Afellay se koncentruje na svou práci, budoucnost vyřeší později

18.02.2017, 13:59
Aktuality
Ibrahim Afellay si bude muset počkat na to, čí barvy bude hájit v ligové sezoně 2017/2018. Nizozemský záložník aktuálně kroutí svůj druhý rok ve Stoke City, kde mu běží smlouva jenom do konce června a od vedení se zatím nedozvěděl, zda s ním počítá i pro další rok...

Afellay vyrůstal v PSV Eindhoven a vedle toho hájil barvy Barcelony, Schalke a Olympiakosu Pireus, než před rokem a půl zakotvil ve Stoke City.

Kariéru již třicetiletého fotbalisty lemují zdravotní problémy a jeden ho postihl rovněž loni v dubnu. Tehdy si vážně poškodil kolenní vazy a musel na operaci, po níž se na trávníky vrátil až koncem prosince. Od té doby naskočil ke všem následujícím zápasům Premier League.

"V tuto chvíli nejsou žádné novinky. Na takového otázky se musíte ptát mého agenta. Já sám se koncentruji pouze na svou práci na hřišti, každý den pracuji velmi tvrdě," nechal se slyšet nizozemský fotbalista.

"To je jediná odpověď, kterou vám nyní mohu dát. Je to pěkný klub, samozřejmě, ale aktuálně nemohu říct nic. Soustředím se na práci na hřišti, zbytek už není na mně. To, co jsem udělal od svého návratu po zranění a během loňské sezony dokazuje, že jsem dostatečně dobrý," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (689)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele