem, pro léto 2017, zajistil jednu akvizici. Čtyřletý kontrakt prý předběžně podepsal levý bek Kodaně Ludwig Augustinsson. (bild.de)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele