Advocaat zůstane u Nizozemců do listopadu, poté rozhodne svaz

13.10.2017, 12:02
Aktuality
Nizozemská reprezentace udělala za poslední dva roky jistý pokrok, nedokázala se ovšem kvalifikovat na druhou vrcholnou akci v řadě a je otázkou, zda na její lavičce nedojde k další změně. Poslední týdny ve funkci trenéra národního týmu Oranjes před sebou možná má Dick Advocaat, sám svůj odchod nevylučuje...

Již sedmdesátiletý kormidelník se Nizozemska ujal před pěti měsíci a jeho cílem byla kvalifikace na mistrovství světa do Ruska. Tam se Holanďané nepodívají, přestože pod Advocaatem vyhráli čtyři z pěti zápasů. V týdnu jim nestačila ani výhra nad Švédskem, po níž mají oba celky shodně devatenáct bodů, ve prospěch severské země ovšem hraje lepší skóre.

Advocaat pracuje u reprezentace již popáté a vydrží u ní pro listopadové přátelské zápasy. Naposledy mu místo uvolnil Danny Blind.

"Federace musí najít toho správného kandidáta pro budoucnost," řekl zkušený kouč.

"Budu u týmu pro listopadové přátelské zápasy. Mohu prohlásit, že práci u týmu jsem si skutečně užil," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (10)

Přidat komentář
cetto

OT: mohli byste, prosím, updatovat soupisky u týmů (hlavně v čr)? Pochybuju, že třeba Budějky hrají jen na jediného obránce...

Reagovat
smazaný uživatel

Dick

Reagovat
smazaný uživatel

Pussy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já taky raději Pussy a Boobs.

Reagovat
fabec1222

Winters

Reagovat
smazaný uživatel

Toš to není bůhvíjak dlouho

Reagovat
Sosi

Chtělo by ho ve funkci podržet a pak zjebat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že on není hlavní příčinou nepostupu na MS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele